sdaoulas Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ο Go Launcher με ICS Theme. ναι, το αναφερει και το παλικαρι το ιδιο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ποια ρομ εχεις βαλει, η δικια μου δεν εχει αυτα τα εικονιδια στις επαφες και στο τηλ., επισης ποιον launcher χρησιμοποιεις? Με το εορτολογιο σαν widget δεν σου καθυστερει στην εναλλαγη των οθονων? Ωραιο βιντεο :-) Έχω τον Go Launcher και έχω κάνει μικρο αλλαγές σε κάποια εικονίδιο μόνος μου. Το εορτολόγιο δεν μου δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα ακόμα και στο gingerbread. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Στο KIES μου βγάζει Current firmware version: PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KI2 (EUR). Αν εγκαταστήσω το ICS απο την αρχή του thread θα αναγνωρίζει το KIES το κινητό μου; Η έκδοση αυτή είναι σταθερή; Γιατί διάβασα σε προηγουμενες σελίδες οτι είναι σταθερές και αλλες οτι εχουν lag, αλλά κάπου εχασα το λογαριασμό σχετικά με το πια είναι η σταθερή και πιά οχι. Αν αντί για EUR αλλάξεις τον κωδικό σε π.χ. XΕΗ, ναι, θα το αναγνωρίζει. (Θα πρέπει όμως τότε να βάλεις τα σημεία πρόσβασεις για 3g με το χέρι μόνος σου). Είναι η επίσημη έκδοση για Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, τις Σκανδιναβικές χώρες και κάποιες χώρες τις Βαλτικής. Μπορεί να έρθει και στην Ελλάδα, δεν το ξέρουμε αυτό με σιγουριά. Το ότι είναι επίσημη όμως δεν έχει να κάνει με το αν είναι σταθερή, αυτό θα σου το πούνε αυτοί που την έβαλαν... Edited March 19, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μετά από 2 μέρες έχοντας το 4.0.3 θέλω να πω ότι είμαι ψιλοαπογοητευμένος... Δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο firmware που έχω (PDA:LPQ / PHONE:LPQ / CSC:LPD(CYO)) αλλά παρατηρώ συνεχώς μικρά μαγκώματα, να μην ανταποκρίνονται κάποιες εφαρμογές και φάσεις-φάσεις το "μάγκωμα" να "εκφράζεται" σε μαύρη οθόνη και να πρέπει να περιμένω λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να επανέλθει (μερικές φορές μου γράφει ότι κάποιο process δεν ανταποκρίνεται. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω είναι το TwLauncher) Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το κινητό μου. Στο KIES εκεί που λέει για το firmware, μου λέει ότι έχω το τελευταίο version: PDA:LPQ / PHONE:LPQ / CSC:LPD(CYO) Έχει και ο αδερφός μου το SGS2 με το ics αλλά εκείνου λειτουργεί μια χαρά! :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μετά από 2 μέρες έχοντας το 4.0.3 θέλω να πω ότι είμαι ψιλοαπογοητευμένος... Δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο firmware που έχω (PDA:LPQ / PHONE:LPQ / CSC:LPD(CYO)) αλλά παρατηρώ συνεχώς μικρά μαγκώματα, να μην ανταποκρίνονται κάποιες εφαρμογές και φάσεις-φάσεις το "μάγκωμα" να "εκφράζεται" σε μαύρη οθόνη και να πρέπει να περιμένω λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να επανέλθει (μερικές φορές μου γράφει ότι κάποιο process δεν ανταποκρίνεται. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω είναι το TwLauncher) Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το κινητό μου. Στο KIES εκεί που λέει για το firmware, μου λέει ότι έχω το τελευταίο version: PDA:LPQ / PHONE:LPQ / CSC:LPD(CYO) Έχει και ο αδερφός μου το SGS2 με το ics αλλά εκείνου λειτουργεί μια χαρά! :s Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση; Αυτά ακούγονται software κολλήματα. Αμφιβάλλω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση; Αυτά ακούγονται software κολλήματα. Αμφιβάλλω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Αν κάνω όμως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν θα σβηστούν όλα? Ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Αν κάνω όμως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν θα σβηστούν όλα? Ή όχι? Ναι θα σβηστούν. Γι'αυτό υπάρχει το root και το titanium backup, για να μη χάσεις τίποτα. Πάντα μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις συνιστάται factory reset. Αλλιώς υπολείμματα από την προηγούμενη ROM ενδέχεται να δημιουργήσουν τα προβλήματα που παρατηρείς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ναι θα σβηστούν. Γι'αυτό υπάρχει το root και το titanium backup, για να μη χάσεις τίποτα. Πάντα μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις συνιστάται factory reset. Αλλιώς υπολείμματα από την προηγούμενη ROM ενδέχεται να δημιουργήσουν τα προβλήματα που παρατηρείς. Το θέμα είναι ότι εδώ και 4 μήνες που το έχω δεν σκέφτηκα ποτέ να το κάνω root γιατί πριν ήμουν ευχαριστημένος με το όλο "σύστημα"!! Το titanium backup πρέπει να είμαι root για να το χρησιμοποιήσω σωστά? Θα δοκιμάσω να το κάνω factory reset. Έτσι και αλλιώς εκτώς από το GPS (Sygic) δεν έχω κάτι που το βρίσκω δύσκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Καλημερα χθες το βραδυ εβαλα και εγω την 4.0.3 μεσω Odin,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε πως μπορω να αλλαξω στις επαφες δεξια που εχει την αλφαβητο σε αγγλικα να τη κανω ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Το θέμα είναι ότι εδώ και 4 μήνες που το έχω δεν σκέφτηκα ποτέ να το κάνω root γιατί πριν ήμουν ευχαριστημένος με το όλο "σύστημα"!! Το titanium backup πρέπει να είμαι root για να το χρησιμοποιήσω σωστά? Θα δοκιμάσω να το κάνω factory reset. Έτσι και αλλιώς εκτώς από το GPS (Sygic) δεν έχω κάτι που το βρίσκω δύσκολα! Εγω πέρασα την ίδια ics με σένα. Πριν είχα την official KJ3 μόνο rooted. Δεν έκανα wipe όταν εγκατεστησα με Odin την ics. Όμως το λειτουργικο απο μόνο του έκανε για μερικά λεπτά την διαδικασία προσαρμογής των εφαρμογών. Εγω απλά διέγραψα κάποιες εφαρμογές που φοβόμουν και είχαν σχέση με root. Μέχρι τώρα το μοναδικό που συνέβη είναι μια δυο φορές δυσλειτουργία του dialer. Συγκεκριμένα μια φορά δεν έκλεινε η γραμμή μετα απο συνομιλία και χρειάστηκε να την κλήσω απο την notification bar και μια φορά έχασε τα μενου στο πάνω μέρος του dialer. Αυτα δεν νομίζω να έχουν καμία σχέση με το ότι δεν έκανα wipe. Όπως και να έχει όταν έχουμε τέτοια μεγάλη αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση. Δηλαδή όλα απο την αρχή. Ακόμα και στο iOS το ίδιο κάνω. Πρόσφατα στο iPad 2 το εστησα απο την αρχη αφού πέρασα την 5.1 Και τώρα για να είμαι σίγουρος θα το κάνω στο sgs2 αλλα περιμένω να δοθεί η επίσημη ελληνική. Θα διαγραφών τα πάντα και μετα θα την εγκαταστήσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Και πια θα ειναι η διαφορα τιs επισημηs GR απο την LPQ ? Edited March 19, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Και πια θα ειναι η διαφορα τιs επισημηs GR απο την LPQ ? Αν η Samsung Hellas δώσει την LPQ, απολύτως καμία. Αλλά μπορεί να δώσει κάποια άλλη, όταν τελικά ξυπνήσει και το αποφασίσει. Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Βαθυs ο λυθαργοs προs το παρον.Η LPQ φενεται ενταξει.Μονο το GPS αν και λοκαρει πιο γρηγωρα καμια φορα αργει να εμφανισει το χαρτη και η αναισθησια του WI-FI παραμενει δυστηχωs. Το htc hd που ειχα πριν απειρωs πιο ευαισθητο. Edited March 19, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Πάντως η εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές,και σε καμερα και σε βιντεο και σε Gps και σε ταχυτητα ειναι πολυ καλο,το Quadrant απο 3700 που εδειχνε με τη 2.3.4 τωρα με τη 4.0.3 μου δειχνει 4200.το μονο που με χαλασε ειναι στις επαφες που δειχνει το αλφαβητο διπλα στα αγγλικα αντι για ελληνικα , και αφου στις επαφες εφτιαξαν την εικονα να ειναι μεγαλη γιατι οταν κανεις κλήση ειναι μικρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ναι θα σβηστούν. Γι'αυτό υπάρχει το root και το titanium backup, για να μη χάσεις τίποτα. Πάντα μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις συνιστάται factory reset. Αλλιώς υπολείμματα από την προηγούμενη ROM ενδέχεται να δημιουργήσουν τα προβλήματα που παρατηρείς. Tyxerakia έτσι δεν χάνεται και το αρχείο του backup όμως;; Ή να το περνάμε στον υπολογιστή πριν το factory reset και να το επαναφέρουμε μετά;; Παιδιά δείτε ένα βίντεο που τράβηξα απο την συσκευη μου για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση απο ics. Είναι official μόνο με root. Η σύνδεση μου είναι αργή γι αυτο μην κρίνετε την ταχύτητα του Ίντερνετ. Te_salat πες μας αν μπορείς ποια ics ακριβώς έχεις βάλει (αν μπορείς δώσε download link) και πες μας πόσο ικανοποιημένος είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Tyxerakia έτσι δεν χάνεται και το αρχείο του backup όμως;; Ή να το περνάμε στον υπολογιστή πριν το factory reset και να το επαναφέρουμε μετά;; Με το factory reset χανονται ολες οι εφαρμογες που εχεις περασει και οι ρυθμισεις που εχεις κανει στο κινητο.Ειναι οπως το ανοιξες την πρωτη φορα.Τα αρχεια στην sdcard δεν επηρεαζονται καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Με το factory reset χανονται ολες οι εφαρμογες που εχεις περασει και οι ρυθμισεις που εχεις κανει στο κινητο.Ειναι οπως το ανοιξες την πρωτη φορα.Τα αρχεια στην sdcard δεν επηρεαζονται καθολου Αυτό που είπα με το αρχείο του backup δεν δουλεύει; Γιατί μπορεί κάποιοι να μην έχουν sdcard. Κάτι άλλο, το titanium backup θα πρέπει να είναι αντιγραμμένο στην sdcard ώστε το backup του να αποθηκεύεται εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Tyxerakia έτσι δεν χάνεται και το αρχείο του backup όμως;; Ή να το περνάμε στον υπολογιστή πριν το factory reset και να το επαναφέρουμε μετά;; Κανονικά δε χάνεται όχι, γιατί είναι στην sdcard την εσωτερική. Το factory reset δεν κάνει φορματ την εσωτερική sdcard. Για καλό και για κακό όμως, φυσικά πάντα το περνάμε στον υπολογιστή, αυτά είναι στοιχειώδη βήματα ασφαλείας.... Όσο για το titanium backup, όχι, δεν πρέπει να είναι αντιγραμμένο πουθενά, δουλεύει από παντού και το backup του αποθηκεύεται όπου ορίσεις εσύ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εγω πέρασα την ίδια ics με σένα. Πριν είχα την official KJ3 μόνο rooted. Δεν έκανα wipe όταν εγκατεστησα με Odin την ics. Όμως το λειτουργικο απο μόνο του έκανε για μερικά λεπτά την διαδικασία προσαρμογής των εφαρμογών. Εγω απλά διέγραψα κάποιες εφαρμογές που φοβόμουν και είχαν σχέση με root. Μέχρι τώρα το μοναδικό που συνέβη είναι μια δυο φορές δυσλειτουργία του dialer. Συγκεκριμένα μια φορά δεν έκλεινε η γραμμή μετα απο συνομιλία και χρειάστηκε να την κλήσω απο την notification bar και μια φορά έχασε τα μενου στο πάνω μέρος του dialer. Αυτα δεν νομίζω να έχουν καμία σχέση με το ότι δεν έκανα wipe. Όπως και να έχει όταν έχουμε τέτοια μεγάλη αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση. Δηλαδή όλα απο την αρχή. Ακόμα και στο iOS το ίδιο κάνω. Πρόσφατα στο iPad 2 το εστησα απο την αρχη αφού πέρασα την 5.1 Και τώρα για να είμαι σίγουρος θα το κάνω στο sgs2 αλλα περιμένω να δοθεί η επίσημη ελληνική. Θα διαγραφών τα πάντα και μετα θα την εγκαταστήσω. Το έκανα και εγώ Factory Reset. Μέχρι τώρα όλα μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός από το applanet που ανέκαθεν μου έκανε force close) !! Ελπίζω να έφταιγε το γεγονός ότι η εγκατάσταση του 4.0.3 δεν έγινε "καθαρή". Όσο για το root μπορεί να γίνει και τώρα? Θέλω να πω, δεν παίζει ρόλο τι firmware/rom έχεις σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Γεια.Οπωs ειπα παραπανω εβαλα το παγωτακι εκανα titanium b. up.Μετα την εγκατασταση θα επρεπε να ειχε γινει reset? Mηπωs ξερει καποιοs... οταν εχει μπουταρει το τηλ. βγαζει το μυνημα vodafone menu...welcome to vodafone YES_NO ..Αυτο πωs παει στο καλο? Edited March 19, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Γεια.Οπωs ειπα παραπανω εβαλα το παγωτακι εκανα titanium b. up.Μετα την εγκατασταση θα επρεπε να ειχε γινει reset? Mηπωs ξερει καποιοs... οταν εχει μπουταρει το τηλ. βγαζει το μυνημα vodafone menu...welcome to vodafone YES_NO ..Αυτο πωs παει στο καλο? Αυτό έχει να κάνει με την κάρτα sim σου, που είναι vodafone, δεν έχει σχέση με τη rom, και όχι δεν μπορείς να το διώξεις εκτός κι αν αλλάξεις εταιρεία κινητής :p Το έκανα και εγώ Factory Reset. Μέχρι τώρα όλα μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός από το applanet που ανέκαθεν μου έκανε force close) !! Ελπίζω να έφταιγε το γεγονός ότι η εγκατάσταση του 4.0.3 δεν έγινε "καθαρή". Όσο για το root μπορεί να γίνει και τώρα? Θέλω να πω, δεν παίζει ρόλο τι firmware/rom έχεις σωστά? Σε διαβεβαιώ ότι αυτό έφταιγε, enjoy το καινούριο τηλέφωνο. Και να θυμάσαι ότι εφαρμογές από το applanet είναι οι συνήθεις ύποπτοι για τέτοιου είδους προβλήματα, αν δεν είσαι γνώστης. Όσο για το root, ναι μπορεί να γίνει και τώρα. Εδώ ένας εύκολος τρόπος δοκιμασμένος για τη rom σου, που δεν επεμβαίνει στη rom και δεν αλλάζει τον kernel. Σύντομα θα μπει και στην αρχική σελίδα. Edited March 19, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παίδες εμένα το τηλέφωνο έχει PDA: I9100BUKJ3 PHONE: I9100BUKI1 και CSC: I9100VD2KI2 Αν βάλω την Rom που έχουμε στην πρώτη σελίδα θα αλλάξουν αυτόματα τα PHONE και CSC ή θα παραμείνουν τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παίδες εμένα το τηλέφωνο έχει PDA: I9100BUKJ3 PHONE: I9100BUKI1 και CSC: I9100VD2KI2 Αν βάλω την Rom που έχουμε στην πρώτη σελίδα θα αλλάξουν αυτόματα τα PHONE και CSC ή θα παραμείνουν τα ίδια; Θα αλλάξουν. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Επειδή έχω μπερδευτεί μόλις περάσω την 4.0.3 πρέπει να κάνω backup με το Titanium Backup Pro ή δεν χρειάζεται ή θα πρέπει να κάνω backup αφού κάνω root; Για ποιον ακριβώς λόγο κάνουμε backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Επειδή έχω μπερδευτεί μόλις περάσω την 4.0.3 πρέπει να κάνω backup με το Titanium Backup Pro ή δεν χρειάζεται ή θα πρέπει να κάνω backup αφού κάνω root; Για ποιον ακριβώς λόγο κάνουμε backup; E... backup κάνουμε αν θέλουμε να σώσουμε κάποια προγράμματά μας με τα δικά μας settings. π.χ. scores σε παιχνίδια, εφαρμογές που έχουμε φτιάξει όπως θέλουμε, και γενικά για να επαναφέρουμε τις εφαρμογές μας στο τηλέφωνο όπως τις είχαμε χωρίς να τις ψάχνουμε πάλι μετά. Αν το τηλέφωνό σου δεν έχει καμία εφαρμογή εκτός από τις αρχικές της Samsung (στην οποία περίπτωση είναι κρίμα τα λεφτά κατά την άποψή μου :)), τότε δε χρειάζεσαι backup. To θέμα είναι ότι όταν περνάμε μια καινούρια rom χάνονται όλες μας οι εφαρμογές και το τηλέφωνο επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση. Αν έχουμε όμως ένα backup από πριν, κάνουμε τότε restore, και επαναφέρουμε τις εφαρμογές μας όπως ήτανε. Backup: Αντίγραφο ασφαλείας Restore: Επαναφορά του παραπάνω αντιγράφου ασφαλείας. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts