apitsakis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Σωστό!!.. Eδώ το αναφέρει, o Dr Ketan Rooting Download the [CWM zip] and put in your Ext SDCARD ] And [ SU-Busybox-Installer.zip] to SD card (internal memory) Reboot to recovery. Choose apply update from external storage. (use vol up/down to select, power to enter) Choose CWM.zip and wait until CWM recovery appear. Choose install zip from sdcard or external SD(Now use touch function to select choice) Choose and Install SU-Busybox-Installer.zip Reboot You are done and now your device is Rooted How to Install SuperSU N remove super user (get it from here)(Optional) Copy SuperSU zip in SD card Again enter into recovery Choose apply update from external storage. (use vol up/down to select, power to enter) Choose CWM.zip and wait until CWM recovery appear. choose install zip from SD card select superSU.zip Reboot This will replace Superuser with super SU http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26455511&postcount=2475 Edited June 13, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Επίσημα πλέον ανοίξαμε και σας περιμένουμε! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336945 Πολύ καλή μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν. Ειλικρινά από τις καλύτερες LQ2 που δοκίμασα. Αλλά έχω το ίδιο θέμα που είχα σε όλες, δεν έχω full root. Δηλαδή τα προγράμματα ζητάνε και παίρνουν κανονικά root permissions, αλλά δεν μπορώ πχ να κάνω rw τον φάκελο του system μέσω root explorer για να αλλάξω το build.prop που θέλω. Και είδα ότι το παθαίνουν πολλοί με τις LQ2 που κυκλοφορούν. Κάποιοι προτείνουν λύσεις που σε εμένα δεν δούλεψαν. Θέλω απεγνωσμένα να αλλάξω τα dpi και δεν μπορώ με τίποτα, θα τρελαθώ. Είναι γελοίο, τραγικό, σιχαμερό να βλέπω τέτοια οθονάρα να αχρηστεύεται με τα 320dpi που είναι για γκαβούς :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Franco v6 kernel. Φαίνεται αρκετά καλος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Πολύ καλή μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν. Ειλικρινά από τις καλύτερες LQ2 που δοκίμασα. Αλλά έχω το ίδιο θέμα που είχα σε όλες, δεν έχω full root. Δηλαδή τα προγράμματα ζητάνε και παίρνουν κανονικά root permissions, αλλά δεν μπορώ πχ να κάνω rw τον φάκελο του system μέσω root explorer για να αλλάξω το build.prop που θέλω. Και είδα ότι το παθαίνουν πολλοί με τις LQ2 που κυκλοφορούν. Κάποιοι προτείνουν λύσεις που σε εμένα δεν δούλεψαν. Θέλω απεγνωσμένα να αλλάξω τα dpi και δεν μπορώ με τίποτα, θα τρελαθώ. Είναι γελοίο, τραγικό, σιχαμερό να βλέπω τέτοια οθονάρα να αχρηστεύεται με τα 320dpi που είναι για γκαβούς :mad::mad::mad: πως αλλάζεις το dpi? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? όντως είναι πάρα πολύ μεγάλα τα εικονίδια (τα μίκρυνα με dwlauncher) 240 dpi λένε ότι είναι το ιδανικό στα forums... edit: εεεε έλεος, κατέβασα το lcd density modder pro έβαλα το density 240, πάτησα reboot και κόλλησε στο samsung galaxy note σήμα.... το έκανα restart και πάλι εκεί κολλάει δεν ανοίγει στο μενού.... τώρα τι κάνω? Edited June 13, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 πως αλλάζεις το dpi? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? όντως είναι πάρα πολύ μεγάλα τα εικονίδια (τα μίκρυνα με dwlauncher) 240 dpi λένε ότι είναι το ιδανικό στα forums... edit: εεεε έλεος, κατέβασα το lcd density modder pro έβαλα το density 240, πάτησα reboot και κόλλησε στο samsung galaxy note σήμα.... το έκανα restart και πάλι εκεί κολλάει δεν ανοίγει στο μενού.... τώρα τι κάνω? https://www.wuala.com/ampelift/Documents/?key=wVGpWQ3L61JE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 πως αλλάζεις το dpi? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? όντως είναι πάρα πολύ μεγάλα τα εικονίδια (τα μίκρυνα με dwlauncher) 240 dpi λένε ότι είναι το ιδανικό στα forums... edit: εεεε έλεος, κατέβασα το lcd density modder pro έβαλα το density 240, πάτησα reboot και κόλλησε στο samsung galaxy note σήμα.... το έκανα restart και πάλι εκεί κολλάει δεν ανοίγει στο μενού.... τώρα τι κάνω? Έχουν πρόβλημα αυτές οι εφαρμογές προς το παρόν στις εκδόσεις ics. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) https://www.wuala.com/ampelift/Documents/?key=wVGpWQ3L61JE τι είναι αυτό? αφού δεν μπορώ να μπω στο μενού και να κάνω install τίποτα.... ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω την διαδικασία με τον abyss πάλι και χάσω τα δεδομένα μου..... όχι full wipe πάλι!!! και δεν πρόλαβα να κάνω και backup!!!! κάποιο restore settings δεν υπάρχει να μην χάσω αυτά που κατέβασα Edited June 13, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 πως αλλάζεις το dpi? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? όντως είναι πάρα πολύ μεγάλα τα εικονίδια (τα μίκρυνα με dwlauncher) 240 dpi λένε ότι είναι το ιδανικό στα forums... edit: εεεε έλεος, κατέβασα το lcd density modder pro έβαλα το density 240, πάτησα reboot και κόλλησε στο samsung galaxy note σήμα.... το έκανα restart και πάλι εκεί κολλάει δεν ανοίγει στο μενού.... τώρα τι κάνω? Ααααπ πως για, τι νομ'ζες έτσι απλά; Βασικά έπρεπε να το αναφέρω κι αυτό αλλά μόλις είχα ξυπνήσει και δεν...άσε που έκανα και 152 ορθογραφικά μέσα στη νύστα μου. Τα dpi τα αλλάζεις ή τα αλλάζουν apps για σένα επεμβαίνοντας στο αρχείο build.prop, αλλά πρέπει να μπορείς να γράψεις σ'αυτό, αλλιώς δεν αλλάζει. Τώρα για το κόλλημα, εγώ έκανα τις κλασσικές κινήσεις, καλωδιάκι-odin-rooted stock gb. Και κάθε φορά που κάνω αυτή τη διαδικασία (μπορεί και 10 φορές σε 2 μέρες) όταν πάω στην gb ακόμα και stock που είναι, όλα δίνουν μια τόσο smoooth αίσθηση...και λέω "ρε δεν κάθεσαι σε gb που όλα κυλούν ρολόι;;; και έχεις και το screen dpi σου όσο το θέλεις;;; τι παιδεύεσαι με ics;;;" :lol::lol::lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) κάθε φορά θα με σπάνε τα νεύρα όταν φλασάρω δεν υπάρχει περίπτωση! θα περιμένω μέχρι το βράδυ μήπως βρω καμιά λύση αλλιώς άντε πάλι abyss και wipe και κατσίκες και ιστορίες. άσε που θα χάσω τα πάντα στο κινητό που σέταρα 10 ώρες αυτές τις μέρες. σπάει νεύρα αυτό το πράμα θα το σπάσω το τηλέφωνο θα μπορούσα να περάσω τον abyss kernel με CWM, και μετά reboot recovery, και στο μενού του abyss να φλασάρω χωρίς να κάνω κανένα wipe την κατσίκα πάλι? χωρίς να σβηστούν φαντάζομαι τα δεδομένα? Edited June 13, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) τι είναι αυτό? αφού δεν μπορώ να μπω στο μενού και να κάνω install τίποτα.... ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω την διαδικασία με τον abyss πάλι και χάσω τα δεδομένα μου..... όχι full wipe πάλι!!! και δεν πρόλαβα να κάνω και backup!!!! κάποιο restore settings δεν υπάρχει να μην χάσω αυτά που κατέβασα Αυτο που σου είπε ο elthis τα lcd density δεν δουλεύουν σωστά ,οταν ανοίξεις την συσκευή σου με το καλό κανε αυτο που σου γράφω- Κατέβασε το apk αρχείο ,πετα το στην sd και μετά install ειναι το rom toolbox και μέσα εχει για να αλλάξεις το dpi. Edited June 13, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Κατέβασε το apk αρχείο ,πετα το στην sd και μετά install ειναι το rom toolbox και μέσα εχει για να αλλάξεις το dpi δεν ξαναπηράζω το dpi με τίποτα! το πάθημα μάθημα!! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 κάθε φορά θα με σπάνε τα νεύρα όταν φλασάρω δεν υπάρχει περίπτωση! θα περιμένω μέχρι το βράδυ μήπως βρω καμιά λύση αλλιώς άντε πάλι abyss και wipe και κατσίκες και ιστορίες. άσε που θα χάσω τα πάντα στο κινητό που σέταρα 10 ώρες αυτές τις μέρες. σπάει νεύρα αυτό το πράμα θα το σπάσω το τηλέφωνο θα μπορούσα να περάσω τον abyss kernel με CWM, και μετά reboot recovery, και στο μενού του abyss να φλασάρω χωρίς να κάνω κανένα wipe την κατσίκα πάλι? χωρίς να σβηστούν φαντάζομαι τα δεδομένα? Ξανα-φλάσαρε την ROM που φοράς με το Abyss χωρίς να κάνεις Full Wipe... Mε τον ICS kernel που είσαι τώρα, μπες Recovery και κάνε Wipe Cache και Wipe Dalvik-cache ΜΟΝΟ... Μετά φλάσαρε τον Abyss κάνε Reboot Recovery... Μετά φλάσαρε την ROM που φοράς τώρα... Έτσι ΔΕΝ θα χάσεις τίποτα από τα δεδομένα σου... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 κάθε φορά θα με σπάνε τα νεύρα όταν φλασάρω δεν υπάρχει περίπτωση! θα περιμένω μέχρι το βράδυ μήπως βρω καμιά λύση αλλιώς άντε πάλι abyss και wipe και κατσίκες και ιστορίες. άσε που θα χάσω τα πάντα στο κινητό που σέταρα 10 ώρες αυτές τις μέρες. σπάει νεύρα αυτό το πράμα θα το σπάσω το τηλέφωνο θα μπορούσα να περάσω τον abyss kernel με CWM, και μετά reboot recovery, και στο μενού του abyss να φλασάρω χωρίς να κάνω κανένα wipe την κατσίκα πάλι? χωρίς να σβηστούν φαντάζομαι τα δεδομένα? δεν ξαναπηράζω το dpi με τίποτα! το πάθημα μάθημα!! Η θα μπορουσες πριν κανεις κατι που δεν εισαι σιγουρος να παρεις nandroid backup ΠΡΟΣΟΧΗ: για Backup απλα κανουμε reboot to recovery και nandroid backup χωρις αλλαγη kernel για restore κανουμε reboot to recovery-flash abyss-restore to backup που ειχαμε και μετα restart phone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 δεν ξαναπηράζω το dpi με τίποτα! το πάθημα μάθημα!! Πάντως το αποτέλεσμα ειναι αυτό σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη. http://img821.imageshack.us/img821/3486/export01v.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Πάντως το αποτέλεσμα ειναι αυτό σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη. [/img] τελειο! πως γινεται ειπαμε? και δεν εχεις προβλημα με το play store που δεν αναγνωριζει το dpi και σου "κρυβει" εφαρμογες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) τελειο! πως γινεται ειπαμε? και δεν εχεις προβλημα με το play store που δεν αναγνωριζει το dpi και σου "κρυβει" εφαρμογες? Μέσα απ το rom toolbox ,μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με το μαρκετ η με απουσία κάποιων app . Κατέβασε απ το λινκ που έβαλα. Edited June 13, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) κάθε φορά θα με σπάνε τα νεύρα όταν φλασάρω δεν υπάρχει περίπτωση! θα περιμένω μέχρι το βράδυ μήπως βρω καμιά λύση αλλιώς άντε πάλι abyss και wipe και κατσίκες και ιστορίες. άσε που θα χάσω τα πάντα στο κινητό που σέταρα 10 ώρες αυτές τις μέρες. σπάει νεύρα αυτό το πράμα θα το σπάσω το τηλέφωνο Κάπως έτσι ήμουν εγώ εχθές χαχαχα i feel ya :lol::lol: με τη διαφορά ότι πλέον δεν σετάρω τίποτα, όταν καταλήξω και είμαι "σίγουρος" (λέμε) τότε θα αρχίσω. Μέσα απ το rom toolbox ,μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με το μαρκετ η με απουσία κάποιων app . Κατέβασε απ το λινκ που έβαλα. Μακάρι να μου δούλευε το toolbox που το έχω αγοράσει κιόλας, ακριβώς επειδή δεν έχω full root δεν μπορεί να γράψει στο build.prop και δεν γίνεται καμία αλλαγή. Πως θα ξαναβρω το χαμένο μου root :(... Edited June 13, 2012 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 https://www.wuala.com/ampelift/Documents/?key=wVGpWQ3L61JE ωραιο εργαλειο αυτο !!!! αλλαξα το dpi , unfortunately ,touchwiz home has stopped :wacko: που εχει οδηγίες να μαθω να το λειτουργώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Ξανα-φλάσαρε την ROM που φοράς με το Abyss χωρίς να κάνεις Full Wipe... Mε τον ICS kernel που είσαι τώρα, μπες Recovery και κάνε Wipe Cache και Wipe Dalvik-cache ΜΟΝΟ... Μετά φλάσαρε τον Abyss κάνε Reboot Recovery... Μετά φλάσαρε την ROM που φοράς τώρα... Έτσι ΔΕΝ θα χάσεις τίποτα από τα δεδομένα σου... εντάξει το έκανα! τώρα θα φλασάρω και τον speed μέσω mobile odin. σε ευχαριστώ πολύ, σκεφτόμουν να κάνω πάλι full wipe αλλά με έσωσες! ουφ!!! backup πάντα να μαστε σίγουροι. το nadroid backup είναι το backup που κάνεις μέσω cwm recovery? Πάντως το αποτέλεσμα ειναι αυτό σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη. http://img821.imageshack.us/img821/3486/export01v.png άλλαξα γνώμη ήδη!! θα λειτουργήσει στο adwlauncher/go launcher που χρησιμοποιώ? edit: το ρυθμισα σε 240 dpi. τα εικονίδια γίνανε πιο μικρά και όπως θα έπρεπε να είναι! όμως ο adwlauncher μου βγάζει μία μπλε γραμμή πάνω πάνω που δεν έφυγε ούτε με επαναφορά..... Edited June 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Πάντως το αποτέλεσμα ειναι αυτό σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη. http://img821.imageshack.us/img821/3486/export01v.png Η γραμματοσειρά ποια είναι και που τη βρίσκω; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μονο που αυτή η στιγμή ηθελημένα δεν έρχεται πότε :grin: Ναιιιιιιιιι :cry::cry::cry: και δώστου αυτομαστίγωμα :whip: άλλαξα γνώμη ήδη!! θα λειτουργήσει στο adwlauncher/go launcher που χρησιμοποιώ? Με τους launchers (εκτός tw) δεν θα έχεις πρόβλημα, με άλλα θα έχεις πχ dialer (αηδία κατά την γνώμη μου έτσι κι αλλιώς πέταμα) οπότε βάζεις κανέναν άλλο πχ exDialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 άλλαξα γνώμη ήδη!! θα λειτουργήσει στο adwlauncher/go launcher που χρησιμοποιώ? edit: το ρυθμισα σε 240 dpi. τα εικονίδια γίνανε πιο μικρά και όπως θα έπρεπε να είναι! όμως ο adwlauncher μου βγάζει μία μπλε γραμμή πάνω πάνω που δεν έφυγε ούτε με επαναφορά..... Είναι κλασικό πρόβλημα με τα χαμηλά dpi και τον ADW launcher.. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στους XDA.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Η γραμματοσειρά ποια είναι και που τη βρίσκω; https://www.wuala.com/ampelift/Documents/?key=wVGpWQ3L61JE κατεβάζεις το font changer πετάς την γραμματοσειρά στην sd και με έναν file expolorer την κάνεις copy στον φάκελο που λέγετε fontchanger ,ανοίγεις το font changer και θα σου εμφανίσει την γραμματοσειρά πατάς πάνω και ακολουθείς την οδηγία;) Κάτι άλλο παιδιά το dpi καλό είναι να το κάνετε με NOVA η APEX για να ρυθμίσετε και το GRID(ROWS και COLUMNS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ειμαι goat 2.1 με speedmod..τι πρεπει να κανω για να φλασαρω αλλη ρομ..? Υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ειμαι goat 2.1 με speedmod..τι πρεπει να κανω για να φλασαρω αλλη ρομ..? Υπαρχει καποιος οδηγος? Αχ αχ αχ!! Περνάς από mob odin τον abyss kernel κάνεις full wipe και μετά από recovery φλασάρεις την νέα ρομ.. Το έχεις ξανακάνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts