Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το δέχονται εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη. Το ΙΜΕΙ δεν τους αρκεί. Παρότι βλέπουν απο το ΙΜΕΙ πως είναι Ευρωπαικό μοντέλο και ως γνωστόν όλα τα ευρωπαικά samsung έχουν 2 χρόνια εγγύηση, χρειάζονται απόδειξη για να διαπίστωσουν πως ένα προιόν που δεν κυκλοφορεί 2 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά, είναι εντός εγγύησης(τώρα, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2 χρόνια κυκλοφορίας) :angry: :dash:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το δέχονται εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη. Το ΙΜΕΙ δεν τους αρκεί. Παρότι βλέπουν απο το ΙΜΕΙ πως είναι Ευρωπαικό μοντέλο και ως γνωστόν όλα τα ευρωπαικά samsung έχουν 2 χρόνια εγγύηση, χρειάζονται απόδειξη για να διαπίστωσουν πως ένα προιόν που δεν κυκλοφορεί 2 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά, είναι εντός εγγύησης(τώρα, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2 χρόνια κυκλοφορίας) :angry: :dash:

Μπορεί να θέλουν την απόδειξη ως στοιχείο ότι δεν είναι κλεμμένο...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μπορεί να θέλουν την απόδειξη ως στοιχείο ότι δεν είναι κλεμμένο...

Μλκιες της σαμσουνγκ φιλε μου. Αν εμενα μου το πηρε δωρο η θεια μου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

μίλα με τα κεντρικά τηλεφωνικός πες τους πως μπορείς να εξηπηρετηθεις

πιστεύω να βρείς άκρη. απο το μαγαζί που το πήρες δεν μπορείς να βρεις την απόδειξη η απο όποιων το αγορασες;

Ρυθμισεις -> σχετικα με το τηλ

Συγνώμη εγώ φταίω.. Ποια έκδοση πρέπει λογικά να φοράει μετά από όλες τις αναβαθμίσεις τις Samsung!!!

Φιλικά

Δημήτρης

Αναλογα την χωρα αγορας. Ελλαδα δεν νομιζω να εχει 4.1.2 αλλα υπαρχουν απο αλλες χωρες και την περνας απο odin.

μίλα με τα κεντρικά τηλεφωνικός πες τους πως μπορείς να εξηπηρετηθεις

πιστεύω να βρείς άκρη. απο το μαγαζί που το πήρες δεν μπορείς να βρεις την απόδειξη η απο όποιων το αγορασες;

Εμενα παντως που δεν εχω αποδειξη μου ειπαν απο το κεντρικο service οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση με το ιμει αλλα απο την ημερομηνια παραγωγης μιας κ η ημερομηνια αγορας δε μπορει να δειχθει καπως

κάποιος που έχει την xxlt6 να μας πεί πιά Ρομ έχει και τι λέει η μπαταρία έχει καμια διαφορά?

ο συνδιασμος energy+coh τι λεει απο μπαταρια?

3ώρες με 1% να απομένει. δλδ μια απο τα ίδια

Με τι χρηση ομως?Εγω πχ ακουω ραδιοφωνο mp3 αντε και λιγο internet οταν ερχομαι Αθηνα στον δρομο και χανω σιγουρα 15-20% της μπαταριας μπορει και παραπανω δηλαδη σε 1.30 ωρα το πολυ οχι με την συγκερημενη rom με την ultimate.Γι αυτο ρωταω για να την δοκιμασω

Edited by Segas_Dimitris

Με τι χρηση ομως?Εγω πχ ακουω ραδιοφωνο mp3 αντε και λιγο internet οταν ερχομαι Αθηνα στον δρομο και χανω σιγουρα 15-20% της μπαταριας μπορει και παραπανω δηλαδη σε 1.30 ωρα το πολυ οχι με την συγκερημενη rom με την ultimate.Γι αυτο ρωταω για να την δοκιμασω

όλα κλειστά μόνο WiFi Internet και κάνε 30λεπτο κλείσει. έτσι βγάζει 3 ώρες οθόνη.

καλά πάμε 24 ώρες και ουτε ενα σχόλιο ουτε εδώ ουτε στο xda αχ παει το κινητό μας τελειώνει δυστυχώς.

και έλεγα να μην πάω στο 2 αλλά δεν το βλέπω.

Όσο υπάρχουν νέες ROM φίλε, θα το κρατήσουμε... Μη ξεχνάς ότι η 4.1.2 επίσημα δεν έχει έρθει για Ελλάδα. Πιθανόν (όταν δεηθεί η Samsung να τη διαθέσει) να είναι καλύτερη των υφιστάμενων ROMs ;)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Μια χαρά είναι το τηλέφωνο και το φόρουμ. Τα υπόλοιπα είναι μύθος , όπως και η Ελλαδίτσα μας. Στο xda ετοιμάζουν καινούργιες ρομ άρα όλα οκ. Ίσως μια μεγαλύτερη μπαταρία και τέλος. Οι κατασκευαστές δεν δίνουν τώρα ΤΟ τηλέφωνο. Όλα έχουν ταβανώσει.Μετά από κανένα 2χρονο τα συζητάμε για νέο τηλέφωνο.

Όσο υπάρχουν νέες ROM φίλε, θα το κρατήσουμε... Μη ξεχνάς ότι η 4.1.2 επίσημα δεν έχει έρθει για Ελλάδα. Πιθανόν (όταν δεηθεί η Samsung να τη διαθέσει) να είναι καλύτερη των υφιστάμενων ROMs ;)

εχεις δίκιο για να δούμε λίγο υπομονή θέλει

Μια χαρά είναι το τηλέφωνο και το φόρουμ. Τα υπόλοιπα είναι μύθος , όπως και η Ελλαδίτσα μας. Στο xda ετοιμάζουν καινούργιες ρομ άρα όλα οκ. Ίσως μια μεγαλύτερη μπαταρία και τέλος. Οι κατασκευαστές δεν δίνουν τώρα ΤΟ τηλέφωνο. Όλα έχουν ταβανώσει.Μετά από κανένα 2χρονο τα συζητάμε για νέο τηλέφωνο.

όχι και δυο χρόνια είπαμε όσο για το φόρουμ εννοείται οτι είναι το καλύτερο.

έβαλα Jon ROM 12.5 και το θέμα arya δουλεύει καλά αλλά μια απο τα ίδια. περιμένω team union λογικά αυτές τις μέρες θα την βγάλει μπας και κάνουν κάτι καλό.

Ειμαι νεος κατοχος ενος note i. Μην με αποκαρδιωνετε!!!

δεν υπάρχει λογος να το λες αυτό. έχε υπόψιν σου οτι και αυτά που λέω είναι γιατί είμαι 18 μήνες με το ίδιο κινητό δλδ το κινητό είναι καλό και γιαυτό το έχω τόσο καιρό αλλά απο την αλλη που άλλαζα 2κινητα το χρόνο το έχω βαρεθεί αυτό φταίει και όχι το κινητο.

άντε να περιμένω άλλους6 μήνες για να βγεί το ΝΟΤΕ3 χαχαχα υπομονή...

δεν υπάρχει λογος να το λες αυτό. έχε υπόψιν σου οτι και αυτά που λέω είναι γιατί είμαι 18 μήνες με το ίδιο κινητό δλδ το κινητό είναι καλό και γιαυτό το έχω τόσο καιρό αλλά απο την αλλη που άλλαζα 2κινητα το χρόνο το έχω βαρεθεί αυτό φταίει και όχι το κινητο.

άντε να περιμένω άλλους6 μήνες για να βγεί το ΝΟΤΕ3 χαχαχα υπομονή...

Εννοείται θα περιμένεις για το 3 και όχι το 2. Έπαιξα με το δύο για κάνα διήμερο, οκ, καλύτερη συσκευή σε όλα αλλά δεν έχει κάτι που να πω πάω αύριο να το πάρω . Είπαμε συνολικά καλύτερη. Αλλά το τρία αν έρθει με Snapdragon 800 θα κάνει πλάκα σε όλα τα υπόλοιπα πόσο μάλλον στο 2. Το να πηδαμε γενιά είναι ότι καλύτερο γιατί πραγματικά θα δεις μεγάλη διαφορά και όχι απλά ένα πιο γρήγορο τηλέφωνο.

Εννοείται θα περιμένεις για το 3 και όχι το 2. Έπαιξα με το δύο για κάνα διήμερο, οκ, καλύτερη συσκευή σε όλα αλλά δεν έχει κάτι που να πω πάω αύριο να το πάρω . Είπαμε συνολικά καλύτερη. Αλλά το τρία αν έρθει με Snapdragon 800 θα κάνει πλάκα σε όλα τα υπόλοιπα πόσο μάλλον στο 2. Το να πηδαμε γενιά είναι ότι καλύτερο γιατί πραγματικά θα δεις μεγάλη διαφορά και όχι απλά ένα πιο γρήγορο τηλέφωνο.

Για τον κόσμο έξω από τα φόρουμ και όχι για εμας εδώ τους "καμμένους" :p τα τεχνικά χαρακτηριστικά ελάχιστη σημασία έχουν.Οι περισσότεροι θέλουν μια συσκευή που θα λειτουργεί άψογα και λιγο τους νοιαζει αν έχει exynos ή snapdragon 800 και android 4 ή 14.To note 2 αυτό ακριβώς προσφέρει,την άψογη λειτουργία.Με την κυκλοφορία του note 3,η τιμή του note 2 θα πέσει και άλλο και θα αποτελεί την απόλυτη αγορά για όποιον θέλει μια απροβλημάτιστη συσκευή για μια 2ετια τουλάχιστον.Λογικά κατά τον δεκέμβρη μετά την κυκλοφορία του note 3 θα έχει πάρει και την 4.2.χ και θα είναι value for money.

καλησπέρα σας θα πουλησω το κινητο και θα ηθελα να βαλω μια rom μαμα ας πουμε υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασω ξερω μονο μεσω odin.παρακαλω αν εχει χρονο καποιος!!!

καλησπέρα σας θα πουλησω το κινητο και θα ηθελα να βαλω μια rom μαμα ας πουμε υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασω ξερω μονο μεσω odin.παρακαλω αν εχει χρονο καποιος!!!

απο εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/

πατά στο σερτς Ν7000 και κατέβασε Ρομ και την περνάς απο Οντίν.

θα έλεγα να περάσεις την τελευταία γερμανική xxlt4 γνώμη μου.