Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εγω λεω να παρω την 2450αρα... δεν πιστευω να εχω κανενα προβλημα, ε?

_______________________________________________________________________________-

Σακη, πες μας κι εσυ τελικα για ποια αποφασισες...

κι εγω λεω να παρω την 2450αρα... δεν πιστευω να εχω κανενα προβλημα, ε?

_______________________________________________________________________________-

Σακη, πες μας κι εσυ τελικα για ποια αποφασισες...

Μάλλον θα πάω για αυτή http://m.ebay.com/itm/230940549206?nav=SEARCH

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Μάλλον θα πάω για αυτή http://m.ebay.com/itm/230940549206?nav=SEARCH

Περίπου σε δέκα μέρες μέρες να υπολογίζεις ότι θα έρθει. Go for it :)

Για όσους παρακολουθούν το thread στο xda με τα φοβερά θέματα για TWRP υπάρχει νέο update, τώρα και με screenshot support. Περισσότερα εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/themes-apps/theme-twrp-holofied-black-dark-light-t2405512 Edited by leftis69

• 2 weeks later...
Καλησπέρα. Μια ερώτηση έχω σε σχέση με το Google search και OK Google. Είμαι με slimkat και με την αναβάθμιση του Google search σταμάτησε η δυνατότητα με το OK Google να ξεκινάει το Google search. Όταν κάνω uninstall τα updates του Google search τότε δουλεύει φωνητικά το OK Google. Καμία ιδέα για αυτό;

Καλησπέρα. Μια ερώτηση έχω σε σχέση με το Google search και OK Google. Είμαι με slimkat και με την αναβάθμιση του Google search σταμάτησε η δυνατότητα με το OK Google να ξεκινάει το Google search. Όταν κάνω uninstall τα updates του Google search τότε δουλεύει φωνητικά το OK Google. Καμία ιδέα για αυτό;

Όταν έγινε η αναβάθμιση του Google search, μπήκες στις ρυθμίσεις; το OK Google είναι οn; στην επιλογή voice, πήγες στο OK Google detection να το τικάρεις;

Όταν έγινε η αναβάθμιση του Google search, μπήκες στις ρυθμίσεις; το OK Google είναι οn; στην επιλογή voice, πήγες στο OK Google detection να το τικάρεις;

Ναι τα εκανα.το κακό είναι ότι όταν πάω καλιμπραρω το Google now δεν "ακούει" τπτ με αποτέλεσμα να μη γίνεται ποτε. Και για αυτό παραξενεύομαι

Καλημέρα παιδία θέλω βοήθεια είναι σοβαρό...το νεξους μου κανει επανεκκίνηση απο μονο του...οτάν το έχω ώρας ανοιχτό καο είναι σε αδράνεια το ξεκλειδωνω για να πάρω τηλ. Και με το που το ξεκλειδωνω καινει επανεκινιση.άλλα κ κλειδενο οτάν ειναι κάνει επανεκκίνηση παλι τι έχει πάθει?το τηλ ειναι απείραχτο.

*A G I O S*

www.epiplak.gr

καλησπέρα παιδιά! Μια ερωτησουλα θέλω να κάνω! έχω στο κινητό μου περασμένο dirty_V και προσπαθώ με το trickster mod να περάσω settings και δεν βρίσκω πως να τα κάνω save κάθε φορά που το κάνω ρεμπουτ το κινητό χάνει τις ρυθμίσεις!

καλησπέρα παιδιά! Μια ερωτησουλα θέλω να κάνω! έχω στο κινητό μου περασμένο dirty_V και προσπαθώ με το trickster mod να περάσω settings και δεν βρίσκω πως να τα κάνω save κάθε φορά που το κάνω ρεμπουτ το κινητό χάνει τις ρυθμίσεις!

Αγόρασε το...

Εχω την εντύπωση ότι οι ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις στην free έκδοση δεν φευγουν απλα με ένα reboot. Κι εγω που ειχα την free έκδοση τα χρώματα της οθόνης και τα ghz των πυρήνων μια φορα τα ρύθμιζα και δεν τα ξαναρυθμιζα ξανα εκτος αν εβαζα άλλον κερνελ η αλλη ρομ. Μπορεί παλι να κανω και λαθος. Παντως ο djtutis εχει δικιο. Στην free εκδοση ΔΕΝ μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις σου.

Στις ρυθμίσεις του trickster mod έχει επιλογή "set on boot".

τελικά το κατάφερα! ήθελε στο set on boot να τσεκάρω και την επιλογή kernel settings και από τότε κάθε φορά που κλείνω και ανάβω το κινητό μου δεν χάνονται οι ρυθμίσεις! (μιλάω για την free έκδοση)

Καλησπέρα αδέρφια. Έχει περάσει κανείς την τελευταία LiquidSmooth v3.2 που βγηκε προχθές να μου πει εντυπώσεις? Ειμαι καιρό τώρα με την stable 5 Slimkat και ελεγα να αλλάξω λιγο. Αυτη η liquidsmooth ειναι 4.4.4 ετσι δεν είναι?

Σάκη όλες οι νέες liquid smooth είναι 4.4.4 ... Η τελευταία είναι πολύ καλή... Αξίζει να την δοκιμάσεις...

οκ έγινε σε ευχαριστώ. θα παρω τα απαραίτητα backup και θα την μπουμπουνισω το βραδάκι στο σπίτι.

Καλησπερα παιδια!

Μετα απο σχεδον 2 χρονια που εχω το κινητο, θα ηθελα να το κανω ρουτ και να βαλω καποια ρομ.

Το ειχα μετατρεψει παλια σε yakju, για να παρει την 4.3.

Δηλαδη τωρα εχω ξεκλειδωμενο τον bootloader, χωρις root.

Να ακολουθησω αυτον τον οδηγο απο το βημα 2ο 7?

Και ποια rom προτινετε μιας και ο οδηγος ειναι ενα εξαμηνο πριν?

Καλησπέρα. Άργησες λιγάκι. Cyanogen και slimkat απο εμένα. Στην δεύτερη βάλε custom kernel, τον dirty-v.εννοείται οτι θέλει custom recovery να περασεις

Λοιπον εχω εγκαταστησει το προγραμμα, εχω κατεβασει οτι χρειαζεται και ειμαι στο βημα του root.

Ειμαι στο fastboot mode, unlocked και μου βγαινει το μηνυμα στην συνημμενη εικονα.

Εχω κανει usb debugging. Μονο το MTP δεν ειχα ξετικαρει. Παταω το unlock button και δεν ανοιγει.

Τι πρεπει να κανω τωρα?

Edit: Μαλλον ειχε κολλησει στον bootloader και δεν ανοιγε. Ξετικαρα το MTP, αλλα και παλι καποιο προβλημα υπαρχει στην συνδεση.

Παρατηρω οτι οταν το κινητο ειναι ανοιχτο στην διαχειρηση συσκευων η συνδεση αναφερεται ως ADB interface>samsung android ADB interface, ενω οταν ειναι στον bootloader αλλες συσκευες>Android1

Edited by mikesak

Λοιπον εχω εγκαταστησει το προγραμμα, εχω κατεβασει οτι χρειαζεται και ειμαι στο βημα του root.

Ειμαι στο fastboot mode, unlocked και μου βγαινει το μηνυμα στην συνημμενη εικονα.

Εχω κανει usb debugging. Μονο το MTP δεν ειχα ξετικαρει. Παταω το unlock button και δεν ανοιγει.

Τι πρεπει να κανω τωρα?

Edit: Μαλλον ειχε κολλησει στον bootloader και δεν ανοιγε. Ξετικαρα το MTP, αλλα και παλι καποιο προβλημα υπαρχει στην συνδεση.

Παρατηρω οτι οταν το κινητο ειναι ανοιχτο στην διαχειρηση συσκευων η συνδεση αναφερεται ως ADB interface>samsung android ADB interface, ενω οταν ειναι στον bootloader αλλες συσκευες>Android1

Στο Android1 πάτα δεξί κλικ και Update driver. Διάλεξε εσύ από υπολογιστή (2η επιλογή) και θα σου βγάλει νομίζω και το bootloader interface. Αν θυμάμαι καλά.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σας ευχαριστω. Τα καταφερα.

Εβαλα cm τελικα, απλα ξεχασα οτι οι επαφες ηταν αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και οχι στην σιμ και δυστυχως τις εχασα.

Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο dirty v kernel?

Τον έβαλα για 2 μέρες και τον πεταξα. Μου ρουφαγε απίστευτα την μπαταρία και το τηλέφωνο πραγματικά ψηνόταν. Θερμοκρασία επεξεργαστή τουλαχιστον μινιμουμ 55 βαθμούς.μέγιστη, 85-90 για φυσιολογική λειτουργια που κάνω καθημερινά.

Καλησπερα παιδια,

Επειδη εχω να ασχοληθω με το κινητο για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα και δεν εχω ιδεα πως ειναι οι εξελιξεις, θα ηθελα να μου προτεινετε καποια ρομ, με εμφαση στην ταχυτητα και -βασικες- παραμετροποιησεις. Θελω να φλασαρω 1 φορα και μετα να μην το ξανακανω, οποτε θα ηθελα να ειναι και οσο το δυνατον σταθεροτερη. Επειδη δεν εχω τον χρονο να ψαχνω στο xda, οποιαδηποτε συμβουλη απο τους χρηστες θα ηταν πολυτιμη. Διαβασα για slimcat στις προηγουμενες σελιδες. Υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτη?

ps χρησιμοποιουσα θυμαμαι του rascarlo 4.1.2 και το κινητο πετουσε. Υπαρχει ακομα αυτη η ρομ?