sokos Δημοσιεύτηκε December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2011 Γεια σας φίλοι μου, Επειδή νομίζω ο ΟΤΕ ειναι ακριβός ακόμη, σκέφτομαι εναλλακτικό πάροχο οπως HOL ή Vodafone. Οι ανάγκες μου ειναι: 4 γραμμές εκ των οποίων η μία φάξ και συναγερμός και φυσικά internet. Φυσικά θέλω να έχει καλή ποιότητα ήχου αλλά να μην πληρώνω τα μαλλιά μου. Ξέχασα, θα θέλω να έχω και ενα απλό υποτυπώδες τηλεφωνικό κέντρο ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παρε καμια ιδεα απο εδω http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_sme Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πρόγραμμα WIND κανά 60€ το μήνα. Κοίτα να δεις όποιο εταιρικό και να επιλέξεις, έχεις τελείως διαφορετική εξυπηρέτηση από οικιακό δίκτυο. Περίπου στα 50-60€ το μήνα, αν θες όλα αυτά. Βέβαια αν έχεις και εταιρικά κινητά δες συνδυασμούς. Εγώ έχω και 2 εταιρικά κινητά στη WIND και έχω έκπτωση 20€ κάθε μήνα με το πρόγραμμα που έγραψα πιο πάνω... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παρε καμια ιδεα απο εδω http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_sme Θα συμφωνήσω για CYTA. Δες και αυτό με το gigaset. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 και εγω για cyta θα σου ελεγα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Οι εταιρικές μας γραμμές ειναι όλες Vodafone και ήδη έχουν κάποιες εταιρικές εκπτώσεις με τις οποίες ειναι ευχαριστημένοι όλοι και δεν νομίζω να πάρει και άλλη εκπτωση. Οπότε η VF έχει προβάδισμα, δεν ξέρω με HOL τι παίζει γιατί και αυτοι έχουν παρόμοιο πρόγραμμα. Τι διαφορά εχει το POTS (νομίζω τέτοιο έχει η HOL) με το VOIP της VODAFONE ? Την CYTA Δεν την ξέρω καλά, αλλά τι καλύτερο έχει απο VF/HOL? Μέχρι τα 85ε το μήνα δεν έχουμε πρόβλημα να πληρώνουμε, το βρίσκω λογικό.. βέβαια με ενδιαφέρουν πολύ τα δωρεάν διεθνή που έχουν τα home πακέτα, αλλά δυστυχώς στο business δεν τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Οι εταιρικές μας γραμμές ειναι όλες Vodafone και ήδη έχουν κάποιες εταιρικές εκπτώσεις με τις οποίες ειναι ευχαριστημένοι όλοι και δεν νομίζω να πάρει και άλλη εκπτωση. Πήγαινε σε κατάστημα να ρωτήσεις τι κερδίζεις αν μεταφέρεις και το εταιρικό σταθερό στη VODAFONE. Καλό είναι να έχεις μαζεμένα κινητά - σταθερά στην ίδια εταιρία. Θα σε αντιμετωπίζουν και διαφορετικά... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ξεκαθάρισε τι εννοείς "μικρή επιχείρηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 4 γραμμές φωνής θέλω (εκ των οποίων η μία φαξ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 4 γραμμές φωνής θέλω (εκ των οποίων η μία φαξ) Το έγραψες και στο αρχικό ποστ αυτό. Μικρή επιχείρηση εννοώ με τι προσωπικό και τι εισερχόμενες, ετσι ώστε αν έχεις τεχνικό πρόβλημα να έχεις εναλλακτική και να μην τους κυνηγάς 2 μήνες και χάνεις χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 δες και το πακετο vodafone business connect.θες τα μικρα γραμμα για εγκατασταση τηλεφωνικου κεντρου κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 soublaki, 4 ατόμα. τοσό Risky ειναι το VOIP ? Dalton: τι εννοείς τα μικρά γράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android76 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Αν μπορείς να έχεις μαζεμένα κινητά και σταθερά είναι πράγματικά χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) 4 γραμμές φωνής θέλω (εκ των οποίων η μία φαξ)Θα σου προτεινα παντως να αποφυγεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3914119#post3914119 επειδη εισαι κι εσυ επαγγελματιας σαν κι εμενα.Ψαχνομαι κι εγω πλεον για νεο παροχο και θελω να μετακομισω και τα κινητα μου απο εκει,το βλεπω να πηγαινω παλι στη voda. Edited January 4, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 θέλεις και κινητά στο πακέτο σου? αν όχι τότε καλύτερα να προτιμήσεις άλλο πάροχο από τη wind γιατί θα σε τρελάνει η αρχαριότητά της στην τεχνικη υποστήριξη. αν θέλεις κινητά, τοτε wind ή hol είναι μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Παιδιά εταιρικά με οικιακά πακέτα δεν έχουν καμία σχέση.... Καλύτερα να αναφέρει κάποιος πρόβλημα σε εταιρικό σταθερό αν θέλει να βοηθήσει στην επιλογή του φίλου! Δεν έχω ακούσει πολλούς από εδώ μέσα να αναφέρουν ποτέ πρόβλημα σε εταιρική (isdn) γραμμή σταθερού! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. January 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Επειδή ξενέρωσε με το Vodafone Business Connect γιατί σε περιορίζουν στο να βάλεις το δικό τους Modem/router μονο και δεν τον θέλω αυτόν το περιορισμό, κοιτάω το Πακέτο της HOL με 3 γραμμές +24αρ+στατική ΙP στα 60ε. http://www.hol.gr/GR/business/officedoubleplay/Documents/hol_office_double-play_comparison_table.pdf Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς ειναι το MSN 3-ανα-γραμμή και το DDI που το δίνει μόνο στις 2 ή 4 γραμμές ? Φαντάζομαι η HOL Δεν ειναι VoIp σαν την VF, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Με αυτό το πακέτο που επέλεξες λογικά πάλι θα σου δίνουν συγκεκριμένο εξοπλισμό... Ψάξτο λίγο με τον εξοπλισμό πάντως! Κάθε εταιρία δίνει το δικό της, μην έχει προβλήματα η γραμμή με το δικό σου... Από όσο ξέρω το msn είναι ένα "βοηθητικό" δευτερεύον νούμερο που μπαίνει πάνω στη κύρια γραμμή σου. Δηλ. εσύ μπορείς να έχες κύριο το 2101010111 και αν κάποιος σε καλέσει στο 2102020222 να χτυπήσει και αυτό στην ίδια γραμμή (δηλ. το δεύτερο είναι msn)! Δεν ξέρω παραπάνω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν μπορείς να καλέσεις και να εμφανιστεί το msn κτλ Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση για εταιρικούς πελάτες της HOL να στα εξηγήσουν όλα. Ανέφερε τις γραμμές σου, τι θέλουν να κάνουν και πιστεύω θα σου βρουν λύση! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. January 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 μα το MSN σε ISDN γραμμή δεν δουλεύει μόνο? ή και σε PSTN ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Επειδή ξενέρωσε με το Vodafone Business Connect γιατί σε περιορίζουν στο να βάλεις το δικό τους Modem/router μονο και δεν τον θέλω αυτόν το περιορισμό, κοιτάω το Πακέτο της HOL με 3 γραμμές +24αρ+στατική ΙP στα 60ε. http://www.hol.gr/GR/business/officedoubleplay/Documents/hol_office_double-play_comparison_table.pdf Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς ειναι το MSN 3-ανα-γραμμή και το DDI που το δίνει μόνο στις 2 ή 4 γραμμές ? Φαντάζομαι η HOL Δεν ειναι VoIp σαν την VF, σωστά? Εχεις 3 γραμμές, απο κάτω μπορει να σου δώσει "3 Ψευδονούμερα" Αρα συνολο 9 αριθμούς. Για παράδειγμα 2313000001 <-Κεφαλικος 2313000002 2313000003 2313000004 <-Κεφαλικος 2313000005 2313000006 2313000007 <-Κεφαλικος 2313000008 2313000009 ΤΟ DDI ειναι το εσωτερικο νουμερο στην περιπτωση που δεν θελεις καποιος που καλει να εξυπηρετηθει απο το τηλεφωνικο σου κεντρο. Για παραδειγμα εχεις τον πωλητη Κωστα στο 2313000009, και η Μαρια ειναι στο τηλεφωνικο κεντρο 2313000001. Εχω 2 επιλογες η περνω αμεσα στο τηλ των κωστα αφου ξερω το DDI του, και δεν καλω στο κεντρο για να δρομολογησει την κληση μου στο γραφειο του, η περνω στο κεντρο και ζηταω απο εκει να συνδεθω. Ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts