Roccat Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Περνάς απλά από το στοκ recovery (power+home+volume up) τον Philz kernel αφού τον έχεις αποθηκεύσει στην εξωτερική κάρτα σαν install update from external card http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191 ποιο απο ολα κατεβαζω ??? μην κανω καμια χαζομαρα.... επισης σε microsd μονο πρεπει να μπει ? Στην εσωτερικη δεν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αυτό http://www.mediafire.com/?rj9tpyclwcchjz7 κατεβάζεις.Δυστυχως το stock recovery φλασάρει αρχεία μόνο από microsd και όχι από την εσωτερική Αλλη λύση ειναι να βάλεις το tar αρχείο μέσω odin http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31911682&postcount=3 αλλά θα σου ανεβάσει το μετρητή οπότε η sd ειναι σχεδόν απαραίτητη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δουλευει σε σας το airview στο splanner και snote στην sweet? γιατι λενε οτι δουλευει αλλα σε μενα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Στο s-note πως ακριβώς πρέπει να δουλεύει το airview? π.χ. κινούμαι πάνω-κάτω,δεξιά-αριστερά με το stylus μέσα στη σελίδα.Πρέπει να κάνει και κάτι άλλο; Kαι στο s-planner σε προβολή μήνα δεν κάνει airview στα συμβάντα αλλά σε προβολή εβδομάδας κάνει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Ερώτηση Σε μερικά MOD βλέπω και έχει download για system η για preload ποιο πρέπει να βάλουμε και γιατί είναι ετσι τώρα? λέει να κατεβάσεις ανάλογα με το που είναι το SystemUI.apk οκ αλλά γιατί?? πχ εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151953 και έχω παρατηρήσει οτι με explorer δεν σε αφήνει να σβησεις αρχεία απο το system/app Edited February 26, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δες με ένα root explorer στο /system/app και στο preload/ και όπου βρεις το systemui.apk βάζεις και το ανάλογο αρχείο.Εγώ τώρα έβαλα την σημερινή asylum. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Στο s-note πως ακριβώς πρέπει να δουλεύει το airview? π.χ. κινούμαι πάνω-κάτω,δεξιά-αριστερά με το stylus μέσα στη σελίδα.Πρέπει να κάνει και κάτι άλλο; Kαι στο s-planner σε προβολή μήνα δεν κάνει airview στα συμβάντα αλλά σε προβολή εβδομάδας κάνει Τελικά στο snote δουλεύει μόνο στον τίτλο. Τώρα το είδα και στο Splaner. Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Η εφαρμογή κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ... Πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό επιτέλους δεν ανοίγει το Google maps από μόνο του.. Έχεις control στα πάντα στο κινητό σου πλέον. Sent from my note freddy, το έβαλα, αλλα δεν μπορείς να <<πειράξεις>> τα αρχεία συστήματος..πως παγωσες το google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Προφανώς το εχει σαν εφαρμογή χρηστη. Εγω χρησιμοποιω autoruns αλλα η free εκδοση εχει περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Πολύ καλό ειναι και το gemini app manager χωρίς τον περιορισμό των 10 στοιχείων της free έκδοσης του autorun manager.Σε αφήνει να αλλάξεις τα autorun και σε εφαρμογές συστήματος και μάλιστα βλέπει περισσότερα στοιχεία από το autostarts. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παία το ειχα αλλά οταν αλλαζα την αυτοματη εκκίνηση μιας εφαρμογής μετα δεν ξεκιναει καθολου. Κανένας κερνελ της προκοπης θα βγει για την LSZ? Δεν υπαρχει κανας καλος devwloper να βελτιωσει τον στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δεν έχω τέτοιο θέμα.Μια χαρά ξεκινάνε οι εφαρμογές. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 αυτή την εφαρμογή την είδα από το s3 omega rom ειναι φοβερή αλλά δυστυχώς μετά απο δοκιμή δεν δουλεύει στο δικό μας τηλ, υπάρχει καμιά αντηστηχη που δουλεύετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 λοιπον δοκιμασα την Cassies XtraLiteRom V14 αλλα την εβγαλα αμεσως γιατι δεν ειχε τιποτα απο snote μεσα εφαρμογες. Τωρα εχω την ultimate.Εβαλα και την sweet.Η sweet με την ultimate οχι πολυ μεγαλες διαφορες σε ταχυτητα.Εχω αρκετο lag και παλι μετα απο πολυ βγαλε βγαλε γμτ.Θελω να βαλω και την slimwizz αλλα επειδη βαριεμαι παλι απο την αρχη μπορω να παρω backup μεσα απο cwm οτι εχω τωρα να βαλω την slimwizz και αμα δεν μου κανει να το επαναφερω?Αλλα θα ειναι το κινητο οπως ειναι τωρα?Με τα μηνυματα τα ξυπνητηρια τις κλησεις τους κωδικους απο ασυρματα δικτυα που εχω ηδη συνδεθει τις εφαρμογες που εχω κλεισει απο το greenify και το autorun manager?Δηλαδη με λιγα λογια ΑΚΡΙΒΩΣ οπως την αφησα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 freddy, το έβαλα, αλλα δεν μπορείς να <<πειράξεις>> τα αρχεία συστήματος..πως παγωσες το google maps? Καλημέρα. Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω είμαι ροοτ. Το έχω βγάλει από εφαρμογή συστήματος και το έχω βάλει από το μαρκετ:) Μετά με το πρόγραμμα το πάγωσα και ανοίγει οπότε θέλω εγώ. Είδα τεράστια διαφορά και στην ραμ αλλά και στην μπαταρία γενικώς με το πρόγραμμα αυτό. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Καλημέρα. Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω είμαι ροοτ. Το έχω βγάλει από εφαρμογή συστήματος και το έχω βάλει από το μαρκετ:) Μετά με το πρόγραμμα το πάγωσα και ανοίγει οπότε θέλω εγώ. Είδα τεράστια διαφορά και στην ραμ αλλά και στην μπαταρία γενικώς με το πρόγραμμα αυτό. Sent from my note Δεν είχα παρατηρήσει ότι τρέχουν από πίσω οι χάρτες. Κανένα άλλο πρόγραμμα που έχεις παγώσει από start up; Το κακό είναι ότι γυρίσαμε σε εποχές Windows Mobile να παγώνουμε προγράμματα για περισσότερη ram :( Edit : Ρε παιδιά, για όσους τον έχουν, πόσο νεράκι τρέχει ο tsf launcher πάνω σε cm. Πιο smooth απλά δεν γίνεται. Με χαλάνε μερικά πράγματα αλλά γενικά εξαιρετικός launcher. Edited February 27, 2013 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) λοιπον δοκιμασα την Cassies XtraLiteRom V14 αλλα την εβγαλα αμεσως γιατι δεν ειχε τιποτα απο snote μεσα εφαρμογες. Τωρα εχω την ultimate.Εβαλα και την sweet.Η sweet με την ultimate οχι πολυ μεγαλες διαφορες σε ταχυτητα.Εχω αρκετο lag και παλι μετα απο πολυ βγαλε βγαλε γμτ.Θελω να βαλω και την slimwizz αλλα επειδη βαριεμαι παλι απο την αρχη μπορω να παρω backup μεσα απο cwm οτι εχω τωρα να βαλω την slimwizz και αμα δεν μου κανει να το επαναφερω?Αλλα θα ειναι το κινητο οπως ειναι τωρα?Με τα μηνυματα τα ξυπνητηρια τις κλησεις τους κωδικους απο ασυρματα δικτυα που εχω ηδη συνδεθει τις εφαρμογες που εχω κλεισει απο το greenify και το autorun manager?Δηλαδη με λιγα λογια ΑΚΡΙΒΩΣ οπως την αφησα? Titanium backup και θα επαναφέρει τις εφαρμογές σου μαζί με τις ρυθμίσεις σε 1 5λεπτα. Θα σωθείς... Καλό θα ήταν να την αγοράσεις για να έχεις όλες τις λειτουργίες. Κάνει τα πάντα. Edit Είναι ασφαλές να σβήσω αυτά και τι είναι; 1) κοινή χρήση wiki direct 1.0 2)wifi direct 1.0 3)flashanotate 0.8.6 4)flashanotatesvc 0.8.4 Και αν αξίζει να τις σβήσω... Νέο update adobe flash player https://www.dropbox.com/s/ry932oue7c29izx/Adobe%20Flash%20Player%20v11.1.115.47.apk Edited February 27, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Οταν πάγωσα τo flashanotate σταμάτησε να δουλεύει το multiwindow Δεν είχα παρατηρήσει ότι τρέχουν από πίσω οι χάρτες. Κανένα άλλο πρόγραμμα που έχεις παγώσει από start up; Το κακό είναι ότι γυρίσαμε σε εποχές Windows Mobile να παγώνουμε προγράμματα για περισσότερη ram :( Edit : Ρε παιδιά, για όσους τον έχουν, πόσο νεράκι τρέχει ο tsf launcher πάνω σε cm. Πιο smooth απλά δεν γίνεται. Με χαλάνε μερικά πράγματα αλλά γενικά εξαιρετικός launcher. Προσωπικά δεν έχω έλλειψη ραμ αλλά αυτονομίας.Κλείνοντας όλα αυτά έχω καταφέρει να φτάνω εως και 4 ώρες χρήση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Οταν πάγωσα τo flashanotate σταμάτησε να δουλεύει το multiwindow Προσωπικά δεν έχω έλλειψη ραμ αλλά αυτονομίας.Κλείνοντας όλα αυτά έχω καταφέρει να φτάνω εως και 4 ώρες χρήση. Έχεις επιτύχει τρομερούς χρόνους. Πάω να δω τι μπορώ να παγώσω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δε θα το έλεγα.Εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38398053&postcount=423 δείχνει εικόνα με 4:47 τόσο δεν έχω πιάσει ούτε με κλειστή οθόνη που λέει ο λόγος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Οταν πάγωσα τo flashanotate σταμάτησε να δουλεύει το multiwindow Προσωπικά δεν έχω έλλειψη ραμ αλλά αυτονομίας.Κλείνοντας όλα αυτά έχω καταφέρει να φτάνω εως και 4 ώρες χρήση. Οταν λες όλα αυτά πια εννοείς;; το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά αν έχεις όρεξη φτιάξε έναν οδηγό.. Ποια κλείνεις;;; Να η αλιανς που ενσωμάτωσε πολύ στοιχεία από cm και έχουμε μια jb μου αλλάζουμε ότι θέλουμε. Αν δοκιμάσεις κάνεις ας μας πει εντυπώσεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612 Edited February 27, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Παιδια καλησπερα φοραω την asylum και εχω ενα προβλημα... οταν χτυπαει το τηλεφωνο, ο ηχος κλησης σταματαει αμεσως σε 1-2 δευτερα και μετα αθορυβο.. δεν ξερω τι φταιει γμτ αλλα χανω κλησης ετσι .... :( ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Οταν λες όλα αυτά πια εννοείς;; το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά αν έχεις όρεξη φτιάξε έναν οδηγό.. Ποια κλείνεις;;; Να η αλιανς που ενσωμάτωσε πολύ στοιχεία από cm και έχουμε μια jb μου αλλάζουμε ότι θέλουμε. Αν δοκιμάσεις κάνεις ας μας πει εντυπώσεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612 Καταρχήν έχω παρατηρήσει ότι έχει αρκετή κατανάλωση η σάρωση μέσων,διακομιστής μέσων κτλ.Δε γίνεται να ειναι αυτό πρώτο πάνω και από την οθόνη μετά την αλλαγή μπαταρίας και χωρίς να έχω ανοίξει εγώ κάποιο πρόγραμμα.Ετσι με την χρήση του gemini app manager (το βρήκα πιο βολικό από τα σχετικά προγράμματα),κλείνω το autorun στην αποθήκευση μέσων και μετά σε όσες εφαρμογές χρήστη και συστήματος έχουν ενεργό το εικονίδιο auto στο gemini app manager και τρέχουν κατά την εκκίνηση το οποίο το gemini το δείχνει ως "οn boot completed" ή γράφει στο autorun "on media mounted ή unmounted".Τέτοιες ειναι π.χ. το facebook,το tapatalk,o chrome,αναζήτηση google,mx player, κτλ ανάλογα και τις εφαρμογές που τρέχει ο καθένας θα υπάρχουν και άλλα πράγματα για κλείσιμο. Επισης ειναι και κάποια προγράμματα π.χ. picassa uploader που ξεκινάνε όταν αλλάζεις από wifi σε 3g,συνδέεις το καλώδιο κτλ και αυτά επισης με το gemini τα κλείνω.Γενικά η λίστα ειναι αρκετά μεγαλη και δυστυχώς από ότι ειδα αν αλλάξω ρομ,πρέπει να τα ξανακλείσω μιας και το titanium με την επαναφορά της εφαρμογής,δεν επαναφέρει και τις ρυθμίσεις που έκανες.Ισως να επαναφέρονται με κάποια επαναφορά δεδομένων συστήματος στο titanium αλλά αυτό το αποφεύγω από ρομ σε ρομ για να μην έχω τίποτε περίεργα κολλήματα Edited February 27, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εχω βαλει την αλιανς κ εχω το εξης θεμα οταν αλλαζω την ταπετσαρια στην αρχικη οθονη και αλλαζω σελιδα κουνιεται κ η ταπετσαρια.πως γινεται να ειναι σταθερή η ταπετσαρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εχω βαλει την αλιανς κ εχω το εξης θεμα οταν αλλαζω την ταπετσαρια στην αρχικη οθονη και αλλαζω σελιδα κουνιεται κ η ταπετσαρια.πως γινεται να ειναι σταθερή η ταπετσαρια? ποιον launcher φορας?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts