elthis Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 παιδια θελω να περασω την cyanofree. Ειμαι σε GB (chrack v13). Μπορει καποιος να μου πει αν η διαδικασία ειναι η ακόλουθη; Τη βρηκα απο αντιστοιχη διαδικασια της ALBA. if you come from GB: 1) flash 1st CF repack - (http://www.mirorii.com/fichier/3/501...EPACK-tar.html), -- μεσω mobile odin μπορω? 2) Full Wipe -- απο recovery προφανως 3) flash cyanofree.zip απο recovery? Και στα τρία η απάντηση είναι ναι...;) Μέσω mobile Odin οπωσδήποτε το πέρασμα της ics repack. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση: όσοι έχετε βάλει Cyanofree, ο συνδιασμός Bt-Wifi σας λειτουργεί σωστά; Γιατί εμένα στην CM9 όταν ανοίγω και τα δύο το Wifi αποσυνδέεται όταν σβήνει η οθόνη.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση: όσοι έχετε βάλει Cyanofree, ο συνδιασμός Bt-Wifi σας λειτουργεί σωστά; Γιατί εμένα στην CM9 όταν ανοίγω και τα δύο το Wifi αποσυνδέεται όταν σβήνει η οθόνη.:mad: Μόλις το δοκίμασα και δουλεύουν σωστά και τα 2 ταυτοχρόνως στην Cyanofree :happy: Edited May 8, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 την εβαλα και εγω... προς το παρον ολα καλα, δε το περιμενα τοσο καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 την εβαλα και εγω... προς το παρον ολα καλα, δε το περιμενα τοσο καλη. Ναι είναι τούμπανο κανονικά!!! Πάει πολύ καλά από όταν την φόρεσα και δεν την αλλάζω εδώ και μέρες! Λοιπόν ερωτήσεις!! Ποιο launcher χρησιμοποιείτε???Εγώ με apex είμαι καλύτερα από ότι ήμουν με nova... ακόμα βέβαια έχω κάποια "σκασίματα" αλλά δεν είναι κάτι ενοχλητικό... άντε να σκάσει 1-2 φορές μες την ημέρα... Επίσης στον dialer όταν έχω προφίλ δόνησης (που είναι το σύνηθες για μένα) όταν σχηματίζω ένα νούμερο στο dialpad έχω ετεροχρονισμένη δόνηση.. δηλαδή πατάω ένα νούμερο τώρα και αμέσως μετά δονείται η συσκευή και αυτό γίνεται καθώς πατάω νούμερα... σε εσάς συμβαίνει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 παιδια καλησπερα κατεβασα να βαλω την Cyanofree20120504 ειναι μονο 167 MB, ειναι ενταξει η δεν κατεβηκε σωστα?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 παιδια καλησπερα κατεβασα να βαλω την Cyanofree20120504 ειναι μονο 167 MB, ειναι ενταξει η δεν κατεβηκε σωστα?? ευχαριστω Τόσο είναι η ROM...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Τόσο είναι η ROM...;) και εγώ μόλις την κατέβασα και είχα αυτή την απορία !!! ουαου!! ετοιμάζομαι να την περάσω με ανυπομονησία !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση: όσοι έχετε βάλει Cyanofree, ο συνδιασμός Bt-Wifi σας λειτουργεί σωστά; Γιατί εμένα στην CM9 όταν ανοίγω και τα δύο το Wifi αποσυνδέεται όταν σβήνει η οθόνη.:mad: Σε CM9 build 7 δεν μου συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Σε CM9 build 7 δεν μου συμβαινει. Εμένα μου το κάνει και στην 5 και στην 7 που πέρασα εχθές. Ακούω internet radio με το hands free όλα καλά. Μόλις συνδέσω το bt και πάω να ακούσω κλείνει το Wifi με το σβήσιμο της οθόνης. Και όχι τίποτα άλλο αλλά η rom πετάει και κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα! Edit: Καλημέρα σε όλους. Νομίζω το πρόβλημά μου ήταν στο modem. Η CM9 είχε το LB2, μόλις πέρασα το LP5 δουλεύουν όλα άρμονικότατα...μέχρι ώρας!:D Edited May 9, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παίδες καλημέρα μια και μιλάμε για εφαρμογές και προβλήματα.. Το viber σας δουλεύει σωστά σε παγωτό ; Ρωτάω και ρωτάω γιατί πραγματικά θα σκάσω με το θέμα.. Σε μένα έχουν σταματήσει να έρχονται οι ειδοποιήσεις ενώ άλλοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η εφαρμογή η είναι θέμα ρυθμίσεων από το παγωτό.. Σε gb όλα δουλεύουν ρολόι.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παίδες καλημέρα μια και μιλάμε για εφαρμογές και προβλήματα.. Το viber σας δουλεύει σωστά σε παγωτό ; Ρωτάω και ρωτάω γιατί πραγματικά θα σκάσω με το θέμα.. Σε μένα έχουν σταματήσει να έρχονται οι ειδοποιήσεις ενώ άλλοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η εφαρμογή η είναι θέμα ρυθμίσεων από το παγωτό.. Σε gb όλα δουλεύουν ρολόι.. Sent from my note ...και σε μένα όλα καλά δουλεύουν...ποιος ξέρει τώρα τι έχει συμβεί :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παίδες καλημέρα μια και μιλάμε για εφαρμογές και προβλήματα.. Το viber σας δουλεύει σωστά σε παγωτό ; Ρωτάω και ρωτάω γιατί πραγματικά θα σκάσω με το θέμα.. Σε μένα έχουν σταματήσει να έρχονται οι ειδοποιήσεις ενώ άλλοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η εφαρμογή η είναι θέμα ρυθμίσεων από το παγωτό.. Σε gb όλα δουλεύουν ρολόι.. Sent from my note Σε alba που ειχα ναι κανονικα.. ερωτηση για cyanofree.. 1. To allshare μπορει καπως να μπει? 2. task manager με παρατεταμενο πατημα του home? και κατι κ αλλο ειχα στο μυαλο μου.. μολις το θυμηθω θα κανω edit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ρε παιδια σε μένα γιατί δεν δουλεύει ούτε σε αλβα ούτε σε cyanofree :( Πειραξατε τίποτα από τις ρυθμίσεις για συγχρονισμό κτλ; Η το βάλατε και δουλεύει έτσι απλά ; Δεν θέλω να αλλάξω ρομ γιαυτό το λόγο αλλά android χωρίς viber είναι σαν να παίρνεις το n8 χωρίς κάμερα :-P Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 έβαλα και εγώ cm9 την 7 εχτές το βράδυ δουλεύει ρολόι, και από μπαταρία τα πάει καλά νομίζω του πέρασα και μερικά θέματα, και είμαι κομπλέ, modem τοLP5 που μπορώ να το βρω και πως μπορώ να το περάσω!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 έβαλα και εγώ cm9 την 7 εχτές το βράδυ δουλεύει ρολόι, και από μπαταρία τα πάει καλά νομίζω του πέρασα και μερικά θέματα, και είμαι κομπλέ, modem τοLP5 που μπορώ να το βρω και πως μπορώ να το περάσω!; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25222614&highlight=lp5#post25222614 Φλασάρεις με recovery.(Κρατάς πατημένο το power μπουτόν/επανεκίνηση/recovery).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25222614&highlight=lp5#post25222614 Φλασάρεις με recovery.(Κρατάς πατημένο το power μπουτόν/επανεκίνηση/recovery).:) Εγώ έχω βάλει το Mixed theme, πέρασα και το Reloaded ICS και το εργαλείο έγινε "αγνώριστο"! Λάθος, ήθελα να κάνω τροποποίηση! Αν ενοχλεί παρακαλώ να σβηστεί... Edited May 9, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ρε παιδια σε μένα γιατί δεν δουλεύει ούτε σε αλβα ούτε σε cyanofree :( Πειραξατε τίποτα από τις ρυθμίσεις για συγχρονισμό κτλ; Η το βάλατε και δουλεύει έτσι απλά ; Δεν θέλω να αλλάξω ρομ γιαυτό το λόγο αλλά android χωρίς viber είναι σαν να παίρνεις το n8 χωρίς κάμερα :-P Sent from my note Οχι.. Τιποτα δεν εχω κανει.. Απλα.. Δουλευει! οσον αφορα τη cyanofree με τα μηνυματα εχω θεμα.. Στην επαναφορα τα βγαζει οπως να ναι. Αλλου ο παραληπτης. Αλλου ο αποστολεας.. Η χρονικη σειρα χαλι μαυρο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Εγώ έχω βάλει το Mixed theme, πέρασα και το Reloaded ICS και το εργαλείο έγινε "αγνώριστο"! Λάθος, ήθελα να κάνω τροποποίηση! Αν ενοχλεί παρακαλώ να σβηστεί... Για την cm9 μιλας???Το wifi???Του kalagas παιζει και σε cm9???Nice...:) Ποιο ειναι το Reloaded ICS??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Για την cm9 μιλας???Το wifi???Του kalagas παιζει και σε cm9???Nice...:) Ποιο ειναι το Reloaded ICS??? ΟΧΙ το θέμα του kalagas!!! Το Mixer ICS ήθελα να πω...(συγγνώμη παιδιά αλλά δεν είναι η μέρα μου σήμερα και γράφω πολλές μ@λ@κίες!):( Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23275045 το Reloaded ICS. Edited May 9, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 ΟΧΙ το θέμα του kalagas!!! Το Mixer ICS ήθελα να πω...(συγγνώμη παιδιά αλλά δεν είναι η μέρα μου σήμερα και γράφω πολλές μ@λ@κίες!):( Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23275045 το Reloaded ICS. Και με το wifi??? Δε με απασχολούν τα υπόλοιπα που δε λειτουργούν, αλλά το wifi???????? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Και με το wifi??? Δε με απασχολούν τα υπόλοιπα που δε λειτουργούν, αλλά το wifi???????? Έβαλα το LP5 modem σήμερα και δουλεύει άψογα με το bt :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έβαλα το LP5 modem σήμερα και δουλεύει άψογα με το bt :) Αυτο ειναι πολυ καλο και δε το ηξερα! Αρα, cm9 v7 + modem LP5 + θεμα. Τι δε λειτουργει δηλαδη πλεον??? Ειχες τη cyanofree να κανεις μια συγκριση???(η ο Αργυρης) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Αυτο ειναι πολυ καλο και δε το ηξερα! Αρα, cm9 v7 + modem LP5 + θεμα. Τι δε λειτουργει δηλαδη πλεον??? Ειχες τη cyanofree να κανεις μια συγκριση???(η ο Αργυρης) Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν το Wifi. Τώρα πλέον λειτουργούν όλα...και όταν λέμε όλα...εννοούμε όλα!!!:D Δυστυχώς δεν είχα Cyanofree για να κάνω σύγκριση...μάλλον ο Αργύρης μπορεί να μας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Είπε χθες ότι είχε πρόβλημα με bt & wifi αν κατάλαβα καλά στο να δουλεύουν ταυτόχρονα.. Εγω με Cyanofree και το mixer θέμα που λέτε μου δουλεύουν και ταυτόχρονα και χωριστά με σύνδεση σε δίκτυο και διάφορες συσκευές bluetooth.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts