Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Nokia 3210

eirhnh_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

skordilis said:
φιλε μου αν θυμαμαι καλα εκεινη την χρονια που λες δεν ειχε βγει 8210

1999-2000 κυκλοφόρησε το 8210 μαζί με το T28s.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 111
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mixtri said:
1999-2000 κυκλοφόρησε το 8210 μαζί με το T28s.

σωστα!

και το t28 ηταν ομορφο και κομψο κινητο :)

thePRODIGY said:
ηταν το δευτερο best seller (ξεχνατε το 5110)

Έτσι. Το πρώτο ήταν το 5110.

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

skordilis said:
σωστα!

και το t28 ηταν ομορφο και κομψο κινητο :)

Το 8210 όμως ήταν κόσμημα...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Οταν γνωρισα για πρωτη φορα το 3210 απο ενα φιλο, ειχε βγει ηδη το 3330 (ημουν πρωτη με δευτερα γυμνασιου) και ολοι τοτε ειχαν το 3310. Οποτε το 3210 δε μου αρεσε επειδη φαινοταν παντοφλα σε σχεση με το αλλο. Και ισως επειδη το 3310 ηταν πιο μοδα εκεινη την εποχη και ειχαν βγει ενα σωρο προσωψεις, ακομα και λαστιχενιες με αναγλυφα τερατακια,κ.α. θυμαμαι ηθελα πολυ να παρω ενα 3310 για να του βαλω τετοιες προσοψεις!:O

Το 3210 είναι πλέον κλασικό. Με αυτό, το 5110, το 3310 και το 6110 (χαμαιλέων) έκτισε η Nokia το brand loyalty της...

Θυμάμαι το είχε πάρει ο αδερφός μου το '99 με συμβόλαιο στην Αγγλία, μου το έδωσε ένα χρόνο μετά (και αφού είχε πάρει το 3310), το πούλησα 40.000 δρχ (άν δεν απατώμαι) σε φίλο μου το 2001, και αυτός το κράτησε μέχρι το 2004 αν δεν απατώμαι, αλλάζοντας μόνο μπαταρία και πρόσοψη. Σκυλί πραγματικό.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

DrMobile said:
Επίσης τότε τα ringtones ήταν ΔΥΝΑΤΑ! Θυμάμαι στο 3310, αλλά και στο υπερβολικά μικρό 8850, το "Loud" (δυνατό) προφίλ σου έσπαγε τα αυτιά και δεν έχανες ποτέ κλήση... Τώρα με τα smartphones μου λείπει πολύ αυτο. Αν ξεχάσω το iPhone σε μέσα τσέπη μπουφάν και απομακρυνθώ λίγο δεν το ακούω... Καμία σχέση με τα Nokiaκια εκείνης της εποχής...

δεν ηταν να χτυπησουν βραδυ...ιδικα τοτε ακουγοντουσαν πολυ πιο δυνατα...τωρα εχουμε φτασει στα mp3..σε λιγα χρονια δεν ξερω που θα ημαστε:lol:

ωραιες εποχες και τοτε

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πολυ καλο το αρθρο, με συγκινησε σαν κλασσικο νοκιακια εκεινης της γενιας. Βεβαια ποτε δεν ειχα ενα ολοδικο μου 3210 ή 3310 ειχαν ομως ολοι οι γυρω μου (γονεις, φιλοι, θειοι κτλ) και ημουν ολη την ωρα με ενα νοκια στο χερι, να παιζω φιδακι και να συνθετω ηχους κλησης! Το κινητο που με μυησε σε εκεινη την χρυση εποχη της νοκια ηταν ο συνεχιστης του 3330 το 3410! Το πρωτο ΔΙΚΟ ΜΟΥ κινητο. Αξιο κινητο και εκεινο που αντεξε τα πανδεινα:lol: για 3 χρονια μεχρι να αντικατασταθει απο το πρωτο μου κινητο με εγχρωμη οθονη, το νοκια 7260! Α ρε εποχες!!!

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

Stamatius said:
Πολυ καλο το αρθρο, με συγκινησε σαν κλασσικο νοκιακια εκεινης της γενιας. Βεβαια ποτε δεν ειχα ενα ολοδικο μου 3210 ή 3310 ειχαν ομως ολοι οι γυρω μου (γονεις, φιλοι, θειοι κτλ) και ημουν ολη την ωρα με ενα νοκια στο χερι, να παιζω φιδακι και να συνθετω ηχους κλησης! Το κινητο που με μυησε σε εκεινη την χρυση εποχη της νοκια ηταν ο συνεχιστης του 3330 το 3410! Το πρωτο ΔΙΚΟ ΜΟΥ κινητο. Αξιο κινητο και εκεινο που αντεξε τα πανδεινα:lol: για 3 χρονια μεχρι να αντικατασταθει απο το πρωτο μου κινητο με εγχρωμη οθονη, το νοκια 7260! Α ρε εποχες!!!

Πωπω φιλε μου σε ζηλευω. Ξεκινησες πολυ καλα το παιχνιδι της κινητης τηλεφωνιας. Εγω ειχα πρωτο το 3510 (ουτε να στειλω-συνθεσω ηχους κλησης, ουτε να ζωγραφιζω εικονες), και μετα το 7250i (κλειδωμενες υπερυθρες). Γενικα εννιωθα μονος..δεν μπορουσα να κανω ανταλαγη αρχειων..:p

REDHOTSTEF said:
Πωπω φιλε μου σε ζηλευω. Ξεκινησες πολυ καλα το παιχνιδι της κινητης τηλεφωνιας. Εγω ειχα πρωτο το 3510 (ουτε να στειλω-συνθεσω ηχους κλησης, ουτε να ζωγραφιζω εικονες), και μετα το 7250i (κλειδωμενες υπερυθρες). Γενικα εννιωθα μονος..δεν μπορουσα να κανω ανταλαγη αρχειων..:p

:lol:Σε καταλαβαινω. Τοτε ηταν της μοδας η ανταλλαγη αρχειων. Οποιο κινητο δεν ειχε υπερυθρες θεωρουταν οτι ηταν πολυ πισω τεχνολογικα! Τοτε φαινοταν μαγικη η ανταλλαγη αρχειων χωρις καλωδιο! Βεβαια μετα ηρθε και το bluetooth και ξεχαστηκαν γρηγορα οι υπερυθρες!!

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

θυμάμαι που ψάχναμε site και από κανένα φίλο να βρείς τροπο να αλλαξεις το λογοτυπο του παροχου, κατι metallica, no fear, nirvana
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

• 3 weeks later...