Jump to content

[Επίσημο] Motorola XOOM 2 (Tablet)

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα και πιο ομαλά. Ο Chrome σε εμένα εξακολουθεί να μην παίζει:(. Γενικά φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά από τη Motorola και το λέω εγώ που έχω ρίξει απίστευτο κράξιμο για το γεγονός ότι τη στιγμή που μιλάμε κινέζικες ταμπλέτες κυκλοφορούν με JB και εμείς που έχουμε προιόν Google περιμέναμε ICS μέχρι χθες βράδυ...

@alkis

και εγω me ειμαι και την πηρα.

@tsourig

εγω το πρωτο που εκανα ηταν να βαλω chrome και παιζει κανονικα

Γενικα υπαρχει βελτιωση στη ταχυτητα και στην ανταποκριση αλλα δεν το εχω ψαξει εις βαθος. Τωρα θα το μελετησω και θα επανελθω

Θα ξανακοιτάξω το απόγευμα, αν και νομιζω ότι τα wifi only την πήραν πρώτα, το δικό μου είναι το 3G. Οχι τίποτα αλλο, αλλα χθες μου πέταξε 3 restart στα καλά καθούμενα, σα να ζητάει την αναβάθμιση!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Θα ξανακοιτάξω το απόγευμα, αν και νομιζω ότι τα wifi only την πήραν πρώτα, το δικό μου είναι το 3G. Οχι τίποτα αλλο, αλλα χθες μου πέταξε 3 restart στα καλά καθούμενα, σα να ζητάει την αναβάθμιση!

Μπορει...!Εγω εχω wifi only.

Μια ωρα δεν το αφησα απο τα χερια μου. Εγκατεστησα nova launcher τακτοποιησα εφαρμογες, εβγαλα καποιες παλιες και εβαλα καποιες καινουριες και ολα εγιναν σφαιρα. Μπηκα στoν chrome και σερφαρα σε μια σελιδα που παλιοτερα ειχα προβλημα(9gag) και ολα πηγαν αψογα.

Δεν δοκιμασα να ανοιξω αρκετες σελιδες παραλληλα αλλα σιγα σιγα οτι βρισκω θα σας το αναφερω

@konsniper

Out of the box δε νομιζω πως παιζει αλλα δεν το δοκιμασα για να σου πω με σιγουρια. Παντως κατι σειρες και anime(μεχρι 720) που δοκιμασα με mxplayer παιζανε μια χαρα. Και μαλιστα μεσω hdmi σε hd τηλεοραση ηταν πολυ καλα

Δηλαδή με άλλο player παίζει DivX, WMV, 3GP, Flash Video, MKV ή θέλει root κτλ?

Βιντεοκλησεις για skype κανει έτσι?

Δηλαδή με άλλο player παίζει DivX, WMV, 3GP, Flash Video, MKV ή θέλει root κτλ?

Βιντεοκλησεις για skype κανει έτσι?

Ναι τα παιζει ολα τα ειδη...! Στις αναλυσεις δεν ξερω μεχρι που σηκωνει γιατι δεν εχω δοκιμασει.

skype κακονικα.

Καλησπέρα σήμερα το μεσημέρι το παρέλαβα έπαιξα με 3.2 και τώρα ενημερώνω σε ICS

http://i49.tinypic.com/29naseg.jpg

το wifi 10.1" είναι

Edited by faklanas
π`κατ
DF

Καλησπέρα σήμερα το μεσημέρι το παρέλαβα έπαιξα με 3.2 και τώρα ενημερώνω σε ICS

http://i49.tinypic.com/29naseg.jpg

Καλησπέρα, πρόκειται για το Wifi ? η το 3G ? για να βλέπουμε σιγά σιγά ποια μοντέλα αρχίζουν να παίρνουν την αναβάθμιση.

Χαίρεται, πως εγκαθιστούμε flash player? Δεν υπάρχει πλεον βλεπω στο store? Τον ζητάει σε διάφορες ιστοσελίδες.

Χαίρεται, πως εγκαθιστούμε flash player? Δεν υπάρχει πλεον βλεπω στο store? Τον ζητάει σε διάφορες ιστοσελίδες.

Με 3.2 είσαι ακόμα ;

Γιατί από ότι θυμάμαι από εχθές μόνο από ICS και πάνω υποστηρίζει το Adobe Flash (ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος....)

DF

Με 3.2 είσαι ακόμα ;

Γιατί από ότι θυμάμαι από εχθές μόνο από ICS και πάνω υποστηρίζει το Adobe Flash (ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος....)

Σήμερα το παρέλαβα και κατευθείαν έκανα update σε ics. Ωστόσο έπρεπε να εγκαταστήσω μετά απο ψάξιμο το adobe (το χα κατεβασμένο στο ιστορικό των εφαρμογών στο google play) για να παίξει flash videos μέσα απο τον browser...

Κάθομαι κ το επεξεργάζομαι και διαπίστωσα επίσης ότι η τελευταία έκδοση youtube δεν ανοίγει οπότε προχώρησα στην κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? :wacko:

Σήμερα το παρέλαβα και κατευθείαν έκανα update σε ics. Ωστόσο έπρεπε να εγκαταστήσω μετά απο ψάξιμο το adobe (το χα κατεβασμένο στο ιστορικό των εφαρμογών στο google play) για να παίξει flash videos μέσα απο τον browser...

Κάθομαι κ το επεξεργάζομαι και διαπίστωσα επίσης ότι η τελευταία έκδοση youtube δεν ανοίγει οπότε προχώρησα στην κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? :wacko:

Δεν εχω καποιο προβλημα με το youtube(τελευταια εκδοση). Δοκιμασε μια εκκαθαριση δεδομενων.

Το flash player δεν υπαρχει πια στο play αν δεν κανω λαθος. Μπορεις να το βρεις απο αλλου ομως

τώρα που το είπες το δοκίμασα και κάνει τα ίδια κι εδώ ...

με την έκδοση 3,5,5 το Youtube παίζει κανονικά !

με την ενημέρωση λέει ότι'' η εφαρμογή έχει διακοπεί.''

με εκκαθάριση δεδομένων δεν δούλεψε...

( ούτε με επανεκκίνηση )

Edited by faklanas
DF

Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...!Εγω εχω την 4.1.23 και παιζει κανονικα.

τι να συμβαινει αραγε?...

Και εγω τωρα το δοκιμασα.. Crashαρει με το που επιλεγω να το ανοιξω..

Εχω μια αισθηση οτι ισως με το ics να καταναλωνεται πιο γρηγορα η μπαταρια..

Μαλλον το δικο μου ειναι το "the chosen one"!

Οσο για τη μπαταρια, αφενος χρειαζεται λιγο χρονο για να στρωσει μετα την αναβαθμιση(1-2 κυκλους) και αφετερου μπορει τωρα με την αναβαθμιση να το χρησιμοποιουμε περισσοτερο και να μας φαινεται ετσι.

Προς το παρων ειμαι πολυ ικανοποιημενος και θεωρρω πως υπαρχει μια βελτιωση της ταξης του 70%(γενικα μιλωντας).Πλεον ειναι απο τα καλυτερα value for money επωνυμο tablet

Μαλλον το δικο μου ειναι το "the chosen one"!

Οσο για τη μπαταρια, αφενος χρειαζεται λιγο χρονο για να στρωσει μετα την αναβαθμιση(1-2 κυκλους) και αφετερου μπορει τωρα με την αναβαθμιση να το χρησιμοποιουμε περισσοτερο και να μας φαινεται ετσι.

Προς το παρων ειμαι πολυ ικανοποιημενος και θεωρρω πως υπαρχει μια βελτιωση της ταξης του 70%(γενικα μιλωντας).Πλεον ειναι απο τα καλυτερα value for money επωνυμο tablet

Μπορεί όντως και να είσαι ο "Εκλεκτός" της Μοτο μιας και δεν βλέπω να παίζει σε πολύ κόσμο η εφαρμογή... Κατα τα άλλα και εγω θα έλεγα ότι η απόκριση αλλα και η γενικότερη συμπεριφορά του συγκεκριμένου tablet είναι πλεον απλά κορυφή. Ειδικά δε για το μικρούλι πιστεύω ότι έχει και το ιδανικό μέγεθος για να το κουβαλάς και "εκτός", αλλά βεβαίως αυτά είναι και προσωπικά γούστα..

μου χει κάνει και σαν συσκευή κάτι μικροκολληματάκια, αλλά καμία σχέση με το τι έκανε με honeycomb..

επίσης σχετικά με το youtube, ελπίζω να πατήσατε να σταλεί αναφορά προβλήματος, μπας και είναι πιο σύντομη η όποια λύση..

Διαπιστώνω και εγώ μετά από 2-3 μέρες ενασχόληση με το tablet ότι η αυτονομία ίσως τελικά να είναι μικρότερη από την ονομαστική (με το τελευταίο λογισμικό βεβαίως).

Ωστόσο μάλλον θα πρέπει να γίνουν κάποιες φορτίσεις και εκφορτίσεις ακόμη για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ... μετά την αναβάθμισή .Το youtube λειτουργεί κανονικά. Ποία έκδοση έχετε του ταπλετ έχετε, εμένα είναι από Αγγλία.

Καλησπέρα, ακόμη δεν έχω δει αναβάθμιση Media Edition 3G MZ608. Υπάρχει κάποιος κάτοχος της ίδιας συσκευής που έχει αναβαθισει σε επίσημο ICS?