Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λογικά πρέπει να λέει την franco.kernel milestone 4

γιατί και εγώ δεν είχα κανένα θέμα 3 μέρες με την AOKP milestone 6 και μου έκανε εντύπωση που ανέφερες όλα αυτά...τι να πω πιθανόν να μην ήταν αρκετές 3 μέρες για αυτά.

απλά επέλεξα την jelly bean 4.1.1

Ναι, ποια εκδοση του franco?

την 191 εχω...καθεται μια χαρα με πολυ καλη μπαταρια.

έχω μια μέρα

Rom: jelly bean 4.1.1

Kernel: franco.kernel r217-512GPU JB

Basedand: XXLF1

και πιστεύω ότι ίσος το κινητό είναι στην καλύτερη φάση λειτουργίας του από ποτε.

βεβαια δεν θέλω να είμαι ενθουσιώδης θα δούμε σε λίγες μέρες.

κάνω την πρώτη φόρτιση με αυτόν τον συνδυασμό και βλέπουμε... :D

έχω μια μέρα

Rom: jelly bean 4.1.1

Kernel: franco.kernel r217-512GPU JB

Basedand: XXLF1

και πιστεύω ότι ίσος το κινητό είναι στην καλύτερη φάση λειτουργίας του από ποτε.

βεβαια δεν θέλω να είμαι ενθουσιώδης θα δούμε σε λίγες μέρες.

κάνω την πρώτη φόρτιση με αυτόν τον συνδυασμό και βλέπουμε... :D

Κι εγω τωρα αυτο το setup θα δοκιμασω. Οψομεθα :rolleyes:

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

λειτουργεί σε κανένα το Viper με την 4.1.1

εμενα πάντως ανοίγει την πρώτη φορα μου στέλνει κανονικά τον κωδικό και μετά τίποτα μπλοκάρει :cry:

είναι γνωστό...το viber κρασάρει συνεχώς στην 4.1.1 και πολλοί μένουν ακόμα σε ICS γιαυτόν τον λόγο...αναμένεται ένα update σε 1-2 βδομάδες, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο αν θα περιλαμβάνει συμβατότητα με JB...

Με jelly bean 4.1.1 - franco.kernel r217-384GPU με χρήση κανονική σε τηλεφωνα και μηνύματα λίγο WiFi και λίγο Navigation έφτασα σε 10% μπαταρία και η φόρτιση κράτησε 3 ημερες και 5 ώρες

μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά τα επίπεδα αυτονομίας για τις ανάγκες μου με τον συγκεκριμένο συνδυασμό και φυσικά χωρίς να συναντήσω κανένα bug εκτος από το viper που δεν λειτουργεί στην 4.1.1

ρε παιδια ας με διαφωτισει κάποιος γιατι δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν θέλω να κάνω καμια χαζομάρα,λοιπόν αγόρασα ένα Galaxy Nexus το οποίο μου παραδόθηκε με την ρομ παρανοιντ αντροιντ 4.04 φρανκο κερνελ και εκδοση βασικου φασματος i9250XXLF1.

τι ακριβώς να κάνω για να βάλω μια οφισιαλ ρομ?υπαρχει καποιος οδηγός στα ελληνικά?αυτοσ που βρήκα στο φορουμ είναι στα αγγλικά

μπορει να γίνει με οντιν?όπως το κάνει ο ύπος εδώ ετσι

απλά/ Edited by replay33

ρε παιδια ας με διαφωτισει κάποιος γιατι δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν θέλω να κάνω καμια χαζομάρα,λοιπόν αγόρασα ένα Galaxy Nexus το οποίο μου παραδόθηκε με την ρομ παρανοιντ αντροιντ 4.04 φρανκο κερνελ και εκδοση βασικου φασματος i9250XXLF1.

τι ακριβώς να κάνω για να βάλω μια οφισιαλ ρομ?υπαρχει καποιος οδηγός στα ελληνικά?αυτοσ που βρήκα στο φορουμ είναι στα αγγλικά

μπορει να γίνει με οντιν?όπως το κάνει ο ύπος εδώ ετσι

απλά/

εδώ θα βρείς αυτό που ψάχνεις

σε ευχαριστώ φίλε αλλά πατώντας επάνω στο λινκ:επαναφορα σε στοκ ,με παραθέτει στο xda εγώ θέλω κάτι γραμμένο στα ελληνικά αν υπάρχει

καλο θα ήταν να βρείς κάποιον που να γνωρίζει τα βασικά αγγλικά και να σε βοηθήσει λίγο με το πρόγραμμα από το xda (μην νομίζεις και εγώ τα βασικά ξέρω) είναι σίγουρα δοκιμασμένο για i9250 το odin το έχω δουλέψει μια φορα αλλα σε galaxy S1 και λειτούργησε κανονικότατα αλλα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου για i9250

καλο είναι να σου απάντηση κάποιος που να έχει δουλέψει στο i9250 με odin

σε ευχαριστώ φίλε αλλά πατώντας επάνω στο λινκ:επαναφορα σε στοκ ,με παραθέτει στο xda εγώ θέλω κάτι γραμμένο στα ελληνικά αν υπάρχει

Στειλε μου pm.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

τελίκα το έκανα με την βοήθεια του Αργύρη(afilopou) που εκατσε να μου εξηγήσει ακριβώς το τι πρεπει να κάνω βήμα-βήμα...

ευχαριστώ πολύ Αργύρη και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ για την βοήθεια τους...

πως μπορώ να περάσω το clockworkmod v 6.0.0.4

Πιο εύκολος τρόπος είναι να εγκαταστήσεις τον ROM manager απο το Play Store και να το κάνεις εγκατάσταση από εκεί. Αλλιώς εναλλακτικά, κατεβάζεις το .img και το φλασάρεις μέσω fast boot.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ρίχνω κανονικά μέσα στην συσκευή και το φλασαρω όπως τις rom? setup από sd card

θα το ψάξω και με το rom manager αλλα αν είναι όπως οι rom μου φαίνεται ευκολότερο

Παιδια, το εχω πει και θα το ξαναπώ, κατεβαστε το toolkit απο το xda. Θα σας λυσει τα χέρια.

σε τι μπορεί να βοηθήσει?

πιο toolkit λες

πάντως το rom manager διαθέτη μέσα μέχρι την 6.0.0.3 όχι την 6.0.0.4

Edited by lousifer2008

πιο toolkit λες

Νομίζω τώρα είναι στην 7.4 έκδοση.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Νομίζω τώρα είναι στην 7.4 έκδοση.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

ναι έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει αυτό :)

Edit:

για να φλασαρω το .img τις 6.0.0.4 εφόσον το έχω κατεβάσει από xda με το toolkit πια επιλογή διαλέγω την 11 από ότι βλέπω από τις εικόνες? help με λίγο αν μπορείς με ένα pm η εδώ γιατί φεύγω τώρα θα το κοιτάξω το βραδάκι

Edited by lousifer2008

πιο toolkit λες

πάντως το rom manager διαθέτη μέσα μέχρι την 6.0.0.3 όχι την 6.0.0.4

Εγώ έχω εγκαταστήσει κανονικά την 6.0.0.4 από Rom Manager (υπόψιν το κανονικό CWM και όχι το touch)

*EDIT*

Πάντως πολύ τσαπατσούλικο release. Απο χθές ο koush εχει βγάλει 4 διορθωτικά versions (είμαστε αισίως στην 6.0.0.5).

Μακάρι να βγεί σύντομα η 4ext recovery να ξεμπερδεύουμε :banghead:

Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω εγκαταστήσει κανονικά την 6.0.0.4 από Rom Manager (υπόψιν το κανονικό CWM και όχι το touch)

*EDIT*

Πάντως πολύ τσαπατσούλικο release. Απο χθές ο koush εχει βγάλει 4 διορθωτικά versions (είμαστε αισίως στην 6.0.0.5).

Μακάρι να βγεί σύντομα η 4ext recovery να ξεμπερδεύουμε :banghead:

ναι ok πέρασα την 6.0.0.4 από rom manager και πιθανόν θα ανεβάσουν και την 6.0.0.5 όπως είναι στο xda τώρα