coldplay3 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ισως επρεπε με καποιο τροπο να το τελειωσουν στη 2η σεζον. Αν ειναι δυνατον τα 3 πρωτα επεισοδια να αναλωνονται στην ψυχολογικη κατασταση της Καρι. Μας εδειξαν και λιγο Μπροντι. Εν τω μεταξυ στα 2 πρωτα δεν εμφανιστηκε καν. Στο 3ο δεν ειδαμε καθολου τον Saul. Τι κανουν, οικονομια στα μεροκαματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τρέλανεεεεε μααααας!!! :shock: Τι ανατροπάρα ήταν αυτή από το πουθενά ρε παιδιά;; Εκεί που λες βλέπουμε άλλο ένα υποτονικό επεισόδιο με ελάχιστη δράση, έρχονται ξαφνικά τα τελευταία 2 λεπτά και λες άντε γεια!! :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Προφανώς δεν ειχαν με τι να το γεμισουν :lol: Μαύρα χάλια η φετινή σεζόν. Αν γίνει πιο αδιάφορη, κινδυνεύω να πέσω σε χειμερία νάρκη από τη βαρεμάρα. Και το χειρότερο είναι ότι την ανανέωσαν ήδη για 4η σεζόν, οπότε τώρα θα πάμε ακοοοοοομα πιο λάου λάου, για να μας φτάσουν οι λίγες ιδέες που έχουμε και για του χρόνου... :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το βαρέθηκα και το παράτησα,οταν ολοκληρωθεί θα το κατεβάσω να το δώ μονοκοπανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Η τελευταια σκηνη μας αφηνει υποσχεσεις οτι θα ανεβουν οι καπως οι ρυθμοι και θα τρεξει λιγο η ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Παιδιά δε συμφωνώ. Το 3ο επεισόδιο ήταν κάπως, αλλά και πάλι ήταν ενδιαφέρον σχετικά. Το 4ο έκανε σίγουρα κοιλιά προς τη μέση αλλά το τέλος ήταν συγκλονιστικό με την ανατροπή. Κάπου θα κουμπώσει παρα κάτω και το στόρυ από το 3ο επεισόδιο. Θα δείξει. Μην απογοητεύεστε αμέσως. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ο 3ος κυκλος μονο αδιαφορος δεν ειναι.τι περιμενατε δηλ να εχει ολη την ωρα φονους και τρομοκρατια και κυνηγητο και λιγο σεξ;:lol: απλα πιστευω πως σκηνοθετικα, σεναριακα το πανε να πιστευεις πως ολοκληρωθηκαν τα παντα στη 2 σεζον αλλα τελικα ηταν μονο η αρχη για οσα θα επακολουθησουν. και με την ανατροπη του επ στο τελος εχουμε να δουμε πολλα τετια κουλα.. το μονο που δεν αντεχω να βλεπω ειναι η α γυναικα πρωην υποθετω πλεον του μπροντι ειναι για μπατσες:) β τη κορη του μπροντι ειναι για σφαλιαρες:D γ τον φιλο του μπροντι φλουφλιζει λιγο:p δ την καρι να κλεει .φαντασου να βλεπε και τον τιτανικο με το ντικαπριο:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 α γυναικα πρωην υποθετω πλεον του μπροντι ειναι για μπατσες:) +1 :lol: β τη κορη του μπροντι ειναι για σφαλιαρες:D +1000 τι μα**σμένο. :mad: γ τον φιλο του μπροντι φλουφλιζει λιγο:p +1 Πολύ όμως...πολύ. δ την καρι να κλεει .φαντασου να βλεπε και τον τιτανικο με το ντικαπριο:X Εμαθα ότι παίρνει ειδικό επίδομα δακρύων. :p:lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4rMjVfg3350 Το είδατε αυτό; :p Πολύ γέλιο, αξίζει. Η Anna Hathaway παρωδεί τον ρόλο της Claire Danes στην σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τελικά έφτιαξε πολύ η σεζόν παρά το ψιλοαδιάφορο ξεκίνημα της. Αναμένονται ενδιαφέροντες εξελίξεις αλλά και πως θα ξαναμπεί ο Μπρόντι ξανά στο παιχνίδι αν και έχω μια υποψία πως θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τελικά έφτιαξε πολύ η σεζόν παρά το ψιλοαδιάφορο ξεκίνημα της. Αναμένονται ενδιαφέροντες εξελίξεις αλλά και πως θα ξαναμπεί ο Μπρόντι ξανά στο παιχνίδι αν και έχω μια υποψία πως θα γίνει. Ναι πραγματι η τελευταια σειρα αρχισε να θυμιζει τις παλιες seasons. Αποψη μου: Πιστευω οτι ολη η season θα εχει να κανει με ποιος θα ειναι ο director της CIA και στο τελος o Saul Berenson θα ανακαλυψει τον brody και θα κλεισει η season με τον να τον φερνουν πισω στην Αμερικη και φυσικα με το να καθιερωνει την θεση του σαν director. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ναι πραγματι η τελευταια σειρα αρχισε να θυμιζει τις παλιες seasons. Αποψη μου: Πιστευω οτι ολη η season θα εχει να κανει με ποιος θα ειναι ο director της CIA και στο τελος o Saul Berenson θα ανακαλυψει τον brody και θα κλεισει η season με τον να τον φερνουν πισω στην Αμερικη και φυσικα με το να καθιερωνει την θεση του σαν director. Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως βάζω spoiler?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως βάζω spoiler?:) Μεσα σε [] η λεξη spoiler και οταν τελειωσεις αυτο που θες μεσα σε [] /spoiler ετσι Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ναι πραγματι η τελευταια σειρα αρχισε να θυμιζει τις παλιες seasons. Αποψη μου: Πιστευω οτι ολη η season θα εχει να κανει με ποιος θα ειναι ο director της CIA και στο τελος o Saul Berenson θα ανακαλυψει τον brody και θα κλεισει η season με τον να τον φερνουν πισω στην Αμερικη και φυσικα με το να καθιερωνει την θεση του σαν director. Εγω πιστευω πως με αυτη την επιτυχια του Saul να πιασει αυτον τον τρομοκρατη, θα φαει την θεση απο τον γερουσιαστη και θα γινει διευθυντης. Μετα δεν ξερω που θα το πανε :lol: :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εγω πιστευω πως με αυτη την επιτυχια του Saul να πιασει αυτον τον τρομοκρατη, θα φαει την θεση απο τον γερουσιαστη και θα γινει διευθυντης. Μετα δεν ξερω που θα το πανε :lol: :p Εγώ πιστευω η Κάρι θα τα βροντήξει όλα λόγω εγκυμοσύνης και θα πάει στον Μπρόντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τα τελευταία επεισόδια έχουν αναπληρώσει το ενδιαφέρον για όλα θα προηγούμενα αδιάφορα επεισόδια. Και αυτός ο Μπροντι πολυταξιδεμενος!! Lol Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έχω δει μέχρι το 5ο επεισόδιο του 3ου κύκλου και δεν μου κάνει κέφι να συνεχίσω ρε παιδιά.... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έχω δει μέχρι το 5ο επεισόδιο του 3ου κύκλου και δεν μου κάνει κέφι να συνεχίσω ρε παιδιά.... Συνέχισε το πέρνει φορά η σειρα μετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Συνέχισε το πέρνει φορά η σειρα μετά! Αντε να δούμε.. Ξέρετε πόσοι κύκλοι θα βγουν συνολικά; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ανακοινώθηκε και 4ος κύκλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Φοβερο επεισοδιο για ακομα μια φορα... :w00t: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Φοβερο επεισοδιο για ακομα μια φορα... :w00t: Ναι τα τελευταια επεισοδια ειναι αρκετα καλα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τελος σεζον. Καλο επεισόδιο αν και με προβληματιζει το καστ της επομενης σεζον και περισσοτερο οτι υπαρχει και αλλη σεζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ το σταμάτησα γιατί κατάντησε κουραστικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τι την θέλανε την 4 σεζόν? Ετσι οπως τελειώνει η 3 πρέπει να τελείωνε και η σειρά Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts