elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Stock XXKL7 [rooted,deodexed,zipaligned,multiCSC] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1416192 Τέλεια! και πάνω που setαρα τη rocket! Αύριο πάλι flashing.. Μου ανέβασε θερμοκρασία 47°! έβαλα κατευθείαν abyssnote και ελπίζω να φταίει ο κερνελ! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 η εμφανιση του μαρκετ ειναι η παλια στη rocket????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 η εμφανιση του μαρκετ ειναι η παλια στη rocket????? Όχι, δεν έχει παλιό market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Όχι, δεν έχει παλιό market. Το παλιό μάρκετ έχει γιάννη...δεν έβαλε το καινούριο για τυχόν προβλήματα όπως στη προηγούμενη base. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 εμενα η εμφανιση του ειναι η κλασσικη ...λετε να φταει κατι?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 εμενα η εμφανιση του ειναι η κλασσικη ...λετε να φταει κατι?? Όχι, προφανώς εγώ έκανα λάθος. @elthis: Δηλαδή Ηλία με αυτό τον τρόπο έφτιαξε το πρόβλημα στο market; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τι μπελάς κι αυτός ρε παιδιά; Μας έβαλαν πάλι στο τρυπακι να φλασαρουμε 2 η ώρα το βράδυ roms για να δούμε το... Checkered εικονίδιο της εφαρμογής του τηλεφώνου ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) @elthis: Δηλαδή Ηλία με αυτό τον τρόπο έφτιαξε το πρόβλημα στο market; :confused: έτσι λένε...ότι το πρόβλημα τελικά στη προηγούμενη έκδοση ήταν η νεότερη έκδοση του μάρκετ.... edit:Γιαννη, Βαγγελη και γενικα σε ολους τους φιλους, κοιταξαμε λιγο μεσα τη καινουρια rocket και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.Εχει καλα tweeks και δε χρειαζεται κατι αλλο.Αυτο που μπορει να διαγραφει μονο απο το build.prop ειναι το: #Sony Bravia Engine Service ro.service.swiqi.supported=true persist.service.swiqi.enable=1 μιας και φαινεται να μη λειτουργει (απο το dhd το παλευουν) αλλα μπορει να κανει και χειροτερα τα πραγματα στη φωτογραφικη για καποιους... Απο εκει και περα θα γινει συντομα θεμα με τα animations που πρεπει και black για οσους δε θελουν τα φανταχτερα εικονιδια...;) (μη με ακουσει ο kalagas για τα φανταχτερα εικονιδια...:p) Edited December 29, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ενταξει...αν μας πεις οτι θα ερθεις κι εσυ,θα...βρεξω το παντελονι μου!!!!!!...:p Κι εγω εχω ερωτα με το sense και αυτο δε θα αλλαξει...Αλλα οπως εχω ξαναπει,σου προσφερει τοσα αλλα αυτη η συσκευη, που αφηνεις το sense για την...επομενη συσκευη.... Αντε λοιπον,πες μας το ναι!!!Δεν εχει και themers!!!Μονος σου θα παιζεις μπαλα!!!lol Πρώτη φορά είμαι τόσο αναποφάσιστος... Συσκευάρα (Νote) ή μια αξιοπρεπή συσκευή με Sense (Sensation XE)??? Η λογική λέει Note και το συναίσθημα HTC... Ούτε που ξέρω τι μου γίνεται... Συμβουλή: Παίξε αρκετά σε κάποιο demo καταστήματος, κι αφού βεβαιωθεις ότι σου κάνει το μέγεθος (και δε θα το στείλεις στο buy n sell μετα απο 2 ημέρες) απλά ξέχασε το sense και πάρε το θηρίο. Δε θα το μετανιώσεις στο ελάχιστο... Το μέγεθος νομίζω ότι θα το συνηθίσω εύκολα... Να φανταστείς ότι όταν είχα το Milestone έλεγα ότι δεν πρόκειται να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη γιατί οι 3,7" μου φαίνονταν αρκετές... Το επόμενο μου τηλέφωνο ήταν το DHD στις 4,3" και μέσα σε μια 1 μέρα είπα πόσο λάθος ήμουνα που νόμιζα ότι οι 3,7" ήταν αρκετές... Επομένως έχω καταλήξει ότι το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι το Sense... Αν καταφέρω να ξεπεράσω το κόλλημα με το Sense, το Note μου φαίνεται μονόδρομος... Το κακό είναι ότι εδώ που είμαι έχει μόνο ψέυτικες συσκευές Note στα καταστήματα κ δεν μπορώ να παίξω με μια αληθινή να δω και λίγο το TouchWiz κατά πόσο μπορώ να το συνηθίσω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το κακό είναι ότι εδώ που είμαι έχει μόνο ψέυτικες συσκευές Note στα καταστήματα κ δεν μπορώ να παίξω με μια αληθινή να δω και λίγο το TouchWiz κατά πόσο μπορώ να το συνηθίσω... Παιξε λιγο με sgii που πιστευω θα βρεις ευκολα σε καποιο καταστημα.Ομως νομιζω,επειδη κι εγω σκεφτομουν οπως κι εσυ, οτι θα σου φυγει καθε ενδοιασμος μετα απο καποιες μερες συνυπαρξης με το Note...Πολλα παιδια εδω που εχω μιλησει ηρθαν με τον ιδιο προβληματισμο απο htc και ολοι ειναι υπερευχαριστημενοι. Επισης, αφου το μεγεθος δε σε προβληματιζει, να ξερεις οτι αν δε σου κανει τελικα ''φευγει'' πολυ γρηγορα απο τις αγγελιες χωρις να χασεις και πολλα. Το TW δε μπορει να συγκριθει με sense...αλλα νομιζω οτι ειδικα εσυ μπορεις να το φερεις στα μετρα σου η και στα...μετρα μας,μιας που και οι περισσοτεροι εχουμε καποιον αλλον launcher....:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγω την γνωμη οτι και σαν firmware αλλα και σαν modem η kl7 ειναι ενα βημα παραπάνω απο kl3... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγω την γνωμη οτι και σαν firmware αλλα και σαν modem η kl7 ειναι ενα βημα παραπάνω απο kl3... Ναι, αυτό είναι αλήθεια.Μεγάλη βελτίωση απο τη KKA, ουσιαστικά σε λίγες μέρες... Και θα το ξαναπώ...ονειρεύομαι και σκέφτομαι πόσο ώθηση θα δώσει το ics στο note... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ναι, αυτό είναι αλήθεια.Μεγάλη βελτίωση απο τη KKA, ουσιαστικά σε λίγες μέρες... Και θα το ξαναπώ...ονειρεύομαι και σκέφτομαι πόσο ώθηση θα δώσει το ics στο note... Ναι αυτο ειναι αλήθεια...ποτε το περιμένουμε(ics)??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Επομένως έχω καταλήξει ότι το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι το Sense... Και εγω τους ίδιους ενδοιασμούς είχα και γι'αυτό τις τελευταίες μέρες με desire hd δεν χρησιμοποιούσα τίποτα από sense για να δω πόσο θα μου λείψει. Τελικά δεν το μετανοιωσα που πηγα σε note και το tw έχει και αυτό τις καλές του στιγμές. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ναι αυτο ειναι αλήθεια...ποτε το περιμένουμε(ics)??? Πιστεύω ότι όταν με το καλό έρθουν στη παρέα μας οι κορυφαίοι devs που περιμένουμε, είναι θέμα χρόνου ο πρώτες beta.άλλωστε ακόμα δεν είναι πλήρως λειτουργικές σε καμιά συσκευή. Για επίσημα....φλεβάρη, μάρτη... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Πρώτη φορά είμαι τόσο αναποφάσιστος... Συσκευάρα (Νote) ή μια αξιοπρεπή συσκευή με Sense (Sensation XE)??? Η λογική λέει Note και το συναίσθημα HTC... Ούτε που ξέρω τι μου γίνεται... Το μέγεθος νομίζω ότι θα το συνηθίσω εύκολα... Να φανταστείς ότι όταν είχα το Milestone έλεγα ότι δεν πρόκειται να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη γιατί οι 3,7" μου φαίνονταν αρκετές... Το επόμενο μου τηλέφωνο ήταν το DHD στις 4,3" και μέσα σε μια 1 μέρα είπα πόσο λάθος ήμουνα που νόμιζα ότι οι 3,7" ήταν αρκετές... Επομένως έχω καταλήξει ότι το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι το Sense... Αν καταφέρω να ξεπεράσω το κόλλημα με το Sense, το Note μου φαίνεται μονόδρομος... Το κακό είναι ότι εδώ που είμαι έχει μόνο ψέυτικες συσκευές Note στα καταστήματα κ δεν μπορώ να παίξω με μια αληθινή να δω και λίγο το TouchWiz κατά πόσο μπορώ να το συνηθίσω... Βαλε καποιον αλλο απο τους πολλους αξιολογους launchers κυκλοφορουν (για τα γουστα μου αυτος ειναι ο Go launcher). Ειναι πολλα τα συν που θα αποκομμισεις, που δε θα πρεπει να σε απασχολει το θεμα του UI, αλλωστε το sense ειχε την αιγλη του τοτε που οι οθονες των συσκευων αυτων δεν "ακουγαν" και πολυ καλα και το sense διευκολυνε τις καθημερινες σου δουλειες. on topic: Πραγματικα πολυ καλη η KL7 και τωρα ψηνομαι να δοκιμασω την 1.3 του Darky... Edited December 29, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Βαλε καποιον αλλο απο τους πολλους αξιολογους launchers κυκλοφορουν (για τα γουστα μου αυτος ειναι ο Go launcher). Ειναι πολλα τα συν που θα αποκομμισεις, που δε θα πρεπει να σε απασχολει το θεμα του UI, αλλωστε το sense ειχε την αιγλη του τοτε που οι οθονες των συσκευων αυτων δεν "ακουγαν" και πολυ καλα και το sense διευκολυνε τις καθημερινες σου δουλειες. on topic: Πραγματικα πολυ καλη η KL7 και τωρα ψηνομαι να δοκιμασω την 1.3 του Darky... Η 1.3 του Darky που βασιζεται, στην KKA ή KL7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδιά ακόμα ένα ΜΕΓΑΛΟ συν για την Samsung και τους Developers που συζητάτε, μη ξεχνάτε και την πρόσληψη του Αρχιμάγειρα της CyanogenMOD που έγινε πρόσφατα από την Sammy... Πιστεύω λοιπόν ότι ο MR CyanogenMOD θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στο ICS που θα βγει από την Samsung για το Note... Δεν ξέρω αν τον υποχρεώσουν να αναπτύξει περαιτέρω το TouchWiz, αλλά όπως και να έχει σίγουρα οι παραμετροποιήσεις του καινούργιου ICS της Samsung, θα είναι πολλές και σημαντικές.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Η 1.3 του Darky που βασιζεται, στην KKA ή KL7; KKA. Για δοκιμη ηθελα περισσοτερο, καθως μου αρεσει πολυ το Darky theme. Απο οτι βλεπω ομως βγηκε και το stock theme/animations πακετακι για τη Rocket v12, οποτε μαλλον μενω εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Είμαι με official firmware KKA, με cf-root και CWM. Μια βοήθεια πώς να φλασάρω την rocket rom V12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 βαλτη στη καρτα οπωσ την κατεβασεσ και μεσω cwm φλασαρε. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 βαλτη στη καρτα οπωσ την κατεβασεσ και μεσω cwm φλασαρε. Ευχαριστώ.:) Στην κάρτα πρέπει να φτιάξω φάκελο "firmware" και μέσα εκεί να την βάλω; Η rocket φαντάζομαι περιλαμβάνει CWM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 @elthis @v@ngelis.... Θα σας σκίσω.... Μόλις ακύρωσα το Sensation XE και παράγγειλα το Note... O θεός βοηθός.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 @elthis @v@ngelis.... Θα σας σκίσω.... Μόλις ακύρωσα το Sensation XE και παράγγειλα το Note... O θεός βοηθός.... καλ εκανεσ και εγω το ιδιο διλλημα ειχα...χρονια htc αλλα το note ειναι μαγεια........... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 @elthis @v@ngelis.... Θα σας σκίσω.... Μόλις ακύρωσα το Sensation XE και παράγγειλα το Note... O θεός βοηθός.... LOL... Εγώ πάντως είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που θα σε έχουμε μαζί μας! Και με αυτά που βλέπω στους xda, θα είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ στους themers! καλώς μας ήρθες! Παιδιά όσοι δε γνωρίζετε τον kalagas, είναι κορυφαίος themer!!! θα καταλάβετε σε λίγο καιρό...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts