Nizl84 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 για την chrack θα σου πω αυριο..την δοκιμαζω τωρα! με notecore ειναι πυραυλος για την ωρα.. αυτονομια θα δουμε! εξαιρετικη ειναι και η αλβα2 ομως. πραγματικα οποια και να βαλεις εισαι καλυμμένος για μενα:) δες λιγο τον notecore αν θες! νομιζω οτι η τελευταια εκδοση ειναι εξαιρετική. Eβαλα την Chrack δεν αντεξα:lol:. Ειναι ενα click ποιο smooth απο alba 2, αλλα οπως ειπες και εσυ σε αλλο post, πιο "παγωτενια". Aπο μπαταρια θα την δω τις επομενες μερες, να στρωσει κιολας. Εννοειται οτι ολες τις δοκιμαζω με notecore:). Οσο θυμαμαι τις πρωτες μου εντυπωσεις απο το note οταν το πηρα με τα lag του, και την ξενερα που ειχα φαει τις πρωτες ωρες, προερχομενος απο S2, και σε τι επιπεδο ειναι τωρα.... Αλλη φαση η συσκευη, ουτε το χερι δεν με τρωει να δοκιμασω αλλη εκτος του Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Ποιο είναι το τελευταίο radio? Επιλέγεται αυτό ή κάποιο παλιότερο έχει καλύτερη απόδοση? Edited July 16, 2012 by tomtoub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Την περασε κανεις την 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Την περασε κανεις την 5 Ολοι περημενουν να την βαλει ο αλος χαχα πλακα εεχουμεε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 εγω την περα σα μολις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Για λεγε μια πρωτη εντιπωση να το κανουμε ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ακομα το ψαχνω. παντως σαν βαση εχει την 4.0.4 με τρωει το χερι μου να αλλαξω κ κερνελ αλλα δεν ξερω για προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) εγω την περα σα μολις Τελικά απ' όσο διαβάζω μονό με cf λειτουργεί το Bluetooth ... Με τους άλλους kernels τίποτα ακόμα! Κρίμα... Edit: Κατεβάζω τώρα τη νέα Chrack's ν8. Αν προλάβω ν τη περάσω απόψε θα επιστρέψω με εντυπώσεις κ εγώ.:D Edited July 16, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Οποιως εχει περασει την κιντροιντ 5 ασ μας πει πως ειναι απο ταχυτητα σμουθ ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Τελικά απ' όσο διαβάζω μονό με cf λειτουργεί το Bluetooth ... Με τους άλλους kernels τίποτα ακόμα! Κρίμα... Edit: Κατεβάζω τώρα τη νέα Chrack's ν8. Αν προλάβω ν τη περάσω απόψε θα επιστρέψω με εντυπώσεις κ εγώ.:D Εξαιρετικη η chrack's v8 που εχω απο χτες με notecore. Το bluetooth πραγματι δεν παιζει, αναμενοντας τη λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Οποιως εχει περασει την κιντροιντ 5 ασ μας πει πως ειναι απο ταχυτητα σμουθ ολα καλα Περασα την King 5 μετα απο την Chrack εχοντας δοκιμασει και την Alba. Μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα θεωρω πως η chrack ηταν λιγο πιο γρηγορη, κυριως στο animation σε κλεισιμο εφαρμογης. Την εχω σε backup οποτε θα ξαναγυρισω να δω αν οντως ετσι εχουν τα πραγματα. Ολες τις ρομ τις δοκιμασα με τον τελευταιο Notecore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) εγω οταν αλλαζω ρομ παντα κανω ενα quadrant να δω το αποτελεσμα. αλλιως ολες ιδιες ειναι πανω κατω . εκτος απο καποιες περιπτωσεις . δοκιμαζω την kingdroid 5 me notecore v3.1 κ σας λεω . παιζει κανενα λινκ με αυτην που λετε ολοι? την chrack Edited July 16, 2012 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 εγω οταν αλλαζω ρομ παντα κανω ενα quadrant να δω το αποτελεσμα. αλλιως ολες ιδιες ειναι πανω κατω . εκτος απο καποιες περιπτωσεις . δοκιμαζω την kingdroid 5 me notecore v3.1 κ σας λεω. Το Quadrant , καθώς επίσης και όλα τα Benchmarks, δεν σημαίνει πως βγάζουν σοβαρά αποτελέσματά απόδοσης. Σίγουρα ένας αριθμός είναι κάτι σταθερό που μπορείς να συγκρίνεις, άλλα πολύ συχνά μπορείς να συναντήσεις διακυμάνσεις της τάξεως μέχρι και1000 μονάδων, τρέχοντας το στην ίδια συσκευή, με ίδια Rom και Kernel. Κατά τη γνώμη μου, καλύτερο κριτήριο είναι η συνολική αίσθηση που σου δίνει η συσκευή τρέχοντας μια Rom, η ταχύτητα απόκρισης τόσο στο UI όσο και σε βαριές εφαρμογές. Η εγκυρότητα της γνώμης κάθε χρήστη, εξαρτάται βέβαια και από την εμπειρία που έχει και φυσικά από την επαφή του με πολλές διαφορετικές Roms και Kernels. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 κατεβαζω κ την chracks κ συγκρινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Εβαλα τη kd5 και ο συνομιλητης μου εχει επιστροφη [εχω το LRB modem ].Καμμια ιδεα;:( ακυρο το βρηκα..εντυπωσεις αργοτερα Edited July 16, 2012 by piros61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Εβαλα και εγω την v5 με speedmod 3-8. Εδω και κανα 2 ωρες που την δουλευω ολα ειναι μια χαρα και η ταχυτητα λιγο καλυτερα απο την 4.0.3 Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Με τις τελευταίες CM9 παίδες ασχολείται κανένας; έχουμε καμία εξέλιξη; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) καλησπερα εγω εβαλα πρωτα την chrack v8 (πολυ καλη και γρηγορη) μετα εβαλα την kindroid v5 (και αυτη πολυ καλη αλλα τραβουσε κατι κοληματα στον nova) και ξαναγυρισα στην chrack. τωρα την στηνω και θα μεινω (ετσι ελπιζω :) ) σε αυτην Edited July 16, 2012 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Με τις τελευταίες CM9 παίδες ασχολείται κανένας; έχουμε καμία εξέλιξη; Sent from my note Σήμερα εφυγα από CM9. Κανένα συνταρακτικό νέο, όλα smooth και ωραία! Όπως εχω ξαναπεί , πάντα κάνω ένα διάλειμμα με CM9 ανάμεσα στις Roms , έχει πιο πολύ ενδιαφέρον έτσι... ;) Μόλις πέρασα την Chrack's v8. Πολύ καλή πρώτη αίσθηση. Πολύ γρήγορη σε όλα μέχρι στιγμής. Δεν θα αλλάξω ακόμα Kernel, σε κανα 2 μέρες θα αρχίσω να την πειράζω, να κάτσει πρώτα. Σίγουρα θα δοκιμάσω πρώτα τον Notecore με overclocking!!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Επειδή γίνεται ένα μπάχαλο με τους κέρνελς με τα wifi Και τα bluetooth, με τον τελευταίο κέρνελ 3.20 netcore το bluetooth Και το wifi λειτουργεί ;..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Σς τι εκδοση εισαι κ λειτουργει το μπλε δοντι ; 4.0.3 -4.04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Αυτό ρωτάω...δουλεύει wifi και bluetooth στην 4.04 με netcore 3.2 ;!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Επειδή γίνεται ένα μπάχαλο με τους κέρνελς με τα wifi Και τα bluetooth, με τον τελευταίο κέρνελ 3.20 netcore το bluetooth Και το wifi λειτουργεί ;..!!! Οχι με τις τελευταιες 4.0.4 based ολοι οι γνωστοι kernels που απογειωνουν το μηχανημα, εχουν θεμα με το bluetooth. Εγω ειμαι με chrack v8 και netcore 3.2 με το γνωστο προβλημα(δε φορτωνει το module του bluetooth, το wifi παιζει κανονικα), αλλα δεν αλλαζω το συνδυασμο γιατι ειναι απολαυστικος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Α δεν το καταλαβα. Οχι δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 @v@gelis Και καλά κάνεις και ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά ο freddaras έγραψε ότι λειτουργεί....μήπως εννοεί για την 4.03;!. Απλά χρειάζομαι το bluetooth :mad: Όλο και κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει τελικά στις αναβαθμίσεις του Note!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts