zirk Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P ) καλησπερα εχει στο smart keyboard αυτη την διαταξη.εμενα με εχει βολεψει πολυ το συγκεκριμενο πληκτρολογιο και εχει και διαφορα θεματα. αν θες δοκιμασε το πιστευω ειναι αυτο που ψαχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 παρατηρησα κατι τωρα!! βαζοντας mod για την μπαταρια το ποσοστο που εγραφε ηταν διαφορετικο απο το ποσοστο που γραφει σε στοκ κατασταση γιατι συμβενει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παίδες καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν με την Jelly Bean μπορούμε να γράψουμε βίντεο 1080p στα 30 fps; Ευχαριστώ πολύ! αυτο λογικα ειναι θεμα hardware, διαφορετικα γιατι να μην το ειχε εξαρχης ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) υπαρχει καποιο mod για full screen(οταν δεν υπαρχει σαν επιλογη σε custom rom) που δεν θελει reboot για να ενεργοποιηθειι? εβαλα την cm10 και επειδη το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε σχεση με cna και aokp σκεφτομαι να την κρατησω...αλλα θα ηθελα να εχω και toggle full screen... Edited September 27, 2012 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 παρατηρησα κατι τωρα!! βαζοντας mod για την μπαταρια το ποσοστο που εγραφε ηταν διαφορετικο απο το ποσοστο που γραφει σε στοκ κατασταση γιατι συμβενει αυτο? εννοεις αν πας ρυθμισεις>μπαταρια; δεν ειναι σωστο το mod τοτε ή πιθανον(δεν ξερω πως ειναι) ειναι ποσοστο ανα 10%, πχ 20,30 κοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 ΟΟΟΟΧΙ ! υπαρχει επιλογη να αποθηκευεις στη μνημη της συσκευης σου το κομματι χαρτι που θες και να κανεις offline χρηση του ;) δεν θελει (απαραιτητα ) data για να χρησιμοποιεις τους χαρτες τωρα αν εννοεις για να κλειδωσει πιο γρηγορα σημα, αυτο ισχυει για οποιαδηποτε εφαρμογη που κανει χρηση του gps Εννοώ για το κλείδωμα... Εμένα με data κλειστά σε άλλο gps λειτουργεί πάλι γρήγορα. Όχι στα 5 sec αλλά και πάλι όχι και 1-2 λεπτά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P ) εγω φλασαρα χθες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442 κ πεταει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 εγω φλασαρα χθες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442 κ πεταει Έχει καλό prediction στα ελληνικά; Πως αλλάζεις μεταξύ των γλωσσών (ελληνικά-αγγλικά) γιατί από τα screens δεν φαίνεται κάτι. Καλή φάση φαίνεται πάντως, και με swype... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) υπαρχει καποιο mod για full screen(οταν δεν υπαρχει σαν επιλογη σε custom rom) που δεν θελει reboot για να ενεργοποιηθειι? εβαλα την cm10 και επειδη το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε σχεση με cna και aokp σκεφτομαι να την κρατησω...αλλα θα ηθελα να εχω και toggle full screen... Καλημερα.Αν καταλαβα καλα για το τι θες,θα πας και θα κατεβασεις απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το τελευταιο lmt launcher 1.5 και απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 το Fullscreen mod V2. To πρωτο σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις buttons ειτε μεσω gesture ειτε μεσω pies(χρειαζονται αφου θα απενεργοποιησεις τα soft keys) και το δευτερο σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα softkeys. Πρωτα κανε εγκατασταση τον lmt launcher και στην συνεχεια το Fullscreen mod. Βεβαια το Fullscreen mod θελει reboot για να ενεργοποιηθει την πρωτη φορα και το lmt Launcher μετα απο καθε επανεκινηση ενεργοποιηση. Ενταξει..δεν ειναι και κατι που τρωει ωρα για να γινει. Edited September 28, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 θελω να βαλω σαν ενδειξη μπαταριας το ανθρωπακι του android αλλα δεν το βρισκω το εχει κανεις ? οποιος το εχει ας το ποσταρει εχω φαει το xda αλλα δεν εχω καταφερει κατι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλημερα.Αν καταλαβα καλα για το τι θες,θα πας και θα κατεβασεις απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το τελευταιο lmt launcher 1.5 και απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 το Fullscreen mod V2. To πρωτο σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις buttons ειτε μεσω gesture ειτε μεσω pies(χρειαζονται αφου θα απενεργοποιησεις τα soft keys) και το δευτερο σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα softkeys. Πρωτα κανε εγκατασταση τον lmt launcher και στην συνεχεια το Fullscreen mod. Βεβαια το Fullscreen mod θελει reboot για να ενεργοποιηθει την πρωτη φορα και το lmt Launcher μετα απο καθε επανεκινηση ενεργοποιηση. Ενταξει..δεν ειναι και κατι που τρωει ωρα για να γινει. Από ότι κατάλαβα αυτό το ξέρει ήδη... Toggle fullscreen στυλ CNA δεν υπάρχει από όσο ξέρω! **** sakarkas1 ο LMT δεν χρειάζεται κάθε φορά ενεργοποίηση. Έχει επιλογή για autostart και έτσι δεν ασχολείσαι!!!! θελω να βαλω σαν ενδειξη μπαταριας το ανθρωπακι του android αλλα δεν το βρισκω το εχει κανεις ? οποιος το εχει ας το ποσταρει εχω φαει το xda αλλα δεν εχω καταφερει κατι!! Για ποιά ρομ? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Από ότι κατάλαβα αυτό το ξέρει ήδη... Toggle fullscreen στυλ CNA δεν υπάρχει από όσο ξέρω! **** sakarkas1 ο LMT δεν χρειάζεται κάθε φορά ενεργοποίηση. Έχει επιλογή για autostart και έτσι δεν ασχολείσαι!!!! Για ποιά ρομ? για την rasbeam πιο κερνελ του φρανκο βαζω? αυτο που λεει 521 Gpu? ή 384? Edited September 28, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 για την rasbeam πιο κερνελ του φρανκο βαζω? αυτο που λεει 521 Gpu? ή 384? Το μόνο mod με batteries που ξέρω είναι αυτό αλλά δεν ξέρω αν παίζει σε rasbean. Κάνε ένα backup πριν κάνεις οτιδήποτε! Δοκίμασε δεν θα πάθεις τίποτα... το πολύ πολύ να κάνεις ένα restore! Όσο για το κέρνελ. Εγώ έχω το 384. Το 512 είναι υπερχρονισμένη η GPU αλλά δεν την αντέχουν όλα τα κινητά! Το δικό μου την αντέχει αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν βρίσκω διαφορά ανάμεσα στις 2... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 djkostas20:**** sakarkas1 ο LMT δεν χρειάζεται κάθε φορά ενεργοποίηση. Έχει επιλογή για autostart και έτσι δεν ασχολείσαι!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ειδες..δεν το ηξερα...Thanks Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Έχει καλό prediction στα ελληνικά; Πως αλλάζεις μεταξύ των γλωσσών (ελληνικά-αγγλικά) γιατί από τα screens δεν φαίνεται κάτι. Καλή φάση φαίνεται πάντως, και με swype... ναι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ με το λεξικο κ με την προβλεψη κ ειναι πολυ παραμετροποιησημο.ειχα κ πολλα χρονια xperia κ μου αρεσει. εχει επιλογη για αλλαγη γλωσσας Edited September 28, 2012 by rs280ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλημερα.Αν καταλαβα καλα για το τι θες,θα πας και θα κατεβασεις απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το τελευταιο lmt launcher 1.5 και απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 το Fullscreen mod V2. To πρωτο σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις buttons ειτε μεσω gesture ειτε μεσω pies(χρειαζονται αφου θα απενεργοποιησεις τα soft keys) και το δευτερο σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα softkeys. Πρωτα κανε εγκατασταση τον lmt launcher και στην συνεχεια το Fullscreen mod. Βεβαια το Fullscreen mod θελει reboot για να ενεργοποιηθει την πρωτη φορα και το lmt Launcher μετα απο καθε επανεκινηση ενεργοποιηση. Ενταξει..δεν ειναι και κατι που τρωει ωρα για να γινει. αυτο το ηξερα...απλα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει τροπος να ενεργοποιω και να απενεργοποιω το full screen χωρις reboot... ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ναι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ με το λεξικο κ με την προβλεψη κ ειναι πολυ παραμετροποιησημο.ειχα κ πολλα χρονια xperia κ μου αρεσει. εχει επιλογη για αλλαγη γλωσσας Εννοώ πως αλλάζεις γλώσσα ενώ γράφεις, έχει ειδικό κουμπάκι που πατάς; ή πρέπει να πας σε μενού κτλπ; Το λέω γιατί όταν γράφω αλλάζω συχνά μεταξύ αγγλικών-ελληνικών, κ μέχρι τώρα μόνο το SwiftKey με βολεύει γιατί με ένα swype στο space αλλάζει γλώσσα γρήγορα κ εύκολα. Αλλά το κακό του είναι ότι στα ελληνικά η πρόβλεψη "τον παίρνει" και ότι δεν με αφήνει να προσθέσω και δικές μου λέξεις... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Σιγουρα θα εχει χιλιοειπωθει αλλα δεν εχω το χρονο και την υπομονη για να το βρω... Σκεφτομαι να αγορασω το galaxy nexus αλλα για μενα θα ηταν ενα μειον το ραδιοφωνο που δεν εχει. Γινεται να του βαλω με καποιον τροπο ραδιοφωνο (κανονικο οχι με wifi)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 οχι μονο με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Σιγουρα θα εχει χιλιοειπωθει αλλα δεν εχω το χρονο και την υπομονη για να το βρω... Σκεφτομαι να αγορασω το galaxy nexus αλλα για μενα θα ηταν ενα μειον το ραδιοφωνο που δεν εχει. Γινεται να του βαλω με καποιον τροπο ραδιοφωνο (κανονικο οχι με wifi)? Όχι, καθώς δε διαθέτει το απαραίτητο hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 παιδιά για ραδιόφωνο δεν γίνεται να πάρει ακουστικά με ενσωματωμένο δέκτη? ή δεν δουλεύουν στο κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Υπάρχει εύκολος τρόπος για route για τη jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Υπάρχει εύκολος τρόπος για route για τη jb. ψάξε στο google το nexus toolkit κατέβασε το απο τους xda και θα στα κάνει όλα αυτό.. εσύ απλά επιλέγεις τι θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 παιδιά για ραδιόφωνο δεν γίνεται να πάρει ακουστικά με ενσωματωμένο δέκτη? ή δεν δουλεύουν στο κινητό μας? πρεπει να μπορει παρε bluetooth με δεκτη ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 εγω φλασαρα χθες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442 κ πεταει[/quote Τέλειο. με έσωσες.:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts