GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλησπερα παιδια η asylum καθε μερα βγαζει κ αναβαθμιση... δεν ειναι ο χρονος πεντε λεπτα κανεις να την βαλεις αλλα απο περιεργεια ρωταω , εχει κατι καινουργιο η απλως να λεμε... :) ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλησπερα παιδια η asylum καθε μερα βγαζει κ αναβαθμιση... δεν ειναι ο χρονος πεντε λεπτα κανεις να την βαλεις αλλα απο περιεργεια ρωταω , εχει κατι καινουργιο η απλως να λεμε... :) ευχαριστω Changelog δεν έχει τύχει να δω όποτε απλά υποθέτω πως από έκδοση σε έκδοση έχει μικροδιορθωσεις. Δεν είναι ανάγκη να βάζεις κάθε μέρα. Εγώ μόνο αν έχω χρόνο και διάθεση θα το κάνω καθημερινά. Αλλιώς ανά τρεις εκδόσεις και αν. Έτσι ίσως δούμε και καμία διαφορά γιατί δεν έχω καταλάβει καμία μέχρι στιγμής.:) Πάντως τρώει ώρες ώρες κάτι κολλήματα η asylum... Laggαρει το σύμπαν. Όχι συχνά αλλά τα τρώει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Changelog δεν έχει τύχει να δω όποτε απλά υποθέτω πως από έκδοση σε έκδοση έχει μικροδιορθωσεις. Δεν είναι ανάγκη να βάζεις κάθε μέρα. Εγώ μόνο αν έχω χρόνο και διάθεση θα το κάνω καθημερινά. Αλλιώς ανά τρεις εκδόσεις και αν. Έτσι ίσως δούμε και καμία διαφορά γιατί δεν έχω καταλάβει καμία μέχρι στιγμής.:) Πάντως τρώει ώρες ώρες κάτι κολλήματα η asylum... Laggαρει το σύμπαν. Όχι συχνά αλλά τα τρώει.. ναι το εχω παρατηρησει και εγω οτι ωρες ωρες τρωει χονδρα κολληματα.. αλλα οπως λες και εσυ πολυ σπανια.. παντως μαρεσει πολυ μεχρι στιγμης και η μπαταρια ειναι πολυ δυνατη. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν δεις το changelog στη σελιδα της cm,γραφει τι αλλαζει καθε φορα.απλα καποια πραγματα ειναι "εσωτερικα" στο συστημα με αποτελεσμα ο τελικος χρηστης να μην βλεπει διαφορα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ναι το εχω παρατηρησει και εγω οτι ωρες ωρες τρωει χονδρα κολληματα.. αλλα οπως λες και εσυ πολυ σπανια.. παντως μαρεσει πολυ μεχρι στιγμης και η μπαταρια ειναι πολυ δυνατη. Η μπαταρία πράγματι είναι πολύ καλή. Γιαυτό και δεν το κουναω από εδώ:D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν δεις το changelog στη σελιδα της cm,γραφει τι αλλαζει καθε φορα.απλα καποια πραγματα ειναι "εσωτερικα" στο συστημα με αποτελεσμα ο τελικος χρηστης να μην βλεπει διαφορα. σωστα τα λες αλλα ειναι οι αλλαγες τοσο απαραιτητες που να αξιζει να μπεις στην διαδικασια της αλλαγης?? θα μπορουσε να περιμενει 2-3 μερες και να προσθεσει πιο πολλα μαζι. ετσι να λεμε τωρα. δεν το πεζω ειδικος.. :) ισα ισα εμενα μαρεσει ολο αυτο το να περιμενω να βγει κατι νεο.. :) εχουμε την αρρωστεια του φλασαρισματος :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν είναι πρόβλημα τα 5 λεπτά το θέμα είναι ότι δεν μένει το τηλέφωνο δύο μέρεςμε την ίδια ρομ και δεν έχει στρώσειη μπαταρία φλασαρουμε από 17 του μήνα κάθε μερα Ας μας πει αν το έχει και κανένας αλλος. Όταν μπενω σε ρικοβερι για να φλασαρω αναβάθμιση έχω πτώση στην μπαταρίακαι ττώρα που το έκανα από 70 πήγε 9 τι διαόλου είναι αυτό το κακό. Μου συνέβη και στην σημερινή αναβάθμιση μόνο σε μένα;;; από60 ππήγε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μου συνέβη και στην σημερινή αναβάθμιση μόνο σε μένα;;; από60 ππήγε 4 μπα σε μενα απο 100 πηγε στο 98 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) ναι το εχω παρατηρησει και εγω οτι ωρες ωρες τρωει χονδρα κολληματα.. αλλα οπως λες και εσυ πολυ σπανια.. παντως μαρεσει πολυ μεχρι στιγμης και η μπαταρια ειναι πολυ δυνατη. Παιδιά τα κολλήματα που τα τρώει; Εμένα δεν κολλάει απλά μερικές φορές(σπάνια όμως πλέον) αργεί να ξυπνήσει το κινητό μου.. Πατάω δηλαδή το κεντρικό κουμπί και δεν ανοίγει με την μια... σωστα τα λες αλλα ειναι οι αλλαγες τοσο απαραιτητες που να αξιζει να μπεις στην διαδικασια της αλλαγης?? θα μπορουσε να περιμενει 2-3 μερες και να προσθεσει πιο πολλα μαζι. ετσι να λεμε τωρα. δεν το πεζω ειδικος.. :) ισα ισα εμενα μαρεσει ολο αυτο το να περιμενω να βγει κατι νεο.. :) εχουμε την αρρωστεια του φλασαρισματος :) Ρε ποιος είναι ειδικός; Καλά τα λες... Κοίτα διορθώνονται πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις με την μια... Πχ έγραψα πάνω ότι εμένα η συσκευή κάποιες φορές αργεί να ξυπνήσει. Τώρα βλέπω ότι με το σημερινό update δεν το έκανε ούτε μια φορά Τεσπα αν θεωρείς ότι το κινητό σου δουλεύει σωστά μην βάζεις κάθε μέρα το update..βάλτο ανά 4 μέρες πχ. Πάντως ο dev καλά κάνει για μένα.Από την στιγμή που η cm έχει κάθε μέρα updates καλά κάνει και προσαρμόζει την ρομ του πάνω σε αυτά.. Μου συνέβη και στην σημερινή αναβάθμιση μόνο σε μένα;;; από60 ππήγε 4 Σε μένα δεν το κάνει.. Φορτισε μια φορά το κινητό σου μέχρι το 100% και μετά κάνε ένα calibration.. Λογικά θα στρώσει. Sent from my note Edited December 26, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 παιδια κατι ακομη δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει οταν παω ρυθμισεις-προβολη-φωτεινοτητα και κατεβασω την φωτεινοτητα και μετα τσεκαρω το αυτοματο κ πατησω οκ, οταν ξαναπαω, ειναι εκει που ηταν στην αρχη επισης σε ενα προγραμμα που χρησιμοποιω το " airPlane scheduler" κλεινει κ ανοιγει το cell radio τις ωρες που θελεις, οταν το ρυθμισω στις ωρες που θελω κ το κλικαρω , μετα οταν ξαναπαω να δω βλεπω οτι το τικ δεν υπαρχει.. με λιγα λογια οτι χρειαζεται τικ σε καποιες ρυθμισεις δεν μου τις κραταει.. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 παιδια κατι ακομη δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει οταν παω ρυθμισεις-προβολη-φωτεινοτητα και κατεβασω την φωτεινοτητα και μετα τσεκαρω το αυτοματο κ πατησω οκ, οταν ξαναπαω, ειναι εκει που ηταν στην αρχη επισης σε ενα προγραμμα που χρησιμοποιω το " airPlane scheduler" κλεινει κ ανοιγει το cell radio τις ωρες που θελεις, οταν το ρυθμισω στις ωρες που θελω κ το κλικαρω , μετα οταν ξαναπαω να δω βλεπω οτι το τικ δεν υπαρχει.. με λιγα λογια οτι χρειαζεται τικ σε καποιες ρυθμισεις δεν μου τις κραταει.. αυτο συμβαινει καθε φορα που φλασαρεις νεο update η στο κανει συνεχεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 αυτο συμβαινει καθε φορα που φλασαρεις νεο update η στο κανει συνεχεια?? πατριδα μου το κανει συνεχεια απο την στιγμη που εβαλα asylum και slim εσενα σου συμβαινει αυτο?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 πατριδα μου το κανει συνεχεια απο την στιγμη που εβαλα asylum και slim εσενα σου συμβαινει αυτο?? βασικα δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο!!! και αυτο με την φωτεινοτητα που λες δεν το πολυκαταλαβα! καθε φορα που βαζω ενα update μου κανει μερικα τρελα αλλα μετα απο δυο restart στρωνει.. θα δοκιμασω καποια εφαρμογη σαν αυτη που λες και θα σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 βασικα δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο!!! και αυτο με την φωτεινοτητα που λες δεν το πολυκαταλαβα! καθε φορα που βαζω ενα update μου κανει μερικα τρελα αλλα μετα απο δυο restart στρωνει.. θα δοκιμασω καποια εφαρμογη σαν αυτη που λες και θα σου πω... παω προβολη, ξετσεκαρω την αυτοματη φωτεινοτητα, κατεβαζω την μπαρα, ξανατσεκαρω την αυτοματη φωτεινοτητα και μετα το οκ. οταν ξαναπαω στην προβολη , φωτεινοτητα ειναι παλι εκει που ηταν και ας το ειχα κατεβασει Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μήπως επειδή μετά το ξαναβάζεις στο αυτόματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 root σε 4.1.2 για το Note μας υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μήπως επειδή μετά το ξαναβάζεις στο αυτόματο? αυτο θα ελεγα τωρα... βρε πατριδα ξε-τσεκαρω την αυτοματη φωτεινοτητα και το κινητο "λαμπει"... μετα το βαζω στο αυτοματο παλι η μπαρα μενει εκει που την ειχα οταν "έλαμπε" το κινητο.... παραμενει εκει αλλα το κινητο αναβει και σβηνει αναλογα με το που βρισκεται... πατριδα εδω με μπερδεψες λιγο...δεν σε "πιανω".....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 root σε 4.1.2 για το Note μας υπαρχει ? εννοείς για leaked rom..? αλλά τι νόημα έχει αφού μπορείς να βάλεις custom 4.2.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μου συνέβη και στην σημερινή αναβάθμιση μόνο σε μένα;;; από60 ππήγε 4 πόσο καιρό έχεις την μπαταρία σου.. αν γενικά αποφορτίζεται εύκολα σου κάνει σπασίματα στην οθόνη όταν έχει χαμηλό ποσοστό μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 εννοείς για leaked rom..? αλλά τι νόημα έχει αφού μπορείς να βάλεις custom 4.2.1.. Ναι φοραω 4.1.2 leaked.... αλλα θελω να γυρισω στην ics για να παρω την full official 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αυτό μην το σκέφτεσαι. Μπορείς να το κάνεις flashαροντας οποιαδήποτε stock ROM μέσω Odin από sammobile.com :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 πόσο καιρό έχεις την μπαταρία σου.. αν γενικά αποφορτίζεται εύκολα σου κάνει σπασίματα στην οθόνη όταν έχει χαμηλό ποσοστό μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση.. Tην έχω 14 μήνες με καθημερινή φόρτιση η μπαταρία δεν πέφτει γρήγορα αλλά μου κάνει αυτά τα νερά όταν κάνω επανεκκίνηση και όταν ανοίγει με 10 % και κάνει και νερά στην οθόνη όπως ακριβώς τα λες, οπότε λες να θέλω μπαταρία ε? Υπάρχει κάτι καλό να μου προτείνετε να πάρω μαμά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αυτό μην το σκέφτεσαι. Μπορείς να το κάνεις flashαροντας οποιαδήποτε stock ROM μέσω Odin από sammobile.com :) Οποτε να μεινω με αυτην προς το παρων και οταν βγει η official να την φλασαρω μεσω odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Tην έχω 14 μήνες με καθημερινή φόρτιση η μπαταρία δεν πέφτει γρήγορα αλλά μου κάνει αυτά τα νερά όταν κάνω επανεκκίνηση και όταν ανοίγει με 10 % και κάνει και νερά στην οθόνη όπως ακριβώς τα λες, οπότε λες να θέλω μπαταρία ε? Υπάρχει κάτι καλό να μου προτείνετε να πάρω μαμά??? Κανε και ένα battery calibration για καλό και για κακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Κανε και ένα battery calibration για καλό και για κακό... εχω κανει,,,κατι μπαταριεσ που βλεπω 2700 και 3000 αξιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts