mss2000 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 παιδια πως μπορω να κανω το νοτε κεραια wifi για να μπορεσω να συνδεσω ενα Pc με ιντερνετ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Πολύ ενδιαφέρον όντως! Μάλλον όπως θα το έχουν πατεντάρει... αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι φρέσκιες ιδέες, εκεί πρέπει να πέσει η έρευνα των εταιρειών μαζί με την ανάπτυξη φυσικά λογισμικού και hardware!! Ενδιαφέρον το ταμπλετάκι πάντως... Λες να το εχουν πατενταρει ε; Παντως εχεις απολυτο δικιο, οι εταιριες πρεπει να ριξουν το βαρος τους στις νεες ιδεες, στην καινοτομια και οχι μονο στο στειρο upgrade των σπεκς. Ειδες ποσο ελκυστικα ειναι για εμας του καταναλωτες κοσνεπτς σαν του ΝΟΤΕ η του Padphone; Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) παιδια πως μπορω να κανω το νοτε κεραια wifi για να μπορεσω να συνδεσω ενα Pc με ιντερνετ ; Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις πως με αυτό τον τρόπο μπορείς μόνο να "μοιράσεις" το internet του δικτύου του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, κάτι που σίγουρα θέλει προσοχή στο χρόνο και τις επιπλέον χρεώσεις. Σαν διαδικασία είναι πολύ απλή. Ρυθμίσεις-> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα-> Tethering και φορ. σημεία πρόσβασης-> Φορητό σημείο πρόσβασης wifi Δες και τις ρυθμίσεις που έχει εκεί αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως π.χ κωδικό πρόσβασης για ασφάλεια στο δίκτυο. Kαι αν είναι να παρουσιάσουν κάτι καλό καλύτερα να αργήσουν και 1 και 2 μήνες... +1 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Edit: Κυκλοφόρησε το Angry Birds Space!!! Μπείτε στο Play Store και δοκιμάστε το, πραγματικά πολύ καλό! Ειδικά με το S-Pen είναι πολύ ενδιαφέρον! Edited March 22, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 το εφερα απο εδω το εφερα απο εκει...ζαλισα λιγο τον ηλια αλλα πλεον φοραω kingdroid elegance deluxe v7.0 με kernel abyssNote 4.2.τωρα οποτε γουσταρω...φλασαρω ελευθερα custom rom σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Οκ... Εβαλα και γω του franco #9 απο το πρωι και ειναι γρηγορος φουλ!! ΑΛΛΑ εφαγε το σκαλωματακι του με την μαυρη οθονη πριν λιγο... Βασικα δεν το εφαγε σε ξεκλειδωμα αλλα σε κληση... Χτυπαγε το τηλ κανονικα αλλα η οθονη μαυρη... Τι γινεται με αυτον τον kernel ρε γ@μωτο??? Ps. Ειμαι με την τελευταια criskelo.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Πραγματικα επειδη δοκιμασα διαφορους kernels (απο στοκ μεχρι abyss) δεν βρισκω κανενα λογο καποιος να χρησιμοποιει αλλο kernel απο τον στοκ (αν δεν θελει cwm rec) ή cf root kernel (αν θελει cwm).Καποιο διαστημα ειχα τον abyss λογω bln support αλλα το βαρεθηκα και γυρισα σε cf οσο καιρο ημουν με gb.Μια χαρα γρηγορος, κανενα σκαλωμα ,πολυ καλη αυτονομια.Ο franco στο δικο μου κινητο ηταν προβληματικος εξ αρχης και οταν ειδα οτι εβγαλε paid εφαρμογη για τον kernel στο note (ps ειχα αγορασει την εφαρμογη του στο nexus) τοτε ξενερωσα.Ειναι λιγο buy me ο τυπος (μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει). Συμπερασματικα, η προσωπικη μου αποψη ειναι στοκ και παλι στοκ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 εμενα με πεταει εξω το google play!βγαζει μηνυμα αναγκαστικο κλεισιμο.καμια λυση?θελει αλλη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 εμενα με πεταει εξω το google play!βγαζει μηνυμα αναγκαστικο κλεισιμο.καμια λυση?θελει αλλη εκδοση? Με το που πας να ανοιξεις την εφαρμογη σε πεταει;φορας custom rom?για πηγαινε settings-applications και δες ή στο tab downloaded ή στο tab all την εφαρμογη google play store τί εκδοση εχεις τωρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Με το που πας να ανοιξεις την εφαρμογη σε πεταει;φορας custom rom?για πηγαινε settings-applications και δες ή στο tab downloaded ή στο tab all την εφαρμογη google play store τί εκδοση εχεις τωρα πριν δεν ξερω τι ειχα περασα πριν λιγο την νεα 3.4.6 και παλι με πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 πριν δεν ξερω τι ειχα περασα πριν λιγο την νεα 3.4.6 και παλι με πεταει! Ποια ROM έχεις;;; Εγώ με kingdroid έχω το 3.5.15 google play. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Ποια ROM έχεις;;; Εγώ με έ kingdroidχω το 3.5.15 google play. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2\ και εγω kingdroid εχω ηλια!να βρω αυτην την εκδοση την περασα...δουλευει,ευχαριστω παιδες! Edited March 22, 2012 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 \ και εγω kingdroid εχω ηλια!να βρω αυτην την εκδοση? Τι του έκανες τύπου κακομοίρη του King!lol Λοιπόν, άνοιξε το αρχείο zip της kingdroid, πήγαινε /system/apps, βρες το vending.apk, βάλε το στη κάρτα σου και κάνε το instal με έναν file explorer. Αν δε μπορει να γίνει instal έτσι, αν ξέρεις πως, αντικατέστησε το με file explorer πάλι στο system/apps που έχεις τώρα δίνοντας του σωστά δικαιώματα. Αλλιώς, googlαρε να βρεις την έκδοση μιας και δεν την έχω πρόχειρη... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Τι του έκανες τύπου κακομοίρη του King!lol Λοιπόν, άνοιξε το αρχείο zip της kingdroid, πήγαινε /system/apps, βρες το vending.apk, βάλε το στη κάρτα σου και κάνε το instal με έναν file explorer. Αν δε μπορει να γίνει instal έτσι, αν ξέρεις πως, αντικατέστησε το με file explorer πάλι στο system/apps που έχεις τώρα δίνοντας του σωστά δικαιώματα. Αλλιώς, googlαρε να βρεις την έκδοση μιας και δεν την έχω πρόχειρη... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 σε προλαβα ηλια!την googλαρα την βρηκα κι την περασα μεσα απο dropbox και δουλευει!εγραψα πιο πανω τροποποιηση!και λιγο πριν οτι εβαλα την συγκεκριμενη ρομ.ευχαριστω και παλι παντως και σενα και τον αλλο φιλο που απαντησε.εκπληκτικο κινητο,ιδανικο για εμενα!αυτα προς το παρον,καλο ξημερωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Κάτι καλό ακόμα που ετοιμάζει η Samsung... Λέτε να βρει εφαρμογή και στο Note μας??? Samsung’s Mobile Pen Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Καλημέρα σε όλους!! Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους "Rom flashers"!!! Από Gingerbread θα μπορούσατε να πείτε πια Custom Rom σας άρεσε περισσότερο σε επίπεδο επιδόσεων-μπαταρίας? Με ποιον kernel? Επειδή ακούγονται πολλές αξιόλογες (criskelo, darky, kingdroid, etc) θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, να κάνουμε και τίποτα το ΣΚ...Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους!! Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους "Rom flashers"!!! Από Gingerbread θα μπορούσατε να πείτε πια Custom Rom σας άρεσε περισσότερο σε επίπεδο επιδόσεων-μπαταρίας? Με ποιον kernel? Επειδή ακούγονται πολλές αξιόλογες (criskelo, darky, kingdroid, etc) θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, να κάνουμε και τίποτα το ΣΚ...Ευχαριστώ!! Καλημερα... Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ολες κινουνται στα ιδια επιπεδα. Αν δεις και ''μεσα'' στις rom, τα tweeks, οι βελτιωσεις για smoothness/μπαταρια κτλ ειναι σχεδον σε ολες τα ιδια μιας και πλεον ξερουν ολοι τι αξιζει και τι οχι και τα μοιραζονται. Απο κει και περα η διαφορα οπτικα και μονο. Βεβαια καλο ειναι να επιλεξεις καποια με τη τελευταια base μιας και ειναι πολυ καλη, αλλα δεν εχουν βγαλει updates ολοι οι devs. Edited March 23, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Καλημερα... Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ολες κινουνται στα ιδια επιπεδα. Αν δεις και ''μεσα'' στις rom, τα tweeks, οι βελτιωσεις για smoothness/μπαταρια κτλ ειναι σχεδον σε ολες τα ιδια μιας και πλεον ξερουν ολοι τι αξιζει και τι οχι και τα μοιραζονται. Απο κει και περα η διαφορα οπτικα και μονο. Βεβαια καλο ειναι να επιλεξεις καποια με τη τελευταια base μιας και ειναι πολυ καλη, αλλα δεν εχουν βγαλει updates ολοι οι devs. Οπότε για κάποια διαφορά ουσίας απλά αναμένουμε για ics... εκεί θα δούμε διαφορά από ότι ακούγεται κυρίως στην αίσθηση και σε μπαταρία ίσως? Από το S2 που βλέπω λένε ότι βελτιώθηκε η συσκευή σε επιδόσεις τουλάχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Οπότε για κάποια διαφορά ουσίας απλά αναμένουμε για ics... εκεί θα δούμε διαφορά από ότι ακούγεται κυρίως στην αίσθηση και σε μπαταρία ίσως? Από το S2 που βλέπω λένε ότι βελτιώθηκε η συσκευή σε επιδόσεις τουλάχιστον.. Ευθυμη αυτο ηταν ψιλοαναμενομενο μιας και ειχες hardware (dual core) με κατωτερο software (GB) .Με ics αρχισε να χρησιμοποιειται το hardware του s2 Δυστυχως αν και ειμαι με ics aosp δεν μπορω για την ωρα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα σχετικα με την μπαταρια και την αισθηση μιας και ο μοναδικος kernel που υπαρχει αυτη τη στιγμη σε ics για note ειναι ακομα ο κινεζικος (που βεβαια εχει διαφορα bugs) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ευθυμη αυτο ηταν ψιλοαναμενομενο μιας και ειχες hardware (dual core) με κατωτερο software (GB) .Με ics αρχισε να χρησιμοποιειται το hardware του s2 Δυστυχως αν και ειμαι με ics aosp δεν μπορω για την ωρα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα σχετικα με την μπαταρια και την αισθηση μιας και ο μοναδικος kernel που υπαρχει αυτη τη στιγμη σε ics για note ειναι ακομα ο κινεζικος (που βεβαια εχει διαφορα bugs) Ναι κοιτούσα χθες κι εγώ να δω τι παίζει από ics αλλά ακόμα τίποτα... πέραν της σταθερότητας κτλ η αίσθηση που σου αφήνει είναι κάτι καλύτερο έστω και σε κάποιους τομείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ναι κοιτούσα χθες κι εγώ να δω τι παίζει από ics αλλά ακόμα τίποτα... πέραν της σταθερότητας κτλ η αίσθηση που σου αφήνει είναι κάτι καλύτερο έστω και σε κάποιους τομείς? Αν δεν το εχεις ξαναδουλεψει τοτε σου κανει εντυπωση.Επειδη ερχομαι απο nexus δεν μου κανει εντυπωση στο Note αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο σαν software απο το Gb. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Αν δεν το εχεις ξαναδουλεψει τοτε σου κανει εντυπωση.Επειδη ερχομαι απο nexus δεν μου κανει εντυπωση στο Note αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο σαν software απο το Gb. Σωστα.Μια απο τα ιδια... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Κάτι καλό ακόμα που ετοιμάζει η Samsung... Λέτε να βρει εφαρμογή και στο Note μας??? Samsung’s Mobile Pen Λετε να στειλω κανα βιογραφικο στην Samsung?:p Λοιπον μιας που αρχισε να πεφτει brainstorming:D για το επομενο ΝΟΤΕ εγω θα ηθελα εκτος των υπερτουμπανων σπεκς (που ειμαι σιγουρος πως θα εχει), το σ-πεν να ενσωματωνει κ bluetooth ακουστικο:X αλλα ASUS PadFone (τσεκαρετε αν θελετε στο 1:40 του βιντεο >> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rrh_EwFaZ7I ). Θα ηταν πολυ χρηστικο και σουπερ κουλ νομιζω! Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λετε να στειλω κανα βιογραφικο στην Samsung?:p Τι βιογραφικό είσαι καλα? Κάνεις εκτύπωση του post, πας μεταφράζεις Υπ Εξωτερικών (επίσημη μετάφραση), βρίσκεις φίλο δικηγόρο και στέλνεις αγωγή για Clopy - right!!! :lol::lol::lol: Και φυσικά ένα 30% εδώ στον φίλο σου για την ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 χαχαχα, συμφωνοι, συναιτερε:lol: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Έχω περάσει εδώ και 20 λεπτά τον test kernel του franco και εκτός και άμα αυθυποβάλλομαι τρελά είναι ότι πιο σμουθ έχω δει στο νόουτ μου... Από οτι διαβάζω δεν έχει τα "γνωστά" προβλήματα των franco kernels. Δουλεύουν και τα 3 επίπεδα στον φακό!!! CriskeloV07 + franco νομίζω θα αράξω εδώ μέχρι να φάω κάνα παγωτάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts