dimosxania Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλημερα παιδια...εχω ενα θεμα....εχω την asylum και προσπαθησα χθες να το γυρισω σε στοκ ics μεσω οντιν αλλα κολλαει στο μπουτ..τωρα ξαναπερασα την asylum αλλα σας ρωταω μηπως και ξερετε πως μπορω να το περασω στοκ firmware.Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) ξερουμε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907 τι ειναι αυτο? Deodexed Version of new UBLSF Α!επισης εχουμε κανα λινκ με Miui? Edited March 6, 2013 by nikolis2000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) ξερουμε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907 τι ειναι αυτο? Deodexed Version of new UBLSF Α!επισης εχουμε κανα λινκ με Miui? Nεα official rom νεο modem http://androidjinn.com/update-galaxy-note-n7000-to-ublsf-android-4-1-2-firmware.html Για καποια νησια της καραιβικης κατω απο τη βενεζουελα. Δε νομιζω να ειναι καμια της προκοπης αλλα για να ανεβει στο xda. Ελπιζω το UBLSF modem να μην εχει προβλημα Edited March 6, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 α ωραια αντε να την ανεβασει να δουμε τι ψαρια πιανει και αυτη :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Παιδια τελικα υπαρχει τροπος να εχουμε ελληνικο πληκτρολογια στην team union?χωρις να βαλουμε καποιο εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Παιδια τελικα υπαρχει τροπος να εχουμε ελληνικο πληκτρολογια στην team union?χωρις να βαλουμε καποιο εξτρα Βάζεις τα αρχεία στους αντίστοιχους φακέλουs με permission rw-r-r http://db.tt/3do8XAIo Δες τρεις σελίδες πριν Υπάρχει κάνας οδηγός πως στήνουμε dual boot στο galaxy note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ξερουμε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907 τι ειναι αυτο? Deodexed Version of new UBLSF Α!επισης εχουμε κανα λινκ με Miui? What do you get with the deodexed UBLSF? Deodexed, zipaligned, rooted (PhilZ XXLSZ kernel) No apps removed, no changes, stock, no-wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Βάζεις τα αρχεία στους αντίστοιχους φακέλουs με permission rw-r-r http://db.tt/3do8XAIo Δες τρεις σελίδες πριν Υπάρχει κάνας οδηγός πως στήνουμε dual boot στο galaxy note? Οδηγός για dual boot υπάρχει στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748588 αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τι είδους ρομ θες να μπουτάρεις.π.χ. δεν υπάρχει κερνελ που να μπορεί να μπουτάρει cm10.1 και tw jb rom ή cm10.1 απο την sd οπότε πρέπει να αλλάζεις κερνελ κάθε φορά που θες να μπουτάρεις από cm10.1 σε tw jb rom και η cm10.1 να ειναι οπωσδήποτε στην εσωτερική μνήμη.Επισης από ότι διαβάζω δε μπορείς να βάλεις στην sd tw jb rom που έχει preload φάκελο αλλά εγώ κατάφερα να βάλω κανονικά την burt,γιατί στην εσωτερική μνήμη είχα ήδη την burt και όταν την έβαλα στην sd,χρησιμοποίησε το preload απο την nand και μετά για να βάλω την cm10.1/stunner κτλ κάνω wipe all userdata και το preload δεν επηρεάζεται.Σήμερα έκανα το λάθος να προσπαθήσω να βάλω απο την internal sd ως δεύτερη ρομ την ultimate και μου έκανε μαντάρα το preload partition. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 καλησπερα.δεν ξερω αν πρπεπει να σας γραψω εδω το προβλημα που εχω...Αγορασα το κινητο αυτο απο καποιον ο οποιος μαλλον το ειχε πειραξει γιατι ειχα jealy bean πριν τα χριστουγεννα.το προβλημα μου ειναι οτι ψιλοκολλαει συνεχεια.συνδεομαι μεσω kies μηπως και κανω αναβαθμηση και μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη στο κινητο.μπορω να το κανω να οπω ηταν αρχικα για να μπορω να παιρνω τις αναβαθμισεις απο την samsung?ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Thanks. Βασικά ο hydrocore nirvana νομίζω υποστηρίζει και τις δύο αλλά στη jb είναι πολύ laggy και δε δουλεύει και το home button. Ένας developer της προκοπής δεν υπάρχει να βγάλει ένα αξιοπρεπή tw kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 καλησπερα.δεν ξερω αν πρπεπει να σας γραψω εδω το προβλημα που εχω...Αγορασα το κινητο αυτο απο καποιον ο οποιος μαλλον το ειχε πειραξει γιατι ειχα jealy bean πριν τα χριστουγεννα.το προβλημα μου ειναι οτι ψιλοκολλαει συνεχεια.συνδεομαι μεσω kies μηπως και κανω αναβαθμηση και μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη στο κινητο.μπορω να το κανω να οπω ηταν αρχικα για να μπορω να παιρνω τις αναβαθμισεις απο την samsung?ευχαριστω για το χρονο σας Ποια rom έχει? Τι λέει στο σχετικά με το τηλέφωνο? Είναι root? Tι kernel εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 μπορεις να μου πεις που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 μπορεις να μου πεις που θα το βρω? Σχετικα με το τηλεφωνο-στο τελος αριθμος εκδοσης και κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Σχετικα με το τηλεφωνο-στο τελος αριθμος εκδοσης και κερνελ εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLSC εκδοση kernel 3.0.31-619662 se.infra@sep-114#3 smp preempt fri nov 30 11:53:07 kst 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Thanks. Βασικά ο hydrocore nirvana νομίζω υποστηρίζει και τις δύο αλλά στη jb είναι πολύ laggy και δε δουλεύει και το home button. Ένας developer της προκοπής δεν υπάρχει να βγάλει ένα αξιοπρεπή tw kernel? υπάρχει αλλά αν δεν είσαι dev ο ίδιος δεν μπορείς να καταλάβεις και να εκτιμήσεις πόσο χρόνο και κόπο, ψυχολογικό και σωματικό, χρειάζεται για κάτι για το οποίο στην τελική δεν πληρώνεσαι ούτε είσαι υποχρεωμένος να κάνεις .. το σχόλιο σου είναι προσβλητικό προς όλους όσους παλεύουν να διατηρείται η κοινότητα μας παραγωγική και ελεύθερη.. τεσπα.. εχει δοκιμάσει κάποιος alliance rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612 να πει εντυπώσεις..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Έχει κάποια leak lsc. Μπορείς ειτε να φλασαρεις την official LSZ ειτε αν έχει recovery κάποια custom κατα προτίμηση sweet η burt απο το xda. Δοκίμασε να πατήσεις το power αν βγάζει επιλογή rebot -recovery υπάρχει αλλά αν δεν είσαι dev ο ίδιος δεν μπορείς να καταλάβεις και να εκτιμήσεις πόσο χρόνο και κόπο, ψυχολογικό και σωματικό, χρειάζεται για κάτι για το οποίο στην τελική δεν πληρώνεσαι ούτε είσαι υποχρεωμένος να κάνεις .. το σχόλιο σου είναι προσβλητικό προς όλους όσους παλεύουν να διατηρείται η κοινότητα μας παραγωγική και ελεύθερη.. τεσπα.. εχει δοκιμάσει κάποιος alliance rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612 να πει εντυπώσεις..? Εντάξει εχεις δίκιο δε λεεω αλλά κρίνοντας απο τα αλλά galaxy που είχα που υπηρχαν πολύ καλοί kernels απογοητευτηκα στο note. Παλιά υπήρχε o hydracore για ocs αλλά για jb τίποτα.ίσως η samsung περιορίζει πολύ τους developers με το να μη δίνει τίποτα η πολλές φορες απ οτι λέγεται δίνει παραπλανητικά sources. Κατεβαζω τωρα την καινουρια UTLSF να δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις Edited March 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Λοιπον εντυπωσεις απο τη νεα UBLSF. Μια απο τα ιδια.δεν κατσλαβα καποια διαφορα απο την LSZ και νομιζω οτι η μπαταρια πέφτει πιο γρηγορα, μετα βιας το βλεπω να βγαζω 3 ωρες προβολη με ελαχιστη φωτεινότητα. Το νεο μοντεμ ειναι μια χαρα Και με αλλαγη στο background σε blue. Edited March 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ΠΑΤΑ ΕΔΩ Μου δούλεψε κανονικά σε stunner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ΠΑΤΑ ΕΔΩ Μου δούλεψε κανονικά σε stunner Καλημερα τα φλασαρες απο recovery η τα ξεζιπαρες?? πως τα περασες?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Απο recovery. Πρεπει να κανεις mount system αν δεν ειναι ηδη. Δοκιμασε κανεις το rosemary αν δουλευουν τα bold πχ στο tapatalk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Απο recovery. Πρεπει να κανεις mount system αν δεν ειναι ηδη. Δοκιμασε κανεις το rosemary αν δουλευουν τα bold πχ στο tapatalk? τι εννοεις φιλε μου με το " mount system " μου τα χαλασες εδω... :):) με την τροποποιηση σου ευχαριστω edit. το βρηκα , ηταν μεσα στο recovery :) Edited March 7, 2013 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Αν δεν ειναι mount το system μπορεί να μη δουλεψει. Καποιοι κερνελς το εχουν αυτοματα καποιοι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) sorry λάθος παίδες. Edited March 7, 2013 by rebel1 wrong post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Απο recovery. Πρεπει να κανεις mount system αν δεν ειναι ηδη. Δοκιμασε κανεις το rosemary αν δουλευουν τα bold πχ στο tapatalk? Με με την Chococooky δεν δουλεβουν υα Μπολτ γράμματα. Edit. Τις δοκιμασα όλες καμια δεν εχει κριμα. Edited March 7, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Έχει τραβήξει κάποιος μεγάλης διάρκειας βίντεο να μου πει πόσο μπορούμε να τραβάμε ? Υπάρχει κάποιος περιορισμός ή μπορώ να τραβάω ανάλογα με τι μπαταρία έχω και πόσο χώρο έχω στην SD ? Αγόρασα αυτό http://goo.gl/QAwTS που είναι αντάπτορας για έναν τρίποδα που έχω και επειδή με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο το βίντεο που τραβάω με το note λέω να το χρησιμοποιώ και σαν κάμερα να τραβάω σε εκδηλώσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts