fits13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Οταν λες γενικη ευρωπαικη τι ακριβως εννοεις οτι ακομα και ελληνικα unbranded κινητα θα την παρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Οταν λες γενικη ευρωπαικη τι ακριβως εννοεις οτι ακομα και ελληνικα unbranded κινητα θα την παρουν? Αν το δικό σου έχει EUR τότε δεν θα πάρει την XEU, θα πάρει όποια rom δώσει η Samsung με csc EUR. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Σε άλλα νεα, να ενημερωσω οτι η unbranded εκδοση στην Βραζιλία (csc ZTO), αναβαθμιστηκε σημερα σε.... 4.0.4!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Σε άλλα νεα, να ενημερωσω οτι η unbranded εκδοση στην Βραζιλία (csc ZTO), αναβαθμιστηκε σημερα σε.... 4.0.4!! :p Πωπω, αντε και στα δικα μας γιατι βαρεθηκα την 4.0.3 ενα χρονο τωρα! :lol: Edited May 23, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 απλως για ενημερωση,το ς2 που (ξανα)πηρα,φορουσε τηνXWLPW 4.0.4,ισως ινδικο λειτουργικο,και οταν εκανα συνδεση στο κιες,εβγαλε αναβαθμηση σε LSD 4.1.2,και την κανω(την αναβαθμηση),μετα απο 2-3 ημερες βγαζει μυνημα οτι υπαρχει ενα αρχειο μικρο αρχειο 7μβ για αναβαμηση,και το κανω και εχω πλεον την LSS 4.1.2.το αναφαιρω γιατι η αναβαθμηση εχει δωθει,ετσι πιστευω,απο samsung για ολο τον πλανητη,αλλα η δικια μας μαλλον δεν ασχολειται πλεον με το ς2 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 το αναφαιρω γιατι η αναβαθμηση εχει δωθει,ετσι πιστευω,απο samsung για ολο τον πλανητη,αλλα η δικια μας μαλλον δεν ασχολειται πλεον με το ς2 Δεν ειναι θεμα τι νομιζεις εσυ, η αναβαθμιση εχει δοθει στον μισο πλανητη αλλα εκκρεμει ο άλλος μισος συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας πλην των Vodafone branded S2 που πηραν ηδη JB. Δες εδω για την λιστα των χωρων http://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ειπα οτι ετσι πιστευω,γιατι η samsung Ελλαδας εχει επισημα την 4.0.3.... ενω ηδη τρεχει σε ολο σχεδον τον κοσμο τουλαχιστον η 4.0.4,και απο παλιοτερη εμπειρια 2χρονων με το αρκ της σονυ που ειχε επισημα την 4.0.4 σε αναβαθμηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά μακάρι να έδιναν τώρα την 4.0.4 στα unbranded gs2!:D Nα μου λείπει το jelly bean αν είναι η μπαταρία να αδειάζει μονορούφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά ποια jb προτείνετε για σχετικά καλή μπαταρία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αντε καλορίζικη http://www.sammobile.com/firmwares/ :lol: Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αντε καλορίζικη http://www.sammobile.com/firmwares/ :lol: Και βεβαια lsd οπως αναμενοταν :mad: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Και βεβαια lsd οπως αναμενοταν :mad: Μενει να δουμε την unbranded (σε κανα χρονο απο τωρα :p) αν και δεν πιστευω οτι θα δουμε κατι πιο νεο.. τουλαχιστον η lsd ειναι καλη - για οσους επιμενουν σε επισημη ελληνικη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μενει να δουμε την unbranded (σε κανα χρονο απο τωρα :p) αν και δεν πιστευω οτι θα δουμε κατι πιο νεο.. τουλαχιστον η lsd ειναι καλη - για οσους επιμενουν σε επισημη ελληνικη.:) Οχι ομως καλυτερη απο την lsn-lss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οχι ομως καλυτερη απο την lsn-lss. Κι ουτε θα τις παρουν και ποτε οπως ολα δειχνουν..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ελα....!!εσκασε cosmote...!! τι κανουμε τωρα? πειραζουμε την-αψογη-Σκανδιναβικη,ή γυριζουμε σε cosmote?(για την εγγυηση δηλαδη..) θα μου πεις ετσι κι`αλλιως ,απο την στιγμη που η συσκευη μου ειναι unbraded,παλι ανεπισημος θα ειμαι εαν περασω την cosmote..(?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ελα....!!εσκασε cosmote...!! τι κανουμε τωρα? πειραζουμε την-αψογη-Σκανδιναβικη,ή γυριζουμε σε cosmote?(για την εγγυηση δηλαδη..) θα μου πεις ετσι κι`αλλιως ,απο την στιγμη που η συσκευη μου ειναι unbraded,παλι ανεπισημος θα ειμαι εαν περασω την cosmote..(?). Ω ναι !!!!!!!!! Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ω ναι !!!!!!!!! πως να το εκλαβω το Ω ναι !!!!!!!!!..? καθομαι στα αυγα μου ή παω στην cosmote..?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 πως να το εκλαβω το Ω ναι !!!!!!!!!..? καθομαι στα αυγα μου ή παω στην cosmote..?:O Αν πήρες το τηλέφωνο με EUR κάτσε στα αυγά σου, αν το πήρες με COS αποφάσισε αν σε ενδιαφέρει ή όχι η εγγύηση. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν πήρες το τηλέφωνο με EUR κάτσε στα αυγά σου, αν το πήρες με COS αποφάσισε αν σε ενδιαφέρει ή όχι η εγγύηση. σωστος-συμφωνω απλα ηθελα επιβεβαιωση....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πώς μπορούμε να κάνουμε το κινητό με την 4.1.2 να έχει περισσότερο διάρκεια στο σκρολαρισμα όπως είχε η 4.0.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Eγώ με unbranded GS2 γιατί δεν βλέπω τίποτα στις ενημερώσεις? Στο KIES μου λέει ότι έχω το τελευταίο...Τίποτα ακόμα ε? Στο λινκ που παραθέσατε λίγο πιο πάνω εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα για Ελλάδα?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Eγώ με unbranded GS2 γιατί δεν βλέπω τίποτα στις ενημερώσεις? Στο KIES μου λέει ότι έχω το τελευταίο...Τίποτα ακόμα ε? Στο λινκ που παραθέσατε λίγο πιο πάνω εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα για Ελλάδα?:( Διότι μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει βγει τίποτα για EUR Θα είμαι κακός αν πώ ότι ενώ εμείς παίρνουμε LSD άλλοι παίρνουν LSU;:p Edited May 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Eγώ με unbranded GS2 γιατί δεν βλέπω τίποτα στις ενημερώσεις? Στο KIES μου λέει ότι έχω το τελευταίο...Τίποτα ακόμα ε? Στο λινκ που παραθέσατε λίγο πιο πάνω εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα για Ελλάδα?:( vodafone&cosmote μεχρι σημερα.για unbraded αναμενουμε. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=COS#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 πως να το εκλαβω το Ω ναι !!!!!!!!!..? καθομαι στα αυγα μου ή παω στην cosmote..?:O Καθεσαι στα αυγα σου γιατι σε λιγες ωρες/μερες θα βγει καινουργια nordic nee. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καθεσαι στα αυγα σου γιατι σε λιγες ωρες/μερες θα βγει καινουργια nordic nee. Nordic δεν ειναι μονο σε customrom ή κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts