Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποτιθεται οτι η τελευταία lsf ειναι βελτιωμενη lsc και ειναι υποδεέστερη της lsz. Ετσι αναφερουν στο topic της rom. Εγω τη βρηκα ακριβως στα ιδια επίπεδα με την lsz. Mπαταρια πολυ μετρια σε καμια περιπτωση δεν εχει ιδιαιτερα καλη αυτονομια.

Λοιπον εβαλα τον τελευταιο thor kernel 0.38σε asylum και το κινητο πεταει χωρις να κολλαει πουθενα και δεν εχει καθολου άσχημη αυτονομία

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υποτιθεται οτι η τελευταία lsf ειναι βελτιωμενη lsc και ειναι υποδεέστερη της lsz. Ετσι αναφερουν στο topic της rom. Εγω τη βρηκα ακριβως στα ιδια επίπεδα με την lsz. Mπαταρια πολυ μετρια σε καμια περιπτωση δεν εχει ιδιαιτερα καλη αυτονομια.

Λοιπον εβαλα τον τελευταιο thor kernel 0.38σε asylum και το κινητο πεταει χωρις να κολλαει πουθενα και δεν εχει καθολου άσχημη αυτονομία

Σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ από τον Thor που λες ;

Sent from my note

Εμένα με ενδιαφέρει να μην μου κάνει κανένα πρόβλημα κλπ. Εάν είναι σταθερή όπως ήταν η Burt δεν έχω λόγω να μην την κρατήσω ή έστω να ξαναγυρίσω στην burt. Για μπαταρία θα σας πω σε 1-2 ημέρες να στρώσει πρώτα, αν και δεν βλέπω να έχει τεράστιες διαφορές από την burt η οποία με είχε αφήσει πολύ ευχαριστημένο σας πληροφορώ, με μεγάλη χρήση και το έβγαζα άνετα το 24ώρο. Η Asylum με την ίδια χρήση δεν είχε τόσο διάρκεια με τίποτα.

http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=35&t=807&start=1635

Θέλει login. Ο τελευταίος test ειναι ο 0.85.

Επισης η ρομ του φορουμ ειναι πολυ καλη (η 4.2.2)

Παιδιά μου φαίνεται ότι η alliance έχει την καλύτερη μπαταρία από όλες μέχρι στιγμής.

Θα επανέλθω στο θέμα αλλά μου φαίνεται ότι πάει πολύ καλά.Επίσης το έχω γονατίσει το κινητό με next launcher που είναι πολύ πιο βαρύς από nova και με ένα κάρο εφαρμογές και widgets και δεν δείχνει να μασάει πουθενά.

Πάντα όλες οι alliance ήταν εγγύηση.

Τέλος.

Η Asylum με την ίδια χρήση δεν είχε τόσο διάρκεια με τίποτα.

Παρατηρείστε λίγο όσοι έχετε asylum και cm10 γενικώς.

Σας δουλεύει ο όπερα(και ο κανονικός και ο μπετα) σωστά;

Εμένα μου φαίνεται ότι ζορίζονται εκεί ενώ σε στοκ βάση είναι και οι δύο ΒΟΥΤΥΡΟ.

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν οι εφαρμογές αλλά σε alliance πάνε σφαίρα.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό

Thanks

Sent from my note

Edited by freddaras

Εγω τώρα στηνω τη νεα asylum η οποία με το στοκ κερνελ μου φαίνεται πολύ άργη. Οπότε κανω ενα backup και περναω Thor

Εγω τώρα στηνω τη νεα asylum η οποία με το στοκ κερνελ μου φαίνεται πολύ άργη. Οπότε κανω ενα backup και περναω Thor

καλημερα

ο thor ειναι o κερνελ η εβγαλαν ρομ τετοια??

ευχαριστω

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Στη σελίδα που δίνεις η τελευταία έκδοση κερνελ που βρίσκω ειναι 0.36.8 και δεν βρίσκω 0.85

Λαθος δικο μου. Εννοουσα 0.36.8.

Υπαρχει και μια ρομ 4.2.2 του thor cm10.1 based. Προτείνω να τη δοκιμασετε. Εχει καποια μικρα lag αλλα ειναι πολυ καλη

Edited by giokspy

Οκ.Τώρα εβαλα την σημερινή asylum με τον 0.36.8 thor kernel.Γενικά βλέπω ότι ο τύπος ειναι λίγο "τρελιάρης" ε; :p Κάνει αρκετά πειράματα και απορώ πως η συσκευή του ζει ακόμη.Από ότι είδα στο changelog έχει καταφέρει να φτιάξει και το tv out για hw decoded files

Οκ.Τώρα εβαλα την σημερινή asylum με τον 0.36.8 thor kernel.Γενικά βλέπω ότι ο τύπος ειναι λίγο "τρελιάρης" ε; :p Κάνει αρκετά πειράματα και απορώ πως η συσκευή του ζει ακόμη.Από ότι είδα στο changelog έχει καταφέρει να φτιάξει και το tv out για hw decoded files

εισαι ευχαριστημενος απο τον συνδυασμο αυτο φιλε μου???

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Απο ταχύτητα ναι.Απο μπαταρία θα δείξει τις επόμενες ώρες μιας και την έβαλα πριν λιγο

Απο ταχύτητα ναι.Απο μπαταρία θα δείξει τις επόμενες ώρες μιας και την έβαλα πριν λιγο

μπορεις να δωσεις ενα λινκ να τον κατεβασω γιατι δεν τον βρισκω...????

αν μπορεις ανεβασε τον στο dropbox

ευχαριστω

μπορεις να δωσεις ενα λινκ να τον κατεβασω γιατι δεν τον βρισκω...????

αν μπορεις ανεβασε τον στο dropbox

ευχαριστω

https://www.dropbox.com/s/glo97ptin4xkrhc/thor-kernel-jb-v0.36.8-reborn-mr1.zip

Σε καταναλωση σε μενα ειναι στα επιπεδα της tw δηλαδη βγαζει περιπου 3ωρες προβολη.

Με το στοκ της asylum βγαζω κανα μισάωρο παραπανω

Σε καταναλωση σε μενα ειναι στα επιπεδα της tw δηλαδη βγαζει περιπου 3ωρες προβολη.

ευχαριστω πολυ

εμενα η ταχυτητα με ενδιαφερει πιο πολυ.

ποιος ειναι πιο γρηγορος??

Εγώ με tw όπως burt βγάζω κοντά στις 4 ώρες προβολή με 22 εως 23 ώρες συνολική χρήση.Οπότε αν βγάζει 3 ώρες ειναι αρκετά κάτω από την tw

Εγώ με tw όπως burt βγάζω κοντά στις 4 ώρες προβολή με 22 εως 23 ώρες συνολική χρήση.Οπότε αν βγάζει 3 ώρες ειναι αρκετά κάτω από την tw

Ας μενα παντως ολες οι tw μου βγαζουν το πολυ 3ωρες και κατι. Αν το αφησω με χαλαρη χρηση κάνα 24ωρο βγαζουν max 2:30 ωρες

εβαλα χτες στην sweet 4.5 και μολις περασα thor 0.35 Το κινητο ανοιγει και εκει στα λευκα γραμματα στην αρχη ειναι μια μπαρα που φορτωνει μπλε και μετα μαυρη οθονη.αν πατησω τα softkeys αναβουν αλλα αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

εβαλα χτες στην sweet 4.5 και μολις περασα thor 0.35 Το κινητο ανοιγει και εκει στα λευκα γραμματα στην αρχη ειναι μια μπαρα που φορτωνει μπλε και μετα μαυρη οθονη.αν πατησω τα softkeys αναβουν αλλα αυτο.

Μπες στο recovery του thor κανε ολα τα wipes, ξαναπερνα philz kernel και εγκατασταση απο την αρχη. Αν βεβαια φτιαξει με απλο περασμα philz ok οποτε δοκιμασε να ξαναπερασεις philz

Μπες στο recovery του thor κανε ολα τα wipes, ξαναπερνα philz kernel και εγκατασταση απο την αρχη. Αν βεβαια φτιαξει με απλο περασμα philz ok οποτε δοκιμασε να ξαναπερασεις philz

Ναι και εγώ πιστεύω οτι αν ξαναπερασεις philz μονο θα στρώσει..

εβαλα απλα παλι Philz και ανοιξε.πως καταλαβα οτι κανει και για Tw.Τεσπα..στο τσακ ημουν να βαλω υπογραφη "Proud owner SGN Brick" χχαχαχααχαχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

εβαλα απλα παλι Philz και ανοιξε.πως καταλαβα οτι κανει και για Tw.Τεσπα..στο τσακ ημουν να βαλω υπογραφη "Proud owner SGN Brick" χχαχαχααχαχ

;)...πάντως έχει βγει speedmod kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181599... Τσεκαρε τον..

;)...πάντως έχει βγει speedmod kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181599... Τσεκαρε τον..

Τρομερά νέα! Τον χρησιμοποιώ από Sg2 εποχές και τώρα ψήνομαι ακόμα περισσότερο να βάλω tw rom.