Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από κάτι απαντήσεις γενικά στο xda αλλά και σε δικές μου ερωτήσεις το θέμα με το λαγκάρισμα μετά από εγκατάσταση δεν είναι κάτι το οποίο διορθώνεται απλά υπομονή λίγο

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Τελευταίος fancy, και bean stalk...όλη την ώρα ίντερνετ, πολύ Facebook chat και 10 λεπτά κλήσεις...Και ακόμα δεν έχω χάσει ούτε το μισό της μπαταρίας...

Δοκίμασα και εγώ τον fancy με beanstalk. Αλλα μέσα σε 12 ώρες είχα 2 SoDs και αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία. Ξανά πίσω στον ak256....

Δοκίμασα και εγώ τον fancy με beanstalk. Αλλα μέσα σε 12 ώρες είχα 2 SoDs και αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία. Ξανά πίσω στον ak256....

Πολύ προβληματικός είναι ο fancy r34... Μέχρι στιγμής ο καλύτερος είναι ο r33... Μόλις βγήκε ο r35 όπου τον δοκιμών και αργότερα θα σας έχω νέα...

Υ.Γ. Ειδικά ο r34 σε συνδυασμό με τις τελευταίες κάκιστες releases των beanstalk είναι όλο SODs και lags...

Πολύ προβληματικός είναι ο fancy r34... Μέχρι στιγμής ο καλύτερος είναι ο r33... Μόλις βγήκε ο r35 όπου τον δοκιμών και αργότερα θα σας έχω νέα...

Υ.Γ. Ειδικά ο r34 σε συνδυασμό με τις τελευταίες κάκιστες releases των beanstalk είναι όλο SODs και lags...

Εγώ ποτέ δεν είχα προβλήματα με αυτόν τον συνδυασμό...Και ειδικά τα 2 Τελευταία releases της beanstalk κατά την γνώμη μου είναι τα πιο πλήρη και απροβλημάτιστα όλων των εκδόσεων αυτής της ρομ...

Edited by Vlasismiriagos

Τελικά ο τελευταίος fancy r35 ext είναι πραγματικά απίστευτος σε κατανάλωση μπαταρίας αφού από της 17:10 μέχρι τώρα είναι συνέχεια ανοιχτή η οθόνη με ανοιχτό wifi και να κατεβάζει torrent από πίσω, να συγχρονίζω με push τα email μου, να ακούω ράδιο μέσω ίντερνετ και παράλληλα να μιλάω μέσω viber και να τρέχω σε background το καινούργιο tapatalk αλλά και το τελευταίο Forum Runner! Screen time 3:30 και έχω ακόμα 35% μπαταρία!!!! Μέχρις στιγμής δεν έχω ούτε ένα SOD ίσως ότι πιο smooth έχω δει σε τηλέφωνο και σε εντελώς στοκ καταστάση (σε όλα τα benchmarks πατάει κάτω χαλαρά το Galaxy Note)...

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ την Purity 5.7.1

Edited by djtutis

Τελικά ο τελευταίος fancy r35 ext είναι πραγματικά απίστευτος σε κατανάλωση μπαταρίας αφού από της 17:10 μέχρι τώρα είναι συνέχεια ανοιχτή η οθόνη με ανοιχτό wifi και να κατεβάζει torrent από πίσω, να συγχρονίζω με push τα email μου, να ακούω ράδιο μέσω ίντερνετ και παράλληλα να μιλάω μέσω viber και να τρέχω σε background το καινούργιο tapatalk αλλά και το τελευταίο Forum Runner! Screen time 3:30 και έχω ακόμα 35% μπαταρία!!!! Μέχρις στιγμής δεν έχω ούτε ένα SOD ίσως ότι πιο smooth έχω δει σε τηλέφωνο και σε εντελώς στοκ καταστάση (σε όλα τα benchmarks πατάει κάτω χαλαρά το Galaxy Note)...

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ την Purity 5.7.1

Με εβαλες στον πειρασμό και ξαναδοκιμασα τον fancy r35 μετα τον προβληματικό r33. Επιβεβαιωνω την πολύ καλη μπαταρία και τη μέχρι τώρα ελλειψη sods. Απο ταχύτητα το κινητό έχει παρόμοια συμπεριφορά με τον ak. Φοραω beanstalk

η ολη φαση με την beanstalk με εχει κουραει. Οποτε μα οποτε μα οποτε και αν παω να κατεβασω μια εφαρμογη η να την απεγκαταστησω κλεινει το ui. Κατεβασα την τελευταια εκδοση και τον r35 και παλι τα ιδια. απλα θα γυρισω σε purity να δω τι θα γινει. Εχω κανει 3 φορες clean install την beanstalk και δεν διορθωθηκε τιποτα.

Άντε με κάνατε και πήγα στην purity 5.7.1...να δω τι θα καταλάβετε :-P...ήμουν και παλιά βέβαια σε αυτήν αλλά με την bean stalk τόσο καιρό την είχα ξεχάσει...Από χθες το βράδυ την έχω περάσει, μαζί με τον fancy r35...Προς το παρόν όλα τέλεια...

η ολη φαση με την beanstalk με εχει κουραει. Οποτε μα οποτε μα οποτε και αν παω να κατεβασω μια εφαρμογη η να την απεγκαταστησω κλεινει το ui. Κατεβασα την τελευταια εκδοση και τον r35 και παλι τα ιδια. απλα θα γυρισω σε purity να δω τι θα γινει. Εχω κανει 3 φορες clean install την beanstalk και δεν διορθωθηκε τιποτα.

Μολις τελειωσα με το σεταρισμα. Το κινητο καμια σχεση. Απλα χαοτικη διαφορα. Πολυ πιο γρηγορο και πλεον δεν εχω forve closes οταν κατεβαζω εφαρμογες.

Και αφού γύρισα στην παλιά αγάπη την purity, είπα να κάνω το ολικό come back και να γυρίσω και στον AK cylon 801, για μένα την καλύτερη υλοποίηση του ΑΚ...δοκιμασμένος, απόλυτα σταθερός και με την καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας...παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις επιδόσεις του...σημείωση Πρώτη φορά βλέπω στο benchmark πάνω από 10300...αν και όπως βλέπετε είναι πολύ πάνω από αυτό το νούμερο...

Η purity είναι τόσο παραμετροποιήσιμη όσο η beanstalk?

Δυστυχώς όχι, καμία σχέση βασικά...αλλά εμένα δεν μου λείπει κάτι πάντως...τα βασικά τα έχει...

Και αφού γύρισα στην παλιά αγάπη την purity, είπα να κάνω το ολικό come back και να γυρίσω και στον AK cylon 801, για μένα την καλύτερη υλοποίηση του ΑΚ...δοκιμασμένος, απόλυτα σταθερός και με την καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας...παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις επιδόσεις του...σημείωση Πρώτη φορά βλέπω στο benchmark πάνω από 10300...αν και όπως βλέπετε είναι πολύ πάνω από αυτό το νούμερο...

Ρε συ Βλαση. Στα 1.640 το τρεχεις? Θα το καψεις το καημένο χαχα.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Ρε συ Βλαση. Στα 1.640 το τρεχεις? Θα το καψεις το καημένο χαχα.

Χαχα...Όχι ρε Σάκη...είπαμε...απλά πάντα κάνω μια μέτρηση με τέζα overclock όταν βάζω καινούριο κερνελ, για να δω τι ψάρια πιάνει...να ξέρω ρε παιδί μου, άμα στηθώ στο φανάρι με κανέναν, Ποιος θα κάνει κηδεία σε ποιον...Χαχα...ο κολλητός μου πχ έχει το s3 τελείως μαμά, και στο benchmark δεν έχει δει ποτέ πάνω από 10500...Δεν φαντάζεσαι τι γέλιο πέφτει στην παρέα...πάντως να ξέρεις ότι μπορεί να τρέξει άνετα στα 1.640.Στο κάτω κάτω μόνο 140mhz παραπάνω είναι από την κανονική Αρχική ταχύτητα του επεξεργαστή μας.απλά η Google μας το πούλησε underclockαρισμένο για λόγους μπαταρίας.

μια βοηθεια, φοραω την pitchblack και ξαφνικα "κολλησε" η γλωσσα γραφης στα Ελληνικα, δεν αλλαζει με τιποτα στα λατινικα, το χειροτερο ειναι οτι προσπαθω να βαλω αλλο πληκτρολογιο (το swype) αλλα δεν μου το οριζει ως ενεργο και εχει μονιμα τικαρισμο το στοκ πληκτρολογιο...

Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή...

τα εχω κανει ολα, και επανεκκινηση και clear cache τελικα τα πηρα και απεγκατεστησα το στοκ πληκτρολογιο και εβαλα το swype...

Έχω βάλει τον fancy r35 και το βράδυ το οποίο είναι ανοιχτό το κινητο αλλά με κλειστά τα sync, wifi, mobile internet και βλέπω κατανάλωση στον drain analyzer πολύ μεγάλη, μέχρι και -8%. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Άριστες οι εντυπώσεις από purity μαζί με AK 801 cylon.Πιο smooth πεθαίνεις...Κανένα απολύτως πρόβλημα και άριστη μπαταρία όπως θα διαπιστώσετε από τα screen shots...το σύνολο της ανοιχτής οθόνης είναι σε σερφάρισμα και chat στο fb, και επίσης υπολογίστε και τουλάχιστον 2 ώρες μουσικής στα ακουστικά...

Άριστες οι εντυπώσεις από purity μαζί με AK 801 cylon.Πιο smooth πεθαίνεις...Κανένα απολύτως πρόβλημα και άριστη μπαταρία όπως θα διαπιστώσετε από τα screen shots...το σύνολο της ανοιχτής οθόνης είναι σε σερφάρισμα και chat στο fb, και επίσης υπολογίστε και τουλάχιστον 2 ώρες μουσικής στα ακουστικά...

από ήχο τι λέει? εκεί έπαθα πλάκα με την PB... τα navbuttons παραμετροποιουνται?

Η ΡΒ με στεναχώρησε λίγο :(... αν και είναι πολύ καλή έκανε δυο τρεις επανεκκινήσεις από μόνη της και τα κωλύματα που τρώει στις αναβαθμίσεις εφαρμογών είναι πολύ γερά... μέχρι και εισερχόμενη κλήση έχασα.... αν αυτά τα δυο θέματα φτιαχτούν σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω.

Edited by alfa

Ποιον governor έχεις βάλει?

αυτος ειναι ο κερνελ;

http://d-h.st/4NO