Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας είπα fusion Rom v3 με notecore 9 είναι απίστευτα γρήγορη σμουθ και κυρίως απροβλημάτιστη.

Θα την δοκιμάσω το βράδυ αφού πάρω ένα back up την *****.

Το touch wiz ξέρετε πως μπορώ να το επαναφέρω για να μην ξαναφτιάχνω τους φακέλους; Γιατί εκεί είναι το παίδεμα κάθε φορά που περνάω καινούργια ρομ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχει όντως gtalk η Chrack και είναι από τις εφαρμογές που δεν βρίσκεις στο Play.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

https://www.box.com/shared/6bbf163e230089c8a6aa

Να σαι καλα ρε φιλος!

παντως, για μενα, αυτα τα στατιστικα ειναι ρεκορ μπαταριας.. (Chrack+netcore)

Edit: προσθεσα και ακομη 1 screenshot..

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικο γιατι προσπαθεις να φλασαρεις με τον kernel της cm10. Πρεπει να βρεις kernel της cm9, να τον φλασαρεις μεσω cwm recovery και μετα να φλασαρεις την cm9.Μισο να σου ποσταρω link με cm9 κερνελ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397

και κατεβασε αυτό http://www.mediafire.com/download.php?p9obv59qaknm8a5

Βάλε το στην sdcard σου, πηγαινε στο cwm recovery, φλάσαρε το και μετα κανε wipe data/factory reset και μετα φλασαρε την cm9

Αργυρη εδω εισαι ακομα?νομιζα οτι το εχεις πουλησει το τερατακι..τι ρομ φορας?πηγα να βαλω την πολυσιζητημενη chrack v10 αλλα διαβασα κατι προβληματα με την sim card και τα παρατησα...πιστος και αμετανοητος σε imilka και ParanoidAndroid σε ταμπλετ μορφη

Παναγιωτης

Αργυρη εδω εισαι ακομα?νομιζα οτι το εχεις πουλησει το τερατακι..τι ρομ φορας?πηγα να βαλω την πολυσιζητημενη chrack v10 αλλα διαβασα κατι προβληματα με την sim card και τα παρατησα...πιστος και αμετανοητος σε imilka και ParanoidAndroid σε ταμπλετ μορφη

Τρελος εισαι που θα πουλησω το τερατακι μου;;;:D:D

Οχι βεβαια.cm9 απανεμο λιμανι.Εχω αρκετη δουλεια και συνεπως τα φλασαρισματα εχουν παει περιπατο:eek:

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μια διευκρίνηση θα ήθελα να κάνω ! Εγώ προσωπικά με την Chrack 10 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ούτε με sim ούτε τίποτα, όλα "έτρεχαν" μια χαρά, αυτό που έγραψα το διάβασα σε αρκετά μηνύματα ξένων στο xda και από την στιγμή που ο ίδιος ο Chrack το παραδέχτηκε και τους ανακοίνωσε πως θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και πως ετοιμάζει την 10.5, άρα υπάρχουν, αλλιώς θα τους διέψευδε !

Μόλις δοκίμασα την Fusion 3 που μας πρότεινε ένας φίλος και πράγματι προς το παρόν 1 ώρα που την έχω περίπου δείχνει σταθερή, πολύ γρήγορη και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό, ούτε lag ούτε τίποτα, θα το αφήσω λίγες μέρες να δείξει !

Το θέμα του είναι ίδιο σαν το Chrack οπότε όποιος την "φορέσει" να ξέρει πως στην εμφάνιση δεν θα δει διαφορές, εκτός μέσα στα settings που ο Chrack δίνει κάποιες περισσότερες δυνατότητες για να βλέπεις πληροφορίες για CPU κλπ κλπ

Αυτά προς το παρόν

Λογικο γιατι προσπαθεις να φλασαρεις με τον kernel της cm10. Πρεπει να βρεις kernel της cm9, να τον φλασαρεις μεσω cwm recovery και μετα να φλασαρεις την cm9.Μισο να σου ποσταρω link με cm9 κερνελ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397

και κατεβασε αυτό http://www.mediafire.com/download.php?p9obv59qaknm8a5

Βάλε το στην sdcard σου, πηγαινε στο cwm recovery, φλάσαρε το και μετα κανε wipe data/factory reset και μετα φλασαρε την cm9

Να σαι καλα ρε φιλε και μου εσπασε τα νευρα η 10 ... Πισω λοιπον στη cm9 εν αναμονη μιας σταθερης πλεον 10 :):lol:

Παύλος

Μια διευκρίνηση θα ήθελα να κάνω ! Εγώ προσωπικά με την Chrack 10 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ούτε με sim ούτε τίποτα, όλα "έτρεχαν" μια χαρά, αυτό που έγραψα το διάβασα σε αρκετά μηνύματα ξένων στο xda και από την στιγμή που ο ίδιος ο Chrack το παραδέχτηκε και τους ανακοίνωσε πως θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και πως ετοιμάζει την 10.5, άρα υπάρχουν, αλλιώς θα τους διέψευδε !

Μόλις δοκίμασα την Fusion 3 που μας πρότεινε ένας φίλος και πράγματι προς το παρόν 1 ώρα που την έχω περίπου δείχνει σταθερή, πολύ γρήγορη και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό, ούτε lag ούτε τίποτα, θα το αφήσω λίγες μέρες να δείξει !

Το θέμα του είναι ίδιο σαν το Chrack οπότε όποιος την "φορέσει" να ξέρει πως στην εμφάνιση δεν θα δει διαφορές, εκτός μέσα στα settings που ο Chrack δίνει κάποιες περισσότερες δυνατότητες για να βλέπεις πληροφορίες για CPU κλπ κλπ

Αυτά προς το παρόν

βαλτου και Notecore 9

και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ! ;)

παίδες γιατί βγαίνουν συνέχεια εκδόσεις του notecore? έφτασε στην 9 μέσα σε λίγες μέρες!

πάω στοίχημα ότι αύριο θα βγει και 10 :lol:

μόλις την πέρασα σε chrack 10, και έβγαλα την speedmod γιατί το gps αργούσε αρκετά να βρει δορυφόρους και δεν έβρισκε πολλούς

edit: στο gps status από εκει που έβρισκε πριν 4-5 δορυφόρους, τώρα στην ίδια θέση(μέσα στο σπίτι) βρίσκει 12 δορυφορους με accuray(feet) 26.... τώρα μάλιστα!

http://i46.tinypic.com/2je66mo.png

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

βαλτου και Notecore 9

και θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ! ;)

Φιλε Ratanplan, την κατεβαζω ηδη.

Μια ερωτηση: Εχει επιλογη για κλασσικο touchwiz 4 η εχει μονο το

5αρι απο το S3?

Φιλε Ratanplan, την κατεβαζω ηδη.

Μια ερωτηση: Εχει επιλογη για κλασσικο touchwiz 4 η εχει μονο το

5αρι απο το S3?

Έχει το 5αρι από $3 σίγουρα νομίζω και apex , εγώ παίζω με tsf 3d τώρα , γιατί με κάτι πρέπει να παίζω αφού δεν φλασαρω ρομ σαν τρελός ...:p

Έχει το 5αρι από $3 σίγουρα νομίζω και apex , εγώ παίζω με tsf 3d τώρα , γιατί με κάτι πρέπει να παίζω αφού δεν φλασαρω ρομ σαν τρελός ...:p

Tsf εννοείς το shell; Γιατί αν είναι αυτό έχω πάθει την πλάκα μου αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί είναι τσιμπημενο.

Tsf εννοείς το shell; Γιατί αν είναι αυτό έχω πάθει την πλάκα μου αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί είναι τσιμπημενο.

αυτο λεω και εμενα μου το εδωσε ενας φιλος να το δοκιμασω .... :p

Πάντως σήμερα o tsf μου κόλλησε το κινητό 3 φορές , τον σβήνω .

Edited by ratanplan

εξαιρετικη και η τελευταια kingdroid:)

νομιζω οτι ειναι πιο "σταθερη" απο την κρακ παίδες..

εξαιρετικη και η τελευταια kingdroid:)

νομιζω οτι ειναι πιο "σταθερη" απο την κρακ παίδες..

Εχω κρακ με νοτκορε το τηλ πετάει είναι καταπληκτικό.

Τι λες να βάλω την κινγκντροιντ θα δω διαφορά αξίζει;

Είναι το ίδιο γρήγορη;

αυτο λεω και εμενα μου το εδωσε ενας φιλος να το δοκιμασω .... :p

Πάντως σήμερα o tsf μου κόλλησε το κινητό 3 φορές , τον σβήνω .

Είμαστε οφ τοπικ αλλά αυτό μάλλον σου συμβαίνει γιατί είναι σπασμένος.Ο TSF είναι ότι καλύτερο σε launchers και με διαφορά ο πιο smooth από όλους.Είναι σαν να έχεις άλλο λειτουργικό.Πραγματικά απίστευτος.Ίσως η πιο χρήσιμη αγορά εφαρμογής που έχω κάνει μαζί με το Titanium.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Λοιπον Λοιπον! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

επιτελους καταφερα με συνδιασμο 2 προγραμματων να συνδεσω με usb σκληρο δισκο σε ntfs forma χωρις να χρειαζεται να γραφω εντολες! να πω οτι χρησιμοποιω chack + netcore

το κανει κανονικα Mount και το βλεπω μεσα απο οποιονδηποτε file manager! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι αυτα:

stick mount και ntfs mounter .

δυστυχως με το screenCast δεν μπορω να δειξω πως παιζει Video αλλα εβαλα να παιξει το lord of the rings 1080p (17gb) και παιζει χωρις να κολλαει με subs!

http://www.youtube.com/watch?v=jI7MrQHLbOw

και το καλυτερο.. http://www.youtube.com/watch?v=W3ySKvv6qVs&feature=youtu.be mount και την καρτουλα μνημης σε ntfs.. Απ οτι ειδα την αναγνωριζει πληρως το κινητο, στην camera, τις εφαρμογες, gallery κλπ κλπ..

1. σιγουρα δεν θα την αναγνωριζει σε recovery.

2. Και φυσικα το κινητο πρεπει να ειναι rooted!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω κρακ με νοτκορε το τηλ πετάει είναι καταπληκτικό.

Τι λες να βάλω την κινγκντροιντ θα δω διαφορά αξίζει;

Είναι το ίδιο γρήγορη;

ειναι στα ιδια επίπεδα...:)

αν σου δουλευει σωστά κατσε εκει που εισαι....:)

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ η κρακ δεν κάθισε καλα.!

ειχα παγώματα κολλήματα κτλ..

αφου καθησε στο δικο σου..ολα οκ!

:)

Θα σε ακολουθησω και εγω γιατι δυστυχως ουτε σε εμενα εκατσε καλα η chracks. Αυτο που με ενδιεφερε κυριως ηταν μετα την σταθεροτητα και το smoothness.

Οποτε η ερωτηση του φιλου και η απαντηση σου με καλυψε απολυτα.

Ποιος στηνει παλι touchwiz και φακελους:(

ΥΓ. Την πέρασα τελικά την King σε συνδυασμό με Notecore και με φουλ φορτωμένο το κινητό εφαρμογές η ρομ είναι ταχύτατη. Αν και μπορεί να είναι placebo effect, μου φαίνεται και λιγάκι πιο γρήγορη από κρακ.

Για σταθερότητα θα δείξει. Οπότε αν είναι απροβλημάτιστη, απλά μένω εδώ.

Edited by Nizl84

Θα σε ακολουθησω και εγω γιατι δυστυχως ουτε σε εμενα εκατσε καλα η chracks. Αυτο που με ενδιεφερε κυριως ηταν μετα την σταθεροτητα και το smoothness.

Οποτε η ερωτηση του φιλου και η απαντηση σου με καλυψε απολυτα.

Ποιος στηνει παλι touchwiz και φακελους:(

ΥΓ. Την πέρασα τελικά την King σε συνδυασμό με Notecore και με φουλ φορτωμένο το κινητό εφαρμογές η ρομ είναι ταχύτατη. Αν και μπορεί να είναι placebo effect, μου φαίνεται και λιγάκι πιο γρήγορη από κρακ.

Για σταθερότητα θα δείξει. Οπότε αν είναι απροβλημάτιστη, απλά μένω εδώ.

Καλημέρα.

Για τους φακέλους γιατί παιδεύεστε ρε παίδες;

Nova η apex κρατάτε back up και τέλος το θέμα

Sent from my note

Λοιπον Λοιπον! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

επιτελους καταφερα με συνδιασμο 2 προγραμματων να συνδεσω με usb σκληρο δισκο σε ntfs forma χωρις να χρειαζεται να γραφω εντολες! να πω οτι χρησιμοποιω chack + netcore

το κανει κανονικα Mount και το βλεπω μεσα απο οποιονδηποτε file manager! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι αυτα:

stick mount και ntfs mounter .

δυστυχως με το screenCast δεν μπορω να δειξω πως παιζει Video αλλα εβαλα να παιξει το lord of the rings 1080p (17gb) και παιζει χωρις να κολλαει με subs!

http://www.youtube.com/watch?v=jI7MrQHLbOw

και το καλυτερο.. http://www.youtube.com/watch?v=W3ySKvv6qVs&feature=youtu.be mount και την καρτουλα μνημης σε ntfs.. Απ οτι ειδα την αναγνωριζει πληρως το κινητο, στην camera, τις εφαρμογες, gallery κλπ κλπ..

1. σιγουρα δεν θα την αναγνωριζει σε recovery.

2. Και φυσικα το κινητο πρεπει να ειναι rooted!

μπορείς να μου πεις αν έκανες κάποιες ρυθμίσεις???αναγνωρίζει δίσκο με τροφοδοσία ρεύματος ή και μικρο χωρίς ρεύμα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορείς να μου πεις αν έκανες κάποιες ρυθμίσεις???αναγνωρίζει δίσκο με τροφοδοσία ρεύματος ή και μικρο χωρίς ρεύμα??

Δεν εκανα την παραμικρη ρυθμιση

Εγω χρησιμοποιησα με τροφοδοσια 3.5αρη. Φανταζομαι οτι τον 2.5αρη δεν θα θελει ρευμα. Απο χτες εχω την εσωτερικη μου 32gb Σε ntfs.. Και παει τελεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Xaxa λες και κάποιος θέλει να μην ησηχασω 3-4 μέρες η κρακ πέταγε και σήμερα εχω κόληματα χάχα παω για κινγκ κερνελ να φανταστώ νοτεκόρε ε;

Έχεις δοκιμάσει σπιντ η καναν άλλον;

Xaxa λες και κάποιος θέλει να μην ησηχασω 3-4 μέρες η κρακ πέταγε και σήμερα εχω κόληματα χάχα παω για κινγκ κερνελ να φανταστώ νοτεκόρε ε;

Έχεις δοκιμάσει σπιντ η καναν άλλον;

Πίστεψε το είμαι με cf και το κινητό πετάει

Sent from my note

Πίστεψε το είμαι με cf και το κινητό πετάει

Sent from my note

Δλδ να μην βάλω άλλον κερνελ λες ε; και από μπαταρία κομπλέ είναι ο cf;

Αυτό τι είναι στο θέμα να το βάλω ;

240dpi KingDroid mod Hybrid*NO SUPPORT TW4

Τι κάνει;

Edited by araditsas