chris3333333 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εγω εκανα δεν ξερω αν θελει η δεν θελει:) Τελικα έκανα και εγω και πλα δουλευουν τελεια. Ελληνικα κανονικα. Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλημέρα. Παιδιά όσοι βάλατε την καινούργια team union είδατε κάποια τρανταχτή διαφορά? Γιατί σε μένα η πρώτη δουλεύει ρολόι πλέον. Επίσης δοκίμασε κανείς την νέα βάση? Είδε κάποια βελτίωση σε μπαταρία κτλ? Γενικά εντυπώσεις? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Θα δοκιμάσω να περάσω την Team Union V2 χωρις wipes να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλημέρα. Παιδιά όσοι βάλατε την καινούργια team union είδατε κάποια τρανταχτή διαφορά? Γιατί σε μένα η πρώτη δουλεύει ρολόι πλέον. Επίσης δοκίμασε κανείς την νέα βάση? Είδε κάποια βελτίωση σε μπαταρία κτλ? Γενικά εντυπώσεις? Sent from my note Κάποιασσπουδαία διάφορα δε είδα δεν έχει να γράψεις ελληνικά τα έχει άλλα όταν πατάς βγάζειααγγλικά.... Κάτσε όπως είσαι και περίμενα καμιά καλή με την νέα βάση. Έβαλα και αλιάνς αλλά δεν είναι μου άρεσε. Και εκεί καμιά διαφορά.... Πάλι δεν έγραφε ελληνικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Θα δοκιμάσω να περάσω την Team Union V2 χωρις wipes να δούμε τι θα γίνει. Από ότι κατάλαβα η team 2 είναι η ίδια ρομ με την ένα απλά με κάποιες μικρές βελτιώσεις για αυτούς που κολλούσε το κινητό τους έτσι δεν είναι? Οπότε σε μένα που πάει σφαίρα η ένα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο η μετάβαση. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλά ρε παιδιά εδώ στο XDA έχουν βγει 4-5 νέες ROM με την καινούργια βάση και εσείς ακόμη συζητάτε για την Team 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλά ρε παιδιά εδώ στο XDA έχουν βγει 4-5 νέες ROM με την καινούργια βάση και εσείς ακόμη συζητάτε για την Team 2 ? Δεν έχω wifi να τις δοκιμάσω λόγω μετακόμισης και θα σκάσω μιλάμε:p Εντυπώσεις παίδες ? Από την νέα βάση εννοώ. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εγώ αυτό που ψάχνω είναι να βρω τις διαφορές της προηγούμενης έκδοσης με την νέα και δεν μπορώ να το βρω. Αν δεν διαβάσω τις διαφορές δεν θα αλλάξω αν και γράφουν πως προς το παρόν είναι καλή αυτή η έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Εγώ αυτό που ψάχνω είναι να βρω τις διαφορέςρές της προηγούμενης έκδοσης με την νέα και δεν μπορώ να το βρω. Αν δεν διαβάσω τις διαφορές δεν θα αλλάξω αν και γράφουν πως προς το παρόν είναι καλή αυτή η έκδοση. Εγώ άφησα την νεα αλιάνς για μια ώρα και δεν είδα καμιά διαφορά το με xxlsa. Βέβαια το ποιο σπουδές που δεν είδα είναι μήπως και έχουν βελτιώσει την μπαταρία.. :-\ Αν κάποιος έχει γνώμη να μας πει... Και να μας πει και αν γράφουν ελληνικά αν και βρήκα το παρακάτω SwiftKey για πληκτρολόγιο και από το πρωί αναροτιεμε τι έκανα τόσο καιρό με το μαμά πρόγραμμα δοκιμάστε έχω πάθει πλακα Να πω ότι η team union v2 είναι σγουρά ποιο γρήγορη στο ίντερνετ και γενικά ποιο σου όχι πολύ ένα τακ όσο χριαζοταν. Αλά η μπαταρία στα ίδια επίπεδα... Δυστηχος... Και θέλω κάτι καλύτερο.. Edited December 2, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Εσύ δλδ ποια δοκίμασες να μας πει? Εδώ βλέπω κάτι καλο οποίος δεν βαριέται να δοκιμάσει γιατί εγώ χθες φασαρία 5 φορές.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1980506 Edited December 2, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 παιδια καλησπερα και αυτη που εβαλα γμτ "AllianceROM_JellyBean XXLSC_ALpha1" ενω δειχνει οτι εχει ελληνικα μολις παω να γραψω γραφει αγγλικα γιατι το κανει αυτο ε??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 παιδια καλησπερα και αυτη που εβαλα γμτ "AllianceROM_JellyBean XXLSC_ALpha1" ενω δειχνει οτι εχει ελληνικα μολις παω να γραψω γραφει αγγλικα γιατι το κανει αυτο ε??? ευχαριστω Γιατί όλοι τα έχουν βάλει με τους Έλληνες. Βάλε από market SwiftKey και θα με θυμιθεις. Πολύ καλό και αν μπορέσεις γράψε κάνα σχολειο από την νέα βάση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εσύ δλδ ποια δοκίμασες να μας πει? Εδώ βλέπω κάτι καλο οποίος δεν βαριέται να δοκιμάσει γιατί εγώ χθες φασαρία 5 φορές.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1980506 Λέω να την δοκιμάσω εγώ τώρα. Είμαι σε ένα φιλαράκι για καφέ (βρήκα wifi δηλαδή:p) και σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Θέλω όμως ελληνικό πληκτρολόγιο. Το καινούργιο με έχει βολέψει απίστευτα. Έχει άραγε? Την έχει δοκιμάσει κανένας? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Λέω να την δοκιμάσω εγώ τώρα. Είμαι σε ένα φιλαράκι για καφέ (βρήκα wifi δηλαδή:p) και σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Θέλω όμως ελληνικό πληκτρολόγιο. Το καινούργιο με έχει βολέψει απίστευτα. Έχει άραγε? Την έχει δοκιμάσει κανένας? Sent from my note ναι εχει πατριδα καλη κ γρηγορη ειναι Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Δεν μπορούμε να το εξαγουμε απο προηγούμενη ρομ? (Το πληκτρολόγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Γιατί όλοι τα έχουν βάλει με τους Έλληνες. Βάλε από market SwiftKey και θα με θυμιθεις. Πολύ καλό και αν μπορέσεις γράψε κάνα σχολειο από την νέα βάση.. Η καινούργια βάση γράφει πως όλα τα πληκτρολόγια που έχει μέσα είναι σαν το swype να μια αλλαγή ας πούμε που βρήκα. Δεν το έχω βέβαια ακόμη κάνει εγκατάσταση αλλά απλά συνεχίζω να διαβάζω και επίσης άλλα άτομα ρωτάνε το ίδιο πράγμα ποιες είναι οι αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Δεν μπορούμε να το εξαγουμε απο προηγούμενη ρομ? (Το πληκτρολόγιο) Το δοκίμασα, αποτέλεσμα δεν είχα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Η Team v2 πετυχαίνει το 300-400MB ελεύθερη RAM που διαφημίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Η Team v2 πετυχαίνει το 300-400MB ελεύθερη RAM που διαφημίζει; Ναι 320 με 350 σε εμένα βέβαια να τα έχεις κλείσει όλα.. Πριν. Με εκαθαριση 380 κατά μέσω όρο. Το θέμα Είναι πάρα πολύ καλή ρομ.. Δεν το συζητώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ρε παιδιά για να καταλάβω η νέα βάση δεν έχει ελληνικά στο νέο πληκτρολόγιο ? μπερδεύτηκα λίγο τώρα. αυτό με το στυλ Swype που λέτε υπάρχει και στην team union. και τα σπάει πραγματικά. απίστευτο λεξικό. μου έλυσε τα χέρια μιλάμε. sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδια η νεα lsc ειναι παρα πολυ καλυτερη απο την lsa...εγω μολις περασα την στοκ lsc του cronosmachine(εβαλα αυτη γιατι ο eybee ειπε οτι δεν θα βγαλει αυτος στοκ γιατι ηδη υπαρχουν) γιατι θελω μονο το ρουτ και ολα ειναι οκ...εχω και ελληνικο πληκτρολογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδια η νεα lsc ειναι παρα πολυ καλυτερη απο την lsa...εγω μολις περασα την στοκ lsc του cronosmachine(εβαλα αυτη γιατι ο eybee ειπε οτι δεν θα βγαλει αυτος στοκ γιατι ηδη υπαρχουν) γιατι θελω μονο το ρουτ και ολα ειναι οκ...εχω και ελληνικο πληκτρολογιο... Όταν λες πολύ καλύτερη εννοείς? Είδες κάποια τρανταχτή διαφορά? Κάποια βελτίωση στην μπαταρία ας πούμε ? Εγώ σκέφτομαι να την βάλω αύριο. Καλά με το πληκτρολόγιο έχω πάθει σοκ. Πραγματικά εδώ τα σπάσανε. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Όταν λες πολύ καλύτερη εννοείς? Είδες κάποια τρανταχτή διαφορά? Κάποια βελτίωση στην μπαταρία ας πούμε ? Εγώ σκέφτομαι να την βάλω αύριο. Καλά με το πληκτρολόγιο έχω πάθει σοκ. Πραγματικά εδώ τα σπάσανε. Sent from my note Ποια θα βάλεις.? Για ποιο πληκρολογειο λες; Giorgosaero, ποια ρομ είχες πριν για να καταλάβουμε από ποια σε ποια είδες τις διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ποια θα βάλεις.? Για ποιο πληκρολογειο λες; Giorgosaero, ποια ρομ είχες πριν για να καταλάβουμε από ποια σε ποια είδες τις διαφορές; Σκέφτομαι να βάλω αυτή που έδωσες το λινκ πιο πάνω εκτός αν βγει κάτι καλύτερο αύριο. Μιλάω για το στοκ πληκτρολόγιο που το κάνανε σαν το Swype. Μόνο με αυτό γράφω τώρα. Απίστευτο λεξικό πολύ βολικό τα σπάει. Πέταξα όλα τα αλλά. Κράτησα μόνο το swift keyboard κυρίως για landscape χρήση. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Σκέφτομαι να βάλω αυτή που έδωσες το λινκ πιο πάνω εκτός αν βγει κάτι καλύτερο αύριο. Μιλάω για το στοκ πληκτρολόγιο που το κάνανε σαν το Swype. Μόνο με αυτό γράφω τώρα. Απίστευτο λεξικό πολύ βολικό τα σπάει. Πέταξα όλα τα αλλά. Κράτησα μόνο το swift keyboard κυρίως για landscape χρήση. Sent from my note Η γνώμη σου μετράει ότι και αν βάλεις περιμένω ποστ με εντυπώσεις... Το πληκτρολόγιο όντος πολύ καλό αλά σήμερα ανακαληψα το σου ψύξει και έχω πάθει πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts