Vlasismiriagos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 μπορω να το κατεβασω και να κανω dirty install ή πρεπει clean install οταν βαζουμε kernel? Εγώ κάνω μόνο wipe cache και wipe dalvik cache αν και δεν χρειάζεται ούτε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 βγηκε και ο 246 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 φευγει απο τους ΧΔΑ ο αναρκια, απο εδω και στο εξης στο droidhive Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παίδες βγήκε η beanstalk 1.215. Η καλύτερη,πιο γρήγορη και απίστευτα παραμετροποιήσιμη ρομ που υπάρχει εκεί έξω.Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε...link εδώ http://d-h.st/2N8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 εναν καλο kernel θελω, και απο θα τον κατεβασω. αυτον τον ΑΚ που θα τον βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 εναν καλο kernel θελω, και απο θα τον κατεβασω. αυτον τον ΑΚ που θα τον βρω; Τσίμπα τον :D http://d-h.st/7eq η κορυφή της κορυφής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Τσίμπα τον :D http://d-h.st/7eq η κορυφή της κορυφής... να το πειραξω καθολου, η να τον αφησω οπως θα εγκατασταθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 να το πειραξω καθολου, η να τον αφησω οπως θα εγκατασταθει; ότι και να κάνεις θα λειτουργεί τέλεια είναι το μόνο σίγουρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πέρασα Pitchblack 2.1M και μετά δοκίμασα ΑΚ και Rubik, αλλά κανένας δεν υποστηρίζει WEP (πλέον). Δοκίμασα και το script που δίνει ο ΑΚ για να περάσουν οι παλιοί WiFi drivers, αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ σε WEP Wifi...οπότε έχω περάσει αναγκαστικά στον παλιό Purity 0.30. Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία και τι κατάφερε να κάνει ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πέρασα Pitchblack 2.1M και μετά δοκίμασα ΑΚ και Rubik, αλλά κανένας δεν υποστηρίζει WEP (πλέον). Δοκίμασα και το script που δίνει ο ΑΚ για να περάσουν οι παλιοί WiFi drivers, αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ σε WEP Wifi...οπότε έχω περάσει αναγκαστικά στον παλιό Purity 0.30. Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία και τι κατάφερε να κάνει ? Εγώ από ότι είχα καταλάβει οι παλιοί drivers υπάρχουν σε ενδεχόμενο που θες να κάνεις restore άλλον kernel, όχι για να λειτουργούν με τον AK. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εγώ από ότι είχα καταλάβει οι παλιοί drivers υπάρχουν σε ενδεχόμενο που θες να κάνεις restore άλλον kernel, όχι για να λειτουργούν με τον AK. Ναι, το παιδί που ρώταγε χθες έβαλε CM kernel και του δούλεψε. Το περίεργο όμως είναι ότι είπε ότι ξαναέβαλε το SKL και συνέχισε να δουλεύει το WEP :blink: Οπότε προσπάθησα να κάνω το ίδιο με τον Purity (ξαναπερνώντας μετά τον Rubik), αλλά τζίφος... Έτσι και αλλιώς, όπως και να περάσω τον Purity μια χαρά δουλεύει το WEP. Απλώς κάποιος μου απάντησε σήμερα και μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να κάνω compile τον kernel (??) με τους παλιούς drivers (μάλλον άλλο ήθελε να πει) και έλεγα μήπως υπήρχε κάποια άλλη λύση... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι, το παιδί που ρώταγε χθες έβαλε CM kernel και του δούλεψε. Το περίεργο όμως είναι ότι είπε ότι ξαναέβαλε το SKL και συνέχισε να δουλεύει το WEP :blink: Οπότε προσπάθησα να κάνω το ίδιο με τον Purity (ξαναπερνώντας μετά τον Rubik), αλλά τζίφος... Έτσι και αλλιώς, όπως και να περάσω τον Purity μια χαρά δουλεύει το WEP. Απλώς κάποιος μου απάντησε σήμερα και μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να κάνω compile τον kernel (??) με τους παλιούς drivers (μάλλον άλλο ήθελε να πει) και έλεγα μήπως υπήρχε κάποια άλλη λύση... Αυτό που είπε ήθελε να πει. Αν κάποιος είναι γνώστης, υποθέτω μπορεί να το δοκιμάσει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 beanstalk 1.215 και ΑΚ 246 οτι χειροτερο για μενα. μιλαμε για τρελλα κολληματα, σε σημειο να βγαζω την μπαταρια για επαναφορα. και στo antutu να μην ανεβενει πανω απο 5500 με οποιονδηποτε συνδυασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Οι ΑΚ ειναι πολυ περιεργοι, πχ στη περιπτωση μου πριν τον 233 κολλουσε και επρεπε να βγαζω μπαταρια. Με τον 233 ολα καλα, κανενα προβλημα. Με τον 242 τα ιδια κολληματα, με τον 243 ολα καλα... Τωρα ειμαι με Fancy, πολυ καλος Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Οι ΑΚ ειναι πολυ περιεργοι, πχ στη περιπτωση μου πριν τον 233 κολλουσε και επρεπε να βγαζω μπαταρια. Με τον 233 ολα καλα, κανενα προβλημα. Με τον 242 τα ιδια κολληματα, με τον 243 ολα καλα... Τωρα ειμαι με Fancy, πολυ καλος και εγω απ ολους που εχω δοκιμασει πιστευω οτι καλύτερος ειναι ο Fancy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Οι ΑΚ ειναι πολυ περιεργοι, πχ στη περιπτωση μου πριν τον 233 κολλουσε και επρεπε να βγαζω μπαταρια. Με τον 233 ολα καλα, κανενα προβλημα. Με τον 242 τα ιδια κολληματα, με τον 243 ολα καλα... Τωρα ειμαι με Fancy, πολυ καλος Έκανες clean install ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Έκανες clean install ; τον κερνελ ναι, οχι το system. Δλδ, wipe cache dalvik, cache, flash stock kernel, fix permissions, reboot recovery, flash custom kernel, fix permissions reboot αλλα και κανα 2 φορες εκανα clean install Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) τον κερνελ ναι, οχι το system. Δλδ, wipe cache dalvik, cache, flash stock kernel, fix permissions, reboot recovery, flash custom kernel, fix permissions reboot αλλα και κανα 2 φορες εκανα clean install Δεν υφίσταται clean install στον κερνελ. Το μόνο που κάνεις και αυτό ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, είναι clean cache/dalvik, και πάλι προαιρετικά. Ορισμένες φορές τα wipe χρειάζονται, αλλά ως επι το πλείστον είναι κατάλοιπα παλιών εποχών του android. Βtw, με τον ΑΚ έχω κι εγώ προβλήματα. Είχα περάσει πρόσφατα την Rootbox Rom, με ΑΚ, και μου άρχισε τα reboots. Πέρασα Franco και όλα καλά. Edited May 15, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αυτό που είπε ήθελε να πει. Αν κάποιος είναι γνώστης, υποθέτω μπορεί να το δοκιμάσει. Γνώστης είμαι, αλλά το τελευταίο compile που έκανα ήταν στο διδακτορικό μου, και ακόμα χειρότερα το τελευταίο command-line compile ήταν στο ΕΜΠ πριν από 20 χρόνια....:lol: Εκτός αυτού, δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο link για να αλλάξω τον ίδιο τον kernel, μόνο αυτό για να κάνεις revert to old wifi drivers και να περάσεις καινούριο kernel (στον οποίο όμως πρέπει να δουλεύει εξ'αρχής το WEP). Αλλά επειδή όντως είναι καλύτερος από τον Purity, κρατάω για την ώρα τον SKL και θα τρώω ΜΒ από το data plan.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Στους λάτρεις της rasbeanjelly προτείνω να δοκιμάσουν τον παρακάτω συνδυασμό : Rassaber + ak kernel + nova launcher Είχα καιρό να ασχοληθώ με αλλαγή rom/kernel, όντας κολλημένος στην rasbeanjelly/Franco και Πραγματικά νιώθω ότι έχω άλλο κινητό. Βέβαια νομίζω ότι η σημαντική διαφορά προέκυψε από τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 ....Αλλά επειδή όντως είναι καλύτερος από τον Purity, κρατάω για την ώρα τον SKL και θα τρώω ΜΒ από το data plan.... Αλλάζω πάραυτα την προηγούμενη δήλωσή μου, καθώς μέσα σε 5 μέρες κατάφερα να καταναλώσω 200ΜΒ από το data plan με απλές καθημερινές ενέργειες...ούτε που το κατάλαβα πως, έχω συνηθίσει να πηγαίνω από WiFi σε WiFi και δεν το σκέφτηκα καν... Ξαναπερνάω Purity μέχρι να δω κάποιον πιο φρέσκο kernel με WEP... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αλλάζω πάραυτα την προηγούμενη δήλωσή μου, καθώς μέσα σε 5 μέρες κατάφερα να καταναλώσω 200ΜΒ από το data plan με απλές καθημερινές ενέργειες...ούτε που το κατάλαβα πως, έχω συνηθίσει να πηγαίνω από WiFi σε WiFi και δεν το σκέφτηκα καν... Ξαναπερνάω Purity μέχρι να δω κάποιον πιο φρέσκο kernel με WEP... Δεν πρόκειται να δεις... Πάντως εγώ έχω τον ακ 246 και έχω κανονικά wep... Λέει στην πρώτη σελίδα στο xda πως γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Δεν πρόκειται να δεις... Πάντως εγώ έχω τον ακ 246 και έχω κανονικά wep... Λέει στην πρώτη σελίδα στο xda πως γίνεται... Και εγώ αυτό ήθελα -και προσπάθησα- αλλά δεν... Όσο για τη πρώτη σελίδα, εγώ κάτι πέραν αυτού KERNEL OPTIONS: Revert --- Wifi Drivers --- from 3.4 to Old: WEP don't work anymore with new drivers Bcmdhd: Version 1.88-16 NB: Do you want to restore old kernel or another kernel? Before flash you have to do: Step1: Download script manager (https://play.google......scriptmanager) Step2: Disable Wifi, Tethering ecc ... Step3: Run as root /data/ak/recovery_wpa_hostapd.sh Step4: Goto to recovery and flash your new kernel or Flash this ZIP from recovery: ak.restore.OLD.WIFI.zip δεν βρήκα. Δηλαδή να τρέξεις το recovery_wpa_hostapd.sh και να περάσεις άλλο kernel. Κάτι που δοκίμασα 5-6 φορές και δεν δούλεψε ξαναπερνώντας τον ΑΚ. Αν υπάρχει κάτι άλλο που έκανες και δούλεψε, please post it :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Στους λάτρεις της rasbeanjelly προτείνω να δοκιμάσουν τον παρακάτω συνδυασμό : Rassaber + ak kernel + nova launcher Είχα καιρό να ασχοληθώ με αλλαγή rom/kernel, όντας κολλημένος στην rasbeanjelly/Franco και Πραγματικά νιώθω ότι έχω άλλο κινητό. Βέβαια νομίζω ότι η σημαντική διαφορά προέκυψε από τον kernel. ποιον ΑΚ?.... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μετα απο καιρό αποφάσισα να αφήσω την xylon μιας και δεν έχει την υποστήριξη πλέον του βασικού της δημιουργού. Ρωτώ τους συμφορουμιτες λοιπόν αν υπάρχει κάποια αντίστοιχης παραμετρικοποιησης Ρομ που να είναι σταθερή. Δεν αντεχω λαγκαρισματα και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts