Nizl84 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Σας είπα fusion Rom v3 με notecore 9 είναι απίστευτα γρήγορη σμουθ και κυρίως απροβλημάτιστη. Θα την δοκιμάσω το βράδυ αφού πάρω ένα back up την *****. Το touch wiz ξέρετε πως μπορώ να το επαναφέρω για να μην ξαναφτιάχνω τους φακέλους; Γιατί εκεί είναι το παίδεμα κάθε φορά που περνάω καινούργια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Δεν έχει όντως gtalk η Chrack και είναι από τις εφαρμογές που δεν βρίσκεις στο Play. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: https://www.box.com/shared/6bbf163e230089c8a6aa Να σαι καλα ρε φιλος! παντως, για μενα, αυτα τα στατιστικα ειναι ρεκορ μπαταριας.. (Chrack+netcore) Edit: προσθεσα και ακομη 1 screenshot.. Edited July 31, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μόνο ρεκόρ???!!! Εσύ έσπασες τα κοντέρ, ασύλληπτο νούμερο συνδιαστικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Λογικο γιατι προσπαθεις να φλασαρεις με τον kernel της cm10. Πρεπει να βρεις kernel της cm9, να τον φλασαρεις μεσω cwm recovery και μετα να φλασαρεις την cm9.Μισο να σου ποσταρω link με cm9 κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 και κατεβασε αυτό http://www.mediafire.com/download.php?p9obv59qaknm8a5 Βάλε το στην sdcard σου, πηγαινε στο cwm recovery, φλάσαρε το και μετα κανε wipe data/factory reset και μετα φλασαρε την cm9 Αργυρη εδω εισαι ακομα?νομιζα οτι το εχεις πουλησει το τερατακι..τι ρομ φορας?πηγα να βαλω την πολυσιζητημενη chrack v10 αλλα διαβασα κατι προβληματα με την sim card και τα παρατησα...πιστος και αμετανοητος σε imilka και ParanoidAndroid σε ταμπλετ μορφη Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Αργυρη εδω εισαι ακομα?νομιζα οτι το εχεις πουλησει το τερατακι..τι ρομ φορας?πηγα να βαλω την πολυσιζητημενη chrack v10 αλλα διαβασα κατι προβληματα με την sim card και τα παρατησα...πιστος και αμετανοητος σε imilka και ParanoidAndroid σε ταμπλετ μορφη Τρελος εισαι που θα πουλησω το τερατακι μου;;;:D:D Οχι βεβαια.cm9 απανεμο λιμανι.Εχω αρκετη δουλεια και συνεπως τα φλασαρισματα εχουν παει περιπατο:eek: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μια διευκρίνηση θα ήθελα να κάνω ! Εγώ προσωπικά με την Chrack 10 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ούτε με sim ούτε τίποτα, όλα "έτρεχαν" μια χαρά, αυτό που έγραψα το διάβασα σε αρκετά μηνύματα ξένων στο xda και από την στιγμή που ο ίδιος ο Chrack το παραδέχτηκε και τους ανακοίνωσε πως θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και πως ετοιμάζει την 10.5, άρα υπάρχουν, αλλιώς θα τους διέψευδε ! Μόλις δοκίμασα την Fusion 3 που μας πρότεινε ένας φίλος και πράγματι προς το παρόν 1 ώρα που την έχω περίπου δείχνει σταθερή, πολύ γρήγορη και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό, ούτε lag ούτε τίποτα, θα το αφήσω λίγες μέρες να δείξει ! Το θέμα του είναι ίδιο σαν το Chrack οπότε όποιος την "φορέσει" να ξέρει πως στην εμφάνιση δεν θα δει διαφορές, εκτός μέσα στα settings που ο Chrack δίνει κάποιες περισσότερες δυνατότητες για να βλέπεις πληροφορίες για CPU κλπ κλπ Αυτά προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Λογικο γιατι προσπαθεις να φλασαρεις με τον kernel της cm10. Πρεπει να βρεις kernel της cm9, να τον φλασαρεις μεσω cwm recovery και μετα να φλασαρεις την cm9.Μισο να σου ποσταρω link με cm9 κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 και κατεβασε αυτό http://www.mediafire.com/download.php?p9obv59qaknm8a5 Βάλε το στην sdcard σου, πηγαινε στο cwm recovery, φλάσαρε το και μετα κανε wipe data/factory reset και μετα φλασαρε την cm9 Να σαι καλα ρε φιλε και μου εσπασε τα νευρα η 10 ... Πισω λοιπον στη cm9 εν αναμονη μιας σταθερης πλεον 10 :):lol: Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μια διευκρίνηση θα ήθελα να κάνω ! Εγώ προσωπικά με την Chrack 10 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ούτε με sim ούτε τίποτα, όλα "έτρεχαν" μια χαρά, αυτό που έγραψα το διάβασα σε αρκετά μηνύματα ξένων στο xda και από την στιγμή που ο ίδιος ο Chrack το παραδέχτηκε και τους ανακοίνωσε πως θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και πως ετοιμάζει την 10.5, άρα υπάρχουν, αλλιώς θα τους διέψευδε ! Μόλις δοκίμασα την Fusion 3 που μας πρότεινε ένας φίλος και πράγματι προς το παρόν 1 ώρα που την έχω περίπου δείχνει σταθερή, πολύ γρήγορη και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό, ούτε lag ούτε τίποτα, θα το αφήσω λίγες μέρες να δείξει ! Το θέμα του είναι ίδιο σαν το Chrack οπότε όποιος την "φορέσει" να ξέρει πως στην εμφάνιση δεν θα δει διαφορές, εκτός μέσα στα settings που ο Chrack δίνει κάποιες περισσότερες δυνατότητες για να βλέπεις πληροφορίες για CPU κλπ κλπ Αυτά προς το παρόν βαλτου και Notecore 9 και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) παίδες γιατί βγαίνουν συνέχεια εκδόσεις του notecore? έφτασε στην 9 μέσα σε λίγες μέρες! πάω στοίχημα ότι αύριο θα βγει και 10 :lol: μόλις την πέρασα σε chrack 10, και έβγαλα την speedmod γιατί το gps αργούσε αρκετά να βρει δορυφόρους και δεν έβρισκε πολλούς edit: στο gps status από εκει που έβρισκε πριν 4-5 δορυφόρους, τώρα στην ίδια θέση(μέσα στο σπίτι) βρίσκει 12 δορυφορους με accuray(feet) 26.... τώρα μάλιστα! http://i46.tinypic.com/2je66mo.png Edited July 31, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 βαλτου και Notecore 9 και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ! ;) Φιλε Ratanplan, την κατεβαζω ηδη. Μια ερωτηση: Εχει επιλογη για κλασσικο touchwiz 4 η εχει μονο το 5αρι απο το S3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Φιλε Ratanplan, την κατεβαζω ηδη. Μια ερωτηση: Εχει επιλογη για κλασσικο touchwiz 4 η εχει μονο το 5αρι απο το S3? Έχει το 5αρι από $3 σίγουρα νομίζω και apex , εγώ παίζω με tsf 3d τώρα , γιατί με κάτι πρέπει να παίζω αφού δεν φλασαρω ρομ σαν τρελός ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Έχει το 5αρι από $3 σίγουρα νομίζω και apex , εγώ παίζω με tsf 3d τώρα , γιατί με κάτι πρέπει να παίζω αφού δεν φλασαρω ρομ σαν τρελός ...:p Tsf εννοείς το shell; Γιατί αν είναι αυτό έχω πάθει την πλάκα μου αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί είναι τσιμπημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Tsf εννοείς το shell; Γιατί αν είναι αυτό έχω πάθει την πλάκα μου αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί είναι τσιμπημενο. αυτο λεω και εμενα μου το εδωσε ενας φιλος να το δοκιμασω .... :p Πάντως σήμερα o tsf μου κόλλησε το κινητό 3 φορές , τον σβήνω . Edited August 1, 2012 by ratanplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 εξαιρετικη και η τελευταια kingdroid:) νομιζω οτι ειναι πιο "σταθερη" απο την κρακ παίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 εξαιρετικη και η τελευταια kingdroid:) νομιζω οτι ειναι πιο "σταθερη" απο την κρακ παίδες.. Εχω κρακ με νοτκορε το τηλ πετάει είναι καταπληκτικό. Τι λες να βάλω την κινγκντροιντ θα δω διαφορά αξίζει; Είναι το ίδιο γρήγορη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αυτο λεω και εμενα μου το εδωσε ενας φιλος να το δοκιμασω .... :p Πάντως σήμερα o tsf μου κόλλησε το κινητό 3 φορές , τον σβήνω . Είμαστε οφ τοπικ αλλά αυτό μάλλον σου συμβαίνει γιατί είναι σπασμένος.Ο TSF είναι ότι καλύτερο σε launchers και με διαφορά ο πιο smooth από όλους.Είναι σαν να έχεις άλλο λειτουργικό.Πραγματικά απίστευτος.Ίσως η πιο χρήσιμη αγορά εφαρμογής που έχω κάνει μαζί με το Titanium. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Λοιπον Λοιπον! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! επιτελους καταφερα με συνδιασμο 2 προγραμματων να συνδεσω με usb σκληρο δισκο σε ntfs forma χωρις να χρειαζεται να γραφω εντολες! να πω οτι χρησιμοποιω chack + netcore το κανει κανονικα Mount και το βλεπω μεσα απο οποιονδηποτε file manager! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι αυτα: stick mount και ntfs mounter . δυστυχως με το screenCast δεν μπορω να δειξω πως παιζει Video αλλα εβαλα να παιξει το lord of the rings 1080p (17gb) και παιζει χωρις να κολλαει με subs! http://www.youtube.com/watch?v=jI7MrQHLbOw και το καλυτερο.. http://www.youtube.com/watch?v=W3ySKvv6qVs&feature=youtu.be mount και την καρτουλα μνημης σε ntfs.. Απ οτι ειδα την αναγνωριζει πληρως το κινητο, στην camera, τις εφαρμογες, gallery κλπ κλπ.. 1. σιγουρα δεν θα την αναγνωριζει σε recovery. 2. Και φυσικα το κινητο πρεπει να ειναι rooted! Edited August 1, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εχω κρακ με νοτκορε το τηλ πετάει είναι καταπληκτικό. Τι λες να βάλω την κινγκντροιντ θα δω διαφορά αξίζει; Είναι το ίδιο γρήγορη; ειναι στα ιδια επίπεδα...:) αν σου δουλευει σωστά κατσε εκει που εισαι....:) ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ η κρακ δεν κάθισε καλα.! ειχα παγώματα κολλήματα κτλ.. αφου καθησε στο δικο σου..ολα οκ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) ειναι στα ιδια επίπεδα...:) αν σου δουλευει σωστά κατσε εκει που εισαι....:) ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ η κρακ δεν κάθισε καλα.! ειχα παγώματα κολλήματα κτλ.. αφου καθησε στο δικο σου..ολα οκ! :) Θα σε ακολουθησω και εγω γιατι δυστυχως ουτε σε εμενα εκατσε καλα η chracks. Αυτο που με ενδιεφερε κυριως ηταν μετα την σταθεροτητα και το smoothness. Οποτε η ερωτηση του φιλου και η απαντηση σου με καλυψε απολυτα. Ποιος στηνει παλι touchwiz και φακελους:( ΥΓ. Την πέρασα τελικά την King σε συνδυασμό με Notecore και με φουλ φορτωμένο το κινητό εφαρμογές η ρομ είναι ταχύτατη. Αν και μπορεί να είναι placebo effect, μου φαίνεται και λιγάκι πιο γρήγορη από κρακ. Για σταθερότητα θα δείξει. Οπότε αν είναι απροβλημάτιστη, απλά μένω εδώ. Edited August 2, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Θα σε ακολουθησω και εγω γιατι δυστυχως ουτε σε εμενα εκατσε καλα η chracks. Αυτο που με ενδιεφερε κυριως ηταν μετα την σταθεροτητα και το smoothness. Οποτε η ερωτηση του φιλου και η απαντηση σου με καλυψε απολυτα. Ποιος στηνει παλι touchwiz και φακελους:( ΥΓ. Την πέρασα τελικά την King σε συνδυασμό με Notecore και με φουλ φορτωμένο το κινητό εφαρμογές η ρομ είναι ταχύτατη. Αν και μπορεί να είναι placebo effect, μου φαίνεται και λιγάκι πιο γρήγορη από κρακ. Για σταθερότητα θα δείξει. Οπότε αν είναι απροβλημάτιστη, απλά μένω εδώ. Καλημέρα. Για τους φακέλους γιατί παιδεύεστε ρε παίδες; Nova η apex κρατάτε back up και τέλος το θέμα Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Λοιπον Λοιπον! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! επιτελους καταφερα με συνδιασμο 2 προγραμματων να συνδεσω με usb σκληρο δισκο σε ntfs forma χωρις να χρειαζεται να γραφω εντολες! να πω οτι χρησιμοποιω chack + netcore το κανει κανονικα Mount και το βλεπω μεσα απο οποιονδηποτε file manager! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι αυτα: stick mount και ntfs mounter . δυστυχως με το screenCast δεν μπορω να δειξω πως παιζει Video αλλα εβαλα να παιξει το lord of the rings 1080p (17gb) και παιζει χωρις να κολλαει με subs! http://www.youtube.com/watch?v=jI7MrQHLbOw και το καλυτερο.. http://www.youtube.com/watch?v=W3ySKvv6qVs&feature=youtu.be mount και την καρτουλα μνημης σε ntfs.. Απ οτι ειδα την αναγνωριζει πληρως το κινητο, στην camera, τις εφαρμογες, gallery κλπ κλπ.. 1. σιγουρα δεν θα την αναγνωριζει σε recovery. 2. Και φυσικα το κινητο πρεπει να ειναι rooted! μπορείς να μου πεις αν έκανες κάποιες ρυθμίσεις???αναγνωρίζει δίσκο με τροφοδοσία ρεύματος ή και μικρο χωρίς ρεύμα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 μπορείς να μου πεις αν έκανες κάποιες ρυθμίσεις???αναγνωρίζει δίσκο με τροφοδοσία ρεύματος ή και μικρο χωρίς ρεύμα?? Δεν εκανα την παραμικρη ρυθμιση Εγω χρησιμοποιησα με τροφοδοσια 3.5αρη. Φανταζομαι οτι τον 2.5αρη δεν θα θελει ρευμα. Απο χτες εχω την εσωτερικη μου 32gb Σε ntfs.. Και παει τελεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ειναι στα ιδια επίπεδα...:) αν σου δουλευει σωστά κατσε εκει που εισαι....:) ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ η κρακ δεν κάθισε καλα.! ειχα παγώματα κολλήματα κτλ.. αφου καθησε στο δικο σου..ολα οκ! :) Xaxa λες και κάποιος θέλει να μην ησηχασω 3-4 μέρες η κρακ πέταγε και σήμερα εχω κόληματα χάχα παω για κινγκ κερνελ να φανταστώ νοτεκόρε ε; Έχεις δοκιμάσει σπιντ η καναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Xaxa λες και κάποιος θέλει να μην ησηχασω 3-4 μέρες η κρακ πέταγε και σήμερα εχω κόληματα χάχα παω για κινγκ κερνελ να φανταστώ νοτεκόρε ε; Έχεις δοκιμάσει σπιντ η καναν άλλον; Πίστεψε το είμαι με cf και το κινητό πετάει Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Πίστεψε το είμαι με cf και το κινητό πετάει Sent from my note Δλδ να μην βάλω άλλον κερνελ λες ε; και από μπαταρία κομπλέ είναι ο cf; Αυτό τι είναι στο θέμα να το βάλω ; 240dpi KingDroid mod Hybrid*NO SUPPORT TW4 Τι κάνει; Edited August 2, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts