ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ποια ics προτεινετε?alba η chracks? απο gb chracks κανω κανονικα ολα τα wipes απο recovery και μετα εγλατασταση το zip? Αύριο η σήμερα ποιο αργά θα ανεβάσει o elthis την Alba μαγειρεμένη , αξίζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδια συγνωμη που ενοχλω αλλα εχω μια απορια... Μπηκα mobile odin εκανα αυτο που λεει ο φιλος Ευθυμης με τον Abyss ποσα λεπτα διαρκει πια για να τον περασει?? Εχει μινει εδω και κανενα 5 λεπτο στη μπλε οικανα που λεει Samsung GALAXY Note AbyssNote by angelom Loading..... :confused: και σε μενα τα ιδια εκανε... ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ.... βγαλε την μπαταρια ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.... volume up μενου και power κουμπι μαζι μεχρι να μπει σε RECOVERY...... και μετα κανεις ολα τα υπολοιπα....:) και μην ξαναπεις οτι μας ενοχλεις...ελεος/......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα παιδια. Μηπως εχει κανεις προχειρο κανενα λινκ για να κατεβασω την ics repack απο chainfire(ειμαι σε rooted GB και θελω να περασω την Criskelo).Εψαξα πολλη ωρα χωρις να καταφερω να βρω κατι. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδια συγνωμη που ενοχλω αλλα εχω μια απορια... Μπηκα mobile odin εκανα αυτο που λεει ο φιλος Ευθυμης με τον Abyss ποσα λεπτα διαρκει πια για να τον περασει?? Εχει μινει εδω και κανενα 5 λεπτο στη μπλε οικανα που λεει Samsung GALAXY Note AbyssNote by angelom Loading..... :confused: Εγώ τον abyss kernel τον πέρασα μέσω cwr και όχι μέσω mobile Odin και μου δούλεψε άψογα χωρίς καμία καθυστέρησή Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) και σε μενα τα ιδια εκανε... ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ.... βγαλε την μπαταρια ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.... volume up μενου και power κουμπι μαζι μεχρι να μπει σε RECOVERY...... και μετα κανεις ολα τα υπολοιπα.... και μην ξαναπεις οτι μας ενοχλεις...ελεος/......:) μολις περασα official παλι απο πανω... μονο το root εχασα θα το ξανα κανω... Ρε φιλε ο Ευθυμης ειπε οτι θα κανει τα δικα του οταν επιλεξω Flash Firmware και ιστερα οτι θα με παει μονο του σε recovery περιβαλον οχι οτι θα πρεπει να βγαλω μπαταριες και να μπω μονος μου... Να το ξανα προσπαθησω ή θα το γ@μησω το κινιτο?? Edit : Οταν ανοιξω το Mobile Odin να επιλεξω το Kernel ή να παω λιγο πιο κατω που λεει Open File για να επιλεξω το αρχειο που εχω πεταμενω μεσα στην sdcard zImage? Edited May 25, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 μολις περασα official παλι απο πανω... μονο το root εχασα θα το ξανα κανω... Ρε φιλε ο Ευθυμης ειπε οτι θα κανει τα δικα του οταν επιλεξω Flash Firmware και ιστερα οτι θα με παει μονο του σε recovery περιβαλον οχι οτι θα πρεπει να βγαλω μπαταριες και να μπω μονος μου... Να το ξανα προσπαθησω ή θα το γ@μησω το κινιτο?? Edit : Οταν ανοιξω το Mobile Odin να επιλεξω το Kernel ή να παω λιγο πιο κατω που λεει Open File για να επιλεξω το αρχειο που εχω πεταμενω μεσα στην sdcard zImage? Θα σου πω τι εκανα ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ... και σε μενα εκανε τα ιδια... περασα με open file απο mobile οdin τον AbyssNote ... το κινητο κόλλησε στην μπλε οθονη του κερνελ που λες.... ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ μπηκα στο recovery του AbyssNote me τον τροπο που λεω παραπανω! ΕΚΑΝΑ τα wipes και μετα περασα την ρομ που ηθελα να βαλω... ΤΟ ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ απολυτως... στο ξαναλεω ομως αυτα τα εκανα ΕΓΩ......αν θελεις να παρεις το ρισκο καντο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Καλημέρα!!! Τη δουλεύω 2 μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι πραγματικά ξέχασα το smoothness των GB rom! *Samsung keyboard είναι οκ! *Ξεκινάει με τη Ρώσσικη γλώσσα, όπως όλες οι AlBa.Μη μπερδευτείτε...:p *Το widget του νέου Accuwether κατά την εκκίνηση δε φαίνεται σωστά λόγω του tw 5X6.Αν το βγάλετε και το βάλετε πάλι, είναι οκ. *Προτίνω να δοκιμάτε μόνο ένα απο τα tweaks του ultimate tweaks app (ultimate ram) που θα βρείτε μέσα μιας και όλα τα υπόλοιπα είναι περασμένα απο μένα ειδικά για την AlBa! *Ευχαριστώ τον rantaplan για τη δοκιμή *Ευχαριστώ τον Ευθύμη που προσπάθησω βραδιάτικα να τη δοκιμάσει.Δυστυχώς δε του περνούσε...:(...Ευθύμη κατέβασε τη πάλι όταν θελήσεις μήπως δε κατέβηκε σωστά!!! Θα περιμένω με αγωνία άλλη μια επιτυχείς εγκατάσταση για να ηρεμήσω... Προσοχή!!!Η πρώτη εκκίνηση κάνει γυρώ στα 5-10 λεπτά!!!!! Changelog: 1) Build DDLP8 2) Modem XXLR1 3) Kernel ZSLPF 4) Extended power menu (thanks Homam Ageel ? XDA) 5) Dialer with recording 6) Mobile Data in shortcat (thanks sk0t) 6) Tweaks for battery 7) Fixed installation script 8) Full root, deodexed, optimized, zipaligned Changes By me: Tweeks για καλυτερη διαχείρηση μνήμης, performance και διάρκεια μπαταρίας. Tweeks για καλυτερο launcher scrolling Η νεότερη έκδοση TouchWiz SGS3 (1.4) for Galaxy Note 5X6 TouchwizUX-1.4 : -Fix white text on white backgroung -Fix FC on lockscreen wallpaper -Changed packageid to fix some incompatibility problem -Changed sharedUserID -Contain stock Samsung widget(Calendar,Agenda,GS3Accuwether) with new sharedUserID SGS3 Accu Weather + widget for Note All the media from SGS3 (Ringtones, UI sounds, Notifications, Alarms) Carbon Tweaks Installer app V2 How to install: Install abyssnote 4.2 kernel In recovery-advance-Reboot into Recovery (not reboot system!!!) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (twice is always better) Install AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis Reboot system download: http://www.wuala.com/elthis/Documents/AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis.zip/ MD5: 62BD113E48CDA6C85E7901A1549F3A5E Edited May 26, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα φίλε.Κατεβάζω και εγώ αλλά αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματια εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4125667#post4125667 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα φίλε.Κατεβάζω και εγώ αλλά αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματια εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4125667#post4125667 Καλημέρα! Κάνε το backup του efs με αυτη την εφαρμογή. Μη σε ενοχλεί ο πυρήνας στο rooting.Απλα με αυτόν τον πυρήνα ΔΕ πρέπει να κάνεις ΚΑΝΕΝΑ wipe/format!. Αυτός είναι ο λόγος που περνάμε πυρήνα GB πριν περάσουμε ics custom rom για να κάνουμε τα wipes (δες τις οδηγίες εγκατάστασης της alba στο προηγούμενο post...;) ) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα! Κάνε το backup του efs με αυτη την εφαρμογή. Μη σε ενοχλεί ο πυρήνας στο rooting.Απλα με αυτόν τον πυρήνα ΔΕ πρέπει να κάνεις ΚΑΝΕΝΑ wipe/format!. Αυτός είναι ο λόγος που περνάμε πυρήνα GB πριν περάσουμε ics custom rom για να κάνουμε τα wipes (δες τις οδηγίες εγκατάστασης της alba στο προηγούμενο post...;) ) Ο Abyss πρέπει να μπει με mobile odin ή απλά τον φλασάρεις από cwm; Βλέπω ότι εδώ αντίθετα από το S II το χρησιμοποιείτε πολύ, είναι τόσο απαραίτητο; Και κάτι άλλο. Nandroid backup μπορώ να κάνω κανονικά έτσι;Δεν έχει σημασία ο πυρήνας Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Ο Abyss πρέπει να μπει με mobile odin ή απλά τον φλασάρεις από cwm; Βλέπω ότι εδώ αντίθετα από το S II το χρησιμοποιείτε πολύ, είναι τόσο απαραίτητο; Μπορεί να περαστεί και με τους 2 τροπους...διαβασε λιγα posts πιο πριν να δεις για abyss+mobile odin. Ειναι τις μοδας αυτες τις μερες με τον προβληματικο kernel της samsung και απαραιτητος για να γινουν τα wipes αλλα και η εγκατασταση μιας custom rom. Ηδη οι πρωτοι custom kernel ειναι σε final test mode...Αναμενουμε και μια καλη αναβαθμιση απο samsung και θα ειμαστε κομπλε...:) nandroid backup/restore και παλι μεσω abyssnote!!! Edited May 26, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Μπορεί να περαστεί και με τους 2 τροπους...διαβασε λιγα posts πιο πριν να δεις για abyss+mobile odin. Ειναι τις μοδας αυτες τις μερες με τον προβληματικο kernel της samsung και απαραιτητος για να γινουν τα wipes αλλα και η εγκατασταση μιας custom rom. Ηδη οι πρωτοι custom kernel ειναι σε final test mode...Αναμενουμε και μια καλη αναβαθμιση απο samsung και θα ειμαστε κομπλε...:) nandroid backup/restore και παλι μεσω abyssnote!!! Μια τελευταία γιατί σε ζάλισα. Αν φλασάρω τον Abyss που είναι GB πυρήνας και κάνω το nand backup μετά θα μπουτάρει η ICS.;;;;;;;Δεν πέπει να ξαναφλασαρω τον ρουτ πυρήνα της ICS; Edited May 26, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μια τελευταία γιατί σε ζάλισα. Αν φλασάρω τον Abyss που είναι GB πυρήνας και κάνω το nand backup μετά θα μπουτάρει η ICS.Δεν πέπει να ξαναφλασαρω τον ρουτ πυρήνα της ICS; Ειναι το ιδιο με το να κανεις εγκατασταση custom rom απο τον abyss.Βootαρει κανονικα μιας περναει τον ics kernel. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Ειναι το ιδιο με το να κανεις εγκατασταση custom rom απο τον abyss.Βootαρει κανονικα μιας περναει τον ics kernel. Δεν λέω να βάλω άλλη ρομ.Λέω αν προσπαθήσω να bootαρω τη στοκ που έχω τώρα μετά το nand backup. Πάντως η ρομ σου κατέβηκε μια χαρά και με σωστό md5. ΄΄Αρα λοιπόν ,σκέφτομαι φωναχτά. 1.Μπουτάρω CWM 2. Φλασάρω Αβυσσ 3.Κάνω nand backup. 4.Φλα΄σαρω νέα ρομ 5.Να βοηθήσει η Παναγία και οι Άγιοι Ανάργυροι 6. Μπουτάρω τη νέα ρομ. Edited May 26, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) παιδια εγω εβαλά την kingdroid v1.6 ..σε σχεση με την κριστελο που ειχα gb τρομερη διαφορα στην μπαταρια πολυ καλη κινηση του μενου και γενικος μου αρεσει το ολο προτζεκτ ...παντως εχει μια μικρη κα8υστεριση στις επαφες ..ισως φταιει οτι ειναι 4000 και ειναι η κα8ε μια 10 φορες μεσω γκουγκλ Βγήκε η v2.0 χθες βράδυ .. απίστευτη..!! :w00t: (Για να βάλεις και τα θέματα, wallpapers κ.α. του S3 πρέπει να κατεβάσεις και το Optional S3 mod.. ) Edited May 26, 2012 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Δεν λέω να βάλω άλλη ρομ.Λέω αν προσπαθήσω να bootαρω τη στοκ που έχω τώρα μετά το nand backup. Πάντως η ρομ σου κατέβηκε μια χαρά και με σωστό md5. ΄΄Αρα λοιπόν ,σκέφτομαι φωναχτά. 1.Μπουτάρω CWM 2. Φλασάρω Αβυσσ 3.Κάνω nand backup. 4.Φλα΄σαρω νέα ρομ 5.Να βοηθήσει η Παναγία και οι Άγιοι Ανάργυροι 6. Μπουτάρω τη νέα ρομ. Είναι ΟΚ Elthis.Μόλις μπουτάρισα.Περισσότερα αργότερα. Ευχαριστω Νταβάριτσ:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Είναι ΟΚ Elthis.Μόλις μπουτάρισα.Περισσότερα αργότερα. Ευχαριστω Νταβάριτσ:lol: Έχεις κοτσια Νικόλα ακόμα δεν πήρες τη συσκευή και μπήκες στα βαθιά! LOL Περιμένω εντυπώσεις... Επειδή άφησα τα πάντα από στοκ, καλό είναι, όπως πάντα, να διαγράφετε κάθε τι περιττό για σας από εφαρμογές κτλ... Βοηθάει Ram, internal memory, battery κτλ... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Έχεις κοτσια Νικόλα ακόμα δεν πήρες τη συσκευή και μπήκες στα βαθιά! LOL Περιμένω εντυπώσεις... Επειδή άφησα τα πάντα από στοκ, καλό είναι, όπως πάντα, να διαγράφετε κάθε τι περιττό για σας από εφαρμογές κτλ... Βοηθάει Ram, internal memory, battery κτλ... Ηλία καλήμερα ... Τελικά ALBA ή Chrack ? (μιλάω για τις by Elthis) Edited May 26, 2012 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Δεν λέω να βάλω άλλη ρομ.Λέω αν προσπαθήσω να bootαρω τη στοκ που έχω τώρα μετά το nand backup. Πάντως η ρομ σου κατέβηκε μια χαρά και με σωστό md5. ΄΄Αρα λοιπόν ,σκέφτομαι φωναχτά. 1.Μπουτάρω CWM 2. Φλασάρω Αβυσσ 3.Κάνω nand backup. 4.Φλα΄σαρω νέα ρομ 5.Να βοηθήσει η Παναγία και οι Άγιοι Ανάργυροι 6. Μπουτάρω τη νέα ρομ. Αφου ο Φιλος Νικολας περασε τον Abyss απο CWM λεω να το κανω και εγω ετσι και να περασω και εγω αμεσως την Alba Θα σου πω τι εκανα ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ... και σε μενα εκανε τα ιδια... περασα με open file απο mobile οdin τον AbyssNote ... το κινητο κόλλησε στην μπλε οθονη του κερνελ που λες.... ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ μπηκα στο recovery του AbyssNote me τον τροπο που λεω παραπανω! ΕΚΑΝΑ τα wipes και μετα περασα την ρομ που ηθελα να βαλω... ΤΟ ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ απολυτως... στο ξαναλεω ομως αυτα τα εκανα ΕΓΩ......αν θελεις να παρεις το ρισκο καντο... :) Φιλε δεν ειναι οτι δεν σε εμπιστευομαι αλλα λεω χωρις παρεξηγηση να προσπαθησω και εγω απο CWM οπως εχουν κανοι καποιοι και εχει πετυχει... Απλα μπαινω recovery και παω install zip from sd file και βρισκω το zip του Abyss και κανω install και στα καπακια χωρις reboot system κανω Install και την Rom του Ηλια? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ηλία καλήμερα ... Τελικά ALBA ή Chrack ? (μιλάω για τις by Elthis) Καλημέρα... Η AlBa είναι πιο stock looking. Νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερη επίσης λόγω διαφορετικού base. Όχι μεγάλες διάφορες πάντως. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αφου ο Φιλος Νικολας περασε τον Abyss απο CWM λεω να το κανω και εγω ετσι και να περασω και εγω αμεσως την Alba Φιλε δεν ειναι οτι δεν σε εμπιστευομαι αλλα λεω χωρις παρεξηγηση να προσπαθησω και εγω απο CWM οπως εχουν κανοι καποιοι και εχει πετυχει... Απλα μπαινω recovery και παω install zip from sd file και βρισκω το zip του Abyss και κανω install και στα καπακια χωρις reboot system κανω Install και την Rom του Ηλια? Μόλις κάνεις instal τον Abyss κάνεις reboot recovery (για να σου βγει το μενού του Abyss) και μετά instal τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μόλις κάνεις instal τον Abyss κάνεις reboot recovery (για να σου βγει το μενού του Abyss) και μετά instal τη ρομ. Στο recovery υπαρχει επιλογη reboot recovery? Εχω δει μονο reboot system.. Αν πατησω reboot εχουν πει κατι φιλοι πιο πανω οτι δεν ειναι καλο γι'αυτο ρωταω... Ρε μαγκες συγνωμη κιολας ή ολοι αυτη η φαση ειναι λιγο περιπλοκη ή εγω ειμαι τσιτα ΧΑΖΟΣ δεν εξηγητε διαφορετικα... Εδω ο φιλος Νικος και μια που πηρε το κινητο και μια που τα καταφερε ( μπραβο του ) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Στο recovery υπαρχει επιλογη reboot recovery? Εχω δει μονο reboot system.. Αν πατησω reboot εχουν πει κατι φιλοι πιο πανω οτι δεν ειναι καλο γι'αυτο ρωταω... Ρε μαγκες συγνωμη κιολας ή ολοι αυτη η φαση ειναι λιγο περιπλοκη ή εγω ειμαι τσιτα ΧΑΖΟΣ δεν εξηγητε διαφορετικα... Εδω ο φιλος Νικος και μια που πηρε το κινητο και μια που τα καταφερε ( μπραβο του ) Υπάρχει στην επιλογή advance. Advance/reboot recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα... Η AlBa είναι πιο stock looking. Νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερη επίσης λόγω διαφορετικού base. Όχι μεγάλες διάφορες πάντως. Ok ..σε ευχαριστώ , να ρωτήσω είμαι με GB Criskelo v7 & franco #10 να υποθέσω από αυτά που διαβάζω ότι περνάω ABYSS Full Wipe και μετά Install zip from sdcard ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ok ..σε ευχαριστώ , να ρωτήσω είμαι με GB Criskelo v7 & franco #10 να υποθέσω από αυτά που διαβάζω ότι περνάω ABYSS Full Wipe και μετά Install zip from sdcard ? Χωρίς να έχω δοκιμάσει προσωπικά, έχω διαβάσει ότι γίνεται και μέσω franco kernel. Αλλα αν θες να ακολουθησεις με abyssnote, ισχύει η διαδικασια λέω..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts