boltsis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κάποια δοκιμασμένη 4.3? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κάποια δοκιμασμένη 4.3? Δοκιμαζω αυτο τον καιρο την CM10.2 Nigthly ...αμα εξαιρεσεις πως καθε μερα βγαινει update δεν εχω δει καποιο προβλημα..παει πολυ καλα και με πολυ καλη μπαταρια.Και η paranoid android 3.99 ειναι πολυ καλη !!! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εμενα οι asop δεν με βολεψαν ποτε παντως.χανεις ολες τις λειτουργιες απο το πενακι.διαφορετικη ρομ ειναι η xperiazed,καπως ετσι...της sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Δοκιμαζω αυτο τον καιρο την CM10.2 Nigthly ...αμα εξαιρεσεις πως καθε μερα βγαινει update δεν εχω δει καποιο προβλημα..παει πολυ καλα και με πολυ καλη μπαταρια.Και η paranoid android 3.99 ειναι πολυ καλη !!! Κάποιο link φίλε μου? Μπήκα στους xda αλλά δε βρήκα το τηλέφωνο μας.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κάποιο link φίλε μου? Μπήκα στους xda αλλά δε βρήκα το τηλέφωνο μας.. http://download.cyanogenmod.org/?device=n7000 Απο εδω κατεβαζεις την ρομ http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Κατεβασε τα Gapps για την cm10.2 Να σου θυμησω το μονο αρνητικο της ρομ οτι καθε 24 ωρες θα εχει και update( βασικα εμενα μου αρεσει :p ) απλα το βαζεις να κατεβαζει την νεα εκδοση και μετα ακολουθεις τις οδηγιες !!! :D Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου!Κάτσε όμως γιατί δε ξέρω απο ρουτάρισμα και τέτοια και θέλω διάβασμα!Θέλει ρουτάρισμα κτλπ , έτσι δεν ειναι? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου!Κάτσε όμως γιατί δε ξέρω απο ρουτάρισμα και τέτοια και θέλω διάβασμα!Θέλει ρουτάρισμα κτλπ , έτσι δεν ειναι? Θελει rootαρισμενο κινητο και custom recovery.Αναλογα τι εκδοση φορας (4.0.4 η' 4.1.2) αμα ψαξεις τις σελιδες του φορμουμ η' και με μια αναζητηση στο google θα βρεις να κανεις την δουλεια σου..αλλα θελει λιγη προσοχη για να "ζησει" το κινητο !! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 έτσι όπως είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο και με την μαμά ρομ μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση..κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 έτσι όπως είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο και με την μαμά ρομ μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση..κάνω? Φιλε μου κανε απλα θα χασαεις το ρουτ.απο το kies σου εχει την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φιλε μου κανε απλα θα χασαεις το ρουτ.απο το kies σου εχει την αναβαθμιση? ναι...αν κάνω αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω ροοτ πάλι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ναι...αν κάνω αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω ροοτ πάλι??? Μπορείς αλλά γιατί ασχολείστε με τις οφισιαλ όταν εύκολα βάζεις οποία κουστομ θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μπορείς αλλά γιατί ασχολείστε με τις οφισιαλ όταν εύκολα βάζεις οποία κουστομ θες; Βασικά εγώ το πήρα απόφαση.. Θα περάσω την πρώτη καλή slim 4.4. Μιας και η Samsung μας εγκατέληψε οριστικά :) .. Το Nexus 5 άλλωστε θα έρθει από το νέο έτος στα χέρια μου.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλησπεερα, θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να βαλω την αναβαθμιση της sweet rom.εχω τη v10 και εχει βγει η v11.επειδη παντα πηγαινα απο ρομ σε ρομ ποτε δεν ειχα κανει σε καποια αναβαθμιση.πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια σα να περναω μια καινουρια η υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλησπεερα, θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να βαλω την αναβαθμιση της sweet rom.εχω τη v10 και εχει βγει η v11.επειδη παντα πηγαινα απο ρομ σε ρομ ποτε δεν ειχα κανει σε καποια αναβαθμιση.πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια σα να περναω μια καινουρια η υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Αμα ειναι αναβαθμιση της ιδιας ρομ απλα μπαινεις στο recovery και το φλασαρεις απο πανω....κανεις και ενα wipe cache kai dalvik cache και εσαι ετοιμος πιστευω Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αμα ειναι αναβαθμιση της ιδιας ρομ απλα μπαινεις στο recovery και το φλασαρεις απο πανω....κανεις και ενα wipe cache kai dalvik cache και εσαι ετοιμος πιστευω πιστευεις η εισαι σιγουρος?να υποθεσω πρεπει να κανω τα παντα backup οπως και να εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εγώ πάντα ότι και αν έβαζα έκανα φουλ γουαιπ για να είμαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλά η νέα ρομ και είναι και μια ευκαιρία να καθαρίσει από σκουπίδια. Τώρα αυτό για το μπακαπ εννοείτε πάντα περάσεις πριν κάθε κίνηση. Αν πάντως θες μπορείς να την περάσεις όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω από πάνω και με μόνο τα γουαιπ που είπε πάντα πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εγώ πάντα ότι και αν έβαζα έκανα φουλ γουαιπ για να είμαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλά η νέα ρομ και είναι και μια ευκαιρία να καθαρίσει από σκουπίδια. Τώρα αυτό για το μπακαπ εννοείτε πάντα περάσεις πριν κάθε κίνηση. Αν πάντως θες μπορείς να την περάσεις όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω από πάνω και με μόνο τα γουαιπ που είπε πάντα πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ. καλα θα την βαλω σα να εβαζα καινουρια ρομ να ειμαι σιγουρος.το μονο που βαριεμαι ειναι πως πρεπει να στηνω παλι το κινητο οπως ειναι τωρα.ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 καλα θα την βαλω σα να εβαζα καινουρια ρομ να ειμαι σιγουρος.το μονο που βαριεμαι ειναι πως πρεπει να στηνω παλι το κινητο οπως ειναι τωρα.ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!! Nova launcher μπακαπ και σε αυτό και μαζί με titanium έτοιμο σε 5λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 πιστευεις η εισαι σιγουρος?να υποθεσω πρεπει να κανω τα παντα backup οπως και να εχει. Αυτο το καιρο ειμαι με nightly rom δλδ καθε μερα και update... δεν εχω κανει ποτε καθαρισμα.Απλα "κουμπωμα" απο πανω και ολα καλα :O Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Nova launcher μπακαπ και σε αυτό και μαζί με titanium έτοιμο σε 5λεπτα μετα το μπακαπ απο τιτανιουμ οταν επανεφερα τα αρχεια το κινητο συνεχως κρασαρει και γραφει πως κατι διακοπηκε.πρεπει να επαναφερω ορισμενα και οχι ολα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 μετα το μπακαπ απο τιτανιουμ οταν επανεφερα τα αρχεια το κινητο συνεχως κρασαρει και γραφει πως κατι διακοπηκε.πρεπει να επαναφερω ορισμενα και οχι ολα??? Δεν πρέπει να επαναφέρεις αρχεία και εφαρμογές συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Δεν πρέπει να επαναφέρεις αρχεία και εφαρμογές συστήματος. ναι οκ μετα το θυμηθηκα.απλα νομιζα πως επειδη ειναι η ιδια ρομ πως μπορουσα να τα επαναφερω ολα χωρις προβλημα.την ξαναπερασα και εκανα μπακαπ μονο τις εφαρμογες. λοιπον επειδη η sweet v11 εχει μια ελλειψη που για μενα ειναι βασικη θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια αλλη με βαση τον tw.αυτο που με ενοχλει ειναι πως δεν μπορεις να αλλαξεις τη σειρα των toggles!ευχαριστω. Edited November 12, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ναι οκ μετα το θυμηθηκα.απλα νομιζα πως επειδη ειναι η ιδια ρομ πως μπορουσα να τα επαναφερω ολα χωρις προβλημα.την ξαναπερασα και εκανα μπακαπ μονο τις εφαρμογες. λοιπον επειδη η sweet v11 εχει μια ελλειψη που για μενα ειναι βασικη θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια αλλη με βαση τον tw.αυτο που με ενοχλει ειναι πως δεν μπορεις να αλλαξεις τη σειρα των toggles!ευχαριστω. Εγώ με team union είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και η Ultimate μου άρεσε όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εγώ με team union είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και η Ultimate μου άρεσε όμως. Τις εχω δοκιμασει και τις 2.νομιζω πως θα κατσω τελικα με τη sweet.ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλη οποτε μια θυσια με τα toggles θα την κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μόλις πέρασα αυτήν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378032 εξαιρετική!!! Παιδιά να την βάλετε :) .. Πανεύκολα κιόλας. Μια ερώτηση, την εφαρμογή S Note που μπορώ να την βρώ να την περάσω? Είναι το μόνο που μου λείπει (η CM αυτή έχει και gestures για πενάκι!) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts