freddaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 chvet said: Έχεις αφήσει κανένα μήνυμα στο XDA μήπως σου πουν πως μπορεί να γίνει το σώσιμο στην εξωτερική μνήμη ? Όχι δεν έχω λογαριασμό εκεί πέρα.. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 freddaras said: Μπορεί να γίνει κάτι; Μία λύση θα ήταν να χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα. Επίσης θα μπορούσες με το Tasker μεταφέρεις αυτόματα τα αρχεία στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 freddaras said: Εγώ παίδες την ασυλουμ δεν την αλλάζω με τίποτα.. Με τα τελευταία updates έχει γίνει το κάτι άλλο. Το μόνο θέμα μου είναι αυτό με την κάμερα και στο ότι δεν μπορεί να αποθηκεύσει photos και videos στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Αλήθεια υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Μπορεί να γίνει κάτι; Σε όλα τα άλλα το κινητό είναι πύραυλος.. Sent from my note πατριδα συμφωνω απολυτα, τρομερη ρομ αν δεν με κολουσε στις κλησεις τοτε θα ηταν τελεια οταν περνω η δεχομαι (μετα τις 5-6 που θα κανω) κολαει και τοτε θελει επανεκκινηση Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 GTHOM said: πατριδα συμφωνω απολυτα, τρομερη ρομ αν δεν με κολουσε στις κλησεις τοτε θα ηταν τελεια οταν περνω η δεχομαι (μετα τις 5-6 που θα κανω) κολαει και τοτε θελει επανεκκινηση Περίεργο που σου τις κολλάει. Εμένα ποτέ δεν το έχει κάνει αυτό. Μήπως δεν έκατσε σωστά εξ' αρχής ? Δεν κάνεις ένα full wipe και τα σχετικά και να την ξαναπεράσεις από την αρχή ? Επίσης κοίτα εάν έχεις ακολουθήσει βήμα προς βήμα την εγκατάσταση γιατί είναι λίγο διαφορετικός ο τρόπος από τις JB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς κλήση Skype με Bluetooth??? Ενω τα παντα ολα λειτουργουν μεσω BT ,μολις το σηκωσει ο αλλος, σταματαει να μεταδιδει τον ηχο στο ακουστικο και ενεργοποιειται το ηχειο του κινητου :/ Προς το παρον ειμαι με την Ultimate XXLSC 4.1.2 v5.1 , με την οποια ειμαι υπερ ευχαριστημενος.. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 εδώ έχει κερνελ για 10.1 έχει και oc έχει δοκιμάσει κανείς;;; η αν έχετε διαβάσει κατι;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 araditsas said: εδώ έχει κερνελ για 10.1 έχει και oc έχει δοκιμάσει κανείς;;; η αν έχετε διαβάσει κατι;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 Κοίτα από όσα έχω διαβάσει είναι καλός κερνελ..έχει custom governors για να διαλέξεις αυτόν που θέλεις και σε βολεύει όσο αναφορά την διαχείριση της CPU και πολλά tweaks που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 GTHOM said: πατριδα συμφωνω απολυτα, τρομερη ρομ αν δεν με κολουσε στις κλησεις τοτε θα ηταν τελεια οταν περνω η δεχομαι (μετα τις 5-6 που θα κανω) κολαει και τοτε θελει επανεκκινηση οχι οχι δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα ολα δουλευουν ρολοι!:) προφανως κατι δεν σου καθησε σωστα στην εγκατασταση... βαλτην απο την αρχη και ξαναδοκιμασε!:) tomtoub said: Μία λύση θα ήταν να χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα. Επίσης θα μπορούσες με το Tasker μεταφέρεις αυτόματα τα αρχεία στην sd. το tasker βλεπω ειναι ακριβούτσικο στο market! τεσπα θα το ψαξω το θεμα και θα επανελθω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 freddaras said: το tasker βλεπω ειναι ακριβούτσικο στο market! τεσπα θα το ψαξω το θεμα και θα επανελθω..:)Το είπα με την λογική ότι το έχεις ήδη. Δεν αξίζει να το αγοράσεις μόνο γι αυτό, αλλά γενικά αν μάθεις να το χρησιμοποιείς είναι πολύ δυνατό πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 καλημερα !! παιδια με whiz slim rom ξερετε πως να επαναφερω το κκανονικο dpi του Note ? δοκιμασa ROmtoolbox να τo παρω στο 320 αλλα τωρα η οθονη δν χωραει σωστα τα εικονιδια .. καμια ιδεα ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Μπορεις να αλλαξεις το build.prop σε 320 αλλα μπορεις να βαλεις τον tw της burt που ειναι γισ 320dpi. Με root explorer secLauncer2 και permission rw.r.r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα έχω από το πρωί jelly bam και έχω πάθει πλάκα πολυ πιο γρήγορή και σταθερή απο asylum και με μεγάλη παραμετροποίηση. Δεν περιμένα να βγει ρομ πιο γρήγορη από την ασυλουμ και όμως έγινε και αυτό πραγματικά αυτό το κινητό θα μας τρελάνει.. Send from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) freddaras said: Παιδιά καλησπέρα έχω από το πρωί jelly bam και έχω πάθει πλάκα πολυ πιο γρήγορή και σταθερή απο asylum και με μεγάλη παραμετροποίηση. Δεν περιμένα να βγει ρομ πιο γρήγορη από την ασυλουμ και όμως έγινε και αυτό πραγματικά αυτό το κινητό θα μας τρελάνει.. Send from my note αξιζει δλδ μολις εβαλα ασυλουμ την βλεπεις καλητερη με διαφορες?? gapps δεν θελει?? την 5 λες ε? edit ασε μην απαντας για να το λες εχω ξεκινησει το φλασαρισμα ασε που εισαι και εμπιστοσινης φιλος.... Edited January 16, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 freddaras said: Παιδιά καλησπέρα έχω από το πρωί jelly bam και έχω πάθει πλάκα πολυ πιο γρήγορή και σταθερή απο asylum και με μεγάλη παραμετροποίηση. Δεν περιμένα να βγει ρομ πιο γρήγορη από την ασυλουμ και όμως έγινε και αυτό πραγματικά αυτό το κινητό θα μας τρελάνει.. Send from my note καλησπερα παιδια αυτην λες πατριδα??? n7000 – Samsung Galaxy Note 5.0.0 (Android 4.2.1) απο εδω κατεβασμα?? http://www.igio90.net/download-jellybam/releases/ πανω απο asylum πως την περασες??? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 GTHOM said: καλησπερα παιδια αυτην λες πατριδα??? n7000 – Samsung Galaxy Note 5.0.0 (Android 4.2.1) απο εδω κατεβασμα?? http://www.igio90.net/download-jellybam/releases/ πανω απο asylum πως την περασες??? ευχαριστω πολυ Ναι αυτη ειναι απο ασυλουμ την περνας απλα κανεις ολα τα γουαιπ και μετα την φλασαρεις αξιζει οντος ποιο γρήγορη τωρα απο μπαταρια και τα σχετικα θα δειξει.... αν και δεν νομιζω να εχει διαφορα ολες εδιες ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 araditsas said: Ναι αυτη ειναι απο ασυλουμ την περνας απλα κανεις ολα τα γουαιπ και μετα την φλασαρεις αξιζει οντος ποιο γρήγορη τωρα απο μπαταρια και τα σχετικα θα δειξει.... αν και δεν νομιζω να εχει διαφορα ολες εδιες ειναι. γεια σου φιλε μου κανεις wipe data (factory reset) - wipe cache - wipe dalvik cache ή μόνο wipe cache - wipe dalvik cache αν κανεις και wipe data (factory reset) θελει μετα στησιμο ξανα απο την αρχη γμτ και αυτο με σκοτωνει... :):):) ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 GTHOM said: γεια σου φιλε μου κανεις wipe data (factory reset) - wipe cache - wipe dalvik cache ή μόνο wipe cache - wipe dalvik cache αν κανεις και wipe data (factory reset) θελει μετα στησιμο ξανα απο την αρχη γμτ και αυτο με σκοτωνει... :):):) ευχαριστω γενικά όταν βάζεις άλλη ρομ πρέπει να κάνεις full wipe [wipe data (factory reset) - wipe cache - wipe dalvik cache]... το στήσιμο απο την αρχή είναι το '****το'..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3333333 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Την πέρασα και εγώ και τολμώ να πω πως είναι τόσο γρήγορη, όσο η slimwizz, όχι με τους stock launchers, αλλά με Nova. Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Την έβαλα και εγώ. Φαίνεται αρκετά καλή, και μου αρέσει και η παραμετροποίηση που έχει. Όσο για το στήσιμο, με την χρήση του titanium backup επαναφέρω μόνο τις εφαρμογές χρήστη και γενικά δεν κάνω πάνω από 10 λεπτά ώστε να την φέρω στην κατάσταση που μου αρέσει.To μόνο θέμα που έχω βρει μέχρι στιγμής,είναι ότι στα μηνύματα δεν έχει την ρύθμιση για να γράφεις 160 χαρακτήρες. Edited January 16, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Nizl84 said: Οπως ειπε και πιο πανω ο φιλος, την ειχα παλιοτερα που ηταν βασισμενη σε tw. Με cm θα ειναι σιγουρα διαφορετικα τα πραγματα. η παλιότερη tw version ηταν καλη? την έβλεπα σημερα και σκεφτομουν να τη βάλω. Προς το παρόν χρησιμοποιω Burt με system ui απο slimwizz( το οποίο ειναι φοβερό με μπλε εικονίδια και διαφανο αν και εχω φαει δυο φορες boot loop και επανέφερε το original system ui με aromaFM), απο την οποία rom αφαίρεσαν ακόμα καποια πραγματα. Ειναι κριμα παντως να εχεις μια ροκ που να μην υποστηρίζει s pen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) araditsas said: αξιζει δλδ μολις εβαλα ασυλουμ την βλεπεις καλητερη με διαφορες?? gapps δεν θελει?? την 5 λες ε? edit ασε μην απαντας για να το λες εχω ξεκινησει το φλασαρισμα ασε που εισαι και εμπιστοσινης φιλος.... δεν θελει gapps αλλα φανταζομαι οτι το εχεις καταλάβει ηδη! για μενα η καλυτερη cm10.1 μεχρι στιγμης! βασικα συνδυάζει πραγματα που βρισκεις σε στοκ και δεν βρισκεις σε asyloum.. πχ εχει μεσα τον στοκ task manager..(πραγματικα μου ειχε λείψει!:) ) αυτο που πατουσες μια φορα και σου εδειχνε ποιες εφαρμογες τρεχουν απο πισω και μπορουσες να κλεισεις όποια δεν ηθελες... (εβαλα συνημμένο κατω...) ετσι εχεις και το καθαρο multitasking μιας cm10 αλλα και τον task manager μιας στοκ! εχει τρομερη παραμετροποίηση εχει εφαρμογή μεσα για να βλεπεις ποτε η ρομ κανει update κτλ κτλ κτλ.. νομιζω πλεον οτι το note μπαινει ανετα διπλα σε ενα SGIII...:) μια cm10 μπορεις γενικα πλεον να την φερεις διπλα σε μια στοκ.. τα ειπα και παλιοτερα και ραδιο μπορεις να εχεις και μεμο και τα παντα!(παραπλήσια...) και το θεμα της καμερας το ελυσα με το pro capture απο το μαρκετ. επισης με το swype beta που μπορεις πλεον να μιλας στο κινητο και αυτο να αναγνωρίζει οτι λες και να στο βγαζει σε κειμενο νομίζω οτι και στο θεμα πληκτρολόγιο κλεισαμε!:) η μπαταρια στα ιδια επιπεδα..νορμαλ προς μετρια κατασταση! αλλα παιδια αν σκοπεύεται να μεινετε αρκετο καιρο ακομη με το note(που προσωπικά αν δεν κατσει σε καποιον μια καλη φαση να το αλλάξει κτλ δεν βρισκω πλεον κανενα λογο να το κανει) η λυση ειναι μια... https://www.dropbox.com/s/tuuoyvzv441rjuw/2013-01-16%2023.35.46.jpg η photos τα λεει ολα νομιζω! αυτο κανω εδω και ενα χρονο περιπου και δεν εχω προβλημα ποτε..(βασικα δεν μενω χωρις κινητο ποτε..:lol::lol:) GTHOM said: γεια σου φιλε μου κανεις wipe data (factory reset) - wipe cache - wipe dalvik cache ή μόνο wipe cache - wipe dalvik cache αν κανεις και wipe data (factory reset) θελει μετα στησιμο ξανα απο την αρχη γμτ και αυτο με σκοτωνει... :):):) ευχαριστω εγω την περασα πανω απο asylum .. εκανα φορματ και την εβαλα! ολα κομπλε! πιστευω θα μεινεις ευχαριστημένος και θα λυθουν και τα προβληματα που εχεις! στήσιμο γιατι παιδευσαι ρε! ΤΙΤΑΝΙΟΥΜ στο ειπα και αλλες φορες! μια φορα θα το αγοράσεις και θα σου λυθούν τα χερια μια και καλη! επαναφέρει τα παντα σε δεκα λεπτα το πολυ! (και sms και ρυθμίσεις wifi κτλ κτλ κτλ) αφου φλασαρεις τοσο πολυ δεστο..τζαμπα παιδεύεσαι! επισης nova launcher! κρατας και ενα back up τις ρυθμίσεις του nova και αφου επαναφερεις ολες τις εφαρμογες σου επαναφερεις και το back up απο τον Nova και το κινητο σου σε 15 λεπτα(το πολυ!!) ειναι οπως το ειχες πριν! δεστο λιγο ...ευκολο ειναι! Edited January 16, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) bbbb said: Την έβαλα και εγώ. Φαίνεται αρκετά καλή, και μου αρέσει και η παραμετροποίηση που έχει. Όσο για το στήσιμο, με την χρήση του titanium backup επαναφέρω μόνο τις εφαρμογές χρήστη και γενικά δεν κάνω πάνω από 10 λεπτά ώστε να την φέρω στην κατάσταση που μου αρέσει.To μόνο θέμα που έχω βρει μέχρι στιγμής,είναι ότι στα μηνύματα δεν έχει την ρύθμιση για να γράφεις 160 χαρακτήρες. πάρε απο ασυλουμ συστεμ/αππς το αρχείο mms.apk και βαλτο στην ίδια διαδρομή της τζελι κανε επανεκκίνηση και θα είσαι οκ αν θες να γράφεις ελληνικά με σουιπε στο μαμά πληκτρολογειο πάρε και το αρχείο latinIME.apk και κανε το ίδιο θα είσαι οκ... http://www.igio90.net/download-jellybam/releases/ έβγαλε αναβάθμιση η jellyBam σε 4.1.0 αλλα φαντάζομαι οτι έχουμε ολη την 5 σωστά?? Edited January 17, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 araditsas said: πάρε απο ασυλουμ συστεμ/αππς το αρχείο mms.apk και βαλτο στην ίδια διαδρομή της τζελι κανε επανεκκίνηση και θα είσαι οκ αν θες να γράφεις ελληνικά με σουιπε στο μαμά πληκτρολογειο πάρε και το αρχείο latinIME.apk και κανε το ίδιο θα είσαι οκ... http://www.igio90.net/download-jellybam/releases/ έβγαλε αναβάθμιση η jellyBam σε 4.1.0 αλλα φαντάζομαι οτι έχουμε ολη την 5 σωστά?? Καλησπέρα Φοβερή και τρομερή ή ρομ. Γρήγορη κ σταθερή. Από μπαταρία θα δείξει. ο κερνελ Thor v. 0.34 μπαίνει εδώ? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3333333 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 araditsas said: πάρε απο ασυλουμ συστεμ/αππς το αρχείο mms.apk και βαλτο στην ίδια διαδρομή της τζελι κανε επανεκκίνηση και θα είσαι οκ αν θες να γράφεις ελληνικά με σουιπε στο μαμά πληκτρολογειο πάρε και το αρχείο latinIME.apk και κανε το ίδιο θα είσαι οκ... http://www.igio90.net/download-jellybam/releases/ έβγαλε αναβάθμιση η jellyBam σε 4.1.0 αλλα φαντάζομαι οτι έχουμε ολη την 5 σωστά?? Την έβαλα εγώ την 4.1, έχει πολύ περισσότερη παραμετροποίηση, αλλά είναι ελαφρώς πιο αργή. Μάλλον θα γυρίσω στην 5.0 Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) GTHOM said: Καλησπέρα Φοβερή και τρομερή ή ρομ. Γρήγορη κ σταθερή. Από μπαταρία θα δείξει. ο κερνελ Thor v. 0.34 μπαίνει εδώ? Ευχαριστώ ναι μπαίνει ο mr1 στην 5 όμως... γιατί τον προτιμήσεις τρώει την μπαταρία σαν τρελή... freedaras για πες μας τι ενοεις απο που την κατεβαζεις? επισης με το swype beta που μπορεις πλεον να μιλας στο κινητο και αυτο να αναγνωρίζει οτι λες και να στο βγαζει σε κειμενο νομίζω οτι και στο θεμα πληκτρολόγιο κλεισαμε! Edited January 17, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts