Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπαντησε μου αν θες κατι βασικο γιατι την εχω ετοιμη για φλασαρισμα.

SNote package εχει? Γιατι απ'οτι διαβασα δεν εχει, και ελπιζω να διαβασα λαθος.

Γιατι αν ειναι να βαλω μια tw rom για να μην εχει snote, μενω και σε cm.

οχι δεν έχει snote.έχει το colournote..

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχει. Το δοκίμασα επαναφορά με το titanium αλλά δεν δούλεψε. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο flashable pack a κλασικό δεν νομίζω. Ειναι καλύτερη πάντως από asylum 4.2.1. Ποιο dpi είναι ιδανικό? Νομίζω στο 280 θα ήταν μια χαρά

Δεν έχει. Το δοκίμασα επαναφορά με το titanium αλλά δεν δούλεψε. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο flashable pack a κλασικό δεν νομίζω. Ειναι καλύτερη πάντως από asylum 4.2.1. Ποιο dpi είναι ιδανικό? Νομίζω στο 280 θα ήταν μια χαρά

Nαι, τελικα την εγκατεστησα λογω ελευθερου χρονου ειπα να παιξω, αλλα θα ξαναφυγει ετσι οπως ηρθε

για να δοκιμασω την sva με την UBLS4 βαση που υποτιθεται δεν κολλαει στο samsung logo που τοσο μας

παιδεψε ορισμενους.

Σχετικα με την slimwiz, ειναι γρηγορη, ειδικα ο browser(dolphin) παει πολυ πιο γρηγορα απο cm, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι

πιο γρηγορη απο burt rom. Παω να δω την sva, αν πιασει καμμια ταχυτητα για να κατεβει:D

δεν εχει τιποτα!

η ρομ ειναι γυμνη τελειως!

δεν ειχει ουτε τον browser:blink::blink:

(βασικα εδω κόλλησα και εγω...)..

αλλα πραγματικα ειναι οτι πιο γρηγορο εχω βαλει στο κινητο μου! παει σφαιρα! πιο γρηγορη και απο asylum

Nαι, τελικα την εγκατεστησα λογω ελευθερου χρονου ειπα να παιξω, αλλα θα ξαναφυγει ετσι οπως ηρθε

για να δοκιμασω την sva με την UBLS4 βαση που υποτιθεται δεν κολλαει στο samsung logo που τοσο μας

παιδεψε ορισμενους.

αυτο τι ειναι ρε φιλε!

νεα βαση?

Τι ειναι ο φεκελος preload που εχει η slimwizz και γιατί δεν εμφανιζονται οι εφαρμογές που εχει μεσα?

δεν εχει τιποτα!

η ρομ ειναι γυμνη τελειως!

δεν ειχει ουτε τον browser:blink::blink:

(βασικα εδω κόλλησα και εγω...)..

αλλα πραγματικα ειναι οτι πιο γρηγορο εχω βαλει στο κινητο μου! παει σφαιρα! πιο γρηγορη και απο asylum

αυτο τι ειναι ρε φιλε!

νεα βαση?

Nομιζω πως ειναι νεα η βαση που μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει να κολλαει στο logo συμφωνα με λεγομενα

καποιων στο xda. Απο την αλλη, με παραξενευει το γεγονος οτι δεν την εχουν βαλει και οι υπολοιποι, οποτε ισως

να μην εχει και καμμια διαφορα. Την εχω και θα την τεσταρω σημερα.

Οσο για την slim, την θεωρεις πιο γρηγορη απο burt? Απο asylum, συνηθως οι tw ειναι πιο γρηγορες. Αλλα

το να μην εχει snote και να μου εχει το colornote με ξενερωσε και την πεταξα κατευθειαν. Προτιμω cm, αν ειναι για

γυμνο.

Εχω βαλει στην σειρα μετα την slim, τις sva, alliance και τελευταια παλι την burt, για δοκιμη.

Fred, στην Burt σου ειχε κανει κολπα το youtube? Δηλαδη οταν εισαι σε fullscreen, να εμφανιζει το χρονο και ολο το

frame σαν να εβαλες το δαχτυλο στην οθονη και μετα να το εξαφανιζει παλι, αλλα συνεχομενα σαν κολλημενο.

Γιατι γιαυτο και μονο το λογο την ειχα στειλει, αφου την ειχα περασει 2 φορες μπας και λυθει.

Nομιζω πως ειναι νεα η βαση που μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει να κολλαει στο logo συμφωνα με λεγομενα

καποιων στο xda. Απο την αλλη, με παραξενευει το γεγονος οτι δεν την εχουν βαλει και οι υπολοιποι, οποτε ισως

να μην εχει και καμμια διαφορα. Την εχω και θα την τεσταρω σημερα.

Οσο για την slim, την θεωρεις πιο γρηγορη απο burt? Απο asylum, συνηθως οι tw ειναι πιο γρηγορες. Αλλα

το να μην εχει snote και να μου εχει το colornote με ξενερωσε και την πεταξα κατευθειαν. Προτιμω cm, αν ειναι για

γυμνο.

Εχω βαλει στην σειρα μετα την slim, τις sva, alliance και τελευταια παλι την burt, για δοκιμη.

Fred, στην Burt σου ειχε κανει κολπα το youtube? Δηλαδη οταν εισαι σε fullscreen, να εμφανιζει το χρονο και ολο το

frame σαν να εβαλες το δαχτυλο στην οθονη και μετα να το εξαφανιζει παλι, αλλα συνεχομενα σαν κολλημενο.

Γιατι γιαυτο και μονο το λογο την ειχα στειλει, αφου την ειχα περασει 2 φορες μπας και λυθει.

δεν θυμαμαι καθολου για το youtube σε burt!

θυμαμαι μονο οτι κόλλησα στο αρχικο logo και την πεταξα με την μια!

η slim ειναι γυμνη αλλα την φτιαχνεις :)(πχ εγω εχω αγορασμενο το aqua mail το οποιο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ..! δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο απο στοκ εδω..κτλ κτλ κτλ...)! οπως και πολλα αλλα ακομη...

με ξενερωσε ομως που δεν εχει τον στοκ browser...

θα κανω μερικες δοκιμες αν μπορω να περασω το snote και την κραταω back up για να δοκιμασω και εγω αυτην που πρότεινες πιο πανω!

παντως πραγματικα-λειπουν πολλα-αλλα το κινητο ειναι τοσο γρηγορο οσο ποτε...

με χαζεψε αυτη η ρομ σημερα.....!(παντα για την slim μιλαω...)

δεν θυμαμαι καθολου για το youtube σε burt!

θυμαμαι μονο οτι κόλλησα στο αρχικο logo και την πεταξα με την μια!

η slim ειναι γυμνη αλλα την φτιαχνεις :)(πχ εγω εχω αγορασμενο το aqua mail το οποιο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ..! δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο απο στοκ εδω..κτλ κτλ κτλ...)! οπως και πολλα αλλα ακομη...

με ξενερωσε ομως που δεν εχει τον στοκ browser...

θα κανω μερικες δοκιμες αν μπορω να περασω το snote και την κραταω back up για να δοκιμασω και εγω αυτην που πρότεινες πιο πανω!

παντως πραγματικα-λειπουν πολλα-αλλα το κινητο ειναι τοσο γρηγορο οσο ποτε...

με χαζεψε αυτη η ρομ σημερα.....!(παντα για την slim μιλαω...)

Δεν την προτεινω, γιατι δεν νομιζω να δεις και καμμια διαφορα. Αφου εισαι ικανοποιημενος, απλα μενεις εκει;).

Απλως εγω εχω χρονο για σκοτωμα και παιζω με τις ρομ:happy:

Δεν την προτεινω, γιατι δεν νομιζω να δεις και καμμια διαφορα. Αφου εισαι ικανοποιημενος, απλα μενεις εκει;).

Απλως εγω εχω χρονο για σκοτωμα και παιζω με τις ρομ:happy:

για πες μου λιγο?

s note κτλ λειτουργουν κανονικα ετσι?

για πες μου λιγο?

s note κτλ λειτουργουν κανονικα ετσι?

Ναι, μια χαρά όσο την είδα. Αλλά ξαναγυρισα στα λημέρια της asylum γιατί είχα το ίδιο θέμα με το YouTube. Όποτε πίσω στη σταθερότητα.

Ρε παιδιά είναι ακόμα πιο smooth το τελευταίο build η είναι ιδέα μου και τυπικό placebo effect? Το glow που πρόσθεσε πάντως στο σκρολαρισμα σε συνδυασμό με το κατάμαυρο φόντο είναι όλα τα λεφτά. Ωραία πινελιά που την είχα ξεχάσει από παλιότερες custom.

Edited by Nizl84

Ναι, μια χαρά όσο την είδα. Αλλά ξαναγυρισα στα λημέρια της asylum γιατί είχα το ίδιο θέμα με το YouTube. Όποτε πίσω στη σταθερότητα.

Ρε παιδιά είναι ακόμα πιο smooth το τελευταίο build η είναι ιδέα μου και τυπικό placebo effect? Το glow που πρόσθεσε πάντως στο σκρολαρισμα σε συνδυασμό με το κατάμαυρο φόντο είναι όλα τα λεφτά. Ωραία πινελιά που την είχα ξεχάσει από παλιότερες custom.

εμενα παλι δεν μου κανει επαναφορα απο το τιτανιουμ...:mad::mad:

οποτε παω παλι η για asylum...η για slim...

θα δω.....

θα δω.....

Δεν διαφέρει σε κάτι Fred. Δεν έχασες τίποτα. Γύρνα σε αυτές που έχεις στημένες και είσαι κυριλε.

θα δω.....

η ασυλουμ είναι ποιο καλη θα βάλω και εγω την σημερινή....

έχει ελαφρούς καλύτερη μπαταρία μονο αυτό

Kαμια καλή XXLSC υπάρχει που να έχει και κάποιες στοκ εφαρμογές? Σκεφτόμουν τη burt αλλά αυτό με το YouTube δε μ άρεσε. Το τώρα κατέβασα Αroma Galactus v3 και σκέφτομαι να τη βάλω. Θα την έχει δοκιμάσει κάποιος?

Δεν διαφέρει σε κάτι Fred. Δεν έχασες τίποτα. Γύρνα σε αυτές που έχεις στημένες και είσαι κυριλε.

Γύρισα και πάλι σε asylum..

Και έχεις δίκιο με κάθε update αυτή η ρομ γίνεται όλο και καλύτερη..

Sent from my note

Σκέφτομαι να τεστάρω να φλασάρω αυτήν ReVolt JB που ακούω πάρα πολύ καλά λόγια. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση των gapps ? Έχω το αρχείο αλλά δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση ή εάν έχει βγει νεότερη.

Ευχαριστώ.

Σκέφτομαι να τεστάρω να φλασάρω αυτήν ReVolt JB που ακούω πάρα πολύ καλά λόγια. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση των gapps ? Έχω το αρχείο αλλά δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση ή εάν έχει βγει νεότερη.

Ευχαριστώ.

εχω το 291212 gapps απο stunner αν θυμαμαι καλα το κατεβασα.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

ρε παιδες πραγματικα ο browser της asylum απλα τα σπαει!

τοσο γρηγορος τοσο smooth απαιχτος στην κυριολεξια!

το δε text wrapping ειναι το κατι αλλο!

ειναι ενας απο τους βασικοτερους λογους που γυρναω παντα σε αυτη την ρομ!

H συσκευή με την asylum πιστεύω οτι δεν υστερεί σε τίποτε απο το galaxy nexus.λειτουργει σαν "κανονικό" nexus

H συσκευή με την asylum πιστεύω οτι δεν υστερεί σε τίποτε απο το galaxy nexus.λειτουργει σαν "κανονικό" nexus

συμφωνω...

επισης με το spirit εχουμε και το ραδιο μας και με το memo μια χαρα κανω οτι εκανα και στο s-note με το στύλο κτλ κτλ κτλ...

γενικα την φερνεις την ρομ ανετα διπλα σε μια στοκ!

στο μονο που υστερει ειναι οι βιντεο(3g) κλησεις πλεον...

τιποτα αλλο απολυτως...

πραγματικα το λεω και θα το ξαναλεω καποιος που ειχε το κινητο με GB και το δει τωρα με asylum θα νομιζει οτι αγορασε αλλο κινητο....

συμφωνω...

επισης με το spirit εχουμε και το ραδιο μας και με το memo μια χαρα κανω οτι εκανα και στο s-note με το στύλο κτλ κτλ κτλ...

γενικα την φερνεις την ρομ ανετα διπλα σε μια στοκ!

στο μονο που υστερει ειναι οι βιντεο(3g) κλησεις πλεον...

τιποτα αλλο απολυτως...

πραγματικα το λεω και θα το ξαναλεω καποιος που ειχε το κινητο με GB και το δει τωρα με asylum θα νομιζει οτι αγορασε αλλο κινητο....

Αφού εχεις βάλει το spirit πες μου σε παρακαλώ πρεπει να εχεις το bluetooth on? Για να εχεις ράδιο;

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Μόλις προσθέσαν ενα πρόβλημα στην επιλογή της Ρομ με το όνομα

REVOLT η πρωτη ματια ειναι καλητερη απο ασυλουμ με λεπτομεριες θα ελεγα οτι δειχνει να εχει καλη μπαταρια θα δειξει αυριο ...

Οποιως θελει δοκιμαζει αξιζει τον κοπο