EliasKir Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Clear cache και μετα wipe dalvik στο advanced menu του clockworkmod. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Μου ήρθε η μεγαλύτερη μπαταρία 2000mAh + original καπάκι! :):) Σχετικα με την μπαταρια, υπαρχει διαφορα σε συγκριση με την "μαμα"? Αξιζει να την αγορασει κανεις, ή ειναι ελαχιστα αυξημενη η αυτονομια οποτε....ε...δεν πολυ αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Σχετικα με την μπαταρια, υπαρχει διαφορα σε συγκριση με την "μαμα"? Αξιζει να την αγορασει κανεις, ή ειναι ελαχιστα αυξημενη η αυτονομια οποτε....ε...δεν πολυ αξιζει? Περίπου 14-15% επιπλέον αυτονομία να περιμένεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 εδώ και 3 μέρες έχω βάλει την ROM CyanogenMod version 9.0.0-RC0-maguro-SKANK είναι σχεδόν ίδια με την PARANOIDANDROID όσο αφορά τις ρύθμισις απλά είναι για smartphones και όχι για tablets όπως η PARANOIDANDROID είναι πιο smooth από την PARANOIDANDROID και μου φαίνεται και πιο σταθερή. τώρα όσο αφορά το kernel έχει μέσα το 3.0.32-cyanogenmod-g6bd49d8 όταν είχα περάσει τουλάχιστον σε άλλες rom το franco.Kernel Milestone 3 δεν είχα σχεδόν ποτε σήμα στα ίδια σημεία του σπιτιού τώρα με αυτό τις rom έχω τουλάχιστον 3 γραμμές σήμα. όσο αφορά το franco.Kernel Milestone 4 έχει διορθωθεί τίποτα η τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 εδώ και 3 μέρες έχω βάλει την ROM CyanogenMod version 9.0.0-RC0-maguro-SKANK είναι σχεδόν ίδια με την PARANOIDANDROID όσο αφορά τις ρύθμισις απλά είναι για smartphones και όχι για tablets όπως η PARANOIDANDROID είναι πιο smooth από την PARANOIDANDROID και μου φαίνεται και πιο σταθερή. τώρα όσο αφορά το kernel έχει μέσα το 3.0.32-cyanogenmod-g6bd49d8 όταν είχα περάσει τουλάχιστον σε άλλες rom το franco.Kernel Milestone 3 δεν είχα σχεδόν ποτε σήμα στα ίδια σημεία του σπιτιού τώρα με αυτό τις rom έχω τουλάχιστον 3 γραμμές σήμα. όσο αφορά το franco.Kernel Milestone 4 έχει διορθωθεί τίποτα η τα ίδια? Η MS3 εχει πανω απο ενα μηνα που βγηκε. Ποια εκδοση android ειχες; γιατι εγω δεν ειχα προβλημα με σημα. Τωρα εχει φτασει στη nightly 180. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Οταν ειχα την στοκ 4.0.4 μπορουσα παρατεταμενο πατημα στο back button να κανω εξοδο απο τον dolphin. Τωρα με την AOKP δεν μπορω να το κανω και υποψιαζομαι οτι γινεται επειδη υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις kill με το παρατεταμενο back button. Καποιος καμια ιδεα? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Η MS3 εχει πανω απο ενα μηνα που βγηκε. Ποια εκδοση android ειχες; γιατι εγω δεν ειχα προβλημα με σημα. Τωρα εχει φτασει στη nightly 180. όταν το αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα με το σήμα είχα την aokp build 36 αλλα και στην build 38 και kernel είχα βάλει το ranco.Kernel Milestone 3 τώρα με αυτά που έχω είμαι μια χαρά αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακούω καλά λόγια μιας και αντιμετώπισα αυτά τα προβλήματα. μήπως κάτι δεν έκανα καλά νομίζω είχα την nightly 175-176 Οταν ειχα την στοκ 4.0.4 μπορουσα παρατεταμενο πατημα στο back button να κανω εξοδο απο τον dolphin. Τωρα με την AOKP δεν μπορω να το κανω και υποψιαζομαι οτι γινεται επειδη υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις kill με το παρατεταμενο back button. Καποιος καμια ιδεα? εάν απενεργοποίησης το kill app back button? Edited June 6, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Για καλο battery life και χωρις προβληματα υπερθερμανσης τι προτεινετε; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 όταν το αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα με το σήμα είχα την aokp build 36 αλλα και στην build 38 και kernel είχα βάλει το ranco.Kernel Milestone 3 τώρα με αυτά που έχω είμαι μια χαρά αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακούω καλά λόγια μιας και αντιμετώπισα αυτά τα προβλήματα. μήπως κάτι δεν έκανα καλά νομίζω είχα την nightly 175-176 εάν απενεργοποίησης το kill app back button? δοκιμασε την 180. εχω μερες να δω να το αναφερουν στο xda, μηπως επεσες σε αυτες που ειχαν προβλημα. Το θεμα στο xda ειναι τεραστιο και δε μπορω να το παρακολουθησω αλλα οσο διαβαζω δεν ειδα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 δοκιμασε την 180. εχω μερες να δω να το αναφερουν στο xda, μηπως επεσες σε αυτες που ειχαν προβλημα. Το θεμα στο xda ειναι τεραστιο και δε μπορω να το παρακολουθησω αλλα οσο διαβαζω δεν ειδα κατι. έγινε θα την δοκιμάσω και θα πω νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οποιος θελει κατι απλο και γρηγορο χωρις πολλα πολλα, ας δοκιμασει και τη rascream http://fitsnugly.euroskank.com/rascream/?id=maguro δεν τη δοκιμασα, αλλα διαβαζω τα καλυτερα(δεν εχει πολλες προσθηκες). δε θα βρειτε πολλες πληροφοριες, απλα φλασαρετε :p πολυ smotth καμια σχεση με την μαμα ρομ αλλα δεν εχει προσθηκες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 πολυ smotth καμια σχεση με την μαμα ρομ αλλα δεν εχει προσθηκες!!! Τρέχω τις τελευταίες δύο μέρες το συνδυασμό rascream/trinity kernel και είναι πραγματικά πύλη καλός. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το φίλο γνωστό data drop issue κατά την εναλλαγή από wifi σε data αλλά κατά τα άλλα σαν επιδόσεις και μπαταρία πάει εξαιρετικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa1908 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Μήπως ξέρεις κάποια ελληνική ROM για το Samsung Galaxy Nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Μήπως ξέρεις κάποια ελληνική ROM για το Samsung Galaxy Nexus; Τι εννοείς ελληνική ROM? Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa1908 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εννοώ ουσιαστικά ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Και ψάχνω μία που να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 http://www.2shared.com/file/cDdnj6fI/swype-32-gnex-all-langs-320.html φιλε μου δοκίμασε αυτό εδώ από πάνω είναι πραγματικά πολύ καλο ελληνικό πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εννοώ ουσιαστικά ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Και ψάχνω μία που να έχει. Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει το ICS γενικότερα, δεν είναι θέμα της εκάστοτε ρομ. Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο από το play store όμως. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μήπως μπορεί να με κατατοπισει κανεις τι είναι η λέξη RADIO λίγα λόγια τι κάνει πως την περνάμε και αν πραγματικά χρειάζεται να ψάξεις για νέα RADIOS? δεν βρήκα κάτι μέσα στο forum που να εξηγεί από την αναζήτηση που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μήπως μπορεί να με κατατοπισει κανεις τι είναι η λέξη RADIO λίγα λόγια τι κάνει πως την περνάμε και αν πραγματικά χρειάζεται να ψάξεις για νέα RADIOS? δεν βρήκα κάτι μέσα στο forum που να εξηγεί από την αναζήτηση που έκανα. Είναι ουσιαστικά ο driver για όλες τις κεραίες του κινητού, μαζί και του wifi νομίζω. Αν δεν έχεις πρόβλημα με ένταση σήματος και dropped calls δεν υπάρχει λόγος να το ψάξεις ακόμα. Κυκλοφορούν συνήθως σαν zip και φλασαρονται ακριβώς όπως οι ρομ και κερνελς. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Είναι ουσιαστικά ο driver για όλες τις κεραίες του κινητού, μαζί και του wifi νομίζω. Αν δεν έχεις πρόβλημα με ένταση σήματος και dropped calls δεν υπάρχει λόγος να το ψάξεις ακόμα. Κυκλοφορούν συνήθως σαν zip και φλασαρονται ακριβώς όπως οι ρομ και κερνελς. από ότι καταλαβαίνω συνήθως όταν περνάς ένα kernel είναι ενσωματωμένα αν θες τελευταία radios για GSM ας πούμε οποτε δεν υπάρχει λόγος να ψαχτώ από την στιγμή που το kernel προνοεί και για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 εάν απενεργοποίησης το kill app back button? Το εκανα. Γι'αυτο σκεφτομαι μηπως το απενεργοποιει τελειως σαν λειτουργια και δεν δουλευει ουτε σε εφαρμογες που θα επρεπε. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 από ότι καταλαβαίνω συνήθως όταν περνάς ένα kernel είναι ενσωματωμένα αν θες τελευταία radios για GSM ας πούμε οποτε δεν υπάρχει λόγος να ψαχτώ από την στιγμή που το kernel προνοεί και για αυτό. Όχι, το radio δεν περιέχεται ούτε σε ρομ ούτε σε κέρνελ. Αν θες να το αλλάξεις πρέπει να φλασάρεις ξεχωριστά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) απο το πρωι εχω αυτη τη ρομ πρωτες εντυπωσεις αριστες!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548940 στην liquid μπορω να βαλω ελληνικα? Edited June 7, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) εχθές το βραδυ έπαιζα ένα παιχνιδάκι στο κινητό το Rule The King ένταξη τι να πω τις θερμοκρασίες που έπιασε το κινητό δεν μπόρεσα να τις πιστέψω τι να πω θα αλλάξω kernel και θα το ξανά δοκιμάσω πάντως αν το κινητό είναι να πιάνει αυτές τις θερμοκρασίες πρέπει να είναι πυρίμαχο αλλιώς δεν θα την βγάλει άσε που νομίζω ότι μύρισε και λίγο μετά από όλη αυτήν την υπερθέρμανση... έλεος δηλαδή με τι λογική το έχουν κατασκευάσει και υπερθερμαίνεται έτσι? Το εκανα. Γι'αυτο σκεφτομαι μηπως το απενεργοποιει τελειως σαν λειτουργια και δεν δουλευει ουτε σε εφαρμογες που θα επρεπε. ναι δυστυχώς αυτό που λες ισχύει Όχι, το radio δεν περιέχεται ούτε σε ρομ ούτε σε κέρνελ. Αν θες να το αλλάξεις πρέπει να φλασάρεις ξεχωριστά. μήπως μπορείς να μου υπόδειξη κάποιο τελευταία radio για gsm? να δοκιμάσω... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited June 7, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1413542 και αυτη παρα πολυ καλή!! Edited June 8, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts