StratosGR Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Στράτο περαστικά. Μπορώ να περάσω την 1.7 απευθείας πάνω από την 1,6 ή χρειάζεται όλη η διαδικασία από την αρχή? Βάζεις το Pulse 1.7 upgrade απευθείας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Η 1.7 έχει το ίδιο καλή μπαταρία με την 1.6?? δεν μου περνάει το blue circle! Edited February 22, 2012 by alexandros89 Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Η 1.7 έχει το ίδιο καλή μπαταρία με την 1.6?? δεν μου περνάει το blue circle! Μπαταρία ίδια. Για να περάσεις το μπλε, βάζεις πρώτα το υpgrade και μετά το μπλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Έτσι το έκανα αλλα τιποτα Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Έτσι το έκανα αλλα τιποτα Μπήκε η 1.7; για τσέκαρε το.Άν όχι ξανακάντην εγκατάσταση. Αν ναι ξανακάνε εγκατάσταση την μπλε.Καμιά φορά βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση,αλλά δε το προσέχουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Μπήκε η 1.7; για τσέκαρε το.Άν όχι ξανακάντην εγκατάσταση. Αν ναι ξανακάνε εγκατάσταση την μπλε.Καμιά φορά βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση,αλλά δε το προσέχουμε :) Στις πληροφορίες μου έχει 1.7. Έκανα δευτερη φορά προσπάθεια την μπλέ και τίποτα πάλι. Θα δοκιμάσω και την απλή μπλέ και θα σου πω Στις πληροφορίες μου έχει 1.7. Έκανα δευτερη φορά προσπάθεια την μπλέ και τίποτα πάλι. Θα δοκιμάσω και την απλή μπλέ και θα σου πω Την απλή την πέρασε καταυθείαν! παίζει κάποιο ρόλο που είχα και στην 1.6 την circle?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 23, 2012 by Tyxerakias Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Στις πληροφορίες μου έχει 1.7. Έκανα δευτερη φορά προσπάθεια την μπλέ και τίποτα πάλι. Θα δοκιμάσω και την απλή μπλέ και θα σου πω Μόλις τώρα την ξανακατέβασα από το κινητό και την ξαναπέρασα κανονικά. Σίγουρα δε σου βγάζει σφάλμα στο recovery; Ξανακατέβασε την καλύτερα, μήπως δε κατέβηκε σωστά το αρχείο από το rapidshare. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Μόλις τώρα την ξανακατέβασα από το κινητό και την ξαναπέρασα κανονικά. Σίγουρα δε σου βγάζει σφάλμα στο recovery; Ξανακατέβασε την καλύτερα, μήπως δε κατέβηκε σωστά το αρχείο από το rapidshare. Στο τέλος μου λέει οτι περάστηκε κανονικά. Θα την ξανακατεβάσω Τίποτα δυστυχώς! Μικρή η λεπτομέρεια της μπαταρίας αλλά διαφορετική. Edited February 23, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Τίποτα δυστυχώς! Μικρή η λεπτομέρεια της μπαταρίας αλλά διαφορετική. Δοκίμασε να σβήσεις την dalvik cache ή βάλε πάλι την 1.7 και κατευθείαν την μπλε πριν κάνεις reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δοκίμασε να σβήσεις την dalvik cache ή βάλε πάλι την 1.7 και κατευθείαν την μπλε πριν κάνεις reboot. Αυριο πια γιατί θέλει πρίζα... Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σε ενημερώσω! Καλό βράδυ Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Στράτο καλησπέρ, νομίζω ότι μόλις μετέτρεψα το κινητό σε τούβλο. Η ιστορία έχει ως εξής: Θέλησα να κάνω εγκατάσταση σε "καθαρό" κινητό, οπότε μετέφερα ότ ιαρχεία είχα σε συσκευή και κάρτα στο laptop. Κατόπιν έκανα διαμόρφωση στο κινητό και την κάρτα και συνδέθηκα με Odin για να περάσω την LA4 και μετά την 1.7. Αφου επιλέξω το αρχείο της rom στο PDA, συνδέω το κινητό που αναγνωρίζεται απο το laptop και πατώ το κουπί start για να ξεκινήσει. Μόλις φτάσει στο στάδιο installing: boot.bin... κολλάει και δεν γίνεται τίποτα. Αναγκάζομαι να κάνω restart το laptop για ξαναεπιχειρήσω αλλά πάντα το ίδιο αποτέλεσμα... τίποτα!!!! Καμμιά ιδέα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Στράτο καλησπέρ, νομίζω ότι μόλις μετέτρεψα το κινητό σε τούβλο. Η ιστορία έχει ως εξής: Θέλησα να κάνω εγκατάσταση σε "καθαρό" κινητό, οπότε μετέφερα ότ ιαρχεία είχα σε συσκευή και κάρτα στο laptop. Κατόπιν έκανα διαμόρφωση στο κινητό και την κάρτα και συνδέθηκα με Odin για να περάσω την LA4 και μετά την 1.7. Αφου επιλέξω το αρχείο της rom στο PDA, συνδέω το κινητό που αναγνωρίζεται απο το laptop και πατώ το κουπί start για να ξεκινήσει. Μόλις φτάσει στο στάδιο installing: boot.bin... κολλάει και δεν γίνεται τίποτα. Αναγκάζομαι να κάνω restart το laptop για ξαναεπιχειρήσω αλλά πάντα το ίδιο αποτέλεσμα... τίποτα!!!! Καμμιά ιδέα?????? Να είσια θετικός.Από ότι έχεις πει μέχρι στιγμής δεν είμαι σίγουρος ότι μπρίκαρε. Δώσε περισσότερες πληροφορίες και καλύτερα σε pm.Τι κάνει τώρα το τηλέφωνο;Δεν ανοίγει καθόλου;Μπαίνει σε recovery; Δοκίμασες με Odin άλλη ρομ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Πρώτη φορά σήμερα το πρωι μου έκανε restart η συσκευή μετά απο όλες τις ROM που έχω βάλει του Στράτου. Δεν εγκατέστησα τίποτα, δεν άλλαξα τίποτα απλά πήγα να ξεκλειδώσω την συσκευή (με μοτιβο) πάγωσε έσβησε η οθόνη και μετά έκανα restart.... Για να δούμε...θα το έχω υπό παρακολούθηση... Δε παίρνω όρκο, αλλά επειδή είχε κάποια bugs το jkay 13.6.3, θα βγάλει καινούρια έκδοση σήμερα ο jkay. Αναφέρονται τα εξής bugs-fixes: * Fixed: Landscape bug on Recent applications dialog * Fixed: Landscape bug on Circle lockscreen * Fixed: Multiple unlock bug on Circle lockscreen Tο τελευταίο ενδέχεται να είναι και αυτό που αναφέρεις. Τελικά Στράτο κάτι παίζει με το κλείδωμα μοτίβο και το Landscape ... μου το ξαναέκανε εχθές το βράδυ ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Τελικά Στράτο κάτι παίζει με το κλείδωμα μοτίβο και το Landscape ... μου το ξαναέκανε εχθές το βράδυ ... Επειδή το framework είναι του jkay δε γράφεις καλύτερα στο θέμα του, με το τι ακριβώς σου κάνει και πότε; Ο jkay προσπαθεί να τα αναπαραγάγει τα προβλήματα και μετά βγάζει fixes. *Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μοτίβο.Δουλεύει σε landscape;Είχα την εντύπωση ότι μόνο portrait είναι η lockscreen. Edited February 23, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Επειδή το framework είναι του jkay δε γράφεις καλύτερα στο θέμα του, με το τι ακριβώς σου κάνει και πότε; Ο jkay προσπαθεί να τα αναπαραγάγει τα προβλήματα και μετά βγάζει fixes. *Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μοτίβο.Δουλεύει σε landscape;Είχα την εντύπωση ότι μόνο portrait είναι η lockscreen. ναι το μοτιβο δουλεύει μόνο σε portrait αλλά κατά ένα περίεργο λόγο μου το κάνει όταν παω να το ξεκλειδώσω και μπορεί να είναι υπό κλίση ... δεν ξέρω να πω πότε το κάνει γιατί δεν το κάνει πάντα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 ναι το μοτιβο δουλεύει μόνο σε portrait αλλά κατά ένα περίεργο λόγο μου το κάνει όταν παω να το ξεκλειδώσω και μπορεί να είναι υπό κλίση ... δεν ξέρω να πω πότε το κάνει γιατί δεν το κάνει πάντα... Κλείδωσα και το δικό μου με μοτίβο και προσπαθώ να το αναπαραγάγω.Μέχρι στιγμής που του έχω αλλάξει τα φώτα πάντως δε μου έχει κάνει τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Κλείδωσα και το δικό μου με μοτίβο και προσπαθώ να το αναπαραγάγω.Μέχρι στιγμής που του έχω αλλάξει τα φώτα πάντως δε μου έχει κάνει τίποτα. Στράτο σου θυμίζω ότι εγώ είμαι με την 1.5 ακόμη... Θα προσπαθήσω και γω να δω πότε το κάνει.. Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Τελικά τα κατάφερα με το μπλέ θέμα, υπάρχει τρόπος να αλλαχτούν τα βασικά εικονίδια (τηλέφωνο-μήνυμα-επαφές)?? Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Στράτο σου θυμίζω ότι εγώ είμαι με την 1.5 ακόμη... Θα προσπαθήσω και γω να δω πότε το κάνει.. Λάθος μου :O Σου προτείνω να βάλεις την 1.7 χωρίς να κάνεις factory reset, οπότε δε θα χάσεις τίποτα. Έτσι αν έχει πρόβλημα το jkay 13.5 θα φανεί.Αν δε στο κάνει φταίει το 13.5. Αν όμως στο κάνει και επειδή η ρομ είναι και διαφορετική έκδοση, τότε ίσως κάποια εφαρμογή χτυπάει, που μπορεί να κοιμάται-ξυπνάει με το lockscreen. Σε αυτή όμως την περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα στο κάνει και με κάθε τρόπο ξεκλειδώματος και όχι μόνο με μοτίβο. Τελικά τα κατάφερα με το μπλέ θέμα, υπάρχει τρόπος να αλλαχτούν τα βασικά εικονίδια (τηλέφωνο-μήνυμα-επαφές)?? Τι έκανες τελικά και πέρασε το μπλε; Γιατί δε ψάχνεις για κάποιο θέμα στο xda; Σίγουρα υπάρχει το ICS DOMINATION του vertumus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334922 και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Τι έκανες τελικά και πέρασε το μπλε; Γιατί δε ψάχνεις για κάποιο θέμα στο xda; Σίγουρα υπάρχει το ICS DOMINATION του vertumus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334922 και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Πέρασα ξανά την 1.7 και από πάνω χωρίς reboot το circle. ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καλησπερα, εχω την 1.5 και ειμαι ευχαριστιμενος μεχρι στιγμης ειναι το πρωτο μου root και custom version. θα ηθελα να ρωτησω τι διαφορες υπαρχουν με την 1.7 και αν αξιζει να την περασω. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Λάθος μου :O Σου προτείνω να βάλεις την 1.7 χωρίς να κάνεις factory reset, οπότε δε θα χάσεις τίποτα. Έτσι αν έχει πρόβλημα το jkay 13.5 θα φανεί.Αν δε στο κάνει φταίει το 13.5. Αν όμως στο κάνει και επειδή η ρομ είναι και διαφορετική έκδοση, τότε ίσως κάποια εφαρμογή χτυπάει, που μπορεί να κοιμάται-ξυπνάει με το lockscreen. Σε αυτή όμως την περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα στο κάνει και με κάθε τρόπο ξεκλειδώματος και όχι μόνο με μοτίβο. Μπορώ στην 1.5 να περάσω κατευθείαν το upgrade του 1.7 ? και δεν θα έχω πρόβλημα με τις διάφορες εφαρμογές ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καλησπερα, εχω την 1.5 και ειμαι ευχαριστιμενος μεχρι στιγμης ειναι το πρωτο μου root και custom version. θα ηθελα να ρωτησω τι διαφορες υπαρχουν με την 1.7 και αν αξιζει να την περασω. Ευχαριστω! Εγώ είμαι οπαδός του "ότι δουλεύει δε το πειράζουμε, εκτός αν προσθέτει κάτι" Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσθήκες είναι σημαντικές ή όχι, ανάλογα τον χρήστη. Σε σύγκριση της 1.5 ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ με την 1.7 ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ, τι μπορεί κάποιος να παρατηρήσει: Ελαφρά καλύτερη μπαταρία. ΙΣΩΣ λίγο καλύτερο το σήμα λόγω μόντεμ (πολύ μικρή διαφορά, που μπορεί να οφείλεται και σε placebo). Έχει καινούριο dialer (όχι μόνο εικονίδια) , που ίσως διορθώνουν bugs τα οποία όμως τουλάχιστον εγώ δε τα έχω αντιληφθεί. Το ίδιο ισχύει και για το framework, το οποίο λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τα προηγούμενα και ίσως λίγο πιο γρήγορα. Πρακτικά δε θα το αντιληφθείς, αλλά υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση στην πλοήγηση του κινητού. Το jkay deluxe settings είναι επίσης καινούριο με την τελευταία έκδοση να έχει τις προσθήκες που θα διαβάσεις εδώ (διάβασε το bold κείμενο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278 Αν εσύ τα θεωρείς σημαντικά, προχωράς.Αν όχι, μένεις στην 1.5 :) Μπορώ στην 1.5 να περάσω κατευθείαν το upgrade του 1.7 ? και δεν θα έχω πρόβλημα με τις διάφορες εφαρμογές ? Θα κάνεις τα 2 από τα 3 wipes πριν την εγκατάσταση.Δε θα κάνεις το factory reset. Για καλό και για κακό παίρνεις backup μέσα από το recovery mode. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Θα κάνεις τα 2 από τα 3 wipes πριν την εγκατάσταση.Δε θα κάνεις το factory reset. Για καλό και για κακό παίρνεις backup μέσα από το recovery mode. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στράτο έκανα τα 2 wipe και χωρίς reboot έκανα install το zip απο την κάρτα και μου έβγαλε assert failed: getprop (ro.build.PDA) == "I9100 XWLA4" E:Error in /sdcard/Pulse_Upgrade_1.7.zip (status 7) Installation aborted. Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Στράτο έκανα τα 2 wipe και χωρίς reboot έκανα install το zip απο την κάρτα και μου έβγαλε assert failed: getprop (ro.build.PDA) == "I9100 XWLA4" E:Error in /sdcard/Pulse_Upgrade_1.7.zip (status 7) Installation aborted. Δοκίμασε το μερικές φορές καπάκι κι αν δε σου το εγκαθιστά με τίποτα, ξανακατέβασε το μήπως δε κατέβηκε σωστά. *Εγκατάσταση μέσα από recovery mode, ΟΧΙ από CWM. Edited February 23, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts