djtutis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Ούτε όταν περιστρέφεται η οθόνη;;; Έτσι λέει ο developer αλλά και όσοι το δοκίμασαν! Ορίστε και το link για την ROM... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525351 [ROM] [WIP] [uNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus (maguro) Edited November 21, 2013 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παίδες μην το ψάχνεται... Η καλύτερη απ' όλες μέχρι στιγμής είναι αυτή που έχω ανεβάσει πριν 2-3 σελίδες και έγραψα εντυπώσεις... Με το σημερινό update δεν έχει ούτε glitches! Κάτι μου λέει ότι βρήκα δουλειά για το ΣΚ Χαχα Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πέρα από την πλάκα, αν δεν είχα τρέξιμο το ΣΚ θα την πέρναγα... Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι το Titanium Backup δεν δουλεύει με το art... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έτσι λέει ο developer αλλά και όσοι το δοκίμασαν! Ορίστε και το link για την ROM... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525351 [ROM] [WIP] [uNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus (maguro) The ROM is working pretty well. Performance imo: > Dalvik: Performance is good, but one step back than 4.3 > ART: The performance is better than Dalvik, sometimes better than 4.3, sometimes equal or a worse (i.e.: recent apps button). I'll stick with ART. Still needs a few optimizations. Sometimes the "Recent App" and "Home" buttons are lagging. But it's totally usable as daily! το τελευταίο σχόλιο στην ρομ που λες...Λίγη ακόμη υπομονή πρέπει να κάνουμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Ρε παιδιά υπάρχει τροπος με το swiftkey keyboard που έχω να έχω και emoji? Και αν όχι τουλάχιστον με το στοκ keyboard γίνεται? Ps.δοκιμή κάνω τώρα Edited November 21, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Παιδιά help έκανα μεγάλη βλακεία. Έχω twrp και πήγα να περάσω την Unofficial ρομ του djtutis. Πάω κανονικά να flasharw και μου βγάζει fail. Ε από εκείνη τη στιγμή είναι κολλημένο στο λογότυπο google και μετά κάνει reboot και πάει ξανά στο twrp. Τι κάνω τώρα;..... edit:Πριν είχα 4.3 yakju stock Edited November 21, 2013 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδιά help έκανα μεγάλη βλακεία. Έχω twrp και πήγα να περάσω την Unofficial ρομ του djtutis. Πάω κανονικά να flasharw και μου βγάζει fail. Ε από εκείνη τη στιγμή είναι κολλημένο στο λογότυπο google και μετά κάνει reboot και πάει ξανά στο twrp. Τι κάνω τώρα;..... ποια έκδοση του twrp έχεις? Νομιζω οτι δουλεύει μονο με την τελευταία 2.6.3.1.Nandroid υπάρχει? Αν ναι προσπάθησε να βγαλεις μπαταρία μετα με vol up+vol down+power μπαίνεις στο bootloader απο εκεί recovery και restore το nandroid. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 ποια έκδοση του twrp έχεις? Νομιζω οτι δουλεύει μονο με την τελευταία 2.6.3.1.Nandroid υπάρχει? Αν ναι προσπάθησε να βγαλεις μπαταρία μετα με vol up+vol down+power μπαίνεις στο bootloader απο εκεί recovery και restore το nandroid. Καλά είμαι noobas γιατί πρώτα τα έκανα αυτά και μετά τοείδα.... είχα 2.6.3.0. Δυστυχώς... δεν υπάρχει κάποιο nandroid. Κάτι άλλο παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλά είμαι noobas γιατί πρώτα τα έκανα αυτά και μετά τοείδα.... είχα 2.6.3.0. Δυστυχώς... δεν υπάρχει κάποιο nandroid. Κάτι άλλο παίζει; Δεν το εχω κανει αλλα νομίζω οτι πρέπει νσ κατεβάσεις το img του twrp 2.3.6.1 και μέσω του υπολογιστή να το φλασαρεις με fastboot command. Μετα αφού φλασαρεις ττην τελευταία έκδοση του recovery ξανά βγαλε μπαταρια recovery κσι ξανάφλασαρεις την ρομ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 πειτε ρε παιδιά κάποια 4.3 που προτείνετε να βάλω μέχρι να βγει full stable 4.4 να έχει καλη μπαταρία, και 1-2 extra χωρις να είναι φορτωμένη με ποιόν kernel να τη συνδιάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 πειτε ρε παιδιά κάποια 4.3 που προτείνετε να βάλω μέχρι να βγει full stable 4.4 να έχει καλη μπαταρία, και 1-2 extra χωρις να είναι φορτωμένη με ποιόν kernel να τη συνδιάσω; Απο τότε που βγήκε η 4.3 ειμαι με στοκ ρομ. απλα εχω βάλει το xposed framework και κανω σχεδόν οτι παραμετροποιηση θέλω. Τώρα για κερνελ ειμαι με fancy r43-big και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο μπαταρια αλλα και απο performance μιας και εχω περισσότερη ram. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πέρα από την πλάκα, αν δεν είχα τρέξιμο το ΣΚ θα την πέρναγα... Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι το Titanium Backup δεν δουλεύει με το art... Μαζι με τις γραμμες στο rotate που δε με ενοχλουν καθολου (ετσι κ αλλιως το χω απενεργοποιημενο) το μονο προβλημα που βρηκα πολυ καλη η 4.4... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525351 αυτη εδω περασα... Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν το εχω κανει αλλα νομίζω οτι πρέπει νσ κατεβάσεις το img του twrp 2.3.6.1 και μέσω του υπολογιστή να το φλασαρεις με fastboot command. Μετα αφού φλασαρεις την τελευταία έκδοση του recovery ξανά βγαλε μπαταρια recovery κσι ξανάφλασαρεις την ρομ. Ναι βασικά επειδή σήμερα όλα στραβά μου πάνε. Έχω τα windows 8 ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ακριβώς; Γιατί εδώ βλέπω ότι δεν μπορώ να βάλω τους drivers.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Απο τότε που βγήκε η 4.3 ειμαι με στοκ ρομ. απλα εχω βάλει το xposed framework και κανω σχεδόν οτι παραμετροποιηση θέλω. Τώρα για κερνελ ειμαι με fancy r43-big και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο μπαταρια αλλα και απο performance μιας και εχω περισσότερη ram. Αξιζουν τον κοπο? Edited November 21, 2013 by mobster21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 στον fancy r43-big την extended ή την bigmem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 στον fancy r43-big την extended ή την bigmem? Είναι η bigmem... Πως να έχεις υπόψιν σου ότι δεν υποστηρίζει 1080p έγγραφη βίντεο η bigmem... Για εμένα μακράν η καλύτερη είναι η mpokang v10 με τις ρυθμίσεις του nephilim οι οποίες κάνουν πραγματικά το τηλέφωνο ότι πιο γρήγορο εδώ πιάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 κατεβασα xposed framework και επεσα σε boot loop... τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 κατεβασα xposed framework και επεσα σε boot loop... τι κανουμε? οταν κανεις εγκατάσταση το xposed αυτοματα σου δημιουργεί ενα ζιπ στην καρτα που λέγεται xposed disabler έτσι ώστε αν παει κατι στραβά(όπως στην περίπτωση σου) μπαίνεις στο recovery φλασαρεις αυτο το ζιπ και εισαι οκ Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) οταν κανεις εγκατάσταση το xposed αυτοματα σου δημιουργεί ενα ζιπ στην καρτα που λέγεται xposed disabler έτσι ώστε αν παει κατι στραβά(όπως στην περίπτωση σου) μπαίνεις στο recovery φλασαρεις αυτο το ζιπ και εισαι οκ δυστυχως, συνεχιζεται το boot loop... Edited November 21, 2013 by mobster21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν το εχω κανει αλλα νομίζω οτι πρέπει νσ κατεβάσεις το img του twrp 2.3.6.1 και μέσω του υπολογιστή να το φλασαρεις με fastboot command. Μετα αφού φλασαρεις ττην τελευταία έκδοση του recovery ξανά βγαλε μπαταρια recovery κσι ξανάφλασαρεις την ρομ. Σήμερα όλα έτυχαν το laptop χάλασε και πριν το κινητό. Παλάβωσα.... Την πέρασα τελικά από μηχάνημα με windows 7. Τελικά υπάρχει κανείς που μπορεί να μου δώσει link ή να με βοηθήσει για drivers για το κινητό μας για τα windows 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 mpokang ποια εκδοση για stock rom?? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) mpokang ποια εκδοση για stock rom?? Εγώ την 1080p και σε συνδυασμό με το greenify donate edition έχω συνέχεια 300-320 MB ελεύθερη μνήμη με 191 εφαρμογές! Χθες βέβαια έφτασα και τα 400+ MB ελεύθερα... Edited November 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Χθες εβαλα κι εγω την CM11 αλλα εμενα εχει glitches.Επειδη δεν ειμαι και ο τελειος γνωστης απλα δεν καταλαβα πως ενεργοποιουμε το ART και πως το Dalvik.Επισης περασα και mpokang kernel 1080i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλημερα, ειμαι με στοκ 4.2.1 Θα παρουμε καμια αναβαθμιση επισημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 παίρνει επίσημα την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts