elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Α ωραία ότι επιτάσσει ο δρόμος της λογικής δηλαδή, ευχαριστούμε Βασίλη!!! Ηλία μια χαρά τρέχει η rom και μου αρέσουν και τα εικονίδια στις Ρυθμίσεις... περιμένουμε με ανυπομονησία την συνεργασία με το Γιάννη... Μην βγάλεις καμιά rom όμως με ονομασία Θρύλος ή κάτι παρόμοιο, πονάω από χθες ακόμα :p:p Χαχαχαχα...όχι ρε φίλε! Πότε δε θα έκανα κάτι τέτοιο! Άλλωστε οι μισοί εδώ από βόρεια Ελλάδα απλά θα με αγνοούσαν!λολ Όντως πηγαίνει πολύ καλά η ν.2. Θέλω να δω και τη καινούρια μιας και όπως έτους και ο Γιάννης φαίνεται πολύ promising! Η αλήθεια είμαι ότι σε λίγο καιρό που θα έχουμε σταθερές bases θα κάνουμε καλά πράγματα, ιδιαίτερα ο Γιάννης! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Χαχαχαχα...όχι ρε φίλε! Πότε δε θα έκανα κάτι τέτοιο! Άλλωστε οι μισοί εδώ από βόρεια Ελλάδα απλά θα με αγνοούσαν!λολ Όντως πηγαίνει πολύ καλά η ν.2. Θέλω να δω και τη καινούρια μιας και όπως έτους και ο Γιάννης φαίνεται πολύ promising! Η αλήθεια είμαι ότι σε λίγο καιρό που θα έχουμε σταθερές bases θα κάνουμε καλά πράγματα, ιδιαίτερα ο Γιάννης! Ποιος Γιάννης μωρε...??? Εγώ μόνο εικονίδια φτιάχνω ο κακομοίρης... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις, μετά το nandroid δλδ (στον abyss) περνάς και τον κερνελ που είχες στο Rom σου και είσαι έτοιμος να bootαρεις. Να σημειώσω πως οποιοσδήποτε GB kernel είναι safe γι'αυτές τις δουλειές και όχι μόνο ο abyss.. απλά έχει επικρατήσει σαν παράδειγμα! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ CF-root Έχεις κανενα λινκ με ICS kernel να τον έχουμε και εμεις καβάντζα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ποιος Γιάννης μωρε...??? Εγώ μόνο εικονίδια φτιάχνω ο κακομοίρης... Τι θα ήταν οι τοίχοι του Βατικανού χωρίς τις ζωγραφιές του Michelangelo;.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Τι θα ήταν οι τοίχοι του Βατικανού χωρίς τις ζωγραφιές του Michelangelo;.:) Αυτό μου αρέσει εδώ μέσα... επίπεδο!!!! :lol::lol: Ναι θέλω κι εγώ ένα link για κέρνελ αν έχει κάποιος ρε παιδιά να τον έχουμε μέσα ώστε να τον περνάμε μετά το nandroid από recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Έχεις κανενα λινκ με ICS kernel να τον έχουμε και εμεις καβάντζα; Αυτό μου αρέσει εδώ μέσα... επίπεδο!!!! :lol::lol: Ναι θέλω κι εγώ ένα link για κέρνελ αν έχει κάποιος ρε παιδιά να τον έχουμε μέσα ώστε να τον περνάμε μετά το nandroid από recovery... LPY, LPF, LP8, LP9 Διαλέγετε και παίρνετε :) Φυσικά υπάρχει και ο R3 του franco και ο speedmod, ειδικά για τον R3 που θα έπρεπε να είναι Safe (έχει απενεργοποιημένο MMC_CAP_ERASE) έχει ήδη γίνει ένα brick οπότε εγώ προς το παρόν προτείνω cf-root και μακριά από wipes όπως πάντα! Edited May 28, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Τι θα ήταν οι τοίχοι του Βατικανού χωρίς τις ζωγραφιές του Michelangelo;.:) A εσείς έχετε ξεφύυυγει που λέει και η "Τασούλα".... Σιγά μωρέ καμιά 5000αριά εικονίδια άλλαξα... Σιγά τα ωά... Πάντως μετά την σημερινή Goatrip, εκεί που ήμουνα έτοιμος να φλασάρω την v2 του Ηλία, σταμάτησα... Λοπόν Ηλία άντε αγόρι μου πιάσε την Goatrip και βάλε τα δικά σου μέσα... Ο Goatrip μου θυμίζει RCTeam... Edited May 28, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 A εσείς έχετε ξεφύυυγει που λέει και η "Τασούλα".... Σιγά μωρέ καμιά 5000αριά εικονίδια άλλαξα... Σιγά τα ωά... Πάντως μετά την σημερινή Goatrip, εκεί που ήμουνα έτοιμος να φλασάρω την v2 του Ηλία, σταμάτησα... Λοπόν Ηλία άντε αγόρι μου πιάσε την Goatrip και βάλε τα δικά σου μέσα... Ο Goatrip μου θυμίζει RCTeam... Ο xaoc την απεσυρε τελικα την goatrip μιας δε πηρε την αδεια του dev... Ομως εγω την εχω ...:) θα τη περασω να δω τι παιζει και θα ενημερωσω!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδια καλημερα εβαλε κανεις την Goatrip Note ICS 2.0 - XXLPY FINAL??? τι λεει?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 So far so good η goatrip, με επαναφορά data παρακαλώ από LPF εδώ και κάνα 2ωρο. Βέβαια αν δεν την κρατήσεις κανα 2 μέρες τι να πεις? Για όποιον την θέλει κάνει ένα acc εδώ και την παίρνει από την πηγή :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 So far so good η goatrip, με επαναφορά data παρακαλώ από LPF εδώ και κάνα 2ωρο. Βέβαια αν δεν την κρατήσεις κανα 2 μέρες τι να πεις? Για όποιον την θέλει κάνει ένα acc εδώ και την παίρνει από την πηγή :) Πρωτη εντυπωση ενα εχω να πω.... ΟΥΑΟΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παιδια θα τη δοκιμασω, θα προσθαφαιρεσω ΑΝ χρειαζεται κατι (εχω και την goatrip by alba)...και το βραδυ θα ανεβασω!!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πρωτη εντυπωση ενα εχω να πω.... ΟΥΑΟΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παιδια θα τη δοκιμασω, θα προσθαφαιρεσω ΑΝ χρειαζεται κατι (εχω και την goatrip by alba)...και το βραδυ θα ανεβασω!!!! Πάει θα μας καταστρέψεις όλους απλά!!! Σήμερα πέρασα την v2 και το βράδυ πάμε γι άλλα ε? Έχει κάτι διαφορετικό αυτή? Εννοώ κάτι που να την κάνει καλύτερη? Τι είδε ο ποιητής??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Λοιπόν παιδιά...μη λέμε πολλά... ΠΕΡΆΣΤΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!! Δε ξέρω αν λειτουργούν όλα (τα βασικά που χρησιμοποιούμε λειτουργούν), αλλά μόνο και μόνο για τα έξτρα settings που έχει, ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ 1000! Προσωπικά δεν έχω δει τέτοια δουλειά ούτε σε GB! Τα έξτρα settings εκτός από αλλαγές στο θέμα, transition, tweaks, battery mods, έχει και πολλές διαφορετικές lockscreens από αλλες συσκευές και πολλά αλλά!! Μερικά είναι στα γερμανικά βέβαια, αλλά οκ! Τι να πω είναι λίγο...που είναι αυτος ο τύπος στους xda???????? Πλάκα κάνω;;;; τι να προσθέσω εγώ ο άμοιρος;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ειναι οκ η ρομ?? ναι αλλα παλι στησιμο γμτ :) η θα περνιεται του Ηλια καπακι απο πανω χωρις full κλπ.. ?? μαλλον αυτο θα κανω και εγω ΚΑΙ δεν θα την στησω απλως Ε ναι, εγώ περνάω από διαφορετικές εκδόσεις χωρίς wipe (LPY->LPF->LP9->LPY) από LPY σε LPY θα κολλήσουμε? Βέβαια, δεν θα το πρότεινα σε αρχάριο χρήστη καθώς θα μπορούσαν να προκύψουν διάφορα προβλήματα.. ;) Αλλά ακόμα και με wipe, νά'ναι καλά το titanium !! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ε ναι, εγώ περνάω από διαφορετικές εκδόσεις χωρίς wipe (LPY->LPF->LP9->LPY) από LPY σε LPY θα κολλήσουμε? Βέβαια, δεν θα το πρότεινα σε αρχάριο χρήστη καθώς θα μπορούσαν να προκύψουν διάφορα προβλήματα.. ;) Αλλά ακόμα και με wipe, νά'ναι καλά το titanium !! Παιδιά το link που είχε παραθέσει ο Stinger πιο πάνω δεν δουλεύει και επίσης το νήμα στο xda έχει κλείσει γιατί δεν είχε άδεια το παλικάρι... Οπότε από που μπορούμε να κατεβάσουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Λοιπόν παιδιά...μη λέμε πολλά... ΠΕΡΆΣΤΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!! Δε ξέρω αν λειτουργούν όλα (τα βασικά που χρησιμοποιούμε λειτουργούν), αλλά μόνο και μόνο για τα έξτρα settings που έχει, ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ 1000! Προσωπικά δεν έχω δει τέτοια δουλειά ούτε σε GB! Τα έξτρα settings εκτός από αλλαγές στο θέμα, transition, tweaks, battery mods, έχει και πολλές διαφορετικές lockscreens από αλλες συσκευές και πολλά αλλά!! Μερικά είναι στα γερμανικά βέβαια, αλλά οκ! Τι να πω είναι λίγο...που είναι αυτος ο τύπος στους xda???????? Πλάκα κάνω;;;; τι να προσθέσω εγώ ο άμοιρος;;; Πέρνα και τον Launcher του GSIII by goatrip να αποχαυνωθείς εντελώς :lol: http://dl.dropbox.com/u/48687006/Goatrip_TW5_SGSIII_Port_Note_Final_mit%20Scrolling_Wallpaper.zip Edit. Ευθύμη το link στο βγάζει μόλις κάνεις account στο forum :P Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά το link που είχε παραθέσει ο Stinger πιο πάνω δεν δουλεύει και επίσης το νήμα στο xda έχει κλείσει γιατί δεν είχε άδεια το παλικάρι... Οπότε από που μπορούμε να κατεβάσουμε?? Λοιπόν, το μόνο που έκανα είναι να ενώσω την v.2 με τη v.2.1 που είχε σαν update... Την ανεβάζω και θα σας τη δώσω αν δεν έχετε links! Stinger, τον πρόσθεσα και την ανεβάζω! Thanks! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πάλι καλά που δεν φλασαρα το πρωί.... Άντε περιμένω... Τώρα που αποφάσισα να φλασάρω δεν με σταματάει τίποτα... 20%...ειναι και λιγο lite αλλα μεσω των settings εχεις τη δυνατοτητα να εγκαταστησεις οτι θες!!!! Δεν εχει ξεχωριστο αρχειο δηλαδη με missings apps!!! Τα settings του ειναι κατι σαν τη checkrom kitchen αλλα με περισσοτερα πραγματα ενσωματωμενα!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 20%...ειναι και λιγο lite αλλα μεσω των settings εχεις τη δυνατοτητα να εγκαταστησεις οτι θες!!!! Δεν εχει ξεχωριστο αρχειο δηλαδη με missings apps!!! Τα settings του ειναι κατι σαν τη checkrom kitchen αλλα με περισσοτερα πραγματα ενσωματωμενα!!! Η ρομ αυτή έχει και τη default lockscreen του note; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Η ρομ αυτή έχει και τη default lockscreen του note; Εχει και πολλες αλλες!!! Μια μικρη γευση εδω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 20%...ειναι και λιγο lite αλλα μεσω των settings εχεις τη δυνατοτητα να εγκαταστησεις οτι θες!!!! Δεν εχει ξεχωριστο αρχειο δηλαδη με missings apps!!! Τα settings του ειναι κατι σαν τη checkrom kitchen αλλα με περισσοτερα πραγματα ενσωματωμενα!!! Ηλία καλησπέρα σε εσένα και σε όλη την παρέα .... Τι έγινε βρε παιδιά ένα βράδυ λείψαμε ? Οκ να ρωτήσω έχω την AlBa DDLP8 Full Repack By Elthis V1 , για να πάω στην Goatrip By Elthis κάνω : α)Install abyssnote 4.2 kernel In recovery-advance-Reboot into Recovery (not reboot system!!!) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (twice is always better) Install AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis_v.2 Wipe data/factory reset (προαιρετικο) Reboot system β) Πιστεύω επίσης ότι αν έχετε τη AlBa v.1 μπορεί να ''περαστεί'' χωρίς full wipe (μόνο wipe cache/wipe dalvik), χωρίς δηλαδή να χάσετε τα δεδομένα σας. ΔΕ το έχω δοκιμάσει. ΔΕ συστήνεται. και εάν τον πρώτο τρόπο τον abyssnote 4.2 kernel τον περνάμε μέσα από RECOVERY H MOBILE ODIN ? Να ειστε ολοι καλα και παντα ......τετοια :) Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 για να πάω στην Goatrip By Elthis κάνω : α)Install abyssnote 4.2 kernel In recovery-advance-Reboot into Recovery (not reboot system!!!) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (twice is always better) Install AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis_v.2 Wipe data/factory reset (προαιρετικο) Reboot system Για να περασεις τη Goatrip κανεις τα παραπανω βηματα...:) Εγω απο recovery περναω abyss...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πότε θα την ανεβασεις elthis my friend? Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πότε θα την ανεβασεις elthis my friend? Λίγο υπομονή παιδιά...60% είναι.... Ευθύνη, έχει και setting μόνο για σένα!λολ... Απενεργοποιείς ότι ήχο δε θες,πχ της κάμερας! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Λίγο υπομονή παιδιά...60% είναι.... Ευθύνη, έχει και setting μόνο για σένα!λολ... Απενεργοποιείς ότι ήχο δε θες,πχ της κάμερας! Αυτά είναι customization στο έπακρο!!!! Και είχα βαρεθεί να μπαίνω και να σβήνω αρχεία ήχων σε κάθε rom!!! Δεν έχεις δει κάτι αλλο όσο την δουλεύεις? Εννοώ καλά τρέχει ε? Με την τελευταία πάντως alba v2 ("την πρωινή") δεν βλέπω κάποια από τα θεματάκια που είχα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts