Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω purity με AK 248 αλλα η ρομ δεν εχει επιλογη αλλαγης του dpi.εφαρμογη που να αλλαζει το dpi υπαρχει?θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα αν το αλλαξω (κολληματα κτλ)?πρεπει να προσεξω κατι?δεν το χω ξαναπειραξει.

Υπάρχει το xposed framework στο xda που μπορεί να εγκατασταθεί πρακτικά σε κάθε rom. Ωστόσο έχει πρόβλημα με τα 3rd party πληκτρολόγια. Δεν τα αλλάζει. Οπότε αν θες να μικρύνεις το dpi, το πληκτρολογιο θα γίνει μικρό και πιθανώς να μην σε βολεύει. Αυτο γίνεται με μένα, για αυτό και πλέον είμαι αποκλειστικά σε rom με hybrid settings. Αν έχεις το stock keyboard θα είσαι οκ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

βρηκα στο store dpi changer αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες εφαρμογεσ για να τις δοκιμασω.

Το γενικό dpi αλλάζει σε όλες τις roms. Μπορεις να το αλλάξεις και από το build. Prop. Το θέμα είναι το per app dpi.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Το γενικό dpi αλλάζει σε όλες τις roms. Μπορεις να το αλλάξεις και από το build. Prop. Το θέμα είναι το per app dpi.

ευχαριστω για την ενημερωση.θα το ψαξω περισσοτερο αν και μαλλον το βλεπω να κανω υπομονη μεχρι να βαλω καμια καταλληλη ρομ

ευχαριστω για την ενημερωση.θα το ψαξω περισσοτερο αν και μαλλον το βλεπω να κανω υπομονη μεχρι να βαλω καμια καταλληλη ρομ

Αν σε ενδιαφέρει το dpi δοκίμασε rom με hybrid settings. Paranoid Android, vanilla rootbox είναι δύο από αυτές.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ήθελα πολύ καιρό να κάνω αυτό το τεστ για το πόσο αντέχει η stock (και μάλιστα ταλαιπωρημένη, αφού ήδη μετράει 9 μήνες στην πλάτη της) μπαταρία του Nexus.Βρήκα λοιπόν τον ελεύθερο χρόνο και το έκανα. Σχεδόν όλος ο χρόνος οθόνης καταναλώθηκε σε browsing και tapatalk με wifi (ποτέ δεν έμεινε η οθόνη αναμμένη χωρίς λόγο). Ενεργοποιημένη η δόνηση,το δίκτυο στο 2g. 2 λογαριασμοί mail σε push (αυτόματο συγχρονισμό) όλη την ώρα. Έχω εγκατεστημένες 100 περίπου εφαρμογές,widget καιρού με αυτόματη ανανέωση κάθε 2 ώρες και widget ειδήσεων με αυτόματη ανανέωση κάθε 3 ώρες. Ο χρόνος ομιλίας που βλέπετε αντιστοιχεί σε πολλές μικρές κλήσεις.Επίσης δέχθηκα και έστειλα τουλάχιστον 30-40 sms και αρκετό viber. Στα της ομιλίας να πω πως το bluetooth είναι ενεργοποιημένο όλη μέρα, πάντα και συνδεδεμένο με bluetooth handsfree (Από το οποίο έγιναν και όλες οι κλήσεις). Η φωτεινότητα στο αυτόματο, και η περισσότερη χρήση του τηλεφώνου σε εξωτερικό χώρο (άρα και σχεδόν συνέχεια στο full brightness) Τέλος να πω ότι σε κατάσταση deep sleep είδα ακόμη και 0.2% κατανάλωση μπαταρίας ανά ώρα σε κανονική λειτουργία και όχι σε flight mode.

ROM: Beanstalk 1.215

KERNEL: ΑΚ EXP 004

Edited by Vlasismiriagos

ρε παιδια πολυ σκοτεινος kernel αυτος ο ΑΚ, γιατι εχει γινει τοσο θρυλικος;

τα χρώματα είναι το πιο εύκολο να τα αλλάξεις...κατεβάζεις το trickster και τα κάνεις όσο φωτεινά ή σκοτεινά θέλεις...

τα χρώματα είναι το πιο εύκολο να τα αλλάξεις...κατεβάζεις το trickster και τα κάνεις όσο φωτεινά ή σκοτεινά θέλεις...

Εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις ρυθμίσεις στα χρώματα και απλά είναι τέλεια!

που θα βρω το trickster;

Πρωινός σήμερα στη δουλειά και είπα να πω μια μεγάλη καλημέρα σε ολους. Καλημέρα αδέρφια.

Και μια ερώτηση. Μετα την τελευταία αναβάθμιση του Google Play Music εχω την εφαρμογή να τρεχει στο παρασκήνιο συνέχεια. Συμβαίνει σε όλους αυτο?

Edited by xxSAKISxx

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Πρωινός σήμερα στη δουλειά και είπα να πω μια μεγάλη καλημέρα σε ολους. Καλημέρα αδέρφια.

Και μια ερώτηση. Μετα την τελευταία αναβάθμιση του Google Play Music εχω την εφαρμογή να τρεχει στο παρασκήνιο συνέχεια. Συμβαίνει σε όλους αυτο?

Καλημέρα Σάκη, το Google Music τρέχει συνέχεια και σε μένα, κατέβασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vYXNpc2ZlbmcuZ3JlZW5pZnkiXQ.. και βάλτο για ύπνο :p

Καλημέρα Σάκη, το Google Music τρέχει συνέχεια και σε μένα, κατέβασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vYXNpc2ZlbmcuZ3JlZW5pZnkiXQ.. και βάλτο για ύπνο :p

Νομίζεις δεν το προσπάθησα βρε Λευτέρη αλλα μου λέει οτι ειναι system app και δεν γίνεται.

Νομίζεις δεν το προσπάθησα βρε Λευτέρη αλλα μου λέει οτι ειναι system app και δεν γίνεται.

Ή κάντο freeze με το tibu και κατάβασε άλλον player ή βάλε καμμιά custom rom. Δεν έχω καταλάβει την εμμονή σου να κρατάς τη στοκ.

Edit: Σκέφτηκα άλλη λύση :) Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4uc3lzdGVtYXBwbW92ZXIiXQ.. και μετέτρεψε το music από system app σε user app και μετά greenify it :)

Edited by leftis69

Ή κάντο freeze με το tibu και κατάβασε άλλον player ή βάλε καμμιά custom rom. Δεν έχω καταλάβει την εμμονή σου να κρατάς τη στοκ.

Edit: Σκέφτηκα άλλη λύση :) Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4uc3lzdGVtYXBwbW92ZXIiXQ.. και μετέτρεψε το music από system app σε user app και μετά greenify it :)

Ελα ντε. Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω την εμμονή μου με την στοκ. Πιθανόν γιατι ειμαι αρκετά noob στο android. Απο τον περασμένο Νοέμβριο που αγόρασα το Nexus απο Πλαίσιο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις λύσεις που μου έδωσες. Κατι θα κανω.

Ο system mover δεν κάνει και τίποτα περίπλοκο. Το ίδιο αποτέλεσμα έχεις αν μετακινήσεις το .apk από το /system/app στο /data/app :)

(Θελει root βέβαια)

Καλησπερα παιδια Σήμερα μου χάνει το σήμα της Vodafone στο σπίτι ειδικα ...το γυρισα μια εβδομαδα πίσω σε nandroid backup αλλά παλι πολύ ισχνό σήμα ..υπάρχει πιθανότητα να πειραχτηκε κάτι; έχω βάλει την purity και aκ 2.48
Tech fusion

εχει δοκιμασει κανεις ubuntu?ειναι λειτουργικο δλδ τηλεφωνα και μνμ αν μπορω να παρω.

Είναι πολύ buggy ακόμη από ότι διαβάζω. Νομίζω τηλέφωνα και SMS όμως είναι οκ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπερα παιδια Σήμερα μου χάνει το σήμα της Vodafone στο σπίτι ειδικα ...το γυρισα μια εβδομαδα πίσω σε nandroid backup αλλά παλι πολύ ισχνό σήμα ..υπάρχει πιθανότητα να πειραχτηκε κάτι; έχω βάλει την purity και aκ 2.48

Τα χάλια του ολη μερα και ας δοκίμασα και άλλες ρομ , αν ξέρετε οι ρομ αλλάζουν και τα radio ?

Tech fusion

Τα χάλια του ολη μερα και ας δοκίμασα και άλλες ρομ , αν ξέρετε οι ρομ αλλάζουν και τα radio ?

Όχι δεν αλλάζουν. Πρέπει να κατεβάσεις χωριστά και να φλασάρεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αρα μάλλον δεν ειναι θέμα radio μάλλον η Vodafone θα σέρνεται τότε , γιατι και ενα ενα htc hero που έχω με Vodafone ειναι αδύναμο
Tech fusion