Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα παίδες,

προσπάθησα να περάσω την blackbean και παρόλο που φαινόταν ενδιαφέρουσα στην αρχή έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Apex installer και κάποιου άλλου που δεν θυμάμαι,δεν με συνέδεε με τον λογαριασμό μου στην Google(can't establish connection,ενώ ήμουν συνδεδεμένος στο ιντερνετ) και δεν υπήρχε Google Play store.

Καμμια ιδέα?!:rolleyes:

εβαλες τα google apps?

Καλησπέρα! Κάποιος που χρησιμοποιεί την baked maguro 6 έχει τα touchbuttons λίγο πιο κάτω όταν είναι σε landscape μορφή;

Μαλλον εχεις βαλει να εμφανιζεται το default menu button και να εξαφανιζεται οταν δε χρειαζεται και πιανει χωρο..για δες στις ρυθμισεις της navbar.

Kαλησπέρα παίδες,

προσπάθησα να περάσω την blackbean και παρόλο που φαινόταν ενδιαφέρουσα στην αρχή έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Apex installer και κάποιου άλλου που δεν θυμάμαι,δεν με συνέδεε με τον λογαριασμό μου στην Google(can't establish connection,ενώ ήμουν συνδεδεμένος στο ιντερνετ) και δεν υπήρχε Google Play store.

Καμμια ιδέα?!:rolleyes:

Αν εννοεις την [ROM] BAKED maguro blackbean-5 (10-1)κατεβασε τα Gapps απο δω:http://teamicemods.com/baked-downloads/ ειναι προς τα κατω στην σελιδα εκει που λεει Gapps,επιλεγεις και περασε τα με CWM οπως περασες την Rom,δηλαδη μεσω CWM και στην συνεχεια install from sd card

Εγω,πληροφοριακα περασα το πρωτο BAKED Gapps (inverted) 20121016 αλλα εσυ επιλεγεις.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Αν εννοεις την [ROM] BAKED maguro blackbean-5 (10-1)κατεβασε τα Gapps απο δω:http://teamicemods.com/baked-downloads/ ειναι προς τα κατω στην σελιδα εκει που λεει Gapps,επιλεγεις και περασε τα με CWM οπως περασες την Rom.

BAKED maguro blackbean-6 φλασαρα.Να περάσω πάλι την ρομ και μετά τα gapps?

BAKED maguro blackbean-6 φλασαρα.Να περάσω πάλι την ρομ και μετά τα gapps?

Οχι δεν θα την περασεις παλι την rom,κανε reboot σε recovery mode και πηγαινε εκει που λεει install from sd card,επελεξε το αρχειο zip(gapps),φλασαρεις και εισαι οκ.

Εννοειτε οτι θα εχεις βαλει πιο μπροστα το αρχειο( zip) gapps στην μνημη.Δεν θα πειραξεις το αρχειο(zip) της rom.Αφου ηδη την φλασαρες.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Αν την εχεις φλασαρει την rom,κανε reboot σε recovery mode και πηγαινε εκει που λεει install from sd card επελεξε το αρχειο zip και εισαι οκ.

Ok,θα την περάσω πάλι αυριο,τώρα επέστρεψα σε rasbean jelly.Kernel μπρούμε να περάσουμε αμέσω μετά το φλασαρισμα της ρομ ή reboot και φλας ξανά?

Ευχαριστώ!

Ok,θα την περάσω πάλι αυριο,τώρα επέστρεψα σε rasbean jelly.Kernel μπρούμε να περάσουμε αμέσω μετά το φλασαρισμα της ρομ ή reboot και φλας ξανά?

Ευχαριστώ!

Εφοσον εχεις περασεις την rom που θες θα πρεπει να κανεις reboot σε recovery mode και να πας οπως σου ειπα και παραπανω να βρεις το αρχειο zip του Kernel που θελεις να περασεις και να φλασαρεις.Παλι δηλαδη θα πας install from sd card στην συνεχεια choose zip from sd card,θα επιλεξεις το zip αρχειο του Kernel,φλασαρεις και εισαι οκ.

Edit:Εχει δικιο ο nikosKat,γινεται και αμεσως για να μη ταλαιπωρεισαι.

Edited by sakarkas1

Ευχαριστώ!

Μην ξεχάσεις Gmail και Youtube inverted είναι σε άλλο link και δεν περιέχονται στα gapps. Αυτά δεν φλασάρονται και απλά κατεβάζεις τα apk και τα κάνεις εγκατάσταση.

εβαλα Blackbean με franco nightlies kernel και μου φαινεται μια χαρα.μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα το wi fi μεσα στο δωματιο πριν ψιλοσερνοταν λογω οτι ειναι μακρυα τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα.δεν ειναι τυχαιο ε?η ναι ειναι ιδεα μου :lol:

Μήπως φταίει ο αλγόριθμος? Εγώ χρησιμοποιώ westwood και πάει πολύ καλύτερα από cubic που είναι ο default!

Google Pixel 6 Pro

Μαλλον εχεις βαλει να εμφανιζεται το default menu button και να εξαφανιζεται οταν δε χρειαζεται και πιανει χωρο..για δες στις ρυθμισεις της navbar.

Ποια ρύθμιση να βάλω τότε αφού οποία και να δοκίμασα έτσι παραμένει;

Ποια ρύθμιση να βάλω τότε αφού οποία και να δοκίμασα έτσι παραμένει;

εγω εχω βαλει menu location: remove, menu visibility: default jb behavior ΑΛΛΑ εχω βαλει στα soft keys το μονιμο menu, το μεγαλο δηλαδη.

Μήπως φταίει ο αλγόριθμος? Εγώ χρησιμοποιώ westwood και πάει πολύ καλύτερα από cubic που είναι ο default!

τον αλγοριθμο πως τον αλλαζεις? :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τι βάζουμε; αν και τώρα καλά πάει απλά έτσι να ξέρουμε

εχει πολλες επιλογες η αληθεια ειναι, η ρυθμιση ειναι εκει που λεει TCP congestion avoidance algorithm.. δεν εχω δοκιμασει τιποτα, απο μονο του ηταν στο cubic..αν το δοκιμασε καποιος ας μας πει, θα το ψαξω λιγο τωρα στο νετ να δω διαφορες.

edit:

Latency - Download - Upload

cubic:

1st run: 15ms - 10,75Mbps - 7,82Mbps

2nd run: 14ms - 10,84Mbps - 8,06Mbps

reno:

1st run: 13ms - 15,51Mbps - 6,73Mbps

2nd run: 13ms - 14,73Mbps - 8,51Mbps

bic:

1st run: 12ms - 10,38Mbps - 8,61Mbps

2nd run: 13ms - 10,78Mbps - 8,62Mbps

westwood:

1st run: 11ms - 17,65Mbps - 8,30Mbps

2nd run: 13ms - 13,28Mbps - 8,29Mbps

highspeed:

1st run: 13ms - 10,76Mbps - 7,94Mbps

2nd run: 16ms - 14,42Mbps - 8,52Mbps

hybla:

1st run: 14ms - 11,19Mbps - 7,44Mbps

2nd run: 14ms - 13,47Mbps - 7,56Mbps

htcp:

1st run: 14ms - 13,24Mbps - 7,03Mbps

2nd run: 15ms - 10,85Mbps - 8,00Mbps

vegas:

1st run: 14ms - 8,49Mbps - 6,62Mbps

2nd run: 14ms - 12,00Mbps - 7,07Mbps

veno:

1st run: 13ms - 9,58Mbps - 8,13Mbps

2nd run: 13ms - 8,50Mbps - 7,64Mbps

scalable:

1st run: 18ms - 12,01Mbps - 8,73Mbps

2nd run: 14ms - 13,96Mbps - 8,23Mbps

lp:

1st run: 14ms - 14,90Mbps - 8,68Mbps

2nd run: 14ms - 13,44Mbps - 8,72Mbps

yeah:

1st run: 14ms - 13,37Mbps - 8,28Mbps

2nd run: 17ms - 13,89Mbps - 8,14Mbps

illinois:

1st run: 13ms - 12,93Mbps - 8,24Mbps

2nd run: 16ms - 13,97Mbps - 6,46Mbps

Edited by nikoskat

Καλησπέρα παιδιά, ξέρω πως για να σχηματιστει μια σωστή άποψη για την αυτονομία που προσφέρει μια ρομ χρειάζεται να γίνουν τουλάχιστον 3-4 ολοκληρωμένες φορτίσεις.. Αλλα εγω που βρίσκομαι στη 2η φόρτιση με τον default kernel της baked blakbean 6 εχω μέχρι στιγμής απογοητεύει αρκετά. Ποιον κερνελ μου πρότεινε να περάσω?
Coolpad F1 (8297W)

Καλησπέρα παιδιά, ξέρω πως για να σχηματιστει μια σωστή άποψη για την αυτονομία που προσφέρει μια ρομ χρειάζεται να γίνουν τουλάχιστον 3-4 ολοκληρωμένες φορτίσεις.. Αλλα εγω που βρίσκομαι στη 2η φόρτιση με τον default kernel της baked blakbean 6 εχω μέχρι στιγμής απογοητεύει αρκετά. Ποιον κερνελ μου πρότεινε να περάσω?

Από το γράφημά σου βλέπω ότι έχεις την οθόνη κοντά στο 2ωρο αναμμένη

Γενικά αν φτάσεις στο 4ωρο θες πρίζα..

Με αναμμένη οθόνη συνέχεια είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Από το γράφημά σου βλέπω ότι έχεις την οθόνη κοντά στο 2ωρο αναμμένη

Γενικά αν φτάσεις στο 4ωρο θες πρίζα..

Με αναμμένη οθόνη συνέχεια είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση

ισως ειχα καλομαθει απ'την αυτονομια του Note, οπως και να χει θα δοκιμασω εναν αλλον κερνελ μολις παει στο 100% που το εχω τωρα σε φορτιση..

Franco προτεινετε?

Coolpad F1 (8297W)

Καλημερα.Τελικα θα αναιρεσω οσα ειπα λιγα post πιο πισω για το οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με rasbeanjelly στην 4.1.2 και franco kernel 295.(nightlies)

Παντως η rasbeanjelly προτεινεται με τον trinity kernel και μαλιστα οι δυο δημιουργοι (rascarlo, morfic) συνεργαζονται απο κοινου στο συγκεκριμενο "project".