StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μόνιμα ή κατά την διάρκεια κάθε κλήσης όπως παλιά; Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Από πριν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ναι μπορεί Πως γίνεται αυτό και που ακριβώς χρειάζεται; Εχει καμμία σχέση με το θεματάκι που δεν ακούγομαι καλά στον συνομιλητή μου όταν βάζω την ανοιχτή ακρόαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Πως γίνεται αυτό και που ακριβώς χρειάζεται; Εχει καμμία σχέση με το θεματάκι που δεν ακούγομαι καλά στον συνομιλητή μου όταν βάζω την ανοιχτή ακρόαση; Όπα μπερδεύτηκα.... Κοίταγα το μενού του.... S3... :lol: Στο S3 με 4.0.4 είναι στις ρυθμίσεις κλήσεων-επιπλέον ρυθμίσεις.Ρίχτε μια ματιά και στο S2 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ρίχτε μια ματιά και στο S2 :) Αμ δε! Παιδιά κατώτερου θεού..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gripis7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Οπότε τζίφος για το S2. Είπα και εγώ. Φτιάξανε το ποιο απίστευτο λάθος που έχουν κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Βάλτε μία custom (οποιαδήποτε) βρε παιδιά. Έχω φτιάξει και ανάλογο mod που το απενεργοποιεί εντελώς και ησυχάζεις :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gripis7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Βάλτε μία custom (οποιαδήποτε) βρε παιδιά. Έχω φτιάξει και ανάλογο mod που το απενεργοποιεί εντελώς και ησυχάζεις :D custom έχω. απλά είπα μήπως ήταν ώρα να γυρίσω σε samsung αλλά μπά. Αντε να δούμε με την jb τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 custom έχω. απλά είπα μήπως ήταν ώρα να γυρίσω σε samsung αλλά μπά. Αντε να δούμε με την jb τι θα γίνει. Και στην custom που έχεις, δεν υπάρχει το mod για το noise reduction; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gripis7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και στην custom που έχεις, δεν υπάρχει το mod για το noise reduction; Φυσικά και υπάρχει. Απλά είπα να γυρίσω για αλλαγή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Φυσικά και υπάρχει. Απλά είπα να γυρίσω για αλλαγή :) Από τη στιγμή που υπάρχει, δε καταλαβαίνω τότε που κολάς. :) Επειδή δεν είναι "εγγενώς" στο λειτουργικό; Σιγά τα ωά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Αν θελήσω να πάω στο 2.3.6 Firmware ποιο από τα αρχεία που έχει ο φάκελος I9100XWKK5_I9100OXXKJ3 πρέπει να βάλω με το odin ? http://imageshack.us/a/img407/3570/fsii.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Αν θελήσω να πάω στο 2.3.6 Firmware ποιο από τα αρχεία που έχει ο φάκελος I9100XWKK5_I9100OXXKJ3 πρέπει να βάλω με το odin ? το firmware(2.3.6) που κατεβάζεις εχει κατάληξη tar .ΔΕΝ το ανοιγεις και το περνάς όπως ειναι με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Το μπέρδεψα ότι είναι rar και το άνοιξα. Μοιάζουνε λίγο. ok! Ευχαριστώ ;) ΥΓ Είναι σίγουρο αυτό? πάω να το κατεβάσω ξανά και η κατάληξη του φαίνεται ότι είναι rar Edited October 12, 2012 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ξερουμε ποτε θα εχουμε την jelly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Το μπέρδεψα ότι είναι rar και το άνοιξα. Μοιάζουνε λίγο. ok! Ευχαριστώ ;) ΥΓ Είναι σίγουρο αυτό? πάω να το κατεβάσω ξανά και η κατάληξη του φαίνεται ότι είναι rar Από που το κατεβάζεις ?? Το rar αρχείο εχει μέσα ολα αυτά που δειχνη η εικόνα που ποσταρες ?? edit έχεις δικιο στην 2.3.6 χρειάζονται τρια αρχεία 1) Στο pda βαζεις code file 2) Στο phone to modem file 3) στο csc το csc multi file βάζεις και στο pit το ext4.pit Edited October 12, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ποια 4.0.4 προτείνετε να περάσω; Έχουν καμία διαφορά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) το firmware(2.3.6) που κατεβάζεις εχει κατάληξη tar .ΔΕΝ το ανοιγεις και το περνάς όπως ειναι με odin . Το κατέβασα ξανά,το firmware 2.3.6 αυτό που δίνετε στο αρχικό ποστ και είναι αρχείο rar που περιέχει μέσα του (όπως φαίνεται και στην προηγούμενη φωτογραφία) 8 αρχεία tar και 1 pit Σωστά? Ποιο ή ποια από από τα 8 αρχεία tar περνάμε με το odin. :blink: edit: Από που το κατεβάζεις ?? Το rar αρχείο εχει μέσα ολα αυτά που δειχνη η εικόνα που ποσταρες ?? edit έχεις δικιο στην 2.3.6 χρειάζονται τρια αρχεία 1) Στο pda βαζεις code file 2) Στο phone to modem file 3) στο csc το csc multi file βάζεις και στο pit το ext4.pit Τώρα είδα την απάντησή σου. Σίγουρα θέλει και το pit ? Στον οδηγό αναφέρει μόνο τα 3 αρχεία (PDA, MODEM, CSC) Edited October 12, 2012 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Ποια 4.0.4 προτείνετε να περάσω; Έχουν καμία διαφορά; Οχι ιδιαιτερες, βαλε οποια θελεις... Εγω εχω την Αγγλικη, πολλοι αλλοι φιλοι Nordic, Τσεχικη... Οπως επισης και η Pulse (custom). Edited October 12, 2012 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 edit: Τώρα είδα την απάντησή σου. Σίγουρα θέλει και το pit ? Στον οδηγό αναφέρει μόνο τα 3 αρχεία (PDA, MODEM, CSC) Ναι έχεις δίκιο Και εγω το Διάβασα στον οδηγο οτι θέλει μόνο τα τρία αρχεία (pda ,phone ,csc) αρα αυτά βάλε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Το pit κάνει repartitioning και το αποφεύγουμε όπως ο διάβολος το λιβάνι. Το χρησιμοποιούμε μόνο σε χοντρές περιπτώσεις προβλήματος, γιατί όσο μπορεί να μας σώσει σε τέτοιες, τόσο ζημιά μπορεί να μας κάνει, αν κάτι πάει στραβά σε ένα φλασάρισμα. Μόνο τα 3 αρχεία που αναφέρατε είναι αρκετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouans Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Γεια σας θελω να κανω αναβαθμιση ειμαι με 4.0.3 l9100XXLPS εχω κατεβασει απο εδω sammobile.com, αυτο το firmware I9100BOLPM_I9100COSLP9_COS(και μια γνωμη αμα περασω αυτο η καποιο αλλο firmware ) μεσα εχει ακομα ενα αρχειο SS_DL.dll αυτο το βαζουμε πουθενα στο odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλημέρα σε όλους Αγόρασα πριν δύο ημέρες τον γαλαξία και μου ήρθε με την 4.0.3 έκδοση. Βασικά σπάστικα αρκετά όταν διαπίστωσα ότι έλιπαν κάποια πραγματάκια από την 4.0.3 όπως το ποσοστό μπαταρίας που έφαγα ώρες να βρώ γιατί απλά δεν υπάρχει ενώ στο google search και βίντεο youtube όλοι με Galaxy S II ICS είχανε αυτή την επιλογή μέχρι που ανακάλυψα ότι ή 4.0.3 είναι ολήγον προβληματική όπως γράφετε... Ιδιέτερα παρατήρησα ότι το κινητό μετά από κάποια λεπτά σε wifi γινότανε φούρνος! Σήμερα βρήκα αυτό το post και με έσωσε. Δεν ήθελα να πάω σε custom καθώς το original με εξυπιρετεί μια χαρά οπώτε και κατέβασα την 4.0.4 Αγγλική και όλα καλά μέχρι τώρα. Βασικά επάθα πλάκα μιας και νέος στα Androi (από windows mobile 6.5 έρχομαι και αυτό γιατί απλά το B7610 μου χάλασε). Μετά το update μου έκανε και restore όλα τα settings/applications μου που είχα περάσει εκτός από τους λογαριασμούς email. Ευχαριστώ για το Help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Γεια σας θελω να κανω αναβαθμιση ειμαι με 4.0.3 l9100XXLPS εχω κατεβασει απο εδω sammobile.com, αυτο το firmware I9100BOLPM_I9100COSLP9_COS(και μια γνωμη αμα περασω αυτο η καποιο αλλο firmware ) μεσα εχει ακομα ενα αρχειο SS_DL.dll αυτο το βαζουμε πουθενα στο odin Γιατι δεν βαζεις μια απο την πρωτη σελιδα.!! Οχι δεν το βαζεις πουθενα αυτο: (SS_DL.dll). Στο boot θα σου βγαζει το σημα της cosmote. Ολες η 4.0.4 ειναι βελτιωμενες και καλες. Το αγγλικο και το ελβετικο ειναι απο της καλυτερες.!! Edited October 13, 2012 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους Αγόρασα πριν δύο ημέρες τον γαλαξία και μου ήρθε με την 4.0.3 έκδοση. Βασικά σπάστικα αρκετά όταν διαπίστωσα ότι έλιπαν κάποια πραγματάκια από την 4.0.3 όπως το ποσοστό μπαταρίας που έφαγα ώρες να βρώ γιατί απλά δεν υπάρχει ενώ στο google search και βίντεο youtube όλοι με Galaxy S II ICS είχανε αυτή την επιλογή μέχρι που ανακάλυψα ότι ή 4.0.3 είναι ολήγον προβληματική όπως γράφετε... Ιδιέτερα παρατήρησα ότι το κινητό μετά από κάποια λεπτά σε wifi γινότανε φούρνος! Σήμερα βρήκα αυτό το post και με έσωσε. Δεν ήθελα να πάω σε custom καθώς το original με εξυπιρετεί μια χαρά οπώτε και κατέβασα την 4.0.4 Αγγλική και όλα καλά μέχρι τώρα. Βασικά επάθα πλάκα μιας και νέος στα Androi (από windows mobile 6.5 έρχομαι και αυτό γιατί απλά το B7610 μου χάλασε). Μετά το update μου έκανε και restore όλα τα settings/applications μου που είχα περάσει εκτός από τους λογαριασμούς email. Ευχαριστώ για το Help! Για τα restore που σου κανει, πρεπει να κανεις factory reset. Oταν αλλαζουμε firmware, παντα κανουμε πριν και μετα factory reset.!! Edited October 13, 2012 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Για τα restore που σου κανει, πρεπει να κανεις factory reset. Oταν αλλαζουμε firmware, παντα κανουμε πριν και μετα factory reset.!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή θα υπάρξει με το γεγονός ότι δεν έκανα factory reset; Στην διαδικασία της πρώτης σελίδας δεν αναγράφει πουθενά ότι είναι αναγκαίο να κάνεις factory reset. Δεν με πείραξε το γεγονός ότι έκανε restore τα settings/applications μου ίσα ίσα με γλύτωσε από κάμποση ώρα να τα ξαναπεράσω. Edited October 13, 2012 by agentkostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts