Sofos_5 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αγορασα τις προαλες και εγω το s2 μεταχειρισμενο. Δεν εχω ασχοληθει ακομα με custom roms για το συγκεκριμενο τηλεφωνο, γιατι απο οτι ειδα ειναι τελειως διαφορετικη διαδικασια απο οτι με το huawei που ειχα πριν, οποτε θελει μελετη καλη πρωτα. Ηθελα να ρωτησω, αν γνωριζει κανεις ποια εκδοση rom εχω και ποια εκδοση kernel. Εκδοση android 2.3.5 Εκδοση βασικου φασματος I9100XXKI4 Εκδοση kernel 2.6.35.14-shiyah-v2.2 beta16 gm@ubuntu που εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ο μαμισιος kernel. Επειδή πήρα κ άλλα τέτοια pm τα γράφω εδώ ώστε να τα δούνε κ οι υπόλοιποι... Λοιπόν.. καταρχήν ενημερωτικά για να έχει περασμένο άλλο kernel σημαίνει πως είναι Rooted κ μπορεί να έχει γράψει ο μετρητής.. οπότε σε περίπτωση όπου θελήσεις service (αν υποτεθεί ότι υπάρχει εγγύηση) χρειάζεσαι ένα usb Jig. Απλά να το θυμάσαι. Τώρα σχετικά με την έκδοση που φοράς : Εκδοση βασικου φασματος -> Modem = έχει να κάνει με το σήμα του κινητού, επηρεάζει μπαταρία, σήμα σύμφωνα με το δίκτυο στο οποίο είσαι κ διάφορα άλλα, δεν είναι η έκδοση λογισμικού που έχει το κινητό. Για να δεις έκδοση υπάρχουν 2 τρόποι : 1. Πατάς στη κλήση *#1234# και βλέπεις τι PDA (rom),PHONE (modem),CSC (χρειάζεσαι να έχεις CSC EUR ώστε να στο αναγνωρίζει το KIES). Οι kernel δεν έχουν καμία σχέση με τους προηγούμενους ορισμούς. 2. Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο - Αριθμός Κατασκευής (τελευταία επιλογή) Εσύ για να έχεις έκδοση 2.3.5 μάλλον δεν έχεις την επίσημη ελληνική γιατί απ'όσο γνωρίζω η τελευταία ήταν 2.3.4 οπότε... Αν θέλεις να πάρεις την αναβάθμιση σε ICS μέσω KIES οοοοοοοταν αποφασίσει να έρθει από Samsung Hellas πρέπει να επαναφέρεις τη συσκευή σου σε προηγούμενη ΕΠΙΣΗΜΗ rom η οποία είναι η KI4 2.3.4. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο κατεβάζεις την επίσημη KI4 από εδώ : KI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr (sales code EUR) Το συγκεκριμένο αρχείο περιέχει και τη Stock Rom και τον stock kernel οπότε θα χάσεις root access και το κινητό σου θα επανέλθει σε εργοστασιακό στήσιμο (χάνεις επαφές, μηνύματα κτλ κτλ). Επίσης αφού του φλασάρεις τη συγκεκριμένη Rom θα θυμηθείς να αλλάξεις CSC σε EUR (Ελλάδα) για να στο αναγνωρίσει το KIES. Για να το κάνεις αυτό πατάς *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείς να το βρείς πληκτρολογώντας *#06# . Αφού κατεβάσεις το αρχείο των 296mb ακολουθείς τις οδηγίες στο πρώτο post. Εν ολίγοις ~ Κάνεις extract το αρχείο που κατέβασες κ έχεις στον υπολογιστή σου ένα αρχείο με όνομα " I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 " Ακολουθείς τις οδηγίες σχετικά με Odin και Download Mode από το πρώτο post του saliez κ βάζεις το συγκεκριμένο αρχείο στη θέση του PDA. Μέσα σε αυτό το αρχείο εμπεριέχεται κ ο stock kernel και το stock modem απ'ότι είδα. Αφού τελειώσει η διαδικασία δοκίμασε να συνδεθείς με KIES, λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Επειδή πήρα κ άλλα τέτοια pm τα γράφω εδώ ώστε να τα δούνε κ οι υπόλοιποι... Λοιπόν.. καταρχήν ενημερωτικά για να έχει περασμένο άλλο kernel σημαίνει πως είναι Rooted κ μπορεί να έχει γράψει ο μετρητής.. οπότε σε περίπτωση όπου θελήσεις service (αν υποτεθεί ότι υπάρχει εγγύηση) χρειάζεσαι ένα usb Jig. Απλά να το θυμάσαι. Τώρα σχετικά με την έκδοση που φοράς : Εκδοση βασικου φασματος -> Modem = έχει να κάνει με το σήμα του κινητού, επηρεάζει μπαταρία, σήμα σύμφωνα με το δίκτυο στο οποίο είσαι κ διάφορα άλλα, δεν είναι η έκδοση λογισμικού που έχει το κινητό. Για να δεις έκδοση υπάρχουν 2 τρόποι : 1. Πατάς στη κλήση *#1234# και βλέπεις τι PDA (rom),PHONE (modem),CSC (χρειάζεσαι να έχεις CSC EUR ώστε να στο αναγνωρίζει το KIES). Οι kernel δεν έχουν καμία σχέση με τους προηγούμενους ορισμούς. 2. Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο - Αριθμός Κατασκευής (τελευταία επιλογή) Εσύ για να έχεις έκδοση 2.3.5 μάλλον δεν έχεις την επίσημη ελληνική γιατί απ'όσο γνωρίζω η τελευταία ήταν 2.3.4 οπότε... Αν θέλεις να πάρεις την αναβάθμιση σε ICS μέσω KIES οοοοοοοταν αποφασίσει να έρθει από Samsung Hellas πρέπει να επαναφέρεις τη συσκευή σου σε προηγούμενη ΕΠΙΣΗΜΗ rom η οποία είναι η KI4 2.3.4. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο κατεβάζεις την επίσημη KI4 από εδώ : KI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr (sales code EUR) Το συγκεκριμένο αρχείο περιέχει και τη Stock Rom και τον stock kernel οπότε θα χάσεις root access και το κινητό σου θα επανέλθει σε εργοστασιακό στήσιμο (χάνεις επαφές, μηνύματα κτλ κτλ). Επίσης αφού του φλασάρεις τη συγκεκριμένη Rom θα θυμηθείς να αλλάξεις CSC σε EUR (Ελλάδα) για να στο αναγνωρίσει το KIES. Για να το κάνεις αυτό πατάς *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείς να το βρείς πληκτρολογώντας *#06# . Αφού κατεβάσεις το αρχείο των 296mb ακολουθείς τις οδηγίες στο πρώτο post. Εν ολίγοις ~ Κάνεις extract το αρχείο που κατέβασες κ έχεις στον υπολογιστή σου ένα αρχείο με όνομα " I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 " Ακολουθείς τις οδηγίες σχετικά με Odin και Download Mode από το πρώτο post του saliez κ βάζεις το συγκεκριμένο αρχείο στη θέση του PDA. Μέσα σε αυτό το αρχείο εμπεριέχεται κ ο stock kernel και το stock modem απ'ότι είδα. Αφού τελειώσει η διαδικασία δοκίμασε να συνδεθείς με KIES, λογικά θα είσαι οκ. Πολυ καλη δουλεια, ευχαριστω. Υπαρχει περιπτωση το ιδιο αρχειο να το βρω στο xda γιατι απο fileserve κατεβαινει τα ζωα μου αργα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) θες να το ανεβασω σε rapidshare? Edited March 2, 2012 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 θες να το ανεβασω σε rapidshare? Οχι φιλε μου, ευχαριστω. Τελικα την περασα εχθες την stock, αλλα μετα απο την εγκατασταση των παλιοτερων εφαρμογων μου παρατηρησα οτι το τηλεφωνο εγινε καπως laggy και κολλουσε πολυ. Μετα το τελος της αναβαθμισης θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η κατι αλλο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Οχι φιλε μου, ευχαριστω. Τελικα την περασα εχθες την stock, αλλα μετα απο την εγκατασταση των παλιοτερων εφαρμογων μου παρατηρησα οτι το τηλεφωνο εγινε καπως laggy και κολλουσε πολυ. Μετα το τελος της αναβαθμισης θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η κατι αλλο? τελικα την ανεβασα σε rapidshare για οποιον τη θελει με κωδικο αποσυμπιεσης: pan24@myphone.gr I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 https://rapidshare.com/files/2199529464/arxeio.tar.rar μολις τελειωσεις με την εγκατασταση καντου ενα hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Παιδιά έχω ένα (ασήμαντο) θέμα με την ΚΚ5 από τότε που την πέρασα. Ψάχνω να δω αν λύνεται και αν το έχει και κάποιος άλλος. Πάω να γράψω ένα νέο μήνυμα σε κάποιον. Π.χ. στον Γιώργο Παπαδόπουλο (τυχαίο όνομα). Γράφω στο πεδίο του ονόματος Γιώργος, μου εμφανίζει όλες τις επαφές με το όνομα αυτό που υπάρχουν στο λογαριασμό μου στη Google και στην sim. Το όνομα που υπάρχει αποθηκευμένο στη google, το γράφει κανονικά Γιώργος Παπαδόπουλος. Το όνομα που υπάρχει στη sim το γράφει έστω Γιώργος Π λόγω του ότι η sim δεν υποστηρίζει πολλούς χαρακτήρες. Επιλέγω εγώ το full name της επαφής μου αλλά αυτό μου περνάει το όνομα της sim. Καμία λύση? Από το menu επαφές έχω επιλέξει να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του λογαριασμού της Google. Επίσης στη συσκευή δεν έχω αποθηκεύσει καμία επαφή, ενώ όταν με καλούν δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Θέλω να αποφύγω τη διαγραφή των ονομάτων από τη sim γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ευχαριστώ guys... Edited March 2, 2012 by oeo77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 *2767*3855# Αυτο ειναι το hard reset? Και χανω τα παντα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 *2767*3855# Αυτο ειναι το hard reset? Και χανω τα παντα? αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 αυτο ειναι Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων μετα το περασμα της stock. Το ιδιο δεν ειναι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων μετα το περασμα της stock. Το ιδιο δεν ειναι? Ο κωδικος σου σβηνει τα παντα κ απο την εσωτερικη μνημη. Φακελους, φωτογραφιες, data εφαρμογων τα παντα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Πολύ αργεί να εμφανιστεί το ICS!Καλά για Ελλάδα το βλέπω για καλοκαίρι και πάλι βλέπουμε με το καλό!Ακόμα με 2.3.4 μας έχουν.Αλλά μου αρέσει ο bloger είχε έγκυρες πληροφορίες ότι 1 Μάρτη θα αρχίσει να κυκλοφορεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλημερα...Μετα απο root που εκανα θελω να βγαλω το κιτρινο τριγωνακι που εμφανιζει στο boot.Αλλα δεν βρισκω τον kernel στους xda...(εχω τον I9100XWKI4).....Μπορω να περασω καποιον αλλον original ή πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ο ιδιος; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλημερα...Μετα απο root που εκανα θελω να βγαλω το κιτρινο τριγωνακι που εμφανιζει στο boot.Αλλα δεν βρισκω τον kernel στους xda...(εχω τον I9100XWKI4).....Μπορω να περασω καποιον αλλον original ή πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ο ιδιος; Τον βρηκες η να στον ανεβασω? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Τον βρηκες η να στον ανεβασω? Οχι.....Τιποτα ακομα...Αν σου ειναι ευκολο!!!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Οχι.....Τιποτα ακομα...Αν σου ειναι ευκολο!!!! Επειδη δεν ειμαι σπιτι τωρα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13712988 Αν ψαξεις θα το βρεις ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Επειδη δεν ειμαι σπιτι τωρα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13712988 Αν ψαξεις θα το βρεις ;-) Ευχαριστω πολυ!!!!Σου ειμαι υποχρεος!!!:bow: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 για να βαλεισ επισυμα φιλμγερ με Odin χρειαζεται να εισαι ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 για να βαλεισ επισυμα φιλμγερ με Odin χρειαζεται να εισαι ροοτ; Όχι φίλε 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Απο facebook: Samsung Mobilers Greece Confirmed!! ICS Ελληνικό μέχρι το τέλος Μαρτίου για Galaxy Note και Galaxy SII!! Εσύ περιμένεις το "παγωτάκι" ?? Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Επιτελους.. Αν και θα βαλω απο την ξενη, παλι καλα που δουλεψε επιτελους η ελληνικη sammy Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Σιγουρο αυτο?Αν ειναι να επιστρεψω στην 2.3.5 της cosmote Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) αυριο λεει θα βγει το ICS για εμας επισημα στο kies;; δεν ξερω αν θα ειναι ελληνικα βεβαια το "because of "ICS OS feature," Flash and Bluetooth 3.0 HS won't be supported" τι ειναι ομως; οχι flash;;;;;;;;;;;;;;;; Edited March 9, 2012 by Phoenix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ετσι κι αλλιως απ οτι ακουσα το flash καταργειτε και την θεση του παιρνει ο html 5... κατι τετοιο ειχα ακουσει μερικους μηνες πριν. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ετσι κι αλλιως απ οτι ακουσα το flash καταργειτε και την θεση του παιρνει ο html 5... κατι τετοιο ειχα ακουσει μερικους μηνες πριν. Oι σελίδες με flash περιεχόμενο όμως θα αργήσουν να καταργηθούν....Αλλά στο galaxy nexus δεν είπε ότι η adobe θα έβγαζε έκδοση για την ics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Γεια στην Galaxy παρεα.Μια βοηθεια.Ποια insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ πρεπει να κατεβασω για να κανω root το γαλαξια μου με στοιχεια BUKJ3 εκδοση kernel 2.6.35.7-i91000BUKJ3-CL647431root@DELL155#2 βασικο φασμα ι9100BUKI1 εκδοση android 2.3.5..Αν ειναι ευκολο και το link.Προερχωμενοs απο HTC και windows phone τα πραγματα ειναι λιγο πιο ζωρικα αλλα θα μαθωμε το καινουργιο σπορ που λεγετε android.Ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts