Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Για οσους ισως δεν το γνωριζουν ακομη,βγηκε η νεα version του Toolkit(9.0) με υποστηριξη και για 4.1.2,κατεβαινει απο δω:http://www.mediafire.com/?111qnys2guau5i2

===========================================================================

Τι εχει αλλαξει-προστεθει?

+Added FULL Root and Toolkit support for Verizon/Root upto 4.1.2 JZO54K

+Added FULL Root and Toolkit support for GSM upto 4.1.2 JZO54K

+Added Stock Recovery Images for GSM and LTE

+Added 4.1.1 and 4.1.2 Google Stock Images to Downloads Section

+Fixed Google Stock Image links in Downloads Section

+Added option to enable/ask/disable Update Check at Toolkit Startup

+Added NEW 'Quick Picks' Donators Feature (10 programmable slots, 6 Tasks to choose from)

+Added CWM Recovery 6.0.1.5 [all versions]

+Added TRWP Recovery 2.2.2.0 [yes I know 2.3.1.0 is available but that has bugs and is not stable]

+Added Unroot, Uninstall Busybox, Uninstall CWM Manager Zip file for quick unroot via Custom Recovery without flashing Stock Rom

+Improved Flash/Boot .img stability

+Re-wrote lots of procedures to incorporate the Quick Picks Feature

+Added NEW Root/UnRoot Section in Main Menu

+Added Custom Recovery root option for Superuser or SuperSU

+Added 'Help Me' option on Model Selection Screen

+Added 'Auto Update' check option in Toolkit Settings Section

+Added uninstall.bat batch file for Clean removal of Toolkit files

+Updated NAND Backup script in ModsSection

===============================================================================

Επισης ο franco εβγαλε update για Nightlies απο 290 σε:franco.Kernel-r292-384GPU.zip///franco.Kernel-r292-512GPU.zip

κατεβαζετε απο δω:http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/Jelly%20Bean/

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

εβαλα και εγω την 4.1.2 αφου το εκανα google branded, ερχομενος δε απο το LG P970 ειναι σαν να ειχα ζασταβα και μπηκα σε φεραρι. Αυτο με τον ηχο κλησης και γενικα με την ενταση δεν το...αισθανομαι το προβλημα...μια χαρα μου φαινεται και μαλιστα πιο καλη ποιοτητα απο το LG.

-Αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω στο drop down menu της "αρχικης" οθονης, την επιλογη να κλεινεις/ανοιγεις wifi κτλ απο εκει και οχι να πηγαινεις σε widGet κτλ...γινεται καπου απο τις επιλογες?

-επισης για να εγκαθιστησω καποιο θεμα ή καποια εικονιδια, θα πρεπει να βαλω custom rom ή ακομα και με την stock γινεται?

εβαλα και εγω την 4.1.2 αφου το εκανα google branded, ερχομενος δε απο το LG P970 ειναι σαν να ειχα ζασταβα και μπηκα σε φεραρι. Αυτο με τον ηχο κλησης και γενικα με την ενταση δεν το...αισθανομαι το προβλημα...μια χαρα μου φαινεται και μαλιστα πιο καλη ποιοτητα απο το LG.

-Αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω στο drop down menu της "αρχικης" οθονης, την επιλογη να κλεινεις/ανοιγεις wifi κτλ απο εκει και οχι να πηγαινεις σε widGet κτλ...γινεται καπου απο τις επιλογες?

-επισης για να εγκαθιστησω καποιο θεμα ή καποια εικονιδια, θα πρεπει να βαλω custom rom ή ακομα και με την stock γινεται?

Αυτό γίνεται μόνο με custom rom ή με κάποια εφαρμογή όπως το power widget.

Widgetsoid, notification toggle και πολλά άλλα... Επίσης μην ξεχνάς ότι η notification bar κατεβαίνει ακόμα και από κλειδωμένη οθόνη!

Widgetsoid, notification toggle και πολλά άλλα... Επίσης μην ξεχνάς ότι η notification bar κατεβαίνει ακόμα και από κλειδωμένη οθόνη!

το notification toggle κανει ακριβως οτι ηθελα ...thanks..εμενα παντως η μπαρα μου :lol: δεν κατεβαινει οταν ειναι κλειδωμενη...και δεν θα ηθελα αλλωστε

το notification toggle κανει ακριβως οτι ηθελα ...thanks..εμενα παντως η μπαρα μου :lol: δεν κατεβαινει οταν ειναι κλειδωμενη...και δεν θα ηθελα αλλωστε

αποκλείεται να μην κατεβαίνει.. είναι χαρακτηριστικό απο το ics .

Η milestone ειναι παντα 384gpu, για αυτο δε λεει κατι αλλο.

και ποια η διαφορα αναμεσα στα nightlies και τη milstone? τα nightlies ειναι πιο προσφατα αλλα η milstone ισως ειναι πιο σταθερη? σορρυ για τις ερωτησεις απλα πρωτη φορα ασχολουμαι με κερνελ και δεν εχω βρει απαντηση.

Καλησπέρα παιδιά,

Περιμένω το τηλέφωνο από μέρα σε μέρα και ήθελα να ρωτήσω τι λέει η CM10 στη συγκεκριμένη συσκευή καθώς δε βλέπω να γίνεται πολύ κουβέντα για αυτή.

Ρωτάω επειδή στο Nexus S που έχω τώρα, τη θεωρώ από τις καλύτερες rom. Φουλ παραμετροποιήσιμη με πολύ χρήσιμες επιλογές αλλά και πολύ σταθερή ταυτόχρονα. Το κινητό δουλέυει εντελώς απροβλημάτιστα και είμαι πάνω από μήνα χωρίς να ψάξω για update. Να υποθέσω ότι στο Galaxy Nexus υπάρχουν ακόμα καλύτερες εναλλακτικές όπως rasbean που διαβάζω?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Παίδες όσοι έχετε την τελευταία rasbean έχετε ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο;

Αν εννοεις ελληνικη γλωσσα..Ναι εχει.

Μαλλον ομως εννοεις "προσθετα λεξικα" απο τις ρυθμισεις/γλωσσα και εισαγωγη/πληκτρολογιο Android...δεν εχει.

Μπορει και να κανω λαθος...ας επιβεβαιωσει καποιος .

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Παίδες όσοι έχετε την τελευταία rasbean έχετε ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο;

έχω δοκιμάσει διάφορες rom η μόνη που έχει είναι η JBSourcery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1801005 βέβαια δεν της έχω δοκιμάσει όλες

Αν εννοεις ελληνικη γλωσσα..Ναι εχει.

Μαλλον ομως εννοεις "προσθετα λεξικα" απο τις ρυθμισεις/γλωσσα και εισαγωγη/πληκτρολογιο Android...δεν εχει.

Μπορει και να κανω λαθος...ας επιβεβαιωσει καποιος .

Εχεις δικιο. Προσθετο λεξικο εννουσα αλλα δεν το βλεπω να υπαρχει. Αλλα το περιεργο ειναι οτι στην black bean με android 4.1.2 ειχα ελληνικο λεξικο...

καλημερα σε ολη την παρεα...! παιδια ψαχνω εδω και μερες ενα stock mms.apk που να υποστηριζει και 160 χαρακτηρες βρηκα μια αλλα δεν ειναι inverted και ειναι ασχημο το αποτελεσμα...! θελω να ξεφορτωθω το handsent εχετε κατι στο νου σας..?

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα σε ολη την παρεα...! παιδια ψαχνω εδω και μερες ενα stock mms.apk που να υποστηριζει και 160 χαρακτηρες βρηκα μια αλλα δεν ειναι inverted και ειναι ασχημο το αποτελεσμα...! θελω να ξεφορτωθω το handsent εχετε κατι στο νου σας..?

εγώ δυστυχώς έχω βολευτεί με αυτό μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο και λύσεις του τύπου handsent, go sms είναι απαίσιες..

εγώ δυστυχώς έχω βολευτεί με αυτό μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο και λύσεις του τύπου handsent, go sms είναι απαίσιες..

Καλημερα παιδια. Αυτο το εψαχνα πολυ καιρο τωρα απο τη πρωτη στιγμη που πηρα το nexus και δεν το εβρισκα. Αυτο που χρησιμοποιω ειναι ενα apk απο αυτο το τοπικ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660405. Νομιζω πρεπει να το εχει φτιαξει ενα παληκαρι που συμμετεχει και εδω. Τα λινκς ομως ειναι ολα ακυρα και τελικα το βρηκα απο καπου αλλου,σε παλιοτερη εκδοση ομως. Τελος παντων,αυτο εχω εγω,δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το δικο σας,εχει black theme και καποια εξτρα καλουδια που δεν ειχε το stock mms.apk . Βαζω ενα λινκ,αν δεν επιτρεπεται σβηστε το οι mods, να το δωσω σε οποιον θελει με PM :

https://rapidshare.com/files/3351678851/com.lousou.mms_bubbles25.apk

Καλημερα παιδια. Αυτο το εψαχνα πολυ καιρο τωρα απο τη πρωτη στιγμη που πηρα το nexus και δεν το εβρισκα. Αυτο που χρησιμοποιω ειναι ενα apk απο αυτο το τοπικ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660405. Νομιζω πρεπει να το εχει φτιαξει ενα παληκαρι που συμμετεχει και εδω. Τα λινκς ομως ειναι ολα ακυρα και τελικα το βρηκα απο καπου αλλου,σε παλιοτερη εκδοση ομως. Τελος παντων,αυτο εχω εγω,δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το δικο σας,εχει black theme και καποια εξτρα καλουδια που δεν ειχε το stock mms.apk . Βαζω ενα λινκ,αν δεν επιτρεπεται σβηστε το οι mods, να το δωσω σε οποιον θελει με PM :

https://rapidshare.com/files/3351678851/com.lousou.mms_bubbles25.apk

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σου πω. υποστηρίζει 160 ?.ελπίζω να μας δίνει και expanded notifications

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

160 χαρακτηρες ναι,για αυτο αλλωστε το εψαξα.

Expanded notifications νομιζω οχι,εχω δυσκολευτει να βρω μη native google εφαρμογη που να τα υποστηριζει...

ετοιμαζομαι να φλασαρω για πρωτη φορα το νεξους.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα συνδιασμο rom+kernel+radio ?

ειμαι ευχαριστημενος με την stock , αλλα θα ηθελα να βαλω custom εικονιδια και θεματα...να βελτιωσω τον ηχο και την αποδοση της μπαταριας χωρις ταυτοχρονα να εχω οσο το δυνατον κολληματα κτλ...δηλαδη δεν ψαχνω για καμια σουπερ παραμετροποιησιμη rom και "ψαγμενη". καποια που θα μπορω να κανω τα βασικα χωρις προβληματα και κολληματα

ετοιμαζομαι να φλασαρω για πρωτη φορα το νεξους.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα συνδιασμο rom+kernel+radio ?

ειμαι ευχαριστημενος με την stock , αλλα θα ηθελα να βαλω custom εικονιδια και θεματα...να βελτιωσω τον ηχο και την αποδοση της μπαταριας χωρις ταυτοχρονα να εχω οσο το δυνατον κολληματα κτλ...δηλαδη δεν ψαχνω για καμια σουπερ παραμετροποιησιμη rom και "ψαγμενη". καποια που θα μπορω να κανω τα βασικα χωρις προβληματα και κολληματα

Εγώ έχω Baked blackbean-5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835326 με franko milestone 6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 και σούπερ παραμετροποίηση (Δες το set up μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010&page=185) και καλή μπαταρία χωρίς προβλήματα. Αν θες ακόμα καλύτερη μπαταρία αλλά παραμετροποίηση λίγα πράγματα -εμένα δεν μου άρεσε- βάλε RasBeanJelly http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455874 Για radio δεν έχω ψαχτεί αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο νέο από το XXLF1.

Εγώ έχω Baked blackbean-5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835326 με franko milestone 6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 και σούπερ παραμετροποίηση (Δες το set up μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010&page=185) και καλή μπαταρία χωρίς προβλήματα. Αν θες ακόμα καλύτερη μπαταρία αλλά παραμετροποίηση λίγα πράγματα -εμένα δεν μου άρεσε- βάλε RasBeanJelly http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455874 Για radio δεν έχω ψαχτεί αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο νέο από το XXLF1.

Μη το λες για την RasBeanJelly και καλη μπαταρια.Αυτη εχω αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με το θεμα μπαταριας σε συγκριση βεβαια με τo οταν ειχα την την 4.1.1 rasbeanjelly και franco kernel nightlies.Ιδια χαρακτηριστικα και τοτε ιδια προγραμματα ιδιος χρονος λειτουργιας απο μενα πανω-κατω και τωρα,μου φαινεται οτι κραταει πολυ λιγοτερο τωρα η μπαταρια.Βεβαια εκανα τωρα battery stats wipe μεσω CWM να δουμε τι θα γινει.Κατα τ αλλα η rasbeanjelly για μενα ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη(δεν ψαχνω προσωπικα και την ιδιαιτερη παραμετροποιηση).

Μη το λες για την RasBeanJelly και καλη μπαταρια.Αυτη εχω αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με το θεμα μπαταριας σε συγκριση βεβαια με τo οταν ειχα την την 4.1.1 rasbeanjelly και franco kernel nightlies.Ιδια χαρακτηριστικα και τοτε ιδια προγραμματα ιδιος χρονος λειτουργιας απο μενα πανω-κατω και τωρα,μου φαινεται οτι κραταει πολυ λιγοτερο τωρα η μπαταρια.Βεβαια εκανα τωρα battery stats wipe μεσω CWM να δουμε τι θα γινει.Κατα τ αλλα η rasbeanjelly για μενα ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη(δεν ψαχνω προσωπικα και την ιδιαιτερη παραμετροποιηση).

Να σου πω δεν την δοκίμασα, με το που μπήκε βγήκε, βλέπεις είχα cna πριν, αλλά ο djkostas έλεγε κάμποσες σελίδες πιο πίσω ότι είχε 6 ώρες οθόνη με την RasBeanJelly, για την 4.1.1 αναφέρομαι, γι αυτό το λόγο και την πρότεινα. Άμα δεν δεις βελτίωση γύρνα στην 4.1.1

Edited by leftis69

Να σου πω δεν την δοκίμασα, με το που μπήκε βγήκε, βλέπεις είχα cna πριν, αλλά ο djkostas έλεγε κάμποσες σελίδες πιο πίσω ότι είχε 6 ώρες οθόνη με την RasBeanJelly, για την 4.1.1 αναφέρομαι, γι αυτό το λόγο και την πρότεινα. Άμα δεν δεις βελτίωση γύρνα στην 4.1.1

κ εγω εκανα το λαθος κ την δοκιμασα κ στο λεπτο εκανα restore..εχω μονο cna..τωρα ειμαι στην 3.8.0 με franco κερνελ 290 κ το κινητο πεταει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι με rasbean 4.1.2 με το που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αποψη μπαταριας.εχω γραψει 70 ωρες με 2,5 ωρες οθονη.μπορει απο παραμετροποιηση να ειναι λιγα πραγματα αλλα και μονο που το φορτιζω μια φορα ανα 3 βράδια με ικανοποιει απολυτα!!!!