Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P )

καλησπερα εχει στο smart keyboard αυτη την διαταξη.εμενα με εχει βολεψει πολυ το συγκεκριμενο πληκτρολογιο και εχει και διαφορα θεματα. αν θες δοκιμασε το πιστευω ειναι αυτο που ψαχνεις

παρατηρησα κατι τωρα!!

βαζοντας mod για την μπαταρια

το ποσοστο που εγραφε ηταν διαφορετικο απο το ποσοστο που γραφει

σε στοκ κατασταση

γιατι συμβενει αυτο?

Παίδες καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν με την Jelly Bean μπορούμε να γράψουμε βίντεο 1080p στα 30 fps; Ευχαριστώ πολύ!

αυτο λογικα ειναι θεμα hardware, διαφορετικα γιατι να μην το ειχε εξαρχης ?

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

υπαρχει καποιο mod για full screen(οταν δεν υπαρχει σαν επιλογη σε custom rom) που δεν θελει reboot για να ενεργοποιηθειι? εβαλα την cm10 και επειδη το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε σχεση με cna και aokp σκεφτομαι να την κρατησω...αλλα θα ηθελα να εχω και toggle full screen... Edited by AlexVag

παρατηρησα κατι τωρα!!

βαζοντας mod για την μπαταρια

το ποσοστο που εγραφε ηταν διαφορετικο απο το ποσοστο που γραφει

σε στοκ κατασταση

γιατι συμβενει αυτο?

εννοεις αν πας ρυθμισεις>μπαταρια;

δεν ειναι σωστο το mod τοτε ή πιθανον(δεν ξερω πως ειναι) ειναι ποσοστο ανα 10%, πχ 20,30 κοκ.

ΟΟΟΟΧΙ !

υπαρχει επιλογη να αποθηκευεις στη μνημη της συσκευης σου το κομματι χαρτι που θες και να κανεις offline χρηση του ;)

δεν θελει (απαραιτητα ) data για να χρησιμοποιεις τους χαρτες

τωρα αν εννοεις για να κλειδωσει πιο γρηγορα σημα, αυτο ισχυει για οποιαδηποτε εφαρμογη που κανει χρηση του gps

Εννοώ για το κλείδωμα... Εμένα με data κλειστά σε άλλο gps λειτουργεί πάλι γρήγορα. Όχι στα 5 sec αλλά και πάλι όχι και 1-2 λεπτά!

Google Pixel 9 Pro XL

καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P )

εγω φλασαρα χθες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442 κ πεταει

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω φλασαρα χθες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442 κ πεταει

Έχει καλό prediction στα ελληνικά;

Πως αλλάζεις μεταξύ των γλωσσών (ελληνικά-αγγλικά) γιατί από τα screens δεν φαίνεται κάτι.

Καλή φάση φαίνεται πάντως, και με swype...

Αποστόλης

υπαρχει καποιο mod για full screen(οταν δεν υπαρχει σαν επιλογη σε custom rom) που δεν θελει reboot για να ενεργοποιηθειι? εβαλα την cm10 και επειδη το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε σχεση με cna και aokp σκεφτομαι να την κρατησω...αλλα θα ηθελα να εχω και toggle full screen...

Καλημερα.Αν καταλαβα καλα για το τι θες,θα πας και θα κατεβασεις απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το τελευταιο lmt launcher 1.5 και απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 το Fullscreen mod V2.

To πρωτο σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις buttons ειτε μεσω gesture ειτε μεσω pies(χρειαζονται αφου θα απενεργοποιησεις τα soft keys) και το δευτερο σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα softkeys.

Πρωτα κανε εγκατασταση τον lmt launcher και στην συνεχεια το Fullscreen mod.

Βεβαια το Fullscreen mod θελει reboot για να ενεργοποιηθει την πρωτη φορα και το lmt Launcher μετα απο καθε επανεκινηση ενεργοποιηση.

Ενταξει..δεν ειναι και κατι που τρωει ωρα για να γινει.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

θελω να βαλω σαν ενδειξη μπαταριας το ανθρωπακι του android αλλα δεν το βρισκω

το εχει κανεις ? οποιος το εχει ας το ποσταρει

εχω φαει το xda αλλα δεν εχω καταφερει κατι!!

Καλημερα.Αν καταλαβα καλα για το τι θες,θα πας και θα κατεβασεις απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το τελευταιο lmt launcher 1.5 και απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 το Fullscreen mod V2.

To πρωτο σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις buttons ειτε μεσω gesture ειτε μεσω pies(χρειαζονται αφου θα απενεργοποιησεις τα soft keys) και το δευτερο σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα softkeys.

Βεβαια το Fullscreen mod θελει reboot για να ενεργοποιηθει την πρωτη φορα και το lmt Launcher μετα απο καθε επανεκινηση ενεργοποιηση.

Από ότι κατάλαβα αυτό το ξέρει ήδη... Toggle fullscreen στυλ CNA δεν υπάρχει από όσο ξέρω!

**** sakarkas1 ο LMT δεν χρειάζεται κάθε φορά ενεργοποίηση. Έχει επιλογή για autostart και έτσι δεν ασχολείσαι!!!!

θελω να βαλω σαν ενδειξη μπαταριας το ανθρωπακι του android αλλα δεν το βρισκω

το εχει κανεις ? οποιος το εχει ας το ποσταρει

εχω φαει το xda αλλα δεν εχω καταφερει κατι!!

Για ποιά ρομ?

Google Pixel 9 Pro XL

Από ότι κατάλαβα αυτό το ξέρει ήδη... Toggle fullscreen στυλ CNA δεν υπάρχει από όσο ξέρω!

**** sakarkas1 ο LMT δεν χρειάζεται κάθε φορά ενεργοποίηση. Έχει επιλογή για autostart και έτσι δεν ασχολείσαι!!!!

Για ποιά ρομ?

για την rasbeam

πιο κερνελ του φρανκο βαζω?

αυτο που λεει 521 Gpu? ή 384?

Edited by manwlis77

για την rasbeam

πιο κερνελ του φρανκο βαζω?

αυτο που λεει 521 Gpu? ή 384?

Το μόνο mod με batteries που ξέρω είναι αυτό αλλά δεν ξέρω αν παίζει σε rasbean. Κάνε ένα backup πριν κάνεις οτιδήποτε! Δοκίμασε δεν θα πάθεις τίποτα... το πολύ πολύ να κάνεις ένα restore!

Όσο για το κέρνελ. Εγώ έχω το 384. Το 512 είναι υπερχρονισμένη η GPU αλλά δεν την αντέχουν όλα τα κινητά! Το δικό μου την αντέχει αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν βρίσκω διαφορά ανάμεσα στις 2...

Google Pixel 9 Pro XL

djkostas20:**** sakarkas1 ο LMT δεν χρειάζεται κάθε φορά ενεργοποίηση. Έχει επιλογή για autostart και έτσι δεν ασχολείσαι!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ειδες..δεν το ηξερα...Thanks

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Έχει καλό prediction στα ελληνικά;

Πως αλλάζεις μεταξύ των γλωσσών (ελληνικά-αγγλικά) γιατί από τα screens δεν φαίνεται κάτι.

Καλή φάση φαίνεται πάντως, και με swype...

ναι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ με το λεξικο κ με την προβλεψη κ ειναι πολυ παραμετροποιησημο.ειχα κ πολλα χρονια xperia κ μου αρεσει.

εχει επιλογη για αλλαγη γλωσσας

Edited by rs280ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το ηξερα...απλα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει τροπος να ενεργοποιω και να απενεργοποιω το full screen χωρις reboot... ευχαριστω για την απαντηση

ναι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ με το λεξικο κ με την προβλεψη κ ειναι πολυ παραμετροποιησημο.ειχα κ πολλα χρονια xperia κ μου αρεσει.

εχει επιλογη για αλλαγη γλωσσας

Εννοώ πως αλλάζεις γλώσσα ενώ γράφεις, έχει ειδικό κουμπάκι που πατάς; ή πρέπει να πας σε μενού κτλπ;

Το λέω γιατί όταν γράφω αλλάζω συχνά μεταξύ αγγλικών-ελληνικών, κ μέχρι τώρα μόνο το SwiftKey με βολεύει γιατί με ένα swype στο space αλλάζει γλώσσα γρήγορα κ εύκολα. Αλλά το κακό του είναι ότι στα ελληνικά η πρόβλεψη "τον παίρνει" και ότι δεν με αφήνει να προσθέσω και δικές μου λέξεις...

Αποστόλης

Σιγουρα θα εχει χιλιοειπωθει αλλα δεν εχω το χρονο και την υπομονη για να το βρω...

Σκεφτομαι να αγορασω το galaxy nexus αλλα για μενα θα ηταν ενα μειον το ραδιοφωνο που δεν εχει.

Γινεται να του βαλω με καποιον τροπο ραδιοφωνο (κανονικο οχι με wifi)?

Σιγουρα θα εχει χιλιοειπωθει αλλα δεν εχω το χρονο και την υπομονη για να το βρω...

Σκεφτομαι να αγορασω το galaxy nexus αλλα για μενα θα ηταν ενα μειον το ραδιοφωνο που δεν εχει.

Γινεται να του βαλω με καποιον τροπο ραδιοφωνο (κανονικο οχι με wifi)?

Όχι, καθώς δε διαθέτει το απαραίτητο hardware.

Υπάρχει εύκολος τρόπος για route για τη jb.

ψάξε στο google το nexus toolkit κατέβασε το απο τους xda και θα στα κάνει όλα αυτό.. εσύ απλά επιλέγεις τι θέλεις

παιδιά για ραδιόφωνο δεν γίνεται να πάρει ακουστικά με ενσωματωμένο δέκτη? ή δεν δουλεύουν στο κινητό μας?

πρεπει να μπορει

παρε bluetooth με δεκτη ραδιο