tsabasid Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 εχω purity με AK 248 αλλα η ρομ δεν εχει επιλογη αλλαγης του dpi.εφαρμογη που να αλλαζει το dpi υπαρχει?θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα αν το αλλαξω (κολληματα κτλ)?πρεπει να προσεξω κατι?δεν το χω ξαναπειραξει. Υπάρχει το xposed framework στο xda που μπορεί να εγκατασταθεί πρακτικά σε κάθε rom. Ωστόσο έχει πρόβλημα με τα 3rd party πληκτρολόγια. Δεν τα αλλάζει. Οπότε αν θες να μικρύνεις το dpi, το πληκτρολογιο θα γίνει μικρό και πιθανώς να μην σε βολεύει. Αυτο γίνεται με μένα, για αυτό και πλέον είμαι αποκλειστικά σε rom με hybrid settings. Αν έχεις το stock keyboard θα είσαι οκ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Φτάσαμε στο 3ωρο πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 βρηκα στο store dpi changer αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες εφαρμογεσ για να τις δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 βρηκα στο store dpi changer αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες εφαρμογεσ για να τις δοκιμασω. Το γενικό dpi αλλάζει σε όλες τις roms. Μπορεις να το αλλάξεις και από το build. Prop. Το θέμα είναι το per app dpi. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Το γενικό dpi αλλάζει σε όλες τις roms. Μπορεις να το αλλάξεις και από το build. Prop. Το θέμα είναι το per app dpi. ευχαριστω για την ενημερωση.θα το ψαξω περισσοτερο αν και μαλλον το βλεπω να κανω υπομονη μεχρι να βαλω καμια καταλληλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ευχαριστω για την ενημερωση.θα το ψαξω περισσοτερο αν και μαλλον το βλεπω να κανω υπομονη μεχρι να βαλω καμια καταλληλη ρομ Αν σε ενδιαφέρει το dpi δοκίμασε rom με hybrid settings. Paranoid Android, vanilla rootbox είναι δύο από αυτές. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Ήθελα πολύ καιρό να κάνω αυτό το τεστ για το πόσο αντέχει η stock (και μάλιστα ταλαιπωρημένη, αφού ήδη μετράει 9 μήνες στην πλάτη της) μπαταρία του Nexus.Βρήκα λοιπόν τον ελεύθερο χρόνο και το έκανα. Σχεδόν όλος ο χρόνος οθόνης καταναλώθηκε σε browsing και tapatalk με wifi (ποτέ δεν έμεινε η οθόνη αναμμένη χωρίς λόγο). Ενεργοποιημένη η δόνηση,το δίκτυο στο 2g. 2 λογαριασμοί mail σε push (αυτόματο συγχρονισμό) όλη την ώρα. Έχω εγκατεστημένες 100 περίπου εφαρμογές,widget καιρού με αυτόματη ανανέωση κάθε 2 ώρες και widget ειδήσεων με αυτόματη ανανέωση κάθε 3 ώρες. Ο χρόνος ομιλίας που βλέπετε αντιστοιχεί σε πολλές μικρές κλήσεις.Επίσης δέχθηκα και έστειλα τουλάχιστον 30-40 sms και αρκετό viber. Στα της ομιλίας να πω πως το bluetooth είναι ενεργοποιημένο όλη μέρα, πάντα και συνδεδεμένο με bluetooth handsfree (Από το οποίο έγιναν και όλες οι κλήσεις). Η φωτεινότητα στο αυτόματο, και η περισσότερη χρήση του τηλεφώνου σε εξωτερικό χώρο (άρα και σχεδόν συνέχεια στο full brightness) Τέλος να πω ότι σε κατάσταση deep sleep είδα ακόμη και 0.2% κατανάλωση μπαταρίας ανά ώρα σε κανονική λειτουργία και όχι σε flight mode. ROM: Beanstalk 1.215 KERNEL: ΑΚ EXP 004 Edited May 18, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ρε παιδια πολυ σκοτεινος kernel αυτος ο ΑΚ, γιατι εχει γινει τοσο θρυλικος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ρε παιδια πολυ σκοτεινος kernel αυτος ο ΑΚ, γιατι εχει γινει τοσο θρυλικος; τα χρώματα είναι το πιο εύκολο να τα αλλάξεις...κατεβάζεις το trickster και τα κάνεις όσο φωτεινά ή σκοτεινά θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 τα χρώματα είναι το πιο εύκολο να τα αλλάξεις...κατεβάζεις το trickster και τα κάνεις όσο φωτεινά ή σκοτεινά θέλεις... Εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις ρυθμίσεις στα χρώματα και απλά είναι τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 τα χρώματα είναι το πιο εύκολο να τα αλλάξεις...κατεβάζεις το trickster και τα κάνεις όσο φωτεινά ή σκοτεινά θέλεις... που θα βρω το trickster; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 που θα βρω το trickster; Στο playstore έψαξες; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Πρωινός σήμερα στη δουλειά και είπα να πω μια μεγάλη καλημέρα σε ολους. Καλημέρα αδέρφια. Και μια ερώτηση. Μετα την τελευταία αναβάθμιση του Google Play Music εχω την εφαρμογή να τρεχει στο παρασκήνιο συνέχεια. Συμβαίνει σε όλους αυτο? Edited May 19, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ποιον ΑΚ?.... Όταν έγραψα το post είχα τον 246 και πλέον τον 248. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Πρωινός σήμερα στη δουλειά και είπα να πω μια μεγάλη καλημέρα σε ολους. Καλημέρα αδέρφια. Και μια ερώτηση. Μετα την τελευταία αναβάθμιση του Google Play Music εχω την εφαρμογή να τρεχει στο παρασκήνιο συνέχεια. Συμβαίνει σε όλους αυτο? Καλημέρα Σάκη, το Google Music τρέχει συνέχεια και σε μένα, κατέβασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vYXNpc2ZlbmcuZ3JlZW5pZnkiXQ.. και βάλτο για ύπνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλημέρα Σάκη, το Google Music τρέχει συνέχεια και σε μένα, κατέβασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vYXNpc2ZlbmcuZ3JlZW5pZnkiXQ.. και βάλτο για ύπνο :p Νομίζεις δεν το προσπάθησα βρε Λευτέρη αλλα μου λέει οτι ειναι system app και δεν γίνεται. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Νομίζεις δεν το προσπάθησα βρε Λευτέρη αλλα μου λέει οτι ειναι system app και δεν γίνεται. Ή κάντο freeze με το tibu και κατάβασε άλλον player ή βάλε καμμιά custom rom. Δεν έχω καταλάβει την εμμονή σου να κρατάς τη στοκ. Edit: Σκέφτηκα άλλη λύση :) Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4uc3lzdGVtYXBwbW92ZXIiXQ.. και μετέτρεψε το music από system app σε user app και μετά greenify it :) Edited May 19, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ή κάντο freeze με το tibu και κατάβασε άλλον player ή βάλε καμμιά custom rom. Δεν έχω καταλάβει την εμμονή σου να κρατάς τη στοκ. Edit: Σκέφτηκα άλλη λύση :) Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4uc3lzdGVtYXBwbW92ZXIiXQ.. και μετέτρεψε το music από system app σε user app και μετά greenify it :) Ελα ντε. Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω την εμμονή μου με την στοκ. Πιθανόν γιατι ειμαι αρκετά noob στο android. Απο τον περασμένο Νοέμβριο που αγόρασα το Nexus απο Πλαίσιο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις λύσεις που μου έδωσες. Κατι θα κανω. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ο system mover δεν κάνει και τίποτα περίπλοκο. Το ίδιο αποτέλεσμα έχεις αν μετακινήσεις το .apk από το /system/app στο /data/app :) (Θελει root βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα παιδια Σήμερα μου χάνει το σήμα της Vodafone στο σπίτι ειδικα ...το γυρισα μια εβδομαδα πίσω σε nandroid backup αλλά παλι πολύ ισχνό σήμα ..υπάρχει πιθανότητα να πειραχτηκε κάτι; έχω βάλει την purity και aκ 2.48 Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 εχει δοκιμασει κανεις ubuntu?ειναι λειτουργικο δλδ τηλεφωνα και μνμ αν μπορω να παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 εχει δοκιμασει κανεις ubuntu?ειναι λειτουργικο δλδ τηλεφωνα και μνμ αν μπορω να παρω. Είναι πολύ buggy ακόμη από ότι διαβάζω. Νομίζω τηλέφωνα και SMS όμως είναι οκ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα παιδια Σήμερα μου χάνει το σήμα της Vodafone στο σπίτι ειδικα ...το γυρισα μια εβδομαδα πίσω σε nandroid backup αλλά παλι πολύ ισχνό σήμα ..υπάρχει πιθανότητα να πειραχτηκε κάτι; έχω βάλει την purity και aκ 2.48 Τα χάλια του ολη μερα και ας δοκίμασα και άλλες ρομ , αν ξέρετε οι ρομ αλλάζουν και τα radio ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τα χάλια του ολη μερα και ας δοκίμασα και άλλες ρομ , αν ξέρετε οι ρομ αλλάζουν και τα radio ? Όχι δεν αλλάζουν. Πρέπει να κατεβάσεις χωριστά και να φλασάρεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αρα μάλλον δεν ειναι θέμα radio μάλλον η Vodafone θα σέρνεται τότε , γιατι και ενα ενα htc hero που έχω με Vodafone ειναι αδύναμο Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts