lousifer2008 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 όσο αφορά τις θερμοκρασίες ευθύνεται η rom η το kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έχουν αναφερθεί και τα 2 και το έχω δει και εγώ.με lean σε κάποιες ρομ ανεβάζει στις περισσότερες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) το να ανεβάσει θερμοκρασία με μια εφαρμογή τύπου video κλήσης σε σχέση με ένα βάρη games είναι το ίδιο η τα game έχουν περισσότερες πιθανότητες υπερθέρμανσης? παραδείγματος χάρι εμενα, έχω παρατήρηση υπερθέρμανση σε εφαρμογή google video κλίση. σε παιχνίδια βαριά δεν έχω παρατήρηση κάτι σημαντικό... είναι κατασκευασμένο το τηλ να δουλεύει σε υψηλες θερμοκρασιες κάτι σαν τους επεξεργαστές desktop η δεν είναι φυσιολογικό αυτό και πιθανόν φταίει κάτι όπως η rom η το kernel? η παραπάνω ερώτηση αφορά και την stock rom όπου είχα παρατήρηση σε πολύ περισσότερες εφαρμογές (όσο ήταν stock rom το τηλ) υψηλές θερμοκρασίες ώστε να γίνονται αντιληπτές και με ένα απλό αγγιγμα στην πλάτη του κινητού Edited May 29, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Κοίτα αν χρησιμοποιείς 3g για βιντεοκληση τότε είναι λογικό να ανεβάζει πιο υψηλές θερμοκρασίες γιατί λειτουργούν τα πάντα εκείνη την ώρα στην συσκευή σου. Στα παιχνίδια θα δεις πιο πολύ θερμοκρασία αν είσαι υπερχρονισμενος αλλιώς τίποτα το ιδιαίτερο εχωντας υπόψη ότι είναι και καλοκαίρι. Δεδομένου του πάχους του κινητού είναι απολυτά λογικό να ζεσταίνεται μην ανησυχείς έτσι κι αλλιώς έχει όριο στους 65 βαθμούς μετά αρχίζει και μειώνει τον επεξεργαστή για να πέσει η θερμοκρασία το λεγόμενο throttling. Το όριο του hardware είναι πάντως 110 οπού αν το πιάσεις κλείνει η συσκευή για να προστατευθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Κοίτα αν χρησιμοποιείς 3g για βιντεοκληση τότε είναι λογικό να ανεβάζει πιο υψηλές θερμοκρασίες γιατί λειτουργούν τα πάντα εκείνη την ώρα στην συσκευή σου. Στα παιχνίδια θα δεις πιο πολύ θερμοκρασία αν είσαι υπερχρονισμενος αλλιώς τίποτα το ιδιαίτερο εχωντας υπόψη ότι είναι και καλοκαίρι. Δεδομένου του πάχους του κινητού είναι απολυτά λογικό να ζεσταίνεται μην ανησυχείς έτσι κι αλλιώς έχει όριο στους 65 βαθμούς μετά αρχίζει και μειώνει τον επεξεργαστή για να πέσει η θερμοκρασία το λεγόμενο throttling. Το όριο του hardware είναι πάντως 110 οπού αν το πιάσεις κλείνει η συσκευή για να προστατευθεί. ok φιλαράκι ευχάριστω για την απάντηση σου να είσαι καλά. θα το ψάξω και σε άλλη rom και kernel αλλα προς το παρόν είμαι βολεμένος μιας και η θερμοκρασίες έχουν πέσει κατά πολύ σε σχέση με stock αναβάθμιση Edited May 30, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Νέος στο galaxy nexus. Χτες το έκανα unlock και root, και στην συνέχεια περασα τον franco kernel milestone 3. Πέρα από λίγο καλύτερο smoothness, το οποίο μάλλον οφειλετε στον υπερχρονισμο της CPU, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί παρατηρω παίξιμο στο σήμα και καθυστέρηση φορτωματος δεδομενων σε 3g. Από μπαταρία μεγάλη απογοήτευση. Αν κάνω επαναφορά εργοστάσιακων δεδομένων, θα επανέλθει ο μαμισιος kernel? Το κακό είναι ότι δεν σημείωμα ποια έκδοση ήταν πριν βάλω τον Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Νέος στο galaxy nexus. Χτες το έκανα unlock και root, και στην συνέχεια περασα τον franco kernel milestone 3. Πέρα από λίγο καλύτερο smoothness, το οποίο μάλλον οφειλετε στον υπερχρονισμο της CPU, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί παρατηρω παίξιμο στο σήμα και καθυστέρηση φορτωματος δεδομενων σε 3g. Από μπαταρία μεγάλη απογοήτευση. Αν κάνω επαναφορά εργοστάσιακων δεδομένων, θα επανέλθει ο μαμισιος kernel? Το κακό είναι ότι δεν σημείωμα ποια έκδοση ήταν πριν βάλω τον Franco. δοκίμασε κιάλλους kernel μέχρι να δεις ποιος θα σου κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγω παιδια απο μερια μου για οποιον θελει custom rom λεω να βαλετε την Revolution HD,με την συγκεκριμενη ρομ την ειχα βαλει στο Desire HD που ειχα,στο Asus Transformer Pad και στο Nexus τωρα,πραγματικα ειναι smooth rom και η μπαταρια κραταει μια χαρα,το φορτησα το σαββατο το μεσιμερη που το πηρα το εκανα unlock το rootara και την περασα με την μια,επομενη φορτιση εγινε τριτη βραδυ,με χρηση τηλεφωνου και wifi!!!Εγω για μια ακομα φορα θα πω οτι απλα ο Mike εγραψε :) :) εγω θα σας ελεγα να την δοκιμασετε να το δειτε και εσεις :) :) :) Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδια, εχω βαλει την Apex 1.1.3 beta2 στο κινητο εδω και μερικες μερες και συναντω ενα προβλημα. Δεν μπορω να κατεβασω τις περισσοτερες εφαρμογες απο το market. Επισης δεν μου συγχρονιζει το "internet" απο τον google λογαριασμο (και οι γραμμες του σηματος δεν γινονται ποτε μπλε, που νομιζω οτι σημαινει πως δεν συνδεεται με τους servers της google). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδια, εχω βαλει την Apex 1.1.3 beta2 στο κινητο εδω και μερικες μερες και συναντω ενα προβλημα. Δεν μπορω να κατεβασω τις περισσοτερες εφαρμογες απο το market. Επισης δεν μου συγχρονιζει το "internet" απο τον google λογαριασμο (και οι γραμμες του σηματος δεν γινονται ποτε μπλε, που νομιζω οτι σημαινει πως δεν συνδεεται με τους servers της google). Τα gapps τα έχεις φλασάρει; Δοκίμασε να κάνεις ένα wipe cache και wipe dalvik cache και να ξαναφλασάρεις gapps. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Τα gapps τα έχεις φλασάρει; Δοκίμασε να κάνεις ένα wipe cache και wipe dalvik cache και να ξαναφλασάρεις gapps. Το φλασαρα κανονικα (πριν απο το reboot δηλαδη), αλλα ειχα κανει backup και το Stock Play Store στο Titanium και δεν ξερω αν μου το επανεφερε. EDIT: Δοκιμασα κι αυτο που μου ειπες αλλα τιποτα. Edited June 1, 2012 by EliasKir Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Εγω παιδια απο μερια μου για οποιον θελει custom rom λεω να βαλετε την Revolution HD,με την συγκεκριμενη ρομ την ειχα βαλει στο Desire HD που ειχα,στο Asus Transformer Pad και στο Nexus τωρα,πραγματικα ειναι smooth rom και η μπαταρια κραταει μια χαρα,το φορτησα το σαββατο το μεσιμερη που το πηρα το εκανα unlock το rootara και την περασα με την μια,επομενη φορτιση εγινε τριτη βραδυ,με χρηση τηλεφωνου και wifi!!!Εγω για μια ακομα φορα θα πω οτι απλα ο Mike εγραψε :) :) εγω θα σας ελεγα να την δοκιμασετε να το δειτε και εσεις :) :) :) Εχεις καποιο link? Edit: Ειναι αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1361348 Edited June 1, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Νέος στο galaxy nexus. Χτες το έκανα unlock και root, και στην συνέχεια περασα τον franco kernel milestone 3. Πέρα από λίγο καλύτερο smoothness, το οποίο μάλλον οφειλετε στον υπερχρονισμο της CPU, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί παρατηρω παίξιμο στο σήμα και καθυστέρηση φορτωματος δεδομενων σε 3g. Από μπαταρία μεγάλη απογοήτευση. Αν κάνω επαναφορά εργοστάσιακων δεδομένων, θα επανέλθει ο μαμισιος kernel? Το κακό είναι ότι δεν σημείωμα ποια έκδοση ήταν πριν βάλω τον Franco. Δοκίμασε αυτόν τον kernel http://rootzwiki.com/topic/13299-leankernel-minimalistic-kernel-380-52712/ ( imoseyon kernel ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) ξέρει κανεις που μπορώ να βρω τα google app για την rom aokp_maguro_build-36 edit: άκυρο τα βρήκα τα τελευταία Gapps Edited June 2, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 lousifer2008 υπόψην έχει βγει και η 37 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Σημερα εβαλα την aokp milestone 5. Για να παω στην 37, θελει την διαδικασια απο την αρχη ή ειναι σαν update και απλα κανω install zip χωρις wipe? Αξιζει να το κανω αυτο ή να μεινω στην milestone που υποτιθεται οτι ειναι η σταθερη? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Σημερα εβαλα την aokp milestone 5. Για να παω στην 37, θελει την διαδικασια απο την αρχη ή ειναι σαν update και απλα κανω install zip χωρις wipe? Αξιζει να το κανω αυτο ή να μεινω στην milestone που υποτιθεται οτι ειναι η σταθερη? Δες το changelog των επόμενων builds και αν δεις οτι υπάρχει κάτι αξιόλογο για σένα πήγαινε στην 37. Όταν πηγαίνεις από το ένα build στο άλλο αρκεί συνήθως ένα clear cache και dalvik cache. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Και με την Apex και με την AOKP ομως, δεν μου συγχρονιζει το Λογαριασμοι & Συγχρονισμος -> Google -> Internet. Τι ειναι αυτο και γιατι εχει τετοιο προβλημα? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Και με την Apex και με την AOKP ομως, δεν μου συγχρονιζει το Λογαριασμοι & Συγχρονισμος -> Google -> Internet. Τι ειναι αυτο και γιατι εχει τετοιο προβλημα? Τις έχω δοκιμάσει και τις 2 σχετικά πρόσφατα και δεν είχα κάποιο θέμα με το sync. Είσαι σίγουρος ότι έχεις περάσει τα σωστά gapps; Θες αυτά: gapps-ics-20120429-signed.zip Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ναι, εχω περασει τα gapps που λεμε, με το play store δεν εχω πλεον προβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 lousifer2008 υπόψην έχει βγει και η 37 :) ναι φιλαράκι θα την κοιτάξω να δω τι καινούργιο έχει και αν είναι θα την περάσω thanks για την πληροφορία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπέρα. Βρήκα ενα καλό πρόγραμμα για Wallpapers το PicSpeed HD Wallpapers 170,000 , δείτε το προφανώς να το γνωρίζεται. Απαιτεί on line σύνδεση αλλά εκατοντάδες wall papers για όλα τα γούστα. Είναι free από το Market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 κάπου διάβασα εδώ μέσα από κάποιον που αναφερόταν στις μπάρες του σήματος του παρόχου όπου σχεδόν ποτε δεν είναι με μπλε χρώμα αλλα με γκρι τι διαφορα έχει όταν είναι μπλε και τι διαφορα όταν είναι γκρι? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 κάπου διάβασα εδώ μέσα από κάποιον που αναφερόταν στις μπάρες του σήματος του παρόχου όπου σχεδόν ποτε δεν είναι με μπλε χρώμα αλλα με γκρι τι διαφορα έχει όταν είναι μπλε και τι διαφορα όταν είναι γκρι? :blink: Οταν ειναι μπλε, ειναι συνδεδεμενο με τους σερβερς της Google. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Οταν ειναι μπλε, ειναι συνδεδεμενο με τους σερβερς της Google. δηλαδή εγώ που έχω απενεργοποίηση το internet για αυτό γίνετε μπλε μονο όταν είμαι με wifi edit: από AOPK maguro build-36 για να παω σε build-38 κάνω wipe η την κάνω σαν να είναι update? στην προηγουμενη σελίδα αναφέρεται Όταν πηγαίνεις από το ένα build στο άλλο αρκεί συνήθως ένα clear cache και dalvik cache. αλλα το clear cache δεν υπάρχει σαν επιλογή μονο το wipe dalvik cache υπάρχει... μονο το wipe dalvik cache αρκεί? Edited June 4, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts