Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 1.7 - [JKAY 13.6.4] Android 2.3.6 XWLΑ4 *22/2/12*

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα τα ανεβάζω και στο rapidshare :)

Τι ταχύτητα έπιανες στο 4shared;

* Ήδη έβαλα τα rapidshare links

200-300! Not bad!

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

• Απαντήσεις 823
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστουμε Στρατο για την αναβαθμιση για μενα ειναι η καλυτερη ρομ.....Επειδη εχω το κινιτο 1 μηνα και επειδη ειμαι λιγο flashmaniac εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις πιο γνωστες ρομ αλλα ολες απο τις πρωτες μερες αντε 2 της αλλαζα και πηγαινα στην δικια σου οπου εχω κατσει κανα 20ημερο (σπανιο για μενα)....Μπραβο για την ρομ σου ....Θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση....Πως γινεται να βαλω το στρογγυλο σημα για την μπαταρια....;;;Αν μπορεις με λινκ θα ηταν ακομη καλυτερο....Ευχαριστω προκαταβολικα......

Ευχαριστουμε Στρατο για την αναβαθμιση για μενα ειναι η καλυτερη ρομ.....Επειδη εχω το κινιτο 1 μηνα και επειδη ειμαι λιγο flashmaniac εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις πιο γνωστες ρομ αλλα ολες απο τις πρωτες μερες αντε 2 της αλλαζα και πηγαινα στην δικια σου οπου εχω κατσει κανα 20ημερο (σπανιο για μενα)....Μπραβο για την ρομ σου ....Θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση....Πως γινεται να βαλω το στρογγυλο σημα για την μπαταρια....;;;Αν μπορεις με λινκ θα ηταν ακομη καλυτερο....Ευχαριστω προκαταβολικα......

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Στρογγυλό ναι...αλλά μπλε; πράσινο; χρυσό; με βούλες; :D

Θα κάνω και ένα μπλε με το στρογγυλό όπως στην 1.4.

Αν τώρα θες κάποιο άλλο, πας εδώ και κατεβάζεις όποιο θες.

Edited by StratosGR

Στράτο καλημέρα και συγχαρητήρια!!! Λοιπόν εγώ έχω την original rom και θέλω να δοκιμάσω την δικιά σου γιατί μου άρεσε! θα είναι το παρθενικό μου φλασάρισμα γιατί από αυτά δεν ξέρω... ελπίζω να πάνε όλα καλά! Λοιπόν έχω ερωτήσεις και νομίζω μπορεί να βοηθηθούν κι άλλοι που τυχόν δεν γνωρίζουν όπως εγώ...

Φοράω 2.3.4 και το kernel είναι XWKI4 (αν τα λέω σωστά) και έχω κάνει CWM root (βλέπω τον CWM Manager v2.0) που μάλιστα με έχεις βοηθήσει παλιά με κάτι κολλήματα που είχα φάει... τώρα ρωτώ λοιπόν! Για να κάνω την μετάβαση τι πρέπει να κάνω? Να ξεκινήσω με backup από titanium (μαζική λειτουργία κτλ...) και μετά πως πάω? Υπάρχει κάποιος οδηγός να το πάω βήμα-βήμα, πρέπει να κάνω κάτι ακόμα? Παρεμπιτόντως η μπλε μου αρέσει πολύ και αυτήν θέλω... υπάρχουν κάποια θέματα στην λειτουργία? Θα τρέχουν οι εφαρμογές που έχω και τώρα κανονικά?? Συγνώμη για τις ερωτήσεις παιδιά αλλά δεν είμαστε όλοι flash-experts!!

Edit: Σημαντικό, η μπαταρία πως τα πάει? Επίσης αν θέλω να γυρίσω και να μηδενίσω τον counter μπορω???

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Στρογγυλό ναι...αλλά μπλε; πράσινο; χρυσό; με βούλες; :D

Θα κάνω και ένα μπλε με το στρογγυλό όπως στην 1.4.

Αν τώρα θες κάποιο άλλο, πας εδώ και κατεβάζεις όποιο θες.

Ναι συγνωμη το ξεχασα για μπλε εννοουσα ....Ενω ομως βρισκω γενικα την σελιδα με ολα τα μπιχλιμπιδια του jkay αλλα δεν βρισκω το λινκ που θα πατησω για να βαλω το κυκλακι....:-P

Στράτο καλημέρα και συγχαρητήρια!!! Λοιπόν εγώ έχω την original rom και θέλω να δοκιμάσω την δικιά σου γιατί μου άρεσε! θα είναι το παρθενικό μου φλασάρισμα γιατί από αυτά δεν ξέρω... ελπίζω να πάνε όλα καλά! Λοιπόν έχω ερωτήσεις και νομίζω μπορεί να βοηθηθούν κι άλλοι που τυχόν δεν γνωρίζουν όπως εγώ...

Φοράω 2.3.4 και το kernel είναι XWKI4 (αν τα λέω σωστά) και έχω κάνει CWM root (βλέπω τον CWM Manager v2.0) που μάλιστα με έχεις βοηθήσει παλιά με κάτι κολλήματα που είχα φάει... τώρα ρωτώ λοιπόν! Για να κάνω την μετάβαση τι πρέπει να κάνω? Να ξεκινήσω με backup από titanium (μαζική λειτουργία κτλ...) και μετά πως πάω? Υπάρχει κάποιος οδηγός να το πάω βήμα-βήμα, πρέπει να κάνω κάτι ακόμα? Παρεμπιτόντως η μπλε μου αρέσει πολύ και αυτήν θέλω... υπάρχουν κάποια θέματα στην λειτουργία? Θα τρέχουν οι εφαρμογές που έχω και τώρα κανονικά?? Συγνώμη για τις ερωτήσεις παιδιά αλλά δεν είμαστε όλοι flash-experts!!

Edit: Σημαντικό, η μπαταρία πως τα πάει? Επίσης αν θέλω να γυρίσω και να μηδενίσω τον counter μπορω???

Οδηγός υπάρχει με επισήμανση στο φόρουμ αναλυτικότατος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

Σε fast forward τώρα...

Αφού έχεις κάνει CF-root, κάνε ότι backup θες.

Κάνεις copy τη ρομ στο κινητό.Μπαίνεις recovery mode και κάνεις τα 3 wipes.

Wipe data/factory reset, Wipe cache partition, Wipe Dalvik cache

Μετά επιλέγεις install zip from sdcard.Βρίσκεις το αρχείο της ρομ και το κάνεις εγκατάσταση.

Μόλις τελειώσει κάνεις reboot και τέλος (Θα αργήσει λίγο να μπει την πρώτη φορά)

Eπαναφέρεις backup κ.λ.π. και απολαμβάνεις :)

Για την μπλε είναι πολύ απλό και το γράφω κιόλας.Μετά την εγκατάσταση της ρομ, κάνουμε εγκατάσταση την μπλε από recovery mode και τίποτα άλλο.

Όλα μηδενίζονται κανονικά και σίγουρα έστω και ελάχιστα, η μπαταρία είναι καλύτερη.

Ναι συγνωμη το ξεχασα για μπλε εννοουσα ....Ενω ομως βρισκω γενικα την σελιδα με ολα τα μπιχλιμπιδια του jkay αλλα δεν βρισκω το λινκ που θα πατησω για να βαλω το κυκλακι....:-P

Έτοιμος! :cool:

Δε μπορώ να βάλω φωτογραφίες τώρα, μιας και ξέχασα το κινητό στο σπίτι :lol:

Αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεσαι ;)

Pulse 1.5 Blue Circle Version

Edited by StratosGR

Οδηγός υπάρχει με επισήμανση στο φόρουμ αναλυτικότατος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

Σε fast forward τώρα...

Αφού έχεις κάνει CF-root, κάνε ότι backup θες.

Κάνεις copy τη ρομ στο κινητό.Μπαίνεις recovery mode και κάνεις τα 3 wipes.

Wipe data/factory reset, Wipe cache partition, Wipe Dalvik cache

Μετά επιλέγεις install zip from sdcard.Βρίσκεις το αρχείο της ρομ και το κάνεις εγκατάσταση.

Μόλις τελειώσει κάνεις reboot και τέλος (Θα αργήσει λίγο να μπει την πρώτη φορά)

Eπαναφέρεις backup κ.λ.π. και απολαμβάνεις :)

Για την μπλε είναι πολύ απλό και το γράφω κιόλας.Μετά την εγκατάσταση της ρομ, κάνουμε εγκατάσταση την μπλε από recovery mode και τίποτα άλλο.

Όλα μηδενίζονται κανονικά και σίγουρα έστω και ελάχιστα, η μπαταρία είναι καλύτερη.

Υπέροχα σ' ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω σε λιγάκι και αν έχω κάποιο θέμα θα ενημερώσω αμέσως... ελπίζω να πάνε όλα καλά!! :D

Edit: Οταν λές ότι αργεί λιγάκι τι εννοείς? Εμένα έχει κάνα 2λεπτο στην αρχική οθόνη με το τριγωνάκι με το θαυμαστικό...κόλλησε μήπως?

Τελικά έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη και δεν προχωρά... τι μπορώ να κάνω, ξέρει κάποιος?

Edit2: Είχα κάνει μια μαμακία οπότε ξαναδοκιμάζω και ενημερώνω!

Edited by efthimis31

Εχεις καπου recover σε green theme (απο το blue)?
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Πέρνα ξανά το upgrade :)

Αχα, αυτο σκευτομουν:-P

Λοιπόν η ROM μόλις πέρασε και τώρα θα περάσω την μπλε έκδοση και τα λοιπά καλούδια! Δείχνει στιβαρή, γρήγορη και γενικά θα την δω και θα ενημερώσω για οτιδήποτε! StratoGR σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη και μέσα από PMs... παιδιά το παλικάρι είναι άψογο λεμε, μπράβο και πάλι μπράβο! Άντε καλώς ήρθα!!

Λοιπόν η ROM μόλις πέρασε και τώρα θα περάσω την μπλε έκδοση και τα λοιπά καλούδια! Δείχνει στιβαρή, γρήγορη και γενικά θα την δω και θα ενημερώσω για οτιδήποτε! StratoGR σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη και μέσα από PMs... παιδιά το παλικάρι είναι άψογο λεμε, μπράβο και πάλι μπράβο! Άντε καλώς ήρθα!!

Με τα λάθη μαθαίνεις :happy:

Τώρα αφού είσαι οκ, ρίξε μια ματιά στο 2ο post αν σε ενδιαφέρει κάτι και το βάζεις.

Αν έχεις άλλες απορίες εδώ είμαστε.

Καλωσόρισες :)

Με τα λάθη μαθαίνεις :happy:

Τώρα αφού είσαι οκ, ρίξε μια ματιά στο 2ο post αν σε ενδιαφέρει κάτι και το βάζεις.

Αν έχεις άλλες απορίες εδώ είμαστε.

Καλωσόρισες :)

Ναι η αλήθεια είναι ότι αν δεν κάνεις και κάνα λαθάκι (ή λαθάρα!) δεν προχωράς πιο κάτω.. πέρασα και την μπλε έκδοση και το GPS fix... αλήθεια για το τελευταίο πρέπει να κάνω κάτι ή απλά χρησιμοποιώ πλοηγό και είμαι κομπλε??

Ναι η αλήθεια είναι ότι αν δεν κάνεις και κάνα λαθάκι (ή λαθάρα!) δεν προχωράς πιο κάτω.. πέρασα και την μπλε έκδοση και το GPS fix... αλήθεια για το τελευταίο πρέπει να κάνω κάτι ή απλά χρησιμοποιώ πλοηγό και είμαι κομπλε??

Και θα ανοίξεις data εννοείται.Την πρώτη φορά θα κάνει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω ίσως, επειδή μαμά ήταν σε USA ntp.

Μετά θα είσαι οκ

Και θα ανοίξεις data εννοείται.Την πρώτη φορά θα κάνει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω ίσως, επειδή μαμά ήταν σε USA ntp.

Μετά θα είσαι οκ

μετά θα πρέπει να ανοίγω data κάθε φορα για να κλειδώσει??

μετά θα πρέπει να ανοίγω data κάθε φορα για να κλειδώσει??

Σε κάθε περίπτωση.

Αλλά μην ανησυχείς.Κατεβάζει ελάχιστα.... kilobytes.

Αμελητέα ποσότητα :happy:

Έτοιμος! :cool:

Δε μπορώ να βάλω φωτογραφίες τώρα, μιας και ξέχασα το κινητό στο σπίτι :lol:

Αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεσαι ;)

Και screenshots

http://img337.imageshack.us/img337/4664/sc20120202172436.png http://img706.imageshack.us/img706/1913/sc20120202172450.png

Και screenshots

http://img337.imageshack.us/img337/4664/sc20120202172436.png http://img706.imageshack.us/img706/1913/sc20120202172450.png

Οοοοομορφααααντρααα μου....Ευχαριστω πολυ....;-).....Και συγνωμη για το παιδεμα.....

Ολα πολυ καλα με την καινουρια rom...τζαμι!! Μια ερωτηση μονο..το εικονιδιο της μπαταριας μπορει να αλλαζει χρωμα πχ κοκκινο απο 20% και κατω ή κατι αντιστοιχο??? Κατι εχει παρει το ματι μου αλλα δεν τα πολυκαταφερα μονος

Sent from my GS2 with Tapatalk

Edited by efthimis31

Ολα πολυ καλα με την καινουρια rom...τζαμι!! Μια ερωτηση μονο..ρο εικονιδιο της μπαταριας μπορει να αλλαζει χρωμα πχ κοκκινο απο 20% και κατω ή κατι αντιστοιχο??? Κατι εχει παρει τι ματι μου αλλα δεν τα πολυκαταφερα μονος

Αν θυμαμαι καλα το κανει μονο του μετα απο καποιο ποσοστο....Δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι...

Αν θυμαμαι καλα το κανει μονο του μετα απο καποιο ποσοστο....Δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι...

Λες ε; Θα δειξει τωρα ειμαι 18% αλλα ακομα γαλαζιο ειναι...

Edit: το κανει στο 15% οποτε ολα κομπλε!!! Παλι μπραβο ολα τελεια!

Edited by efthimis31

Ολα πολυ καλα με την καινουρια rom...τζαμι!! Μια ερωτηση μονο..το εικονιδιο της μπαταριας μπορει να αλλαζει χρωμα πχ κοκκινο απο 20% και κατω ή κατι αντιστοιχο??? Κατι εχει παρει το ματι μου αλλα δεν τα πολυκαταφερα μονος

Αλλάζει στο 15% :)

παιδια αυτη η rom ειναι ολα τα λεφτα την εβαλα και εγω σημερα αφου εχθες αγορασα και εγω την κινηταρα απο μαγαζι με κινητα στην αθηνα καινουργιο.ειναι τελεια εχω βαλει και την μπλε αποχρωση και δεν παιζετε το κινητο Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια αυτη η rom ειναι ολα τα λεφτα την εβαλα και εγω σημερα αφου εχθες αγορασα και εγω την κινηταρα απο μαγαζι με κινητα στην αθηνα καινουργιο.ειναι τελεια εχω βαλει και την μπλε αποχρωση και δεν παιζετε το κινητο

Να 'σαι καλά :D

Το widget της μπαταρίας όμως δε το χρειάζεσαι.Τσάμπα κατανάλωση.

Ούτε το lock, ούτε το silent.Ψάξε λίγο τα deluxe settings που είναι μέσα στη ρομ και θα καταλάβεις :)

εχεισ δικιο φιλε μου απλα ειχα και λιγο πιο παλια το s2 χωρις να εχω περασει καποια rom το ειχα μαμα και τα ειχα αυτα μου αρεσαν και τα ξαναεβαλα αλλα καποια θα τα βγαλω.να εισαι καλα παντος φιλε μου
[sIGPIC][/sIGPIC]