EliasKir Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 franco..... εκανα clean install. Ναι, ποια εκδοση του franco? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 λογικά πρέπει να λέει την franco.kernel milestone 4 γιατί και εγώ δεν είχα κανένα θέμα 3 μέρες με την AOKP milestone 6 και μου έκανε εντύπωση που ανέφερες όλα αυτά...τι να πω πιθανόν να μην ήταν αρκετές 3 μέρες για αυτά. απλά επέλεξα την jelly bean 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ναι, ποια εκδοση του franco? την 191 εχω...καθεται μια χαρα με πολυ καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 έχω μια μέρα Rom: jelly bean 4.1.1 Kernel: franco.kernel r217-512GPU JB Basedand: XXLF1 και πιστεύω ότι ίσος το κινητό είναι στην καλύτερη φάση λειτουργίας του από ποτε. βεβαια δεν θέλω να είμαι ενθουσιώδης θα δούμε σε λίγες μέρες. κάνω την πρώτη φόρτιση με αυτόν τον συνδυασμό και βλέπουμε... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 έχω μια μέρα Rom: jelly bean 4.1.1 Kernel: franco.kernel r217-512GPU JB Basedand: XXLF1 και πιστεύω ότι ίσος το κινητό είναι στην καλύτερη φάση λειτουργίας του από ποτε. βεβαια δεν θέλω να είμαι ενθουσιώδης θα δούμε σε λίγες μέρες. κάνω την πρώτη φόρτιση με αυτόν τον συνδυασμό και βλέπουμε... :D Κι εγω τωρα αυτο το setup θα δοκιμασω. Οψομεθα :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 λειτουργεί σε κανένα το Viper με την 4.1.1 εμενα πάντως ανοίγει την πρώτη φορα μου στέλνει κανονικά τον κωδικό και μετά τίποτα μπλοκάρει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 είναι γνωστό...το viber κρασάρει συνεχώς στην 4.1.1 και πολλοί μένουν ακόμα σε ICS γιαυτόν τον λόγο...αναμένεται ένα update σε 1-2 βδομάδες, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο αν θα περιλαμβάνει συμβατότητα με JB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Αν θελουν ας μην το κανουν συμβατο με 4.1.1.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Με jelly bean 4.1.1 - franco.kernel r217-384GPU με χρήση κανονική σε τηλεφωνα και μηνύματα λίγο WiFi και λίγο Navigation έφτασα σε 10% μπαταρία και η φόρτιση κράτησε 3 ημερες και 5 ώρες μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά τα επίπεδα αυτονομίας για τις ανάγκες μου με τον συγκεκριμένο συνδυασμό και φυσικά χωρίς να συναντήσω κανένα bug εκτος από το viper που δεν λειτουργεί στην 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) ρε παιδια ας με διαφωτισει κάποιος γιατι δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν θέλω να κάνω καμια χαζομάρα,λοιπόν αγόρασα ένα Galaxy Nexus το οποίο μου παραδόθηκε με την ρομ παρανοιντ αντροιντ 4.04 φρανκο κερνελ και εκδοση βασικου φασματος i9250XXLF1. τι ακριβώς να κάνω για να βάλω μια οφισιαλ ρομ?υπαρχει καποιος οδηγός στα ελληνικά?αυτοσ που βρήκα στο φορουμ είναι στα αγγλικά μπορει να γίνει με οντιν?όπως το κάνει ο ύπος εδώ ετσι απλά/ Edited July 16, 2012 by replay33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ρε παιδια ας με διαφωτισει κάποιος γιατι δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν θέλω να κάνω καμια χαζομάρα,λοιπόν αγόρασα ένα Galaxy Nexus το οποίο μου παραδόθηκε με την ρομ παρανοιντ αντροιντ 4.04 φρανκο κερνελ και εκδοση βασικου φασματος i9250XXLF1. τι ακριβώς να κάνω για να βάλω μια οφισιαλ ρομ?υπαρχει καποιος οδηγός στα ελληνικά?αυτοσ που βρήκα στο φορουμ είναι στα αγγλικά μπορει να γίνει με οντιν?όπως το κάνει ο ύπος εδώ ετσι απλά/ εδώ θα βρείς αυτό που ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 σε ευχαριστώ φίλε αλλά πατώντας επάνω στο λινκ:επαναφορα σε στοκ ,με παραθέτει στο xda εγώ θέλω κάτι γραμμένο στα ελληνικά αν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 καλο θα ήταν να βρείς κάποιον που να γνωρίζει τα βασικά αγγλικά και να σε βοηθήσει λίγο με το πρόγραμμα από το xda (μην νομίζεις και εγώ τα βασικά ξέρω) είναι σίγουρα δοκιμασμένο για i9250 το odin το έχω δουλέψει μια φορα αλλα σε galaxy S1 και λειτούργησε κανονικότατα αλλα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου για i9250 καλο είναι να σου απάντηση κάποιος που να έχει δουλέψει στο i9250 με odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 σε ευχαριστώ φίλε μου,η διαδικασία πάντος για να περάσεις custom rom δεν είναι περίπου ίδια με το galaxy s2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 σε ευχαριστώ φίλε αλλά πατώντας επάνω στο λινκ:επαναφορα σε στοκ ,με παραθέτει στο xda εγώ θέλω κάτι γραμμένο στα ελληνικά αν υπάρχει Στειλε μου pm. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 τελίκα το έκανα με την βοήθεια του Αργύρη(afilopou) που εκατσε να μου εξηγήσει ακριβώς το τι πρεπει να κάνω βήμα-βήμα... ευχαριστώ πολύ Αργύρη και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ για την βοήθεια τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 πως μπορώ να περάσω το clockworkmod v 6.0.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 πως μπορώ να περάσω το clockworkmod v 6.0.0.4 Πιο εύκολος τρόπος είναι να εγκαταστήσεις τον ROM manager απο το Play Store και να το κάνεις εγκατάσταση από εκεί. Αλλιώς εναλλακτικά, κατεβάζεις το .img και το φλασάρεις μέσω fast boot. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 το ρίχνω κανονικά μέσα στην συσκευή και το φλασαρω όπως τις rom? setup από sd card θα το ψάξω και με το rom manager αλλα αν είναι όπως οι rom μου φαίνεται ευκολότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια, το εχω πει και θα το ξαναπώ, κατεβαστε το toolkit απο το xda. Θα σας λυσει τα χέρια. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Παιδια, το εχω πει και θα το ξαναπώ, κατεβαστε το toolkit απο το xda. Θα σας λυσει τα χέρια. σε τι μπορεί να βοηθήσει? πιο toolkit λες πάντως το rom manager διαθέτη μέσα μέχρι την 6.0.0.3 όχι την 6.0.0.4 Edited July 17, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 σε τι μπορεί να βοηθήσει? πιο toolkit λες Νομίζω τώρα είναι στην 7.4 έκδοση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Νομίζω τώρα είναι στην 7.4 έκδοση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 ναι έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει αυτό :) Edit: για να φλασαρω το .img τις 6.0.0.4 εφόσον το έχω κατεβάσει από xda με το toolkit πια επιλογή διαλέγω την 11 από ότι βλέπω από τις εικόνες? help με λίγο αν μπορείς με ένα pm η εδώ γιατί φεύγω τώρα θα το κοιτάξω το βραδάκι Edited July 17, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) σε τι μπορεί να βοηθήσει? πιο toolkit λες πάντως το rom manager διαθέτη μέσα μέχρι την 6.0.0.3 όχι την 6.0.0.4 Εγώ έχω εγκαταστήσει κανονικά την 6.0.0.4 από Rom Manager (υπόψιν το κανονικό CWM και όχι το touch) *EDIT* Πάντως πολύ τσαπατσούλικο release. Απο χθές ο koush εχει βγάλει 4 διορθωτικά versions (είμαστε αισίως στην 6.0.0.5). Μακάρι να βγεί σύντομα η 4ext recovery να ξεμπερδεύουμε :banghead: Edited July 17, 2012 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εγώ έχω εγκαταστήσει κανονικά την 6.0.0.4 από Rom Manager (υπόψιν το κανονικό CWM και όχι το touch) *EDIT* Πάντως πολύ τσαπατσούλικο release. Απο χθές ο koush εχει βγάλει 4 διορθωτικά versions (είμαστε αισίως στην 6.0.0.5). Μακάρι να βγεί σύντομα η 4ext recovery να ξεμπερδεύουμε :banghead: ναι ok πέρασα την 6.0.0.4 από rom manager και πιθανόν θα ανεβάσουν και την 6.0.0.5 όπως είναι στο xda τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts