araditsas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 εβαλα Sweet rom για αρχη ολα ειναι οκ θα επανελθω αυτο που μου κανει εντηπωση ειναι απο τον φακελω system/apps δεν μπορω να διαγραψω εφαρμογεσ που θελω αλλα μονο με το τιτανιουμ ετσι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Την κατεβάζω και από το μέγεθος και μόνο καταλαβαίνω πως είναι full έκδοση οπότε θα έχει μέσα ότι σαβούρα θέλει ο καθένας μας. Την περίμενα πιο light ή έστω για επιλογή, αλλιώς θα πρέπει να πάμε στα settings/apps να σβήνουμε με το χέρι ότι έχει και δεν έχει άχρηστο. Πάντως έχω να παρατηρήσω κάτι. Τόσες και τόσες εβδομάδες περιμέναμε όλοι μας την official JB πως και πως, τελικά όπως αποδεικνύεται, κανείς μας μέχρι τώρα με αυτά που έχει δει, δεν έκανε έστω ένα ουααα :) Δεν είναι κάτι τρανταχτό. Έχω δίκαιο ή μου φαίνεται; Εγώ την μόνη διαφορά από όλες τις προηγούμενες που είδα, είναι μόνο ότι είναι γρήγορη και πιο σταθερή, οπότε όλο αυτό τον καιρό απλά στην SAM δούλευαν μόνο πάνω σε fix και τέτοια. Πέταξαν μια beta στην αρχή, την πήραμε όλοι εμείς, διάβαζαν αυτοί τι λάθη βρίσκαμε κάθε μέρα, την δοκίμαζαν και αυτοί εννοείτε και απλά έτσι τέλειωσε το θέμα. Τώρα εάν με ρωτήσει κάποιος πρακτικά τι θα ήθελα. Ε καλύτερα ας γυρίσω στην Asylum :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Η sweet που τρέχω τώρα μου φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορη από την στοκ. Ελπίζω μόνο να μην είναι ιδέα μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Η sweet που τρέχω τώρα μου φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορη από την στοκ. Ελπίζω μόνο να μην είναι ιδέα μου. :p Απο εμένα με Sweet ROM ενα μεγάλο ουαου είχα cm 2-3 μήνες δεν είχα δοκιμάσει καμία jb και ναι έχω πάθει πλάκα ταχύτητα και όλα τα καλούδια που είχα ξεχάσει και είναι βέβαιο ότι με τον καιρό θα έχουμε και βελτιώσεις με κουστομ ρομ. Δουλεύουν όλα.... Edited February 21, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Κανα custom kernel για lsz θα δουμε? Η μηπως οι βελτιωσεις θα περιοριζονται μονο στο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 +1 από εμένα για την sweet.Εχει και εγγραφή συνομιλίας Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 +1 από εμένα για την sweet.Εχει και εγγραφή συνομιλίας Ειναι ενα mod που μπαινει σε ολες τις rom αντικαθιστοντας το phone.apk. Ολα τα mod ειναι στην κατηγορια themes and aps. Μονο το zippaling δεν εχουν οι αλλες rom το οποιο δεν ξερω τι επιπλεον ταχυτητα δινει στο ανοιγμα των εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Η sweet που τρέχω τώρα μου φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορη από την στοκ. Ελπίζω μόνο να μην είναι ιδέα μου. :p Πες μου κάτι φλασάρισες το Bootloader ? Επίσης πες μου εάν δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία να την ξαναβάλεις και εάν σου κολλάει στο logo της samsung ? Η Stock μου το έκανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Απο εμένα με Sweet ROM ενα μεγάλο ουαου είχα cm 2-3 μήνες δεν είχα δοκιμάσει καμία jb και ναι έχω πάθει πλάκα ταχύτητα και όλα τα καλούδια που είχα ξεχάσει και είναι βέβαιο ότι με τον καιρό θα έχουμε και βελτιώσεις με κουστομ ρομ. Δουλεύουν όλα.... Ωραία χαίρομαι οπότε απόψε το βράδυ με βλέπω να δοκιμάζω και εγώ εάν είναι έτσι. thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Πες μου κάτι φλασάρισες το Bootloader ? Επίσης πες μου εάν δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία να την ξαναβάλεις και εάν σου κολλάει στο logo της samsung ? Η Stock μου το έκανε αυτό. O bootloader ειναι μέσα στο tar αρχείο που φλασάρουμε από odin.Αν έχεις φλασάρει την επίσημη μέσω odin μπαίνει και ο bootloader.Διαβάζω επίσης στο xda ότι δε λύθηκε το πρόβλημα με το κόλλημα στο λογότυπο.Και άμα κολλήσει μπαίνεις στο recovery και κάνεις wipe dalvik cache και ξεκολλάει ή φλασάρεις πάλι τον κερνελ.Σε μένα με την lsz δε κόλλησε ακόμη αλλά έχω κακό ιστορικό από την επισημη lsm στην οποία δε ξεκολλούσε με wipe dalvik cache ή φλασάρισμα μόνο του kernel .Παρόλα αυτά και να κολλήσει,πιστεύω ότι ένα nandroid backup-restore με τον philz kernel θα λειτουργήσει κανονικά και η lsz.Kαι επίσης το να λειτουργεί η συσκευή και να βγάζεις απότομα την μπαταρία ειναι σαν να προκαλεις την τύχη σου. Edited February 21, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Mε nandroid backup εισαι σιγουρος οτι και να γινει. Αρκει να ενεργοποιησεις από τα settings του Philz το include preload partition. Ξερει κανεις ποιο ειναι το tweak στο builb.prob που κραταει τον dialer στη μνημη? Οταν θελεις να κανεις γρηγορα κληση κολλαει και κανει δεκα ωρες να ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silender Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπέρα, έκανα την αναβάθμιση χωρίς να διαγράψω τίποτα από το κινητό. Έκτοτε όταν με καλούν ή όταν βλέπω τα sms μου δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής. Μόνο ο αριθμός φαίνεται παρόλο που όλες μου οι επαφές βρίσκονται στο κινητό. Δοκίμασα συγχρονισμό, reboot, reinstall αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως είναι τίποτα πιο απλό και τσάμπα ψάχνομαι? ΥΓ: (Δεν είχα προσέξει αυτό εδώ το thread και πόσταρα το ίδιο στην είδηση για την άφιξη του JB εκ παραδρομής) Παράθεση Beauty to the eyes does not always translate to the touch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Κάτα πάσα πιθανότητα χρειάζεσαι καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν ειμαι 100% σίγουρος αν μπορείς να κάνεις επαναφορά με τον stock kernel της jb χωρίς τον κίνδυνο για brick. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silender Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 δηλαδή αν κατάλαβα καλά. να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων + wipe και να περάσω τη stock μέσω odin? Παράθεση Beauty to the eyes does not always translate to the touch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ναι αλλά καλο ειναι για την επαναφορά να έχεις ένα safe kernel για wipe.Προσωπικά μετά το φιάσκο που έκαναν με την ics,δε θα εμπιστευόμουν να κάνω wipe/επαναφορά ρυθμίσεων ούτε με τον stock kernel της jelly Κανα custom kernel για lsz θα δουμε? Η μηπως οι βελτιωσεις θα περιοριζονται μονο στο recovery? recovery και safe for wipe Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 λοιπον φλασαρο την οφισιαλ LSZ με pc odin μολης τελειωση το βγαζω και τωρα για ρουτ αποθηκευω στη καρτα μνημης το cwm supersu-v.0.99 zip μπαινω σε ρεκοβερυ και το κανω ινσταλ απο εικει μετα χρειαζετε κατι αλλο η ειναι ετοιμο? θελει τπτ wipe data? ρωταω για να μην μου μεινει παγωτο και τρεχω.ειναι ασφαλης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Φλασάρεις το supersu-v.0.99 zip και τέλος.Μην κάνεις κάποιο wipe Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 λοιπον φλασαρο την οφισιαλ LSZ με pc odin μολης τελειωση το βγαζω και τωρα για ρουτ αποθηκευω στη καρτα μνημης το cwm supersu-v.0.99 zip μπαινω σε ρεκοβερυ και το κανω ινσταλ απο εικει μετα χρειαζετε κατι αλλο η ειναι ετοιμο? θελει τπτ wipe data? ρωταω για να μην μου μεινει παγωτο και τρεχω.ειναι ασφαλης; βάλε.Την sweet rom τα έχει όλα έτοιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silender Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Φλασάρεις το supersu-v.0.99 zip και τέλος.Μην κάνεις κάποιο wipe χμμμ με τρόμαξες τώρα. εγώ έχω βάλει supersu-v.0.95, τον έκανα update και έπειτα πέρασα και busybox 1.20.2 Δεν έχω βάλει κάποιον kernel. Για να φτιάξω όμως το πρόβλημα με τις επαφές και τους αριθμούς πρέπει να κάνω καθαρό install. έχεις κατά νου κάποιον safe kernel για τέτοιες δουλειές ή κάποια άλλη λύση? Παράθεση Beauty to the eyes does not always translate to the touch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 philz kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191&page=236 την zip έκδοση μπορείς να την φλασάρεις από το stock recovery και έτσι δε θα ανέβει και ο μετρητής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silender Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ωραίος ! ! ! Παράθεση Beauty to the eyes does not always translate to the touch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 εχεο καποιο προγραμμα πριν ξεκινησο το φλασαρισμα και το ρουν που να κανει μπακαπ τα παιχνιδια (δεν ειμαι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Για ics και άνω για non root συσκευές υπάρχει το carbon δεν το έχω δοκιμάσει γιατί ειμαι ήδη root και χρησιμοποιώ titanium. Edit Και μετά από μια επανεκκίνηση η sweet rom κόλλησε στο λογότυπο.Κλασσική περίπτωση βλάβης δηλαδή.Παίρνω nandroid και λογικά με την επαναφορά θα στρώσει.Εύχομαι μόνο να μην συμβεί σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από root και έκανε την αναβάθμιση μέσω kies γιατι θα τρομοκρατηθεί τσάμπα από το fail της samsung.. Edit 2 Επανήλθε κανονικά με το restore.Ο νέος bootloader της lsz σίγουρα δεν έχει λύσει 100% το πρόβλημα. Edited February 21, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 πρεπει να περασω και το busybox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν κάνεις το απλό root με το supersu ναι.Αν κάνεις με Philz kernel,το περιλαμβάνει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts