Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ομως οσο ημουν με stock ρομ δουλευε κανονικα και εστελνε τα παντα...

θες να μου πεις λιγο τα βηματα που εκανες και τι εστελνες και τι κινητο ειχε ο αλλος; γιατι εχω δοκιμασει με galaxy s(με CM9), με ONE S stock και με το δικο μου..κανενα δεν εστελνε σε αλλο..αφου δεν εχει καμια επιλογη..πως το εστελνες δηλαδη; ουτε στο share εχει τιποτα.

Παιδια καλησπερα . θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει κανενα προγραμμα που αν γινεται καποια κληση στο κινητο να λεει το κινητο το ονομα αυτου που σε καλει μαζι με το ηχο κλησης . το ειχε ενας φιλος που ειχε νοκια και τωρα το ψαχνει να το βαλει και στο nexus στο νοκια υπηρχε σαν επιλογη μαζι με το τηλεφωνο. ευχαριστω και σορυ αν επρεπε να ρωτησω καπου αλλου

Παιδια καλησπερα . θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει κανενα προγραμμα που αν γινεται καποια κληση στο κινητο να λεει το κινητο το ονομα αυτου που σε καλει μαζι με το ηχο κλησης . το ειχε ενας φιλος που ειχε νοκια και τωρα το ψαχνει να το βαλει και στο nexus στο νοκια υπηρχε σαν επιλογη μαζι με το τηλεφωνο. ευχαριστω και σορυ αν επρεπε να ρωτησω καπου αλλου

Ecid (enhanced sms and caller id)

υπαρχει κανενας που να εχει δει έστω μικρη διαφορά απο τον στοκ κερνελ?

εγω ακομα και ρομ να αλλαξω περα απο την στοκ, καποιο θεμα θα εχει,

το ξερω ειναι κόλλημα το flashing, απλα να ξέρετε οτι οταν βελτιώνετε κατι, κατι άλλο θα χαλάσει

φιλικα

Oneplus A6013

καλησπέρα σε όλους!! ήθελα να ρωτήσω να μου προτείνετε κάποια ρομ γιατί έχω περάσει cyanogen10 αλλά από κάποιες άλλες που είδα έχουν περισσότερα αλλά και στην statusbar.. σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ!!!!SAMSUNG GALAXY NEXUS H' SONY XPERIA S...?????????

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser
Κεφαλαία Γράμματα

Καλησπέρα,

για να επιλέξεις μπορείς να ανοίξεις θέμα στην ενότητα Επιλογή Συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Nα ρωτήσω, έχει κανένας donated toolkit? Αν ναι, πέρασε το τελευταίο , χθεσινό update?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ολα καλα εδώ

δηλαδή του πάτησες update και στο έκανε χωρίς προβλήματα???? μάλλον πρέπει να το κάνω uninstall δηλαδή..... Ελπίζω να μένει μέσα ο κωδικό ενεργοποίησης .. και να μην χρειαστεί εκ νέου donation

Oneplus 5 - 128GB

Ναι εκανα Update και δουλευει κανονικα. Βεβαια μετα μου λεει πως υπαρχει κ αλλο update αλλα δεν υπαρχει... μονο ο αριθμος αλλαζει...
Samsung S21 Ultra

Ναι εκανα Update και δουλευει κανονικα. Βεβαια μετα μου λεει πως υπαρχει κ αλλο update αλλα δεν υπαρχει... μονο ο αριθμος αλλαζει...

αααααα, άρα μήπως και εμένα το ίδιο κάνει? Γιατί πήγα να κάνω το "καινούργιο" και δεν το κάνει.

Oneplus 5 - 128GB

δοκιμασε κανεις την νεα rasbean jelly?

Πέρασα την έκδοση της 26/11 (βλέπω ότι μόλις βγήκε και σημερινή) επειδή είχα μείνει με αυτήν της 28/10 που ήταν με 4.1.2.

Ξαφνικά βλέπω ότι πλέον: α) Φορά λειτουργικό έκδοσης 4.2, κάτι που δεν ήθελα καθώς έχω διαβάσει διάφορα προβλήματα για την 4.2 ως τώρα και β) Δεν υπάρχει πουθενά μενού με rasbean jelly tweaks!! Δεν βρίσκω δηλαδή δυνατότητα τροποποίησης του notification menu ή των soft keys στο κάτω μέρος όπως πριν.

Την φλάσαρα επειδή νόμιζα ότι θα έχει μείνει σε 4.1.2 και είμαι αρκετά απογοητευμένος επειδη τα νέα features της 4.2 με αφήνουν αδιάφορο και επιπλέον έχει χάσει κάθε παραμετροποίηση. Μήπως μου ξεφεύγει κάτι κάπου? Σαν να πέρασα άλλη rom εντελώς.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πέρασα την έκδοση της 26/11 (βλέπω ότι μόλις βγήκε και σημερινή) επειδή είχα μείνει με αυτήν της 28/10 που ήταν με 4.1.2.

Ξαφνικά βλέπω ότι πλέον: α) Φορά λειτουργικό έκδοσης 4.2, κάτι που δεν ήθελα καθώς έχω διαβάσει διάφορα προβλήματα για την 4.2 ως τώρα και β) Δεν υπάρχει πουθενά μενού με rasbean jelly tweaks!! Δεν βρίσκω δηλαδή δυνατότητα τροποποίησης του notification menu ή των soft keys στο κάτω μέρος όπως πριν.

Την φλάσαρα επειδή νόμιζα ότι θα έχει μείνει σε 4.1.2 και είμαι αρκετά απογοητευμένος επειδη τα νέα features της 4.2 με αφήνουν αδιάφορο και επιπλέον έχει χάσει κάθε παραμετροποίηση. Μήπως μου ξεφεύγει κάτι κάπου? Σαν να πέρασα άλλη rom εντελώς.

εβγαλε και την 28/11, γραφει οτι θα αρχισει σιγα σιγα να περναει διαφορα στη ρομ, τωρα σκοπος του ειναι να την τελειοποιησει οσον αφορα τα bugs

All it takes is a swipe...

εβγαλε και την 28/11, γραφει οτι θα αρχισει σιγα σιγα να περναει διαφορα στη ρομ, τωρα σκοπος του ειναι να την τελειοποιησει οσον αφορα τα bugs

εγω στην 28/11 δεν εχω διαπιστωσει ακομη καποιο προβλημα, την εχω μαζι με τρινιτι κερνελ

αλλα οντως η απουσια των tweaks ειναι αισθητη

Coolpad F1 (8297W)

κατεβασα απο το xda την 4.2.1 deodexed,αυτην την στιγμη ειμαι με στοκ 4.1.2.μπορω με το τοολκιτ να την περασω η πρεπει να γινει μεσω cwm;

Μπορειτε να μου προτεινετε 2-3 ρομ για να διαλεξω, γιατι δεν εχω καθολου ιδεα (η πρωτη μου θα ναι).

Απο σημερα τρεχω σε 4.2.1

Μπορειτε να μου προτεινετε 2-3 ρομ για να διαλεξω, γιατι δεν εχω καθολου ιδεα (η πρωτη μου θα ναι).

Απο σημερα τρεχω σε 4.2.1

Xylon, θες και gapps.. Προσωπικά έβαλα της pa full 271112 και δουλεύει τέλεια. Είναι πολύ ευχαριστημένος, έχει πολλές βοηθητικές προσθήκες.

Xylon, θες και gapps.. Προσωπικά έβαλα της pa full 271112 και δουλεύει τέλεια. Είναι πολύ ευχαριστημένος, έχει πολλές βοηθητικές προσθήκες.

Θα μας δώσεις link για τα gapps? Για να έχω τη νέα κάμερα της 4.2 με τη αυτή τη ρομ πρέπει να φλασαρω ξεχωριστό apk?

Θα μας δώσεις link για τα gapps? Για να έχω τη νέα κάμερα της 4.2 με τη αυτή τη ρομ πρέπει να φλασαρω ξεχωριστό apk?

αυτα τα gapps εβαλα. http://www.mediafire.com/?8wqx88c6a2993ef

η καμερα εχει photosphere ετσι κι αλλιως αλλα η gallery σε καποια gapps δεν εχει την επιλογη να δεις τη φωτο με τον νεο τροπο, πατας "play" και παει γυρω γυρω, αλλα φαινεται σαν μια απλη πανοραμικη φωτο.

Ποιον kernel χρησιμοποιείς? Εγώ άφησα τον στοκ και μου φαίνεται καλός αλλά λένε στο xda ότι με άλλους συνεργάζεται καλύτερα. Πάντως αν και σφαίρα η πάραμετρικοποιηση μου φαίνεται φτωχή.. Ελπίζω να εμπλουτιστεί στη συνέχεια

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω στο θέμα αλλά και γενικότερα. Μέχρι σήμερα έχω cm nightly και τώρα είναι 4.1.2. Τι μου προτείνετε? Να μείνω με αυτήν? Αν όχι να αλλάξω ρομ,και ποια να βάλω? Ή να το γυρίσω στα official updates? Ευχαριστώ

καλησπερα, εχω ενα θεματακι..

ενω ολοι οι drivers ειναι σωστα εγκατεστημενοι στον υπολογιστη

το κινητο οταν μπαινει σε fastboot mode για να το πειραξω (δηλ. μεσω toolkit)

δεν μου το βρισκει ως συνδεδεμενη συσκευη..(σε ADB Mode δουλευει κανονικα)

φοραει τωρα MIUI και πριν ειχα rasbeanjelly (και στις δυο το ιδιο προβλημα ειχα)

... ολα αυτα γινονται γιατι θελω να περασω σε stock για τα updates.. υπαρχει αλλος τροπος?

Coolpad F1 (8297W)

καλησπερα, εχω ενα θεματακι..

ενω ολοι οι drivers ειναι σωστα εγκατεστημενοι στον υπολογιστη

το κινητο οταν μπαινει σε fastboot mode για να το πειραξω (δηλ. μεσω toolkit)

δεν μου το βρισκει ως συνδεδεμενη συσκευη..(σε ADB Mode δουλευει κανονικα)

φοραει τωρα MIUI και πριν ειχα rasbeanjelly (και στις δυο το ιδιο προβλημα ειχα)

... ολα αυτα γινονται γιατι θελω να περασω σε stock για τα updates.. υπαρχει αλλος τροπος?

Πήγαινε στα settings>developer options και ενεργοποίησε το usb debugging.