ddr2 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Χαιρετω την παρεα. Επειδη το μονο παραπονο που εχω απο τη συσκευη ειναι η χαμηλη ενταση του ηχειου και απο οτι διαβαζω απο δω και απο εκει, αυτο λυνεται με αλλαγη του κερνελ, ηθελα να ρωτησω αν πραγματι ισχυει και τι μου προτεινετε να βαλω. Αλλο λογο να φλασαρω δεν εχω και γενικα δεν πολυψηνομαι, αν ειναι ομως να βελτιωθει το ηχειο, το κανω. Επισης, καποιο λιγκ , ισως και ενας οδηγος θα βοηθουσε πολυ καθως δεν εχω εμπειρια απο νεξους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Χαιρετω την παρεα. Επειδη το μονο παραπονο που εχω απο τη συσκευη ειναι η χαμηλη ενταση του ηχειου και απο οτι διαβαζω απο δω και απο εκει, αυτο λυνεται με αλλαγη του κερνελ, ηθελα να ρωτησω αν πραγματι ισχυει και τι μου προτεινετε να βαλω. Αλλο λογο να φλασαρω δεν εχω και γενικα δεν πολυψηνομαι, αν ειναι ομως να βελτιωθει το ηχειο, το κανω. Επισης, καποιο λιγκ , ισως και ενας οδηγος θα βοηθουσε πολυ καθως δεν εχω εμπειρια απο νεξους. Η χαμηλη ενταση λυνεται με την εφαρμογη volume+. Λειτουργει ομως μονο σε ICS προς το παρον. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Η χαμηλη ενταση λυνεται με την εφαρμογη volume+. Λειτουργει ομως μονο σε ICS προς το παρον. Το ξερω αυτο. :) Δηλαδη καποια εναλλακτικη δεν υπαρχει? Ουτε με τον κερνελ που εχεις στην υπογραφη σου? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Το ξερω αυτο. :) Δηλαδη καποια εναλλακτικη δεν υπαρχει? Ουτε με τον κερνελ που εχεις στην υπογραφη σου? Δεν νομιζω ο kernel να παιζει ρολο φιλε. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Δεν νομιζω ο kernel να παιζει ρολο φιλε. Οκ, ευχαριστω φιλε μου. Οποτε, με δεμενα χερια περιμενουμε το volume+. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Οκ, ευχαριστω φιλε μου. Οποτε, με δεμενα χερια περιμενουμε το volume+. Αυτό το έχετε τσεκάρει; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Αυτό το έχετε τσεκάρει; Ναι εμένα στην 4.1.1 stock deodexed του bigxie που είχα βελτίωσε τον ήχο!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Αυτό το έχετε τσεκάρει; Ναι, το εχω δει κι εγω αλλα λεει οτι δεν δουλευει σε AOKP :mad: Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ναι, το εχω δει κι εγω αλλα λεει οτι δεν δουλευει σε AOKP :mad: Ναι, λέει μόνο για Milestone 6 (δηλαδή ICS). Καλά τόσο καιρό δηλαδή με Volume+ βολεύονται όλοι; Δεν έχουν προσπαθήσει να το περάσουν στους kernels τους ως tweaks οι franco, morfic και Ezekeel ή να κάνει κάνα κολπάκι ο supercurio με το Voodoo Sounds; Μου φαίνεται πολύ κουλό γιατί είναι απ' τα σημαντικότερα θέματα της συσκευής... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ναι, λέει μόνο για Milestone 6 (δηλαδή ICS). Καλά τόσο καιρό δηλαδή με Volume+ βολεύονται όλοι; Δεν έχουν προσπαθήσει να το περάσουν στους kernels τους ως tweaks οι franco, morfic και Ezekeel ή να κάνει κάνα κολπάκι ο supercurio με το Voodoo Sounds; Μου φαίνεται πολύ κουλό γιατί είναι απ' τα σημαντικότερα θέματα της συσκευής... Trinity και franco kernel έχουν volume boost!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Trinity και franco kernel έχουν volume boost!!! Και αυξάνεται ακόμη περισσότερο με το Volume+ ή όχι; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Trinity και franco kernel έχουν volume boost!!! Δυστυχώς όμως δεν ισχύει αυτό για τα notifications. Όπως λέει ο Franco στην σελίδα του είναι μόνο για τα headphones.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ναι, το εχω δει κι εγω αλλα λεει οτι δεν δουλευει σε AOKP :mad: Θα δουλεψει ομως με στοκ 4.1 σωστα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Θα δουλεψει ομως με στοκ 4.1 σωστα? Έτσι λεν. Απλά λέει ο OP ότι δουλεύει καλύτερα με franco και trinity kernel. Και μάλιστα το έκανε τελευταίο update χτες 10/08/2012. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Οσοι εχετε custom kernel εχετε κανει overclock τα κινητα σας? Αν ναι, με τι κερνελ και σε τι συχνοτητα το λειτουργειτε? Franco r232 1420MHz Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Έτσι λεν. Απλά λέει ο OP ότι δουλεύει καλύτερα με franco και trinity kernel. Και μάλιστα το έκανε τελευταίο update χτες 10/08/2012. Και γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ να μπω στην cwm recovery? Πατάω vol up+down+power , επιλέγω recovery, πατάω power και μου βγάζει ένα εικονίδιο με ένα android ταβλα. Μια φορά το κατάφερα, αλλά μετά όχι. Τι πρέπει να κάνω?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Και γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ να μπω στην cwm recovery? Πατάω vol up+down+power , επιλέγω recovery, πατάω power και μου βγάζει ένα εικονίδιο με ένα android ταβλα. Μια φορά το κατάφερα, αλλά μετά όχι. Τι πρέπει να κάνω?? κατέβασε το rom manager και μπαίνε απο εκεί στην cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Και γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ να μπω στην cwm recovery? Πατάω vol up+down+power , επιλέγω recovery, πατάω power και μου βγάζει ένα εικονίδιο με ένα android ταβλα. Μια φορά το κατάφερα, αλλά μετά όχι. Τι πρέπει να κάνω?? Πως φλάσαρες τον CWM? Μέσω toolkit? Γιατί στο toolokit έχει 2 επιλογές. Μία για μόνιμο φλασάρισμα και μία για είσοδο μόνο μία φορά και μετά πάλι στοκ recovery! Όταν φλάσαρες τοιν CWM είχες ξεκλείδωτο bootloader? Αν όχι τότε είναι πολύ πιθανό να μην μπόρεσε να φλασάρει τον CWM... Αυτό είχε παρατηρηθεί σε κινητά που έκανα root μέσω διαδικασίας που δεν ξεκλείδωνε τον bootloader και τους εγκαθηστούσε η διαδικασία μία εκδοση και μετά ακόμα και από τον rom manager να έκαναν update σε νεότερη έκδοση του CWM όταν μπούταραν πάνω από μία φορά σε CMW είχαν πάλι την παλιά γιατί λόγω κλειδωμένου bootloader δεν μπορούσες να φλασάρεις κάτι μόνιμα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 κατέβασε το rom manager και μπαίνε απο εκεί στην cwm Ακόμα και έτσι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Την cwm recovery την έβαλα μέσω του toolkit. Τελικά, διαπιστώνω ότι για να μπορέσω να μπώ πρέπει κάθε φορά να κάνω εγκατάσταση της cwm από το toolkit και μόνο τότε μπαίνω. Περίεργα πράγματα... edit: Έχω ξεκλείδωτο bootlaoder και από το toolkit δεν βρήκα ποιά είναι η επιλογή για μόνιμο φλασάρισμα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ακόμα και έτσι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Την cwm recovery την έβαλα μέσω του toolkit. Τελικά, διαπιστώνω ότι για να μπορέσω να μπώ πρέπει κάθε φορά να κάνω εγκατάσταση της cwm από το toolkit και μόνο τότε μπαίνω. Περίεργα πράγματα... edit: Έχω ξεκλείδωτο bootlaoder και από το toolkit δεν βρήκα ποιά είναι η επιλογή για μόνιμο φλασάρισμα Ποιά επιλογή πατάς? Έχει μόνιμο φλασάρισμα... η επιλογη 7 είναι για μόνιμο! Η επιλογή 10 για απλό μπουτάρισμα μίας φοράς... Τσέκαρε καλυτερα το toolkit! Διαφετικά άνα δε μπορείς έτσι κάντο χειροκίνητα! Κατέβασε τον img τιυ τελευταίου cmw από το site και βάλτο στο φάκελο που εχεις τα adb και fastboot.exe. Από αυτό το φάκελο με πατημένο το shift και δεξι κλικ ανοίγεις command window. Εκεί αφου έχεις ενεργοποιήσει πρωτα το usb debugging και μετά κλείσεις το κινητο και μπεις σε fastboot mode πατας στο command window: fastboot devices. Αμα δεις το serial number σου τότε γράφεις : fastboot flash recovery cwm-........-recovery.img Οι πρώτες 3 λέξεις παραμένουν η τελευταία την βάζεις εσύ ίδια με το όνομα του αρχείου που κατέβασες Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ακόμα και έτσι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Την cwm recovery την έβαλα μέσω του toolkit. Τελικά, διαπιστώνω ότι για να μπορέσω να μπώ πρέπει κάθε φορά να κάνω εγκατάσταση της cwm από το toolkit και μόνο τότε μπαίνω. Περίεργα πράγματα... edit: Έχω ξεκλείδωτο bootlaoder και από το toolkit δεν βρήκα ποιά είναι η επιλογή για μόνιμο φλασάρισμα Ποιά επιλογή πατάς? Έχει μόνιμο φλασάρισμα... η επιλογη 7 είναι για μόνιμο! Η επιλογή 10 για απλό μπουτάρισμα μίας φοράς... Τσέκαρε καλυτερα το toolkit! Διαφετικά άνα δε μπορείς έτσι κάντο χειροκίνητα! Κατέβασε τον img τιυ τελευταίου cmw από το site και βάλτο στο φάκελο που εχεις τα adb και fastboot.exe. Από αυτό το φάκελο με πατημένο το shift και δεξι κλικ ανοίγεις command window. Εκεί αφου έχεις ενεργοποιήσει πρωτα το usb debugging και μετά κλείσεις το κινητο και μπεις σε fastboot mode πατας στο command window: fastboot devices. Αμα δεις το serial number σου τότε γράφεις : fastboot flash recovery cwm-........-recovery.img Οι πρώτες 3 λέξεις παραμένουν η τελευταία την βάζεις εσύ ίδια με το όνομα του αρχείου που κατέβασες Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Κατεβάζεις τα 2 zip. Μετα μπαίνεις στο CWM recovery αφού τον έχεις φλασάρει, μπορεί να έχεις αφήσει τον στοκ(Μέσω toolkit φλασάρεις τον CWM! Αφού μπείς στο recovery φλασάρεις το πρώτο που λέει "modaco" και κάνεις reboot. Αφού μπουτάρει ξανακλείνεις το κινητό και ξαναμπαίνεις στο recovery! Τότε φλασάρεις και το άλλο zip και κάνεις πάλι reboot. Τώρα είσαι έτοιμος όπως λένε πολλοί στο συγκεκριμένο thread στο xda αυτή είναι η λύση για να πιάσει το mod σε stock(odexed) rom. Το δοκίμασα τον τρόπο που πρότεινες και επιβεβαιώνω ότι δουλεύει τέλεια σε στοκ ρομ...να σαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ποιά επιλογή πατάς? Έχει μόνιμο φλασάρισμα... η επιλογη 7 είναι για μόνιμο! Η επιλογή 10 για απλό μπουτάρισμα μίας φοράς... Τσέκαρε καλυτερα το toolkit! Διαφετικά άνα δε μπορείς έτσι κάντο χειροκίνητα! Κατέβασε τον img τιυ τελευταίου cmw από το site και βάλτο στο φάκελο που εχεις τα adb και fastboot.exe. Από αυτό το φάκελο με πατημένο το shift και δεξι κλικ ανοίγεις command window. Εκεί αφου έχεις ενεργοποιήσει πρωτα το usb debugging και μετά κλείσεις το κινητο και μπεις σε fastboot mode πατας στο command window: fastboot devices. Αμα δεις το serial number σου τότε γράφεις : fastboot flash recovery cwm-........-recovery.img Οι πρώτες 3 λέξεις παραμένουν η τελευταία την βάζεις εσύ ίδια με το όνομα του αρχείου που κατέβασες Καταρχην ευχαριστω πολυ. Χρησιμοποιω το toolkit 7.5 η επιλογη 7 που λες ειναι το busybox. Η επιλογη 6 ειναι flash recovery , οπου εχεις εξης υποεπιλογες: cwm touch (που κανω εγω) , twrp touch (που δεν ξερω τι ειναι) κσι stock. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Καταρχην ευχαριστω πολυ. Χρησιμοποιω το toolkit 7.5 η επιλογη 7 που λες ειναι το busybox. Η επιλογη 6 ειναι flash recovery , οπου εχεις εξης υποεπιλογες: cwm touch (που κανω εγω) , twrp touch (που δεν ξερω τι ειναι) κσι stock. Αυτή είναι η μόνιμη λοιπόν απλά στο 7.8 είναι σε άλλο αριθμό! Δεν ξέρω γιατί δεν σου κάθεται! Κατα την διαδικασία βλέπεις τι σου λέει? Εγώ με το 7.5 το είχα βάλει και δεν είχα πρόβλημα. Ωστόσο δοκίμασε να το κάνεις και με το 7.8 μήπως τρώει κάποιο σκάλωμα αλλιώς δοκίμασε και τον χειροκίνητο τρόπο που σου είπα! Βασικά μου ήρθε και κάτι άλλο στο μυαλό! Root είσαι? Γιατί άμα δεν είσαι νομίζω ότι το σύστημα από μόνο του μόλις κάνεις reboot μετά τη μια φορά που θα μπείς, επαναφέρει τον stock! Edited August 12, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts