Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να την κάνουμε;Αυτή τη στιγμή με την κρακς δουλεύουν όλα.Δεν νομίζω ότι θα δούμε πια διαφορές φοβερές με καινούρια ρομ.

Καλημέρα .

Πολύ καλή η κρακ πολύ σταθερή δουλεύουν τα πάντα η μπαταρία πιο δυνατή αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ροκετ ήταν ένα κλικ πιο σμουθ και πιο γρήγορη.

Όχι μεγάλη διαφορά βέβαια αλλά και πάλι.

Διαφωνείτε η μου φαίνεται;

Για αυτό λέω ότι στην επίσημη jb θα δούμε και άλλες διαφορές.

Sent from my note

Edited by freddaras

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έβαλα και εγώ τηνchrack αλλά έχω ένα πρόβλημα.οι file explorer που χρησιμοποιώ δεν μου δείχνουν τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης.αντίθετα ο διαχείρισης αρχείων ας πούμε ο μαμα μου τα δείχνει.έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

έβαλα και εγώ τηνchrack αλλά έχω ένα πρόβλημα.οι file explorer που χρησιμοποιώ δεν μου δείχνουν τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης.αντίθετα ο διαχείρισης αρχείων ας πούμε ο μαμα μου τα δείχνει.έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Μπες mnt/extSDcard .

Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του file explorer και να αλλάξεις τον αρχικό κατάλογο αν δε βρίσκεις τη συγκεκριμένη διαδρομή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Φίλε πραγματικά με εσωσες.να σαι καλά.

Μια ακομα παράκληση αν κάποιος γνωρίζει.

Κατά την εγκατάσταση έβαλα να μην εγκατασταθεί η εφαρμογή εμφάνιση φωτογραφιών με την οποια ανοίγω τις φωτο μεσα από την εφαρμογή kamera.τώρα όταν πατάω να δω την φωτο που τράβηξα έχω ένα ωραίο force close.μηπως υπάρχει πουθενά η εφαρμογή να την περασω απο πανω;

Θα μπορούσα να κάνω φοφματ και πέρασμα ξανά την ρομ το ξέρω, αλλά έκατσα όλο το πρωί και το έστησα όπως το θέλω και είναι κρίμα να φάω άλλη μισή μέρα για να το φέρω στα μέτρα μου

Φίλε πραγματικά με εσωσες.να σαι καλά.

Μια ακομα παράκληση αν κάποιος γνωρίζει.

Κατά την εγκατάσταση έβαλα να μην εγκατασταθεί η εφαρμογή εμφάνιση φωτογραφιών με την οποια ανοίγω τις φωτο μεσα από την εφαρμογή kamera.τώρα όταν πατάω να δω την φωτο που τράβηξα έχω ένα ωραίο force close.μηπως υπάρχει πουθενά η εφαρμογή να την περασω απο πανω;

Θα μπορούσα να κάνω φοφματ και πέρασμα ξανά την ρομ το ξέρω, αλλά έκατσα όλο το πρωί και το έστησα όπως το θέλω και είναι κρίμα να φάω άλλη μισή μέρα για να το φέρω στα μέτρα μου

for those who have Photo Editor FC:

Download and install this:

https://www.dropbox.com/s/auvwb5sjr3ee82b/com.sec.android.mimage.photoretouching-1.apk

Replace with current on!

καλημερα

και εγω γιαυτο τον λογο και οτι μερικες εφαρμογες δεν παιζουν την εβγαλα και εβαλα ξανα ics

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλημερα

και εγω γιαυτο τον λογο και οτι μερικες εφαρμογες δεν παιζουν την εβγαλα και εβαλα ξανα ics

παιδια εγω δεν εχω τετοιο θεμα!

ουτε με ροκετ ουτε με chrash!

προφανως κατι δεν καθησε καλα στην εγκατασταση!

οι εφαρμογες σε μενα δουλευουν ολες!

εκανα επαναφορα μεχρι και τις wifi ρυθμισεις μου απο back up στο τιτανιουμ που ειχα κανει σε ice cream!

επισης οσοι εχετε κρακ δειτε οτι ο browser εχει text wrapping...η κατι τετοιο τελος παντων!

σου βγαζει ενα σημαδακι πανω στο λινκ! το πατας και μετα το κειμενο μπορεις να το προσαρμόσεις οπως τον οπερα!

παιδια εγω δεν εχω τετοιο θεμα!

ουτε με ροκετ ουτε με chrash!

προφανως κατι δεν καθησε καλα στην εγκατασταση!

οι εφαρμογες σε μενα δουλευουν ολες!

εκανα επαναφορα μεχρι και τις wifi ρυθμισεις μου απο back up στο τιτανιουμ που ειχα κανει σε ice cream!

επισης οσοι εχετε κρακ δειτε οτι ο browser εχει text wrapping...η κατι τετοιο τελος παντων!

σου βγαζει ενα σημαδακι πανω στο λινκ! το πατας και μετα το κειμενο μπορεις να το προσαρμόσεις οπως τον οπερα!

Ναι είναι ακριβώς όπως στις ρομ του ΝΟΤΕ 2

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδια εγω παντως οποια και να εβαλα jb μου κολουσε τρελα ο es file εξερευνητης αρχειων.

επισης τα παρακατω δεν περνουσαν καν:

greek tvguide

tsekouratoi

ΕΟΠΠΥ

Ε-Farmakio

den kaneis plaka

sportingbet

yellow pages

και αρκετα ακομη που δεν θυμαμε

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ναι είναι ακριβώς όπως στις ρομ του ΝΟΤΕ 2

ναι αυτο στην ροκετ δεν υπηρχε!

:)

παιδια εγω παντως οποια και να εβαλα jb μου κολουσε τρελα ο es file εξερευνητης αρχειων.

επισης τα παρακατω δεν περνουσαν καν:

greek tvguide

tsekouratoi

ΕΟΠΠΥ

Ε-Farmakio

den kaneis plaka

sportingbet

yellow pages

και αρκετα ακομη που δεν θυμαμε

αυτο ειναι εφαρμογες απο το μαρκετ?

περιμενε να δοκιμασω δυο στην τυχη να σου πω!:)

το τσεκουρατοι που δοκιμασα στα γρηγορα και το yello pages παιζουν κανονικα!

ισως μερικες εφαρμογες ακομη να μην ειναι προσαρμοσμένες για jb για αυτο δεν δουλευουν!

το ιδιο ειχε γινει και στην ice cream οταν ειχε πρωτοβγει!

πολλα παιδια την περνουσαν πανω απο την GB και επειδη πολλες εφαρμογες δεν ηταν ακομη(ΤΟΤΕ) συμβατες ειχαν θεματα!

Edited by freddaras

Συνοψιζοντας λοιπον στην chack παιζουν σωστα τα παντα. Ειναι αρκετα σταθερη ρομ αφου σε 5 μερες που την εχω δεν εχω δει fc ουτε ειχα καποιο θεμα. Απο εφαρμογες ολες κανονικα restore. +το μεγαλο κατ εμε ατου του aroma που βαζεις~βγαζεις οτι θελεις.

Επισης ειδα χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε σχεση με ics στα παιχνιδια. Μπαταρια νομ7ζω στα ιδια επιπεδα, ουτως η αλλως το ξεσκιζω το κινητο!

Το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει ειναι το all share. Ntfs δισκο μου δουλευει κανονικα, επαιξε τον αρχοντα 17gb αρχειο χωρις το παραμικρο κολημα! Συνιστω ανεπιφυλακτα chack!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε εμένα με την βοήθεια των παιδιών δουλεύει άψογα.δεν επιστρέφω σε ics.

Νομίζω ήταν σημαντικό το update σε jb

Ευχαριστώ όσους απάντησαν και βοήθησαν

Συνοψιζοντας λοιπον στην chack παιζουν σωστα τα παντα. Ειναι αρκετα σταθερη ρομ αφου σε 5 μερες που την εχω δεν εχω δει fc ουτε ειχα καποιο θεμα. Απο εφαρμογες ολες κανονικα restore. +το μεγαλο κατ εμε ατου του aroma που βαζεις~βγαζεις οτι θελεις.

Επισης ειδα χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε σχεση με ics στα παιχνιδια. Μπαταρια νομ7ζω στα ιδια επιπεδα, ουτως η αλλως το ξεσκιζω το κινητο!

Το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει ειναι το all share. Ntfs δισκο μου δουλευει κανονικα, επαιξε τον αρχοντα 17gb αρχειο χωρις το παραμικρο κολημα! Συνιστω ανεπιφυλακτα chack!

θα συμφωνησω!

ειναι πιο σταθερη και ολοκληρωμένη απο την ροκετ!

αν και για μενα η ροκετ ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη!

Παιδια καλησπερα μολις κατεβασα την chrack για να την περασω.. Να ρωτησω ομως μολις ανηξει θα με ρωτησει ποιες εφαρμογες θελω να κρατισω και ποιες οχι?? αν ναι τι εχω πατησει γιατι δεν ξερω τιποτα... Σ'αυτη που εχω τωρα με ειχε Βοηθησει ο Αποστολης του οποιο δεν θυμαμαι το name εδω μεσα και δεν μπορω να τον ενοχλησω στο κινιτο που μου εχει δωσει... Καποια λυσει παρακαλω?
kTm Duke 690

Παιδια καλησπερα μολις κατεβασα την chrack για να την περασω.. Να ρωτησω ομως μολις ανηξει θα με ρωτησει ποιες εφαρμογες θελω να κρατισω και ποιες οχι?? αν ναι τι εχω πατησει γιατι δεν ξερω τιποτα... Σ'αυτη που εχω τωρα με ειχε Βοηθησει ο Αποστολης του οποιο δεν θυμαμαι το name εδω μεσα και δεν μπορω να τον ενοχλησω στο κινιτο που μου εχει δωσει... Καποια λυσει παρακαλω?

ηρεμησε ειναι πολυ πιο απλα τωρα τα πραγματα!:)

πιστεψε με!

θα σε ρωτησει αν θελεις αγγλικα η γερμανικα θα επιλεξεις αγγλικα μετα θα διαλεξεις ποιες εφαρμογες θα θελεις να εχει μεσα και τελος!

η jb εκδοση δεν ειναι τοσο πολυπλοκη οσο ηταν η ice...

ηρεμησε ειναι πολυ πιο απλα τωρα τα πραγματα!:)

πιστεψε με!

θα σε ρωτησει αν θελεις αγγλικα η γερμανικα θα επιλεξεις αγγλικα μετα θα διαλεξεις ποιες εφαρμογες θα θελεις να εχει μεσα και τελος!

η jb εκδοση δεν ειναι τοσο πολυπλοκη οσο ηταν η ice...

Φιλε μου καλησπερα... Ηρεμος ειμαι ακομα διοτι δεν εχω κανει την επιχηρηση να την περασω... Δεν ξερω αγγλικα... Τα βασικα και αυτο με το ζορι... Βλακεια αλλα τι να κανω??

kTm Duke 690

Εγω μολις δοκιμασα Slim note jb και εχω ερωτευθει. Ελπιζω να μην βγαλει τιποτα στην πορεια ωστε να συνεχισει ο ερωτας.

Πάντως βρε παιδιά μετά από αρκετά 24 ωρα με την κρακς και άλλα τόσα με την στοκ lelly έχω να πω πως το κινητό έγινε απίστευτο.

:blink:Πραγματικά τολμώ να πω πως πέρα από την τρέλα μας δεν υπάρχει λόγος για το ΝΟΤΕ 2 - το οποίο μάλλον σύντομα θα το έχω -:p.

Να φανταστείτε τόσο καιρό είμαι με τον στοκ launcher ο οποίος είναι πια το ίδιο smooth όπως και ο TSF.

Κάνει βέβαια ελάχιστες φορές κάτι redraw αλλά είναι τόσο γρήγορα που δεν ενοχλούν καθόλου.

Τι να πρωτοπώ ; Για το απίστευτο smoothness του λειτουργικού;Του browser ;Για την ταχύτητα ; Για τα σκορ; Quadrant που δεν έχει και σημασία βέβαια 4950.

Πραγματικά απίστευτο.

Τό έλεγε ο Φρέντυ ,δεν το έλεγε;:lol:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως βρε παιδιά μετά από αρκετά 24 ωρα με την κρακς και άλλα τόσα με την στοκ lelly έχω να πω πως το κινητό έγινε απίστευτο.

:blink:Πραγματικά τολμώ να πω πως πέρα από την τρέλα μας δεν υπάρχει λόγος για το ΝΟΤΕ 2 - το οποίο μάλλον σύντομα θα το έχω -:p.

Να φανταστείτε τόσο καιρό είμαι με τον στοκ launcher ο οποίος είναι πια το ίδιο smooth όπως και ο TSF.

Κάνει βέβαια ελάχιστες φορές κάτι redraw αλλά είναι τόσο γρήγορα που δεν ενοχλούν καθόλου.

Τι να πρωτοπώ ; Για το απίστευτο smoothness του λειτουργικού;Του browser ;Για την ταχύτητα ; Για τα σκορ; Quadrant που δεν έχει και σημασία βέβαια 4950.

Πραγματικά απίστευτο.

Τό έλεγε ο Φρέντυ ,δεν το έλεγε;:lol:

Φίλε Νίκο αφού θα το έχεις σύντομα θα διαπιστώσεις τους δύο κυριότερους λόγους που δεν συγκρίνονται οι δύο συσκευές...

Η Απίστευτη Μπαταρία και...η Ραμ...:)

Επίσης να πω πως το δικό μου Note που το έχει συνάδελφος κάπως μου φαίνεται όταν το πέρνω στα χέρια μου...πολύ πάχος ρε παιδί μου, πως το άντεχα 10 μήνες;;;:p

Σου είχα πει ότι χρειαστείς να πέρνεις δεν εχω πρόβλημα. Απλά κρακ δεν εχω βάλει δεν ξέρω τι πρέπει ΝΑ κανείς μόλις βρω χρόνο θα την βάλω και εγώ εχω ζηλέψει αρκετά...αν την έβαλες πες μας εντυπώσεις.

Χθες ΓΕΝΗΣΑΜΕ Αγοράκι αύριο πουλάω την μηχανή μου και σκέφτομαι μπας και πούλαγα και ΤΟ ΝΟΤΕ να πηγενα για το 2;;;;;;

ΔΛΔ μέσα σε 2-3 μέρες θα έχει αλλάξει η ζωή μου Χαχαχα να δω πως θα μάθω χωρίς μότο με παιδί και άσπρο κινητό Χαχαχα

Φίλε Νίκο αφού θα το έχεις σύντομα θα διαπιστώσεις τους δύο κυριότερους λόγους που δεν συγκρίνονται οι δύο συσκευές...

Η Απίστευτη Μπαταρία και...η Ραμ...:)

Επίσης να πω πως το δικό μου Note που το έχει συνάδελφος κάπως μου φαίνεται όταν το πέρνω στα χέρια μου...πολύ πάχος ρε παιδί μου, πως το άντεχα 10 μήνες;;;:p

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης εννοείται ότι το 2 είναι ανώτερο...

Εδώ όμως μιλάμε για μια συσκευή που έχει ένα χρόνο στη αγορά είναι διπυρινη κτλ και φτάνει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις να κοντράρει τα τελευταία μοντέλα της Samsung.

Αν κάποιος που έχει το ένα μπορεί να πάρει το δύο είτε με επιδότηση είτε με οτιδήποτε να το πάρει με κλειστά μάτια..

Αν όχι μπορεί να καθίσει με το ένα χαλαρά..

Το κινητό για αυτό που είναι κάνει παπάδες πλέον...

Κορυφή απλά...Εγώ πριν μερικές βδομάδες έλεγα τι θα γίνει με την επιδότηση του αδερφού μου για να πάρω το δύο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ούτε που με νοιάζει..

Χαλαρά:)

Sent from my note

Σου είχα πει ότι χρειαστείς να πέρνεις δεν εχω πρόβλημα. Απλά κρακ δεν εχω βάλει δεν ξέρω τι πρέπει ΝΑ κανείς μόλις βρω χρόνο θα την βάλω και εγώ εχω ζηλέψει αρκετά...αν την έβαλες πες μας εντυπώσεις.

Χθες ΓΕΝΗΣΑΜΕ Αγοράκι αύριο πουλάω την μηχανή μου και σκέφτομαι μπας και πούλαγα και ΤΟ ΝΟΤΕ να πηγενα για το 2;;;;;;

ΔΛΔ μέσα σε 2-3 μέρες θα έχει αλλάξει η ζωή μου Χαχαχα να δω πως θα μάθω χωρίς μότο με παιδί και άσπρο κινητό Χαχαχα

Καταρχας να σας ζησει φιλε μου γερο και συδερενιο να ειναι... Δεν μπορουσα να παρω γιατι ντραπικα... Ενταξη ειναι αλλου η rom καμοια σχεση ετσι.. Το θεμα ειναι οτι πατησα english---> Install Full rom κατι τετοιο ελεγε και ιστερα μου εβγαλε μονο 5-6 7 το πολυ εφαρμογες και με ρωτουσε τι να εγκαταστησω... Γ@ΜΩ τα αγγλικα μου δηλαδη ελεος... Τωρα τι εχω κανει ακριβως δεν ξερω παντως ειναι Ouaou μεχρη στιγμης... Οσο για το note 2 δεν ξερω αν αξιζει η τσεπη σου ξερει... Εγω προσωπικα θα περιμενω το 3

ps. Αν μπορεις καποια στιγμη δεν εχω προβλημα να την ξανα περασω να σου λεω απο το τηλ ( με τα ελαχιστα αγγλικα τις εφαρμογες ) και να μου λες αν μπορεις

ps 2 : ρε αδελφια βαζω την γραφιδα πανω απο ενα video αλλα δεν το διχνει οπως το δυο... προεσκοπιση εννοω... Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση??

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Καταρχας να σας ζησει φιλε μου γερο και συδερενιο να ειναι... Δεν μπορουσα να παρω γιατι ντραπικα... Ενταξη ειναι αλλου η rom καμοια σχεση ετσι.. Το θεμα ειναι οτι πατησα english---> Install Full rom κατι τετοιο ελεγε και ιστερα μου εβγαλε μονο 5-6 7 το πολυ εφαρμογες και με ρωτουσε τι να εγκαταστησω... Γ@ΜΩ τα αγγλικα μου δηλαδη ελεος... Τωρα τι εχω κανει ακριβως δεν ξερω παντως ειναι Ouaou μεχρη στιγμης... Οσο για το note 2 δεν ξερω αν αξιζει η τσεπη σου ξερει... Εγω προσωπικα θα περιμενω το 3

ps. Αν μπορεις καποια στιγμη δεν εχω προβλημα να την ξανα περασω να σου λεω απο το τηλ ( με τα ελαχιστα αγγλικα τις εφαρμογες ) και να μου λες αν μπορεις

ps 2 : ρε αδελφια βαζω την γραφιδα πανω απο ενα video αλλα δεν το διχνει οπως το δυο... προεσκοπιση εννοω... Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση??

Χεχεχε τα έκανες όλα σωστά.

Μην περιμένεις να δουλέψει η ρομ σε όλα σωστά απλά γιατί δεν είναι επίσημη.

Είναι μπετα...

Και σε τέτοιο level που την φτάσανε μπράβο και πάλι μπράβο να λέμε.....

Sent from my note

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)