junglist Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ποιο προγραμμα Voip χρησιμοποιειτε στο κινητο: Εγω το Csipsimple αλλα χανεσαι απο τις πολλες ρυθμισεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ποιο προγραμμα Voip χρησιμοποιειτε στο κινητο: Εγω το Csipsimple αλλα χανεσαι απο τις πολλες ρυθμισεις. Το πρόγραμμα εξαρτάται απ τον παροχο πάντα. Αλλά το "mobilevoip" λόγω του ότι είναι ο client για όλους τους παροχους της finarea, είναι μονόδρομος για το κινητό. Σε ΗΥ ανάλογα με το τι σου προσφερει ο παροχος που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το πρόγραμμα εξαρτάται απ τον παροχο πάντα. Αλλά το "mobilevoip" λόγω του ότι είναι ο client για όλους τους παροχους της finarea, είναι μονόδρομος για το κινητό. Σε ΗΥ ανάλογα με το τι σου προσφερει ο παροχος που έχεις. Ειχα πριν και το , mobilevoip αλλα δεν εχει ουτε το 1/10 απο τις ρυθμισεις του Csipsimple οποτε δεν υπαρχει συγκριση πιστευω, ειδικα αν ψαχνεις την βελτιστη ποιοτητα κλησης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ειχα πριν και το , mobilevoip αλλα δεν εχει ουτε το 1/10 απο τις ρυθμισεις του Csipsimple οποτε δεν υπαρχει συγκριση πιστευω, ειδικα αν ψαχνεις την βελτιστη ποιοτητα κλησης. Τι ρυθμίσεις στο mobilevoip? Δεν έχει ρυθμίσεις. Μάλλον για κάτι άλλο μιλάς. Θα έχεις μπερδευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Τι ρυθμίσεις στο mobilevoip? Δεν έχει ρυθμίσεις. Μάλλον για κάτι άλλο μιλάς. Θα έχεις μπερδευτεί. Προφανως δεν διαβασες καλα τι γραφω. Το Csipsimple εχει δεκαπλασια πραγματα να ρυθμισεις σε σχεση με το Mobilevoip., Αρα εχει πιο πολλες δυνατοτητες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Προφανως δεν διαβασες καλα τι γραφω. Το Csipsimple εχει δεκαπλασια πραγματα να ρυθμισεις σε σχεση με το Mobilevoip., Αρα εχει πιο πολλες δυνατοτητες. Αυτο ειπα κι εγω. Οτι το mobilevoip δεν εχει καμμια ρυθμιση, οπως και τα Skype, viber κλπ. για βελτιστοποιηση του ηχου. Οποτε προς τι η συγκριση? Γι αυτο ειπα οτι κατι αλλο ειχες στο μυαλο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Pavlitakis γνωρίζεις αν το voipyo μπορεί να δουλέψει και σε άλλα προγράμματα εκτός από το Μobilevoip όπως πχ το Ζοiper, και αν ναι με ποιες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Pavlitakis γνωρίζεις αν το voipyo μπορεί να δουλέψει και σε άλλα προγράμματα εκτός από το Μobilevoip όπως πχ το Ζοiper, και αν ναι με ποιες ρυθμίσεις; Όχι δεν μπορεί. Δουλεύει σε ΗΥ μόνο σε win8 με εφαρμογή από το μάρκετ. Επίσης δεν δίνει sip. Τι θέλεις να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Επειδή το mobilevoip δεν έχει ρυθμίσεις και στο κινητό μου η ένταση που ακούω τον συνομιλητή είναι αρκετά χαμηλή, έλεγα αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το zoiper που έχει αρκετές ρυθμίσεις. Για την ακρίβεια σε sip, βάζοντας σαν host 77.72.174.128 με το username μου, με κάνει registered (ανάβει πράσινο και γράφει account is ready) αλλά μόλις καλώ κάποιο νούμερο-οποιοδήποτε- δείχνει κατειλημμένο (network is busy). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Επειδή το mobilevoip δεν έχει ρυθμίσεις και στο κινητό μου η ένταση που ακούω τον συνομιλητή είναι αρκετά χαμηλή, έλεγα αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το zoiper που έχει αρκετές ρυθμίσεις. Για την ακρίβεια σε sip, βάζοντας σαν host 77.72.174.128 με το username μου, με κάνει registered (ανάβει πράσινο και γράφει account is ready) αλλά μόλις καλώ κάποιο νούμερο-οποιοδήποτε- δείχνει κατειλημμένο (network is busy). Το voipyo δεν έχει sip. Δοκίμασε την εκδοση 3.71 του mobilevoip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Τη δοκιμάζω και φαίνεται αρκετά καλύτερη στο θέμα ήχου. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Επειδή το mobilevoip δεν έχει ρυθμίσεις και στο κινητό μου η ένταση που ακούω τον συνομιλητή είναι αρκετά χαμηλή, έλεγα αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το zoiper που έχει αρκετές ρυθμίσεις. Για την ακρίβεια σε sip, βάζοντας σαν host 77.72.174.128 με το username μου, με κάνει registered (ανάβει πράσινο και γράφει account is ready) αλλά μόλις καλώ κάποιο νούμερο-οποιοδήποτε- δείχνει κατειλημμένο (network is busy). Όπως έγραψα και πιο πριν, το Csipsimple έχει πολλες ρυθμίσεις για ήχο κλπ, οπότε μπορεί να το διορθώσεις το πρόβλημα που έχεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όπως έγραψα και πιο πριν, το Csipsimple έχει πολλες ρυθμίσεις για ήχο κλπ, οπότε μπορεί να το διορθώσεις το πρόβλημα που έχεις. μάλλον τα μπέρδεψες πάλι. Το voipyo δεν εχει SIP, οπότε για τι ρυθμίσεις μιλάς??? Η εφαρμογή που το λειτουργεί είναι το mobilevoip, σε iphone, symbian, android, ΒΒ,WP και σε ΗΥ με WIN 8 μόνο μέσω του μαρκετ. Αν έχεις καταφέρει το θαυμα, να κάνεις να δουλέψει SIP πες μας να μάθουμε κι εμείς.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 μάλλον τα μπέρδεψες πάλι. Το voipyo δεν εχει SIP, οπότε για τι ρυθμίσεις μιλάς??? Η εφαρμογή που το λειτουργεί είναι το mobilevoip, σε iphone, symbian, android, ΒΒ,WP και σε ΗΥ με WIN 8 μόνο μέσω του μαρκετ. Αν έχεις καταφέρει το θαυμα, να κάνεις να δουλέψει SIP πες μας να μάθουμε κι εμείς.:D Αυτό το υφακι με το "πάλι" καταντάει ενοχλητικό. Και εσύ έχεις γράψει πράγματα που δεν ισχύουν σε άλλα θέματα, αλλά δεν στα τονίζω. Οκ; Όπως ανέφερε πριν το παιδί, χρησιμοποιεί το mobilevoip. Και εγώ το χρησιμοποιώ για voip. Αν δεν το θέλει για voip, πάω πάσο. Αν όμως είναι για τέτοια χρήση, προτείνω το παραπάνω πρόγραμμα. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Αυτό το υφακι με το "πάλι" καταντάει ενοχλητικό. Και εσύ έχεις γράψει πράγματα που δεν ισχύουν σε άλλα θέματα, αλλά δεν στα τονίζω. Οκ; Όπως ανέφερε πριν το παιδί, χρησιμοποιεί το mobilevoip. Και εγώ το χρησιμοποιώ για voip. Αν δεν το θέλει για voip, πάω πάσο. Αν όμως είναι για τέτοια χρήση, προτείνω το παραπάνω πρόγραμμα. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε. Μα εδώ φίλε, λέμε ότι θέλουμε. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο αλήθειας. Αν αρχίσουμε να κρίνουμε τις απόψεις των άλλων και να παίρνουμε προσωπικά, το μακρύ και το κοντό του κάθε μέλους, τότε χάνουμε το θέμα. Το πρόγραμμα που προτείνεις, είναι για σεταρισμα Sip, πράγμα που το νοιρΥο δεν δίνει. Δλδ δεν έχει ούτε σερβερς κλπ. Αν ο φίλος μπλέξει και προσπαθήσει να βγάλει άκρη θα ταλαιπωρηθεί όπως κι εσύ, χωρίς να καταφέρει να κάνει δουλειά. ΥΓ. Χαίρομαι που διαβάζεις αυτά που γράφω και θα ήθελα να μου πεις τα λάθη μου να μαθαίνω. Καλύτερα με πμ μην με κάνεις ρόμπα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Θα παρακαλέσω να σταματήσει εδώ η λεκτική αψιμαχία και να μην συνεχιστεί. Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaly Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπερα! θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να μου πει...το viber σε δειχνει οτι εισαι σε συνδεση, οταν ανοιγεις τα wifi -δηλαδη ασχετα με το αν μπαινεις στην εφαρμογη- ή σε δειχνει σε συνδεση οταν την χρησιμοποιεις? ποσο αξιοπιστη ειναι στο θεμα ημερομηνιας και ωρας που λεει ποτε συνδεθηκε μια επαφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπερα! θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να μου πει...το viber σε δειχνει οτι εισαι σε συνδεση, οταν ανοιγεις τα wifi -δηλαδη ασχετα με το αν μπαινεις στην εφαρμογη- ή σε δειχνει σε συνδεση οταν την χρησιμοποιεις? ποσο αξιοπιστη ειναι στο θεμα ημερομηνιας και ωρας που λεει ποτε συνδεθηκε μια επαφη? Σε δείχνει online αν είσαι συνδεδεμένος στο internet, όχι αν χρησιμοποιείς το viber. Άλλη λογική δηλαδή από το whatsapp. Είναι κατά τη γνώμη μου 99.9% αξιόπιστη, μόνο σε παλιές και αργές συσκευές έχω δει αποκλίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaly Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Σε δείχνει online αν είσαι συνδεδεμένος στο internet, όχι αν χρησιμοποιείς το viber. Άλλη λογική δηλαδή από το whatsapp. Είναι κατά τη γνώμη μου 99.9% αξιόπιστη, μόνο σε παλιές και αργές συσκευές έχω δει αποκλίσεις.. ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπερα! θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να μου πει...το viber σε δειχνει οτι εισαι σε συνδεση, οταν ανοιγεις τα wifi -δηλαδη ασχετα με το αν μπαινεις στην εφαρμογη- ή σε δειχνει σε συνδεση οταν την χρησιμοποιεις? ποσο αξιοπιστη ειναι στο θεμα ημερομηνιας και ωρας που λεει ποτε συνδεθηκε μια επαφη? Σε δείχνει online αν είσαι συνδεδεμένος στο internet, όχι αν χρησιμοποιείς το viber. Άλλη λογική δηλαδή από το whatsapp. Είναι κατά τη γνώμη μου 99.9% αξιόπιστη, μόνο σε παλιές και αργές συσκευές έχω δει αποκλίσεις.. Για να δείξουν ότι είναι κάποιος ονλαιν, πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή. Είτε να γράφεις είτε στο παρασκήνιο. Αν είναι κλειστή δείχνει την τελευταία κατάσταση. Το ίδιο και στο whatsapp. Και είναι αξιόπιστα και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το viber τώρα; καθυστερούν κάποια μηνύματα να φύγουν και κυρίως δε φαίνεται πότε γράφει ο άλλος, ούτε εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το viber τώρα; καθυστερούν κάποια μηνύματα να φύγουν και κυρίως δε φαίνεται πότε γράφει ο άλλος, ούτε εγώ.. Το ιδιο κανει και σε εμενα και βγαζει ολη την ωρα κατω σε ενα σαν παρα8υρακι οτι γινεται συνδεση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Έχει κανείς πρόβλημα με το viber τώρα; καθυστερούν κάποια μηνύματα να φύγουν και κυρίως δε φαίνεται πότε γράφει ο άλλος, ούτε εγώ.. Το ιδιο κανει και σε εμενα και βγαζει ολη την ωρα κατω σε ενα σαν παρα8υρακι οτι γινεται συνδεση... ;) Εμένα άρχισε να μου το κάνει σήμερα που έκανα αναβάθμιση στην Android συσκευή μου . Κατευθείαν σε διαφορετικό αριθμό σε ios συσκευή άρχισε και εκεί να μη συνδέεται. Απεγκατέστησα , εγκατέστησα ξανά , εγκατέστησα παλιότερη έκδοση , το ίδιο πράγμα , δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε με τον έναν λογαριασμό ούτε με τον άλλο .... εννοείται ότι έκανα και clear data etc ... ;;; :banghead: Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Έχουν πρόβλημα γενικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εμένα άρχισε να μου το κάνει σήμερα που έκανα αναβάθμιση στην Android συσκευή μου . Κατευθείαν σε διαφορετικό αριθμό σε ios συσκευή άρχισε και εκεί να μη συνδέεται. Απεγκατέστησα , εγκατέστησα ξανά , εγκατέστησα παλιότερη έκδοση , το ίδιο πράγμα , δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε με τον έναν λογαριασμό ούτε με τον άλλο .... εννοείται ότι έκανα και clear data etc ... ;;; :banghead: Μάλλον άδικα τα έκανες όλα αυτά... Φαίνεται ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα και όχι μόνο εδώ. http://downdetector.com/status/viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts