adricla Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλη εβδομαδα σε όλους!! Έχω περάσει XenonHD και μέχρι στιγμής 5η μέρα με 25 εφαρμογές και franco kernel 364 είμαι ευχαριστημένος.. Αλλά έχει αρκετή κατανάλωση παταριας.. Έχετε να προτεινετε κανένα αλλο που να είναι συμβατός και με PGM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ερώτηση. Γίνεται σε στοκ 4.2.1 με ρουτ φυσικα να προσθέσω menu και search softkeys στην nav bar? Ρωτάω γιατι κάτι διάβασα ότι γίνεται μόνο σε deodexed ρομς και εγω φυσικα είμαι σε odexed αφου είμαι στοκ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλη εβδομαδα σε όλους!! Έχω περάσει XenonHD και μέχρι στιγμής 5η μέρα με 25 εφαρμογές και franco kernel 364 είμαι ευχαριστημένος.. Αλλά έχει αρκετή κατανάλωση παταριας.. Έχετε να προτεινετε κανένα αλλο που να είναι συμβατός και με PGM?? Fancy 5...ο καλύτερος κερνελ που υπάρχει εκεί έξω ειδικά σε θέματα μπαταρίας αλλά και σταθερότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ο fancy 5 κολλάει ωραία με την στοκ 4.2.1? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Από εχθές εχω βάλει την CM10 με τον Franky... μέχρι τώρα δείχνει να πηγαίνει καλά και από μπαταρία δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ο fancy 5 κολλάει ωραία με την στοκ 4.2.1? Saki δεν έχω ιδέα όμως είναι ότι πιο κοντινό στους στοκ κερνελς ο συγκεκριμένος οπότε θα κολλάει πιστεύω πιο πολύ από κάθε άλλον...Αλήθεια όμως γιατί εισαι με στοκ ρομ ακόμα;;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Saki δεν έχω ιδέα όμως είναι ότι πιο κοντινό στους στοκ κερνελς ο συγκεκριμένος οπότε θα κολλάει πιστεύω πιο πολύ από κάθε άλλον...Αλήθεια όμως γιατί εισαι με στοκ ρομ ακόμα;;;:p Μετά από πολλά χρόνια σε WM μου αρέσει το android ετσι όπως το βλέπω τώρα στο nexus με στοκ 4.2.1. Για τώρα τουλάχιστον ειμαι πολυ καλα. Απλα περναω μερικες μοντες που βρίσκω για να το φερω στα μέτρα μου. Αργότερα Βλάση θα ακολουθήσω κι εγώ σίγουρα. Πάντως αν εχεις απαντήσεις στα προηγούμενα ερωτήματα μου θσ βοηθούσες παρα πολυ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ο fancy 5 από ότι κατάλαβα είναι μόνο για την έκδοση 4.2.x .. δεν κάνει για όσους είναι στην 4.1.x αρα και για την CM10, οπότε ερώτηση: ποια είναι μια καλή παραμετροποιησιμη και σταθερή ρομ σε 4.2? η CM10.1 απ'οσο ξέρω δεν είναι ακόμα σταθερή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Τι είναι ο Kernel? Δεν μπορώ να καταλάβω.. http://pocketnow.com/2012/09/04/android-kernel Αν βαριέσαι να το διαβάσεις (μικρό είναι) έχει και video στο τέλος του άρθρου... Παιδιά θελω μερικές απαντήσεις αν γίνεται 1.Εκανα με το τοολκιτ το 1click for all δηλαδη ρουτ - cwm - busybox κλπ. Αν φλασαρω ενα factory image της google όλα αυτά πανε περίπατο η μενει κατι απο αυτα στο τηλέφωνο? Πάνε περίπατο... φτου και απ΄την αρχή... Το ίδιο συμβαίνει και όταν αλλάζεις ρομ... 2.Υπαρχει διαφορά αν φλασαρω μια ρομ με cwm απο το να την φλασαρω με το τοολκιτ βαζοντας την ρομ στον φάκελο put factory image here? Έσεις ποιο τροπο θα προτιμούσατε? Ο τρόπος αλλάζει και όχι το αποτέλεσμα. Διάλεξε το πιο εύκολο για σένα. Εγώ βολεύομαι το toolkit, καλό είναι και το WugFresh toolkit αν προτιμάς τα γραφικά περιβάλλοντα. Μην ξεχνάς ότι τα toolkit είναι "εργαλεία", κάνουν την ίδια δουλειά που θα έκανες μόνος σου με μια custom recovery, απλά πιο εύκολα και με κάποια βασική ασφάλεια. 3.Τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει το φλασαρισμα ενός κερνελ? Για επιστροφή στον στοκ πρέπει να φλασαριστει ξανα η στοκ ρομ η υπαρχει σε ξεχωριστό ζιπ? Ένας κακογραμμένος kernel μπορεί να κάνει ζημιά. Ιστορίες κυκλοφορούν πολλές και καλύτερα να μην σε τρομάξω. Αν περάσεις έναν δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο kernel δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Γενικά αφού ξεκινάς τώρα το άθλημα, μπορείς να πάρεις γνώμες και να μην δοκιμάζεις έτσι αυθαίρετα kernels ή experimental εκδόσεις τους (όπως είναι οι Nightlies). Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα πάει τπτ στραβά στην διαδικασία, το ρίσκο είναι το ίδιο και με αυτό που παίρνεις όταν αλλάζεις ρομ. Για επιστροφή στον στοκ δεν έχω ψαχτεί, φαντάζομαι όλο και κάποιο zip θα κυκλοφορεί στο XDA. Μετά από πολλά χρόνια σε WM μου αρέσει το android ετσι όπως το βλέπω τώρα στο nexus με στοκ 4.2.1. Για τώρα τουλάχιστον ειμαι πολυ καλα. Απλα περναω μερικες μοντες που βρίσκω για να το φερω στα μέτρα μου. Αργότερα Βλάση θα ακολουθήσω κι εγώ σίγουρα. Πάντως αν εχεις απαντήσεις στα προηγούμενα ερωτήματα μου θσ βοηθούσες παρα πολυ. Και πολύ καλά κάνεις. Σωστό το σκεπτικό σου. Δεν υπάρχει λόγος να χωθείς στα χωράφια των custom roms, εάν δεν τις χρειάζεσαι. Μπορεί να τρέξουν κάποιοι να με διαολοστείλουν, αλλά η γνώμη μου είναι ότι, όσον αφορά το καθαρό android των Nexus, οι custom roms έχουν νόημα μόνο για το σύνολο των customizations που προσφέρουν. Καμία που δοκίμασα δεν ήταν απολύτως σταθερή, και ο μύθος ότι η rom έχει σχέση με την κατανάλωση της μπαταρίας θα πρέπει να πέσει κάποια στιγμή. Έχει ελάχιστο μερίδιο ευθύνης η crom. Εγώ για μπαταρία και επιδόσεις προτιμώ την αλλαγή kernel. Μου αρκεί. Τα λίγα customizations που θέλω να έχω, τα φλασάρω μόνος μου, και τέλος. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 ptmax13 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου. Να είσαι καλά. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Και πολύ καλά κάνεις. Σωστό το σκεπτικό σου. Δεν υπάρχει λόγος να χωθείς στα χωράφια των custom roms, εάν δεν τις χρειάζεσαι. Μπορεί να τρέξουν κάποιοι να με διαολοστείλουν, αλλά η γνώμη μου είναι ότι, όσον αφορά το καθαρό android των Nexus, οι custom roms έχουν νόημα μόνο για το σύνολο των customizations που προσφέρουν. Καμία που δοκίμασα δεν ήταν απολύτως σταθερή, και ο μύθος ότι η rom έχει σχέση με την κατανάλωση της μπαταρίας θα πρέπει να πέσει κάποια στιγμή. Έχει ελάχιστο μερίδιο ευθύνης η crom. Εγώ για μπαταρία και επιδόσεις προτιμώ την αλλαγή kernel. Μου αρκεί. Τα λίγα customizations που θέλω να έχω, τα φλασάρω μόνος μου, και τέλος. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, άλλωστε ένας λόγος που κάποιος παίρνει Nexus είναι και αυτός, απο την άλλη μπορείς απλά να κάνεις οτι customisation θέλεις χωρίς να μπλέξεις με ιδιοτροπίες των custom rom... Μπορει καποιος να μου δωσει καποια λινκ που να κανω καποιες αλλαγες σε στοκ ρομ? ειδικα τωρα που κυκλοφορησε και η 4.2.2 :) πιο πολυ με ενδιαφερει το notification bar & navigation bar... Edited February 12, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ο fancy 5 από ότι κατάλαβα είναι μόνο για την έκδοση 4.2.x .. δεν κάνει για όσους είναι στην 4.1.x αρα και για την CM10, οπότε ερώτηση: ποια είναι μια καλή παραμετροποιησιμη και σταθερή ρομ σε 4.2? η CM10.1 απ'οσο ξέρω δεν είναι ακόμα σταθερή... Απ'οτι ακουω αρκετα παραμετροποιησιμη rom ειναι η Xylon 18, η οποια αναβαθμιζεται στην v.19 (απ'οτι διαβαζω δεν ειναι ακομα σταθερη-εχει καποια μικροπροβληματα). Επισης, αρκετα καλη, παραμετροποιησιμη κ σταθερη ειναι η Βlack Bean 7. K γω αυτη φοραω εδω κ αρκετες μερες κ ομολογω με εξεπλησε. Την περιμενα πιο βαρια, ομως λειτουργει αψογα. Τελος, σταθερη, smooth, αλλα με λιγοτερες (εως ελαχιστες) παραμετροποιησεις ειναι η RasBean. Εχει αρκετες rom οι οποιες μπορει να ειναι σταθερες & αρκετα παραμετροποιησιμες, αλλα δεν γνωριζω κατι παραπανω. Ελπιζω να σε καλυψα. :p Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Μετά από 6 μέρες με XenonHD και Franco kernel 364 γύρισα πάλι σε stock. Αρκετά lag που τα πιο πολλά είχαν διάρκεια.. Και κολλήματα μόνο με απλή πλοήγηση στο Facebook.. Μήπως να φτιάχναμε θέμα με τις παραμετροποιησεις στην stock? Edited February 12, 2013 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Απ'οτι ακουω αρκετα παραμετροποιησιμη rom ειναι η Xylon 18, η οποια αναβαθμιζεται στην v.19 (απ'οτι διαβαζω δεν ειναι ακομα σταθερη-εχει καποια μικροπροβληματα). Επισης, αρκετα καλη, παραμετροποιησιμη κ σταθερη ειναι η Βlack Bean 7. K γω αυτη φοραω εδω κ αρκετες μερες κ ομολογω με εξεπλησε. Την περιμενα πιο βαρια, ομως λειτουργει αψογα. Τελος, σταθερη, smooth, αλλα με λιγοτερες (εως ελαχιστες) παραμετροποιησεις ειναι η RasBean. Εχει αρκετες rom οι οποιες μπορει να ειναι σταθερες & αρκετα παραμετροποιησιμες, αλλα δεν γνωριζω κατι παραπανω. Ελπιζω να σε καλυψα. :p Οντως με καλυψες ... τοσο που μαλλον θα παω για στοκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Χεχεχε.. Τοσο πολυ σε απογοητευσα? :p Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Χεχεχε.. Τοσο πολυ σε απογοητευσα? :p Δεν είναι θέμα απογοήτευσης αλλά κοινής λογικής, βάζεις την στοκ, κάνεις ότι μοντιφιες θέλεις και είσαι καλυμμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδιά εν αναμονή της 4.2.2 ΟΤΑ επειδή είμαι με στοκ 4.2.1 αλλά με cwm σκέφτομαι να φλασαρω το factory image της 4.2.1 για να την παρω. Μετα πως θα εχω παλι ολες μου τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους? Εχω κρατήσει backup με το τιτανιουμ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ο fancy 5 από ότι κατάλαβα είναι μόνο για την έκδοση 4.2.x .. δεν κάνει για όσους είναι στην 4.1.x αρα και για την CM10, οπότε ερώτηση: ποια είναι μια καλή παραμετροποιησιμη και σταθερή ρομ σε 4.2? η CM10.1 απ'οσο ξέρω δεν είναι ακόμα σταθερή... Ακόμα και τα nightlies της είναι σταθερά :) Γενικά είναι απο τις πιο "σφιχτές" rom σε merged commits και χαρακτηριστικά παραμετροποίησης, δεν προσθέτουν τίποτα μή λειτουργικό ή γραμμένο στο "περίπου". Μοναδικό μελανό σημείο που έχω εντοπίσει εδώ και καιρό, είναι το gps, που αντιμετωπίζεται όμως με κάποιο απο τα patch που κυκλοφορούν σε xda. :happy: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boca Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι.. Ακολουθησα την διαδικασια για να το κανω yakju και περασα την 4.1.2 Δεν μου βγαζει ομως update για την 4.2.1. Γιατι ετσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ακόμα και τα nightlies της είναι σταθερά :) Γενικά είναι απο τις πιο "σφιχτές" rom σε merged commits και χαρακτηριστικά παραμετροποίησης, δεν προσθέτουν τίποτα μή λειτουργικό ή γραμμένο στο "περίπου". Μοναδικό μελανό σημείο που έχω εντοπίσει εδώ και καιρό, είναι το gps, που αντιμετωπίζεται όμως με κάποιο απο τα patch που κυκλοφορούν σε xda. :happy: Εχεις δικιο, πριν παω σε στοκ ειπα να δοκιμασω την CM 10.1 ... μαλλον θα μεινω αρκετα εδω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antaios Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλησπερα.μια βοηθεια πηγα να βαλω στοκ κερνελ απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28014747&postcount=772 για κανω αναβαθμιση σε 4.2.2. περασα τον κερνελ και το κινητο εχει κολλησει στο χ και δεν ανοιγει.καμια ιδεα καποιος? Παράθεση Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 αν δεν εχεις backup (που πρεπει να εχεις για τετοιες περιπτωσεις) μπορει να ξαναπας για φλασαρισμα απο την αρχη ισως αν δοκιμαζες να καθαρισεις τις cache , ή (αυτο θα σου σβησει πραγματα βεβαια) να κανεις factory reset... Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antaios Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) backup δεν εχω.καθαρισα cache και factory reset μα τιποτα, εχει κολησει στο χ.ο κερνελ που εβαλα ειναι ο σωστος? Edited February 13, 2013 by antaios Παράθεση Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εγω πάντως φλασαρισα απο την αρχη την 4.2.1 για να πάρω την 4.2.2 αλλα ακομα τίποτα. Έχασα και το ρουτ αλλα ύστερα απο αμέτρητες εκαθαρισεις στο Πλαίσιο Υπηρεσιών της Google βαρέθηκα. κσι ξαναρουταρα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) θα σε γελασω, κι εγω παντως που εβαλα το σωστο και πηγαν ολα καλα δε περνουσε μετα απο πανω το OTA για αυτο και φλασαρα ρομ απο την αρχη (deoxeded , δεν εχασα τις εφαρμογες και ρυθμισεις μου ) εδω που εφτασες δες αν με factory reset μπουταρει καπως (και χασεις απλα τις εφαρμογες που ξανακατεβαινουν απο το μαρκετ ) , ή ισως χρειαστει να περασεις ξανα official firmware με το toolkit (ή οπως αλλιως ξερεις) το θεμα ειναι οτι δεν εχεις χασει το κινητο σου , απλα μαλλον θα χρειαστει να το ξαναστησεις Εγω πάντως φλασαρισα απο την αρχη την 4.2.1 για να πάρω την 4.2.2 αλλα ακομα τίποτα. Έχασα και το ρουτ αλλα ύστερα απο αμέτρητες εκαθαρισεις στο Πλαίσιο Υπηρεσιών της Google βαρέθηκα. κσι ξαναρουταρα. αν εχεις root βαλε cwm recovery (μπορεις να βαλεις και με το rom manager απο το android , χωρις το toolkit) και φλασαρε το OTA που το εχουν ανεβασει στους xda εγω συνηθως ετσι το κανω , δε περιμενω να ερθει η αναβαθμιση, αλλα επειδη ειχα βαλει διαφορους κερνελ πλεον παρολο που ξαναπερασα το στοκ κατι ειχε πειραχτει και δε δε περνουσε με τιποτα το ΟΤΑ Edited February 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts