araditsas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Λοιπον παιδια,προσπαθω να περασω μια custom rom και μολις το κανω-με safe kernel-δε τη τελειωνει και μου βγαζει error 7!!!Oποτε το επανεφερα παλι στην stok rom την Ελληνικη(EUR)που ειναι και η δικια του η επισημη(με εγγυηση κλπ-εχει πανω απο 1,5 χρονο!!!)...Το εψαξα λιγο το θεμα,που λεει κατι για αλλαγες με το notepad κλπ.,αλλα δε καταφερα κατι.Μπορει να πει καποιος εναν καπως απλο τροπο να ξεπερασω αυτο το προβλημα???Γιατι και στη στοκ συνεχεια δε λεει :p Ποιόν κερνελ λες safe ; Πια rom θες να περάσεις.; Με ποιόν τρόπο το επανέφερες με Odin ; Φαβταζομαι δεν κάνεις λάθος και μιλάμε για το NOTE1 ε; ρωτάω γιατί βλέπω αβαταρ του τρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αν προσπαθεις να περασεις omni 4.4 χρειαζεται να περασεις πριν raw kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ποιόν κερνελ λες safe ; Πια rom θες να περάσεις.; Με ποιόν τρόπο το επανέφερες με Odin ; Φαβταζομαι δεν κάνεις λάθος και μιλάμε για το NOTE1 ε; ρωτάω γιατί βλέπω αβαταρ του τρία; το error 7 ειναι επειδη εχει θεμα το recovery με εγκατασταση απο την sd...βαλε το ζιπ στην εσωτερικη μνημη και ξαναπροσπαθησε στο βιντεο δειχνει πως να το αντιμετωπισεις αμα συνεχισει !! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Ναι την omni 4.4 προσπαθω να περασω φιλε giokspy... Ποιόν κερνελ λες safe ; Πια rom θες να περάσεις.; Με ποιόν τρόπο το επανέφερες με Odin ; Φαβταζομαι δεν κάνεις λάθος και μιλάμε για το NOTE1 ε; ρωτάω γιατί βλέπω αβαταρ του τρία; Τον PhilZ-cwm6-ZCLSC-CHN-3.99... OMNI 4.4 XPERIA EDITION,η αυτη: [ROM][4.4][NIGHTLY] OmniROM 4.4 Ναι,με Odin επανεφερα...και εχω το 1 φυσικα!!:);) Edited December 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το αναφερουν κι αλλοι για το error 7 στο topic της omni 4.4 και συστηνουν raw kernel πριν την εγκατασταση. Δοκιμασε επισης να περασεις τη ρομ στην εσωτερικη μνημη και απο εκει να την εγκαταστησεις: full wipe+format system, flash rom, supersu για root και PA gaps 26/11 για να μην εχεις θεμα με το ART αν θελει@ να το δοκιμασεις. Την προτεινω τη ρομ (ειτε τημ omni-asylum) η οποια δεν εχει σημαντικα bugs παρολο που ειναι experimental Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το αναφερουν κι αλλοι για το error 7 στο topic της omni 4.4 και συστηνουν raw kernel πριν την εγκατασταση. Δοκιμασε επισης να περασεις τη ρομ στην εσωτερικη μνημη και απο εκει να την εγκαταστησεις: full wipe+format system, flash rom, supersu για root και PA gaps 26/11 για να μην εχεις θεμα με το ART αν θελει@ να το δοκιμασεις. Την προτεινω τη ρομ (ειτε τημ omni-asylum) η οποια δεν εχει σημαντικα bugs παρολο που ειναι experimental Οταν λες εσωτερικη ρομ εννοεις τη sd τη μνημη του τηλ.δηλ.και οχι την τη καρτα μνημης αν εχουμε,ετσι?Αν ναι,απο κει προσπαθω!!Οσο για το raw kernel προσπαθεισα να το εγκαταστησω απο τη καρτα μνημης και δε το περναει...Εκτος και αν δε βαζω το σωστο...Αν εχεις καποιο λιγκ με το σωστο για το νοτε 1 μας πες μου...Ευχαριστω Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δηλαδη εγω που ειμαι με στοκ αυτο τον καιρο και θελω να βαλώ κιτ κατ δεν θα ακολουθησω τα κλασσικα βηματα ροοτ ρικοβερι και φλασαρισμα ? Εχει καταλαβει κανενας ακριβως τι πρεπει να γινει ? Διοτι στο ιντερνετ εχω μπερδευτει !! :( Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 ερωτηση.... να βαλω 4.4 kitkat στο note n7000 ? θα δουλευουν ολα ή θα εχω προβληματα με πενακι κτλ? επισης εαν την βαλω μετα θα μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες, οπως navigon και αλλες? Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 ερωτηση.... να βαλω 4.4 kitkat στο note n7000 ? θα δουλευουν ολα ή θα εχω προβληματα με πενακι κτλ? επισης εαν την βαλω μετα θα μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες, οπως navigon και αλλες? Απο οσο εχω δει ελαχιστες ρομ υποστηριζουν το πενακι και η κιτ κατ δεν ειναι απο αυτες.Οσο για τις εφαρμογες που λες προφανως και μπορεις να περασεις σπασμενες..Στο xda η omni rom δεν δειχνει να εχει καποιο σοβαρο bug και πολλοι λενε πως κανει για καθημερινη χρηση !! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 μμμμ το οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το πενακι με χαλαει.... εαν θελετε να με βοηθησετε να δω πως κανουμε εγκατασταση μια rom και πια ειναι τα + και τα - ? Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γνωρίζει κανείς αν δουλεύουν στην CyanogenMod πάνω στην 4.4 για το Note μας? Στο xda βρήκα αρκετά links για 4.4 με το λογότυπο της cyanogenmod, αλλά στο επίσημο site τους δεν βλέπω καμία 11.Χ υπό κατασκευή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γνωρίζει κανείς αν δουλεύουν στην CyanogenMod πάνω στην 4.4 για το Note μας? Στο xda βρήκα αρκετά links για 4.4 με το λογότυπο της cyanogenmod, αλλά στο επίσημο site τους δεν βλέπω καμία 11.Χ υπό κατασκευή. Διάβασε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Διάβασε εδω thanks.. το καλό είναι πως στην δική μας συσκευή δεν έχει δίπλα της το "(will not be updated beyond 10.2)" . Άρα υποθέτω πως θα λάβουμε και εμείς 4.4.1 . Καλά κατάλαβα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 thanks.. το καλό είναι πως στην δική μας συσκευή δεν έχει δίπλα της το "(will not be updated beyond 10.2)" . Άρα υποθέτω πως θα λάβουμε και εμείς 4.4.1 . Καλά κατάλαβα? Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Λογικά είναι θέμα χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παιδια εχει καταφερει καποιος να περασει Κιτ Κατ στο Note του ? Παλευα μια ωρα με philz kernel αλλα τιποτα..Ολο "Instalation Aborted" μου εβγαζε... Τι πρεπει να κανω για να την περασω ?? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παιδια εχει καταφερει καποιος να περασει Κιτ Κατ στο Note του ? Παλευα μια ωρα με philz kernel αλλα τιποτα..Ολο "Instalation Aborted" μου εβγαζε... Τι πρεπει να κανω για να την περασω ?? Άλλαξε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Άλλαξε recovery Κατεβασα και την cwm 6.0.4.3 αλλα στο στοκ recovery πηγα να το περασω αλλα στα μισα κολλαγε και εκανε επανεκινηση. Τι αλλο μπορω να κανω ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 εγώ πάντως πέρασα cyanogenmod 4.3.1 και δεν είδα τίποτα απο αυτά που λέτε για αυξημένη ταχύτητα. όπως πήγαινε στη stock 4.1.2 πήγαινε και στη CM 4.3.1. κερδίζεις κάποιες ρυθμίσεις αλλά χάνεις s-pen, ραδιόφωνο και η μπαταρία αρκετά χειρότερη. γύρισα πίσω stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Επιτελους περασα κιτ κατ ...αλλα ξαναπαω στην μαμα ρομ ..Πολυ ομορφη η 4.4 αλλα με τρομαχτικα bugs...δεν αναγνωριζει sd ..χανεται το ροοτ και παλευω εδω και μιση ωρα να το ξαναβαλω αλλα τπτ... ο ηχος παιζει δεν παιζει...εχει πολυ δουλεια ακομα... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Επιτελους περασα κιτ κατ ...αλλα ξαναπαω στην μαμα ρομ ..Πολυ ομορφη η 4.4 αλλα με τρομαχτικα bugs...δεν αναγνωριζει sd ..χανεται το ροοτ και παλευω εδω και μιση ωρα να το ξαναβαλω αλλα τπτ... ο ηχος παιζει δεν παιζει...εχει πολυ δουλεια ακομα... κατσε με 4.3.1 για την ωρα ειναι μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 κατσε με 4.3.1 για την ωρα ειναι μια χαρα!!! Ε κατι τετοιο θα γινει..απλα και η 4.3.1 δεν εχει αυτο το "κατι" της κιτ κατ.. Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ε κατι τετοιο θα γινει..απλα και η 4.3.1 δεν εχει αυτο το "κατι" της κιτ κατ.. σε λιγο καιρο που θα γινει σταθερη και η κιτ κατ ολοι εκει θα παμε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 σε λιγο καιρο που θα γινει σταθερη και η κιτ κατ ολοι εκει θα παμε!!! :) αχαχαχ περιμενω πως και πως...λιγο την δουλεψα και απλα νομιζα πως ειχα αλλο κινητο στα χερια μου Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 αχαχαχ περιμενω πως και πως...λιγο την δουλεψα και απλα νομιζα πως ειχα αλλο κινητο στα χερια μου πραγματικα παντως ημουν απο τους ανθρωπους που στο 8μηνο αντε χρονο αλλαζα κινητο.εχω φτασει να εχω το note 2 χρονια και βλεπω πως ακομα εχει να δωσει πραγματα.δεν το πιστευα ποτε να συμβει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 πραγματικα παντως ημουν απο τους ανθρωπους που στο 8μηνο αντε χρονο αλλαζα κινητο.εχω φτασει να εχω το note 2 χρονια και βλεπω πως ακομα εχει να δωσει πραγματα.δεν το πιστευα ποτε να συμβει κατι τετοιο. Ηταν και η φουρνια των καλων "υλικων" πιστευω..οπως και το S plus και το S2...οποτε και απο θεμα αντοχων αλλα και software εχει πολυ ζουμι ακομα... :D Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts