stefan_city Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω. Και τώρα που έχω κάνει root ουσιαστικά εκτός εγγύησης δεν είμαι ? :rolleyes: ναι, σωστα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ναι, σωστα.;) Και με ένα unroot πάλι εντός! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω τις εντυπωσεις απο το επισημο Ελληνικο 4.1 των unbraded, να ρωτησω εαν σε σχεση με τις υπολοιπες 4.1,κερδιζουμε κατι ουσιαστικο(εκτος του οτι ειμαστε και επισημοι 4.1 για λογους..εγγυησης) ή μια απο τα ιδια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω τις εντυπωσεις απο το επισημο Ελληνικο 4.1 των unbraded, να ρωτησω εαν σε σχεση με τις υπολοιπες 4.1,κερδιζουμε κατι ουσιαστικο(εκτος του οτι ειμαστε και επισημοι 4.1 για λογους..εγγυησης) ή μια απο τα ιδια..? σε σχεση με τις υπολοιπες LSW των αλλων χωρων, καμια διαφορα. σε σχεση με παλιοτερες JB εκδοσεις, εχει καλυτερη αυτονομια η LSW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 σε σχεση με τις υπολοιπες LSW των αλλων χωρων, καμια διαφορα. σε σχεση με παλιοτερες JB εκδοσεις, εχει καλυτερη αυτονομια η LSW. φοραω σκανδιναβικη LSS. αξιζει τον κοπο η μεταβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 φοραω σκανδιναβικη LSS. αξιζει τον κοπο η μεταβαση? κατα τη γνωμη μου αξιζει, εχει και πιο καινουριο μοντεμ. ουτως ή αλλως, μαλλον θα ειναι η τελευταια επισημη, οποτε δε θα χρειαστει να αλλαξεις ξανα, εκτος κι αν πας προς custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 θυμηστε μου λιγο.κανουμε wipe πριν και μετα το περασμα της ρομ και πως? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 θυμηστε μου λιγο.κανουμε wipe πριν και μετα το περασμα της ρομ και πως? ευχαριστω Ναι, μπαινεις σε recovery και κανεις wipe data και wipe cache. Καλο ειναι να γινεται και μετα το περασμα της νεα ρομ. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 θυμηστε μου λιγο.κανουμε wipe πριν και μετα το περασμα της ρομ και πως? ευχαριστω Ναι, μπαινεις σε recovery και κανεις wipe data και wipe cache. Καλο ειναι να γινεται και μετα το περασμα της νεα ρομ. Εγω κανω και format system πριν την εγκατασταση γιατι μερικες φορες δεν μου καθονται καλα οι roms... Κυριως οταν εχω Samsung-based και πηγαινω σε AOSP... Σαν να μενουν "σκουπιδια" δηλαδη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εγω κανω και format system πριν την εγκατασταση γιατι μερικες φορες δεν μου καθονται καλα οι roms... Κυριως οταν εχω Samsung-based και πηγαινω σε AOSP... Σαν να μενουν "σκουπιδια" δηλαδη... Πως γίνεται το format system? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Πως γίνεται το format system? Στη recovery ειναι, αλλα δεν θυμαμαι που... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Στη recovery ειναι, αλλα δεν θυμαμαι που... :p mounts and storage :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Βρήκατε κάποια λύση με τα κενά στον dialer ή είναι θέμα της rom τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Είναι θέμα της google τελικά. Σε πολλά κινητά με ics και πάνω το κάνει. .. υποτίθεται ότι έτσι είναι η μορφοποίηση των αριθμών για την Ελλάδα. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Θα περάσω σήμερα τελικά την XWLSW. Είμαι με kernel PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.93.6-signed.zip. Θα το περάσω με odin. Προηγουμένος χρειάζεται να κάνω κάτι ? wipe data και wipe cache είναι απαραίτητα να γίνουν ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Θα περάσω σήμερα τελικά την XWLSW. Είμαι με kernel PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.93.6-signed.zip. Θα το περάσω με odin. Προηγουμένος χρειάζεται να κάνω κάτι ? wipe data και wipe cache είναι απαραίτητα να γίνουν ? Προαιρετικά! Μπορείς αν δε θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία να δοκιμάσεις κι αν έχεις κάποιο θέμα κάνεις μετά τα wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Ναι, μπαινεις σε recovery και κανεις wipe data και wipe cache. Καλο ειναι να γινεται και μετα το περασμα της νεα ρομ. Εγω κανω και format system πριν την εγκατασταση γιατι μερικες φορες δεν μου καθονται καλα οι roms... Κυριως οταν εχω Samsung-based και πηγαινω σε AOSP... Σαν να μενουν "σκουπιδια" δηλαδη... ειμαι νομιζω ετοιμος μετα απο fullbackup του τηλεφωνου,να περασω το τελευταιο Ελληνικο Firmware. ετσι κι`αλλιως-οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω-ειναι και η τελευταια εκδοση,οποτε αξιζει και τον κοπο. ευχαριστω παιδια...:D **ολα οκ. το μονο θεμα,ειναι οτι δεν εγινε format(!)η ενσωματωμενη μνημη. το καταλαβα γιατι ειδα μεσα αρχεια που κανονικα θα επρεπε να εχουν σβηστει. εκανα wipe data και wipe cache,πριν και μετα,format στην sd. δεν θα επρεπε να εχουν σβηστει τα παντα και απο εκει? ** επισης πηρα και μηνυμα "η συσκευη σας,δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω kies".. τοτε ποιος ο λογος που εκανα το update ρε γαμοτο..?σε περιπτωση στραβης,να ειμαι οκ με το service. πως θα γινει αποδεκτο απο το kies? να κατεβασω την εκδοση που φοραγε και να περασω μεσω kies το update? Edited September 25, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν θελεις πλήρες format κανε το από τις ρυθμίσεις . Κοίταξε να δεις μήπως έχεις διαφορετικό csc απο της rom που έβαλες και γιαυτο δεν στο αναγνωρίζει το kies . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 τι κανω για αυτο και πως το βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 τι κανω για αυτο και πως το βλεπω? Διάβασε στην πρώτη σελίδα ,γράφει πως να αλλάξεις το csc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Του πέρασα και εγώ χθες το βράδυ το update XWLSW. Μετά το restart η συσκευή είναι όπως και πρίν δηλ. δεν φαίνεται να έγινε εγκατάσταση νέου λειτουργικού. Βρήκα τα ίδια αρχεία-ρυθμίσεις :worry: Τις προηγούμενες φορές που πέρναγα update μετά η συσκευή ήταν σαν να την άνοιγα για 1η φορά. Λέτε να κάνω wipe data και wipe cache ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) βρηκα το ιμει πατωντας *#06# το περναω αλλα δεν κανει κατι.. **https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en αυτο με πεταει στο πληκτρολογιο με ετοιμους αριθμους και δεν κανει κατι αλλο. Edited September 25, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Του πέρασα και εγώ χθες το βράδυ το update XWLSW. Μετά το restart η συσκευή είναι όπως και πρίν δηλ. δεν φαίνεται να έγινε εγκατάσταση νέου λειτουργικού. Βρήκα τα ίδια αρχεία-ρυθμίσεις :worry: Τις προηγούμενες φορές που πέρναγα update μετά η συσκευή ήταν σαν να την άνοιγα για 1η φορά. Λέτε να κάνω wipe data και wipe cache ? Αν θελεις καθαρό πέρασμα κάνεις factory reset αλλιώς το αφήνεις όπως είναι . βρηκα το ιμει πατωντας *#06# το περναω αλλα δεν κανει κατι.. **https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en αυτο με πεταει στο πληκτρολογιο με ετοιμους αριθμους και δεν κανει κατι αλλο. Χρειάζεται root για να δουλέψει η εφαρμογή ,και ο κωδικός δεν ισχύει πλέον . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Χρειάζεται root για να δουλέψει η εφαρμογή ,και ο κωδικός δεν ισχύει πλέον . αρα δεν μπορω να κανω κατι..(?):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Μπορείς να κάνεις root να αλλάξεις το csc , και μετά περνάς ξανά την rom . Edited September 25, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts