Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβαλα και εγώ χτες έτσι απλά να την δοκιμάσω. Έφαγα κάτι ξυγιριστά lag που βλαστήμισα την ώρα και την στιγμή που έφυγα από την Asylum. Να πω την αλήθεια μετά της 11 σήμερα το πρωί σαν να αρχίζει να στρώνει το θέμα με τα κολλήματα και να μην ξεχάσω και την μπαταρία που με Asylum με φουλ χρήση περνούσα χαλαρά το 24ώρο και έβαζα να φορτώσει 30% και πάνω και με την Bam από της 1 το μεσημέρι με είχε 17%. Βέβαια επειδή έχω συνηθίσει να μην κάνω βιαστικές κινήσεις, θα την αφήσω να δω εάν στρώσει καλά καλά ειδικά η μπαταρία και εάν δω μέχρι Κυριακή βράδυ μου συνεχίζει αυτό το χάλι θα φάει σουτ και θα γυρίσω Asylum

Κολλήματα εννοείς να παγώνουν τα πάντα για μερικά δευτερόλεπτα η και πιο πολύ έτσι; το έπαθα και εγώ αυτό 2 με 3 φορές σήμερα

Νομίζω όμως ότι και άλλα παιδιά κάνανε παρόμοια παράπονα για την ασυλουμ.

Δεν ξέρω αν φταίει η Ρόμ η η είναι γενικό πρόβλημα τελικά αυτό της cm10.1.

Sent from my note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τέτοια προβλήματα..έβαλα εχθές τον rhythm kernel 1.2 STD και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση... με zenx gov και cfq i/o πετάει.. στην μπαταρία δεν είδα διαφορά ακόμα..:D

εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τέτοια προβλήματα..έβαλα εχθές τον rhythm kernel 1.2 STD και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση... με zenx gov και cfq i/o πετάει.. στην μπαταρία δεν είδα διαφορά ακόμα..:D

Και εγώ δεν έχω κανένα προβλημα Πόλη σταθερή

. είδες διάφορα σε ταχύτητα γκοβερνο είναι καλό αυτό το διάβασες η να.αρχίσω δοκιμές;; με ενδιαφέρει η μπαταρία να είναι καλή

Edited by araditsas

Και εγώ δεν έχω κανένα προβλημα Πόλη σταθερή

. είδες διάφορα σε ταχύτητα γκοβερνο είναι καλό αυτό το διάβασες η να.αρχίσω δοκιμές;; με ενδιαφέρει η μπαταρία να είναι καλή

ναι διαφορά στην ταχύτητα υπάρχει.. για την μπαταριά δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη αλλα μου φαίνεται το ίδιο με πριν..

ο κερνελ σου δίνει αρκετούς govs να παίξεις lulzactive, smartassv2, ....., lagfree :ninja: ...και άλλους.. ο zenx είναι αυτός που χρησιμοποιώ εγώ..

ναι διαφορά στην ταχύτητα υπάρχει.. για την μπαταριά δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη αλλα μου φαίνεται το ίδιο με πριν..

ο κερνελ σου δίνει αρκετούς govs να παίξεις lulzactive, smartassv2, ....., lagfree :ninja: ...και άλλους.. ο zenx είναι αυτός που χρησιμοποιώ εγώ..

Πώς δουλεύει ο zenx εγώ βάζω συνήθως κονσερβατιβ που είναι πιο ομφάλιος σε θέμα μπαταρίας.

Κολλήματα εννοείς να παγώνουν τα πάντα για μερικά δευτερόλεπτα η και πιο πολύ έτσι; το έπαθα και εγώ αυτό 2 με 3 φορές σήμερα

Νομίζω όμως ότι και άλλα παιδιά κάνανε παρόμοια παράπονα για την ασυλουμ.

Δεν ξέρω αν φταίει η Ρόμ η η είναι γενικό πρόβλημα τελικά αυτό της cm10.1.

Sent from my note

Πάω να γράψω κάτι π.χ. και βλέπεις το swype έντονη καθυστέρηση, τα προγράμματα κάποιες στιγμές "ζορίζονται" να ανοίξουν. Το γνωστό lag δηλαδή. Με την Asylum δεν τα είχα αυτά, αλλά οκ όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα θα κάτσω μέχρι Κ βράδυ και εάν δε αλέ. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

H samsung δε μας τα "λέει καλά" με τις βλακείες που κάνει σε ότι αφορά τον source code που δίνει για τις συσκευές της.Κατάφερε να ξενερώσει τον Entropy που αν και δεν ασχολούμαι πολύ καιρό με τα samsung,καταλαβαίνω ότι ειναι από τους κορυφαίους developers.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36864787&postcount=2003 https://plus.google.com/u/0/101093310520661581786/posts/ZEKu52oo8cA

με τέτοιες ηλίθιες λογικές από την samsung με "τρικλοποδιές" προς την κοινότητα,δυστυχώς δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ μακριά η ανεπίσημη υποστήριξη του note :( και μένα για την επόμενη μου αγορά να ψάχνω δυνατή συσκευή με αποσπώμενη μπαταρία,κάρτα μνήμης και εύκολο rooting και moding και να μην βρίσκω :worry:

Edited by bbbb

H samsung δε μας τα "λέει καλά" με τις βλακείες που κάνει σε ότι αφορά τον source code που δίνει για τις συσκευές της.Κατάφερε να ξενερώσει τον Entropy που αν και δεν ασχολούμαι πολύ καιρό με τα samsung,καταλαβαίνω ότι ειναι από τους κορυφαίους developers.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36864787&postcount=2003 https://plus.google.com/u/0/101093310520661581786/posts/ZEKu52oo8cA

με τέτοιες ηλίθιες λογικές από την samsung με "τρικλοποδιές" προς την κοινότητα,δυστυχώς δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ μακριά η ανεπίσημη υποστήριξη του note :( και μένα για την επόμενη μου αγορά να ψάχνω δυνατή συσκευή με αποσπώμενη μπαταρία,κάρτα μνήμης και εύκολο rooting και moding και να μην βρίσκω :worry:

με λιγα λογια τι σημαίνει αυτο?

Πάω να γράψω κάτι π.χ. και βλέπεις το swype έντονη καθυστέρηση, τα προγράμματα κάποιες στιγμές "ζορίζονται" να ανοίξουν. Το γνωστό lag δηλαδή. Με την Asylum δεν τα είχα αυτά, αλλά οκ όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα θα κάτσω μέχρι Κ βράδυ και εάν δε αλέ. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

συμφωνω...

και μενα ενω στην αρχη δουλευαν ολα βουτυρο σημερα ειχα πολλα θεματα!

παρομοια με τα δικα σου...(ειδικα με το swype...).

ξαναγυρισα σε asylum και ηρεμησα!

και παλι πιο γρηγορη η asylum..καθε update και ενα level πανω!

Επειδή το Android είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που λειτουργεί με άδεια Linux , οι εταιρείες υποχρεούνται να δίνουν κάποια αρχεία που χρησιμοποίησαν, κυρίως από τον kernel . Από ότι κατάλαβα από το λινκ η Samsung δε δίνει τα σωστά αρχεία στους developers. Έτσι και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν σωστή δουλειά. Φυσικά υπάρχουν και κάποια αρχεία που οι εταιρίες δεν υποχρεούνται να τα δημοσιοποιούν. Τέτοια είναι π.χ. τα αρχεία για την 3g βιντεοκληση. Edited by bbbb

Η jelly bam είναι τραγική στην δική μου συσκευή. Πολυ χάλια μπαταρία, κολλήματα οπότε με το που βρω χρόνο πίσω στην asylum και δεν ξανακοιταω πίσω.

Παιδιά πήγα να εγκαταστήσω μια custom rom "n7000 – Samsung Galaxy Note 5.0.0 (Android 4.2.1)" από εδώ: GOO http://www.igio90.net/download-jellybam/releases/ (αρχείο: jellybam-5.0.0_n7000.STABLE.zip) και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης το κινητό έσβησε μια για πάντα.

Δεν μπορώ να το ανοίξω ούτε σε Recovery mode, ούτε σε Download mode ούτε κανονικά. Αυτό προφανώς συνέβει διότι δεν είχα αρκετή μπαταρία κατά την εγκατάσταση. Διάβασα σκόρπια στο internet ότι με odin μπορώ να το ανοίξω. Μπορεί να γίνει αυτό; Θα πρέπει να έχω και USB JIG για αυτήν την δουλειά;

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα - να με βοηθήσει του σχετικά με αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Η jelly bam είναι τραγική στην δική μου συσκευή. Πολυ χάλια μπαταρία, κολλήματα οπότε με το που βρω χρόνο πίσω στην asylum και δεν ξανακοιταω πίσω.

Έχει βγει πάντωs slimbean 4.2.1 RC 1..Για όποιον θέλει να πειραματιστεί..

Δεν την βρίσκω πουθενά δώσε ένα λινκ ...

σε μένα δουλεύει πολύ καλά η τζελι μου αρέσει να δοκιμάζω και θα την αλλάξω αν βγει κάτι νέο αλλά μου κάνει εντύπωση που σε εσάς κάνει νερά.

Επειδή το Android είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που λειτουργεί με άδεια Linux , οι εταιρείες υποχρεούνται να δίνουν κάποια αρχεία που χρησιμοποίησαν, κυρίως από τον kernel . Από ότι κατάλαβα από το λινκ η Samsung δε δίνει τα σωστά αρχεία στους developers. Έτσι και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν σωστή δουλειά. Φυσικά υπάρχουν και κάποια αρχεία που οι εταιρίες δεν υποχρεούνται να τα δημοσιοποιούν. Τέτοια είναι π.χ. τα αρχεία για την 3g βιντεοκληση.

Μάλιστα..

Thanks για την απάντησή.

Πάντως αν έβαζαν και 3g βιντεοκληση στην ασυλουμ δεν θα το κουνουσα από εδώ για ένα χρόνο τουλάχιστον:p

Sent from my note

Δεν την βρίσκω πουθενά δώσε ένα λινκ ...

σε μένα δουλεύει πολύ καλά η τζελι μου αρέσει να δοκιμάζω και θα την αλλάξω αν βγει κάτι νέο αλλά μου κάνει εντύπωση που σε εσάς κάνει νερά.

ορίστε :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060391

να σε καλά .αν κάποιος έχει όρεξη ας δοκιμάσει να.Μας πει τι λέει αν και πιστεύω ότι θα είναι καλη λογικα τΟ βράδυ θα την περασω

πέρασα τον κέρνελ που μου είπες είναι καλός έβαλα γκοβερνο πειγασους και δείχνει αρκετά καλός.. . σίγουρα δεν τραβάει περισσότερο μπαταρία και ελαφριά γρηγορότερος.

καλησπερα

η slimBean ειναι μονο 89 mb???

αυτη ειναι?? Slim-GT-N7000-4.2.1.RC.1-OFFICIAL

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ναι γιαυτό άλλωστε λέγεται "slim"

Kαι σε μένα τα ίδια.Ενώ ξεκίνησε καλά,κάποια στιγμή μου έκανε κόλπα και έτσι ξαναγύρισα στην asylum.

καλησπερα

η slimBean ειναι μονο 89 mb???

αυτη ειναι?? Slim-GT-N7000-4.2.1.RC.1-OFFICIAL

ευχαριστω

Ναι αλλά πρέπει να βάλεις και τα gapps

Παιδιά, τον rythm oc τον δοκίμασε κανείς ; Από μπαταρία ο απλός σε on demand governor τραβάει περισσότερο μπαταρία;

Edit: Χάνεται η μπάλα από governors :-)

Edited by Nizl84

Παιδιά, τον rythm oc τον δοκίμασε κανείς ; Από μπαταρία ο απλός σε on demand governor τραβάει περισσότερο μπαταρία;

τον oc δεν τον δοκίμασα γιατί δεν ασχολούμε με bench... ο std λοιπόν είναι με zenx και noop i/o τα πάει καλά και απο μπαταρία και απο ταχύτητα.. αξίζει λοιπόν

έβαλα και απο περιέργεια τον thor .34-1 mr-1 αλλά μπαάαααααα... την καταπίνει την μπαταρία αν και είναι σαν να έδωσες στο κινητό αναβολικά.. ΠΟΛΛΑ ΌΜΩΣ....

επίσης ο rhythym έχει κάποια θέματα με το backup απο το recovery...

αν θέλετε να περάσετε άλλη ρομ με full wipe μην χρησιμοποιήσετε τον rhythym.. κρασάρει.

περάστε αλλον cm 10.1 kernel..

Εδω και 3 μερες εξαιτιας μια βλακειας που εκανα.( εβαλα στην Pa Am nix 4.1.2. Kernel 4.2.1. Και κολλησα boot logo ).

Εκανα restore backup την burt ρομ που ειχα με τον τελευταιο philz kernel.

Μπορω να πω πως θα την κρατησω γιατι τ εχω ολα οπως snote,tw launcher παει ομαλα και o nova για να καλυπτει λιγο τις aosp ορεξεις μας. :)

Επισης παρατηρησα οτι η οθονη ανταποκρινεται καλυτερα ενω το 4.2 πληκτρολογιο που εχει πανω μου φαινεται πιο smooth.placebo effect ?ισως.ισως οχι.

Παραθετω και μπαταρια γιατι για μενα αυτο ηταν το μειον της burt ρομ.

Νομιζω για 14 μηνων μπαταρια ειναι καλα.

Καλο βραδυ νοτεαδες :).

Υ.Γ. ειναι μακραν το αγαπημενο μου τοπικ οχι μονο στο myphone αλλα και γενικοτερα πλην xda.

Να ειστε καλα.

Edit : οχι οτι απαραιτητα καταδεικνυει ποσο γρηγορη ειναι η ρομ αλλα παραθετω antutu & quadrant benchmarks ενδεικτικα.

Cpu @ 1.5 Ghz παντα.

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Παιδιά από στοκ JB (LEAK) ROOTED ποιον kernel φλασαρω για να βάλω Asylum? Edited by ampelift
giphy.gif

εγώ τον έβαλα από το μεσημέρι είμαι λίγο πιο γρήγορους και αν και είναι νωρίς για να έχω άποψη Σαν να τραβάει λίγο περισσότερη μπαταρία λίγο όμως

γνώμη μου δεν αξίζει

κάτι παίζει με τον nova launcher... ενώ στην αρχή μου εμφάνιζε κανονικά τα widgets τώρα μου δείχνει μόνο γκρί ορθογώνια.. και το κάνει σε όλες τις ρομ που τον έχω.. έχει εμφανιστεί σε κανέναν άλλον αυτό ..?