freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Τι εννοείς md5? Λες να την ξαναπεράσω απο πάνω? Εμένα η ροκετ μου είχε κολλήσει στην αρχή κάνα 5λεπτό, μετά ήταν ΟΚ.... Περιμένω και εγώ εντυπώσεις :rolleyes: αμα ανοιξει ποτε θα σου πω!:lol::lol::lol: περιμενω εδω και κανα δεκαλεπτο...! ωχουυυυ ευτυχώς κρατησα back up την ροκετ!!!:p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Τι εννοείς md5? Λες να την ξαναπεράσω απο πάνω? Εμένα η ροκετ μου είχε κολλήσει στην αρχή κάνα 5λεπτό, μετά ήταν ΟΚ.... Περιμένω και εγώ εντυπώσεις :rolleyes: Μην τη βάλεις από πάνω.Αν σου έχει κατέβει λάθος θα σου κάνει πάλι τα ίδια. Το md5 είναι ένα άθροισμα ας πούμε που πιστοποιεί ότι το αρχείο κατέβηκε σωστά.Σε κάθε ρομ δίνεται αυτό ώστε να είσαι σίγουρος ότι κατέβηκε σωστά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Μην τη βάλεις από πάνω.Αν σου έχει κατέβει λάθος θα σου κάνει πάλι τα ίδια. Το md5 είναι ένα άθροισμα ας πούμε που πιστοποιεί ότι το αρχείο κατέβηκε σωστά.Σε κάθε ρομ δίνεται αυτό ώστε να είσαι σίγουρος ότι κατέβηκε σωστά. Θυμισε μου λιγο ρε φιλε αν σου ειναι ευκολο πως το τσεκαρουμε αυτο? τελικα παιδια το αρχειο που κατεβηκε δεν ηταν σωστο για αυτο κολλουσε! τωρα ολα οκ! ανοιξε το κινητο θα επανελθω! Edited November 3, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Θυμισε μου λιγο ρε φιλε αν σου ειναι ευκολο πως το τσεκαρουμε αυτο? Δες το md5 στηνπρώτη σελίδα της ρομ Κατέβασε ένα πρόγραμμα md5 checker ,διάλεξε το αρχείο της ρομ και θα σου υπολογίσει το md5 της.Απλά μετά το συγκρίνεις με το νούμερο που ήδη ξέρεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Δες το md5 στηνπρώτη σελίδα της ρομ Κατέβασε ένα πρόγραμμα md5 checker ,διάλεξε το αρχείο της ρομ και θα σου υπολογίσει το md5 της.Απλά μετά το συγκρίνεις με το νούμερο που ήδη ξέρεις. οκ thanks δεν ηταν σωστο το αρχειο! οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ εδω! πρωτες εντυπώσεις! ουαου!:) η πρωτη jb οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ ρολοι! :) επαναφερω απο τιτανιουμ (και εδω κανενα προβλημα) και επανερχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 οκ thanks δεν ηταν σωστο το αρχειο! οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ εδω! πρωτες εντυπώσεις! ουαου!:) η πρωτη jb οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ ρολοι! :) επαναφερω απο τιτανιουμ (και εδω κανενα προβλημα) και επανερχομαι! Μπερδεύτηκα ποια είναι η καλύτερη σε ποια αναφέρεστε;;; Στην ροκετ ;;;; μα κρακ δεν λέγαμε ότι είναι καλύτερη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Μπερδεύτηκα ποια είναι η καλύτερη σε ποια αναφέρεστε;;; Στην ροκετ ;;;; μα κρακ δεν λέγαμε ότι είναι καλύτερη;; λοιπον στα γρηγορα γιατι παω για ποτακι και θα επανελθω!:p οπως μου φανηκε εμενα! η κρακ ειναι πιο ολοκληρωμένη! εχει τα παντα μεσα και τογλες και μογλες και μπλε θεμα και αρομα και και και τα παντα! ειναι σταθερη γρηγορη κτλ κτλ κτλ... εμενα ομως η ροκετ μου φανηκε ενα κλικ πιο γρηγορη...(οχι μεγαλη διαφορα αλλα χμμμμ εστω ενα κατι)! σε ολα τα αλλα κανενα προβλημα! για μπαταρια θα πω εντυπωσεις αυριο! παντως στην κρακ δουλευουν ολα σωστα! και το snote και ο music player και τα παντα! στην ροκετ υπαρχουν θεματα εδω!:) τεσπα πιστευω οτι το τελικο αποτελεσμα της JB το οφισιαλ θα ειναι θεαματικο! αυτα για την ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Ετσι όπως τα λέτε, τελικά θα πάω για χρακ... Πάντως ετσι στα πολύ πρόχειρα, η κατανάλωση της ροκετ, μου έδειξε περιπου τα ίδια, με την αρουτάριστη στοκ ICS... Ενα μικρό update.... Για την ροκετ δεν βρήκα md5... Μέχρι να μου κατέβει η χρακ, πέρασα την ροκετ ξανά απο πάνω. Μέχρι στιγμής όλα δουλέυουν σωστά... Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά στην πρώτη εγκατάσταση....τι να πω...:X Edited November 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Η chrack έχει σίγουρα καλύτερη μπαταρία από την ρόκετ και είναι σταθερότατη, ενω η ροκετ μου έκανε μερικά κόλπα! Συνοψίζοντας νομίζω ότι η chrack είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Η chrack έχει σίγουρα καλύτερη μπαταρία από την ρόκετ και είναι σταθερότατη, ενω η ροκετ μου έκανε μερικά κόλπα! Συνοψίζοντας νομίζω ότι η chrack είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή. +1 Κανένα νέο για την official JB? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 +1 Κανένα νέο για την official JB? Τι να την κάνουμε;Αυτή τη στιγμή με την κρακς δουλεύουν όλα.Δεν νομίζω ότι θα δούμε πια διαφορές φοβερές με καινούρια ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Τι να την κάνουμε;Αυτή τη στιγμή με την κρακς δουλεύουν όλα.Δεν νομίζω ότι θα δούμε πια διαφορές φοβερές με καινούρια ρομ. Καλημέρα . Πολύ καλή η κρακ πολύ σταθερή δουλεύουν τα πάντα η μπαταρία πιο δυνατή αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ροκετ ήταν ένα κλικ πιο σμουθ και πιο γρήγορη. Όχι μεγάλη διαφορά βέβαια αλλά και πάλι. Διαφωνείτε η μου φαίνεται; Για αυτό λέω ότι στην επίσημη jb θα δούμε και άλλες διαφορές. Sent from my note Edited November 4, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 έβαλα και εγώ τηνchrack αλλά έχω ένα πρόβλημα.οι file explorer που χρησιμοποιώ δεν μου δείχνουν τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης.αντίθετα ο διαχείρισης αρχείων ας πούμε ο μαμα μου τα δείχνει.έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 έβαλα και εγώ τηνchrack αλλά έχω ένα πρόβλημα.οι file explorer που χρησιμοποιώ δεν μου δείχνουν τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης.αντίθετα ο διαχείρισης αρχείων ας πούμε ο μαμα μου τα δείχνει.έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μπες mnt/extSDcard . Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του file explorer και να αλλάξεις τον αρχικό κατάλογο αν δε βρίσκεις τη συγκεκριμένη διαδρομή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Φίλε πραγματικά με εσωσες.να σαι καλά. Μια ακομα παράκληση αν κάποιος γνωρίζει. Κατά την εγκατάσταση έβαλα να μην εγκατασταθεί η εφαρμογή εμφάνιση φωτογραφιών με την οποια ανοίγω τις φωτο μεσα από την εφαρμογή kamera.τώρα όταν πατάω να δω την φωτο που τράβηξα έχω ένα ωραίο force close.μηπως υπάρχει πουθενά η εφαρμογή να την περασω απο πανω; Θα μπορούσα να κάνω φοφματ και πέρασμα ξανά την ρομ το ξέρω, αλλά έκατσα όλο το πρωί και το έστησα όπως το θέλω και είναι κρίμα να φάω άλλη μισή μέρα για να το φέρω στα μέτρα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Φίλε πραγματικά με εσωσες.να σαι καλά. Μια ακομα παράκληση αν κάποιος γνωρίζει. Κατά την εγκατάσταση έβαλα να μην εγκατασταθεί η εφαρμογή εμφάνιση φωτογραφιών με την οποια ανοίγω τις φωτο μεσα από την εφαρμογή kamera.τώρα όταν πατάω να δω την φωτο που τράβηξα έχω ένα ωραίο force close.μηπως υπάρχει πουθενά η εφαρμογή να την περασω απο πανω; Θα μπορούσα να κάνω φοφματ και πέρασμα ξανά την ρομ το ξέρω, αλλά έκατσα όλο το πρωί και το έστησα όπως το θέλω και είναι κρίμα να φάω άλλη μισή μέρα για να το φέρω στα μέτρα μου for those who have Photo Editor FC: Download and install this: https://www.dropbox.com/s/auvwb5sjr3ee82b/com.sec.android.mimage.photoretouching-1.apk Replace with current on! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 έβαλα και εγώ τηνchrack αλλά έχω ένα πρόβλημα.οι file explorer που χρησιμοποιώ δεν μου δείχνουν τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης.αντίθετα ο διαχείρισης αρχείων ας πούμε ο μαμα μου τα δείχνει.έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; καλημερα και εγω γιαυτο τον λογο και οτι μερικες εφαρμογες δεν παιζουν την εβγαλα και εβαλα ξανα ics Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημερα και εγω γιαυτο τον λογο και οτι μερικες εφαρμογες δεν παιζουν την εβγαλα και εβαλα ξανα ics παιδια εγω δεν εχω τετοιο θεμα! ουτε με ροκετ ουτε με chrash! προφανως κατι δεν καθησε καλα στην εγκατασταση! οι εφαρμογες σε μενα δουλευουν ολες! εκανα επαναφορα μεχρι και τις wifi ρυθμισεις μου απο back up στο τιτανιουμ που ειχα κανει σε ice cream! επισης οσοι εχετε κρακ δειτε οτι ο browser εχει text wrapping...η κατι τετοιο τελος παντων! σου βγαζει ενα σημαδακι πανω στο λινκ! το πατας και μετα το κειμενο μπορεις να το προσαρμόσεις οπως τον οπερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παιδια εγω δεν εχω τετοιο θεμα! ουτε με ροκετ ουτε με chrash! προφανως κατι δεν καθησε καλα στην εγκατασταση! οι εφαρμογες σε μενα δουλευουν ολες! εκανα επαναφορα μεχρι και τις wifi ρυθμισεις μου απο back up στο τιτανιουμ που ειχα κανει σε ice cream! επισης οσοι εχετε κρακ δειτε οτι ο browser εχει text wrapping...η κατι τετοιο τελος παντων! σου βγαζει ενα σημαδακι πανω στο λινκ! το πατας και μετα το κειμενο μπορεις να το προσαρμόσεις οπως τον οπερα! Ναι είναι ακριβώς όπως στις ρομ του ΝΟΤΕ 2 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παιδια εγω παντως οποια και να εβαλα jb μου κολουσε τρελα ο es file εξερευνητης αρχειων. επισης τα παρακατω δεν περνουσαν καν: greek tvguide tsekouratoi ΕΟΠΠΥ Ε-Farmakio den kaneis plaka sportingbet yellow pages και αρκετα ακομη που δεν θυμαμε Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Ναι είναι ακριβώς όπως στις ρομ του ΝΟΤΕ 2 ναι αυτο στην ροκετ δεν υπηρχε! :) παιδια εγω παντως οποια και να εβαλα jb μου κολουσε τρελα ο es file εξερευνητης αρχειων. επισης τα παρακατω δεν περνουσαν καν: greek tvguide tsekouratoi ΕΟΠΠΥ Ε-Farmakio den kaneis plaka sportingbet yellow pages και αρκετα ακομη που δεν θυμαμε αυτο ειναι εφαρμογες απο το μαρκετ? περιμενε να δοκιμασω δυο στην τυχη να σου πω!:) το τσεκουρατοι που δοκιμασα στα γρηγορα και το yello pages παιζουν κανονικα! ισως μερικες εφαρμογες ακομη να μην ειναι προσαρμοσμένες για jb για αυτο δεν δουλευουν! το ιδιο ειχε γινει και στην ice cream οταν ειχε πρωτοβγει! πολλα παιδια την περνουσαν πανω απο την GB και επειδη πολλες εφαρμογες δεν ηταν ακομη(ΤΟΤΕ) συμβατες ειχαν θεματα! Edited November 4, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Συνοψιζοντας λοιπον στην chack παιζουν σωστα τα παντα. Ειναι αρκετα σταθερη ρομ αφου σε 5 μερες που την εχω δεν εχω δει fc ουτε ειχα καποιο θεμα. Απο εφαρμογες ολες κανονικα restore. +το μεγαλο κατ εμε ατου του aroma που βαζεις~βγαζεις οτι θελεις. Επισης ειδα χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε σχεση με ics στα παιχνιδια. Μπαταρια νομ7ζω στα ιδια επιπεδα, ουτως η αλλως το ξεσκιζω το κινητο! Το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει ειναι το all share. Ntfs δισκο μου δουλευει κανονικα, επαιξε τον αρχοντα 17gb αρχειο χωρις το παραμικρο κολημα! Συνιστω ανεπιφυλακτα chack! Edited November 4, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Και σε εμένα με την βοήθεια των παιδιών δουλεύει άψογα.δεν επιστρέφω σε ics. Νομίζω ήταν σημαντικό το update σε jb Ευχαριστώ όσους απάντησαν και βοήθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Συνοψιζοντας λοιπον στην chack παιζουν σωστα τα παντα. Ειναι αρκετα σταθερη ρομ αφου σε 5 μερες που την εχω δεν εχω δει fc ουτε ειχα καποιο θεμα. Απο εφαρμογες ολες κανονικα restore. +το μεγαλο κατ εμε ατου του aroma που βαζεις~βγαζεις οτι θελεις. Επισης ειδα χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε σχεση με ics στα παιχνιδια. Μπαταρια νομ7ζω στα ιδια επιπεδα, ουτως η αλλως το ξεσκιζω το κινητο! Το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει ειναι το all share. Ntfs δισκο μου δουλευει κανονικα, επαιξε τον αρχοντα 17gb αρχειο χωρις το παραμικρο κολημα! Συνιστω ανεπιφυλακτα chack! θα συμφωνησω! ειναι πιο σταθερη και ολοκληρωμένη απο την ροκετ! αν και για μενα η ροκετ ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδια καλησπερα μολις κατεβασα την chrack για να την περασω.. Να ρωτησω ομως μολις ανηξει θα με ρωτησει ποιες εφαρμογες θελω να κρατισω και ποιες οχι?? αν ναι τι εχω πατησει γιατι δεν ξερω τιποτα... Σ'αυτη που εχω τωρα με ειχε Βοηθησει ο Αποστολης του οποιο δεν θυμαμαι το name εδω μεσα και δεν μπορω να τον ενοχλησω στο κινιτο που μου εχει δωσει... Καποια λυσει παρακαλω? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts