agekalp Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Yeap downloading...! Αντε να δουμε τι θα δουμε! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Και σε εμένα το ίδιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγώ πάντως με το Media Edition ακόμα περιμένω.... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα και πιο ομαλά. Ο Chrome σε εμένα εξακολουθεί να μην παίζει:(. Γενικά φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά από τη Motorola και το λέω εγώ που έχω ρίξει απίστευτο κράξιμο για το γεγονός ότι τη στιγμή που μιλάμε κινέζικες ταμπλέτες κυκλοφορούν με JB και εμείς που έχουμε προιόν Google περιμέναμε ICS μέχρι χθες βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 @alkis και εγω me ειμαι και την πηρα. @tsourig εγω το πρωτο που εκανα ηταν να βαλω chrome και παιζει κανονικα Γενικα υπαρχει βελτιωση στη ταχυτητα και στην ανταποκριση αλλα δεν το εχω ψαξει εις βαθος. Τωρα θα το μελετησω και θα επανελθω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Θα ξανακοιτάξω το απόγευμα, αν και νομιζω ότι τα wifi only την πήραν πρώτα, το δικό μου είναι το 3G. Οχι τίποτα αλλο, αλλα χθες μου πέταξε 3 restart στα καλά καθούμενα, σα να ζητάει την αναβάθμιση! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Θα ξανακοιτάξω το απόγευμα, αν και νομιζω ότι τα wifi only την πήραν πρώτα, το δικό μου είναι το 3G. Οχι τίποτα αλλο, αλλα χθες μου πέταξε 3 restart στα καλά καθούμενα, σα να ζητάει την αναβάθμιση! Μπορει...!Εγω εχω wifi only. Μια ωρα δεν το αφησα απο τα χερια μου. Εγκατεστησα nova launcher τακτοποιησα εφαρμογες, εβγαλα καποιες παλιες και εβαλα καποιες καινουριες και ολα εγιναν σφαιρα. Μπηκα στoν chrome και σερφαρα σε μια σελιδα που παλιοτερα ειχα προβλημα(9gag) και ολα πηγαν αψογα. Δεν δοκιμασα να ανοιξω αρκετες σελιδες παραλληλα αλλα σιγα σιγα οτι βρισκω θα σας το αναφερω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 @konsniper Out of the box δε νομιζω πως παιζει αλλα δεν το δοκιμασα για να σου πω με σιγουρια. Παντως κατι σειρες και anime(μεχρι 720) που δοκιμασα με mxplayer παιζανε μια χαρα. Και μαλιστα μεσω hdmi σε hd τηλεοραση ηταν πολυ καλα Δηλαδή με άλλο player παίζει DivX, WMV, 3GP, Flash Video, MKV ή θέλει root κτλ? Βιντεοκλησεις για skype κανει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δηλαδή με άλλο player παίζει DivX, WMV, 3GP, Flash Video, MKV ή θέλει root κτλ? Βιντεοκλησεις για skype κανει έτσι? Ναι τα παιζει ολα τα ειδη...! Στις αναλυσεις δεν ξερω μεχρι που σηκωνει γιατι δεν εχω δοκιμασει. skype κακονικα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Καλησπέρα σήμερα το μεσημέρι το παρέλαβα έπαιξα με 3.2 και τώρα ενημερώνω σε ICS http://i49.tinypic.com/29naseg.jpg το wifi 10.1" είναι Edited October 9, 2012 by faklanas π`κατ Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα σήμερα το μεσημέρι το παρέλαβα έπαιξα με 3.2 και τώρα ενημερώνω σε ICS http://i49.tinypic.com/29naseg.jpg Καλησπέρα, πρόκειται για το Wifi ? η το 3G ? για να βλέπουμε σιγά σιγά ποια μοντέλα αρχίζουν να παίρνουν την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Χαίρεται, πως εγκαθιστούμε flash player? Δεν υπάρχει πλεον βλεπω στο store? Τον ζητάει σε διάφορες ιστοσελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Χαίρεται, πως εγκαθιστούμε flash player? Δεν υπάρχει πλεον βλεπω στο store? Τον ζητάει σε διάφορες ιστοσελίδες. Με 3.2 είσαι ακόμα ; Γιατί από ότι θυμάμαι από εχθές μόνο από ICS και πάνω υποστηρίζει το Adobe Flash (ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος....) Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Με 3.2 είσαι ακόμα ; Γιατί από ότι θυμάμαι από εχθές μόνο από ICS και πάνω υποστηρίζει το Adobe Flash (ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος....) Σήμερα το παρέλαβα και κατευθείαν έκανα update σε ics. Ωστόσο έπρεπε να εγκαταστήσω μετά απο ψάξιμο το adobe (το χα κατεβασμένο στο ιστορικό των εφαρμογών στο google play) για να παίξει flash videos μέσα απο τον browser... Κάθομαι κ το επεξεργάζομαι και διαπίστωσα επίσης ότι η τελευταία έκδοση youtube δεν ανοίγει οπότε προχώρησα στην κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σήμερα το παρέλαβα και κατευθείαν έκανα update σε ics. Ωστόσο έπρεπε να εγκαταστήσω μετά απο ψάξιμο το adobe (το χα κατεβασμένο στο ιστορικό των εφαρμογών στο google play) για να παίξει flash videos μέσα απο τον browser... Κάθομαι κ το επεξεργάζομαι και διαπίστωσα επίσης ότι η τελευταία έκδοση youtube δεν ανοίγει οπότε προχώρησα στην κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης το χει παρατηρήσει κανείς άλλος? :wacko: Δεν εχω καποιο προβλημα με το youtube(τελευταια εκδοση). Δοκιμασε μια εκκαθαριση δεδομενων. Το flash player δεν υπαρχει πια στο play αν δεν κανω λαθος. Μπορεις να το βρεις απο αλλου ομως Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) τώρα που το είπες το δοκίμασα και κάνει τα ίδια κι εδώ ... με την έκδοση 3,5,5 το Youtube παίζει κανονικά ! με την ενημέρωση λέει ότι'' η εφαρμογή έχει διακοπεί.'' με εκκαθάριση δεδομένων δεν δούλεψε... ( ούτε με επανεκκίνηση ) Edited October 10, 2012 by faklanas Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...!Εγω εχω την 4.1.23 και παιζει κανονικα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...!Εγω εχω την 4.1.23 και παιζει κανονικα. τι να συμβαινει αραγε?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και εγω τωρα το δοκιμασα.. Crashαρει με το που επιλεγω να το ανοιξω.. Εχω μια αισθηση οτι ισως με το ics να καταναλωνεται πιο γρηγορα η μπαταρια.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μαλλον το δικο μου ειναι το "the chosen one"! Οσο για τη μπαταρια, αφενος χρειαζεται λιγο χρονο για να στρωσει μετα την αναβαθμιση(1-2 κυκλους) και αφετερου μπορει τωρα με την αναβαθμιση να το χρησιμοποιουμε περισσοτερο και να μας φαινεται ετσι. Προς το παρων ειμαι πολυ ικανοποιημενος και θεωρρω πως υπαρχει μια βελτιωση της ταξης του 70%(γενικα μιλωντας).Πλεον ειναι απο τα καλυτερα value for money επωνυμο tablet Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μαλλον το δικο μου ειναι το "the chosen one"! Οσο για τη μπαταρια, αφενος χρειαζεται λιγο χρονο για να στρωσει μετα την αναβαθμιση(1-2 κυκλους) και αφετερου μπορει τωρα με την αναβαθμιση να το χρησιμοποιουμε περισσοτερο και να μας φαινεται ετσι. Προς το παρων ειμαι πολυ ικανοποιημενος και θεωρρω πως υπαρχει μια βελτιωση της ταξης του 70%(γενικα μιλωντας).Πλεον ειναι απο τα καλυτερα value for money επωνυμο tablet Μπορεί όντως και να είσαι ο "Εκλεκτός" της Μοτο μιας και δεν βλέπω να παίζει σε πολύ κόσμο η εφαρμογή... Κατα τα άλλα και εγω θα έλεγα ότι η απόκριση αλλα και η γενικότερη συμπεριφορά του συγκεκριμένου tablet είναι πλεον απλά κορυφή. Ειδικά δε για το μικρούλι πιστεύω ότι έχει και το ιδανικό μέγεθος για να το κουβαλάς και "εκτός", αλλά βεβαίως αυτά είναι και προσωπικά γούστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μου χει κάνει και σαν συσκευή κάτι μικροκολληματάκια, αλλά καμία σχέση με το τι έκανε με honeycomb.. επίσης σχετικά με το youtube, ελπίζω να πατήσατε να σταλεί αναφορά προβλήματος, μπας και είναι πιο σύντομη η όποια λύση.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Διαπιστώνω και εγώ μετά από 2-3 μέρες ενασχόληση με το tablet ότι η αυτονομία ίσως τελικά να είναι μικρότερη από την ονομαστική (με το τελευταίο λογισμικό βεβαίως). Ωστόσο μάλλον θα πρέπει να γίνουν κάποιες φορτίσεις και εκφορτίσεις ακόμη για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ... μετά την αναβάθμισή .Το youtube λειτουργεί κανονικά. Ποία έκδοση έχετε του ταπλετ έχετε, εμένα είναι από Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1975 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα, ακόμη δεν έχω δει αναβάθμιση Media Edition 3G MZ608. Υπάρχει κάποιος κάτοχος της ίδιας συσκευής που έχει αναβαθισει σε επίσημο ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts