sotiris_rez Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Αδέλφια καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι (γιατί στους xda θα με κράξουνε). Αν περάσω Cm9, μπορώ να επαναφέρω το backup από Gb αν χρειαστεί; Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Καλημέρα! Πρώτα πρέπει να περάσεις τον abyss 4.2 ,μετά full wipe και μετά κάνεις restore το backup από GB Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλημέρα σε όλους!!! Πέρασα χθες την Cyanofree και την βρίσκω αρκετά καλή...smooth, γρήγορη και με πολύ καλή μπαταρία... είχα ένα θέμα με τους launchers αφού ο trebouchet είχε FCs και τον έβγαλα εντελώς και τώρα παίζω με τον nova αλλά και πάλι σκάει καμιά φορά... επίσης πέρασα το θέμα που έγραψα κάτι posts πίσω και είναι αρκετά ωραίο γιατί το "σκοτεινό" e-tron look δεν με πολυ-έφτιαχνε!! Ραδιόφωνο είπαμε δεν έχει και επίσης θέλει λιγάκι ψάξιμο το θέμα των αποθηκευτικών αλλά εμένα μου αρέσει.. επίσης να πω ότι χθες με 50% έβγαλε σχεδόν ontime οθόνης 3 ώρες η μπαταρία, επίδοση που δεν έχω ξαναδεί με φωτεινότητα κλασικά στο 50%... off topic εμένα μου άρεσε το s3... δεν είμαι αφελής να περιμένω συσκευή σχεδιασμένη από μια εξωγήινη φυλή που είναι τεχνολογικά μπροστά από μας καμιά 200αριά χρόνια!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παιδιά ένας συγγενής μου πήρε το note....ζηλεύω λιιιιιγάκι :O..... Επειδή όμως εγώ δεν έχω ιδέα (hd2 έχω ;)), υπάρχει κάποιο post (γιατί δεν αντέχω άλλο ψάξιμο σε post ) με εύκολες αναλυτικές οδηγίες για αρχάριο και μία πρόταση για μία πολύ καλή ρομ, χωρίς τρελές δυνατότητες και απαιτήσεις όντας αρχάριος, για καθημερινή χρήση να του το στείλω μπας και καταφέρει και περάσει καμία custom rom :confused: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παιδιά ένας συγγενής μου πήρε το note....ζηλεύω λιιιιιγάκι :O..... Επειδή όμως εγώ δεν έχω ιδέα (hd2 έχω ;)), υπάρχει κάποιο post (γιατί δεν αντέχω άλλο ψάξιμο σε post ) με εύκολες αναλυτικές οδηγίες για αρχάριο και μία πρόταση για μία πολύ καλή ρομ, χωρίς τρελές δυνατότητες και απαιτήσεις όντας αρχάριος, για καθημερινή χρήση να του το στείλω μπας και καταφέρει και περάσει καμία custom rom :confused: ? Στην υπογραφή μου.Δε νομίζω να βρεις πιο απλές οδηγίες..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Ηλία, ή καποιο από τα παιδιά, μήπως ξέρεις γιατί γενικά οι launchers "σκάνε" με κάποια widgets? Είμαι στην cyanofree και τώρα έδιωξα τον nova γιατί έκανε πολλά νερά και χρησιμοποιώ apex ο οποίος και πάει καλύτερα... επίσης έβγαλα από την αρχή trebouchet και λέω μήπως έχουμε κάνα link για να τον περάσω με zip από recovery για να "κάτσει" στο σύστημα και όχι σαν εφαρμογή... Η ρομ πως σου φαίνεται? Την έχεις ακόμα ή είσαι ήδη αλλού???? Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως και με το θεματάκι που πέρασα είναι κούκλα!! Edited May 4, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Στην υπογραφή μου.Δε νομίζω να βρεις πιο απλές οδηγίες..;) Ευχαριστώ πολύ.... και ρομ? Αυτή με τα πιο πολλά views??? ;) [ROM][iCS][04/26][PRE.AOKP.B35] ICS StuNNeR - 1.4.26.1 [ResuRRecteD & Re-StaBiLizeD] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Ευχαριστώ πολύ.... και ρομ? Αυτή με τα πιο πολλά views??? ;) [ROM][iCS][04/26][PRE.AOKP.B35] ICS StuNNeR - 1.4.26.1 [ResuRRecteD & Re-StaBiLizeD] OXI OXI OXI θα το μπρικάρει!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451544 η chracks για εμένα πολύ καλή :happy: Εδώ θα είναι καλύτερα :D Γενικά μακριά από ICS μόνο ότι είναι σε Gingerbread (έκδοση λογισμικού 2.3.6 κτλ) δηλαδή κάποια rom που θα βασίζεται στην official τελευταία rom από την samsung XXLC1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Ηλία, ή καποιο από τα παιδιά, μήπως ξέρεις γιατί γενικά οι launchers "σκάνε" με κάποια widgets? Είμαι στην cyanofree και τώρα έδιωξα τον nova γιατί έκανε πολλά νερά και χρησιμοποιώ apex ο οποίος και πάει καλύτερα... επίσης έβγαλα από την αρχή trebouchet και λέω μήπως έχουμε κάνα link για να τον περάσω με zip από recovery για να "κάτσει" στο σύστημα και όχι σαν εφαρμογή... Η ρομ πως σου φαίνεται? Την έχεις ακόμα ή είσαι ήδη αλλού???? Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως και με το θεματάκι που πέρασα είναι κούκλα!! Μια χαρά είναι η ROM αναλογικά.Όσο για τον launcher, όντως είναι καλύτερα να υπάρχει στο/system/apps.Εμένα προσωπικά δε μου έχει δημιουργήσει προβλήματα με τα widgets. Το βράδυ θα στον στείλω, εκτός αν με προλάβει άλλο παιδί... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Μια χαρά είναι η ROM αναλογικά.Όσο για τον launcher, όντως είναι καλύτερα να υπάρχει στο/system/apps.Εμένα προσωπικά δε μου έχει δημιουργήσει προβλήματα με τα widgets. Το βράδυ θα στον στείλω, εκτός αν με προλάβει άλλο παιδί... Μάλλον έκανε conflict με κάποια συγκεκριμένα widgets... τώρα πάει πολύ καλύτερα!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 OXI OXI OXI θα το μπρικάρει!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451544 η chracks για εμένα πολύ καλή :happy: Οκ...σε πιάνω....;) Δεν πιάνω όμως πως γίνεται να το μπρικάρει με οχτακόσιες χιλιάδες τόσα views....:confused: Kατεβάζουμε λοιπόν το chrack_LC1_multi_FFbeta_Jkay_full_v18.zip και το κάνουμε install αφού έχουμε ήδη κάνει efs backup --> root --> εγκατάσταση recovery --> εγκατάσταση ρομ....... Κάπως έτσι τα κάνω και στο hd2 ;)... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση επέμβαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Οκ...σε πιάνω....;) Δεν πιάνω όμως πως γίνεται να το μπρικάρει με οχτακόσιες χιλιάδες τόσα views....:confused: Kατεβάζουμε λοιπόν το chrack_LC1_multi_FFbeta_Jkay_full_v18.zip και το κάνουμε install αφού έχουμε ήδη κάνει efs backup --> root --> εγκατάσταση recovery --> εγκατάσταση ρομ....... Κάπως έτσι τα κάνω και στο hd2 ;)... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση επέμβαση.... Οι kernels που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις roms είναι leaked και όχι επίσημοι και έχουν αναφερθεί φαινόμενα bricking από πολύ έμπειρους χρήστες οπότε δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνεύσει... ναι τα βήματα είναι όπως ορθά τα γνωρίζεις :happy: Any time!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Μάλλον έκανε conflict με κάποια συγκεκριμένα widgets... τώρα πάει πολύ καλύτερα!!! Ευχαριστώ! Έχω το apex launcher υπάρχει τρόπος να το κανω εγκατάσταση στο system ? Δεν βλέπει το splanner και έχω φρικαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Οι kernels που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις roms είναι leaked και όχι επίσημοι και έχουν αναφερθεί φαινόμενα bricking από πολύ έμπειρους χρήστες οπότε δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνεύσει... ναι τα βήματα είναι όπως ορθά τα γνωρίζεις :happy: Any time!! ελα ρε φιλε υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα ; γιατί σκεφτόμουν να ξαναδοκιμασω παγωτό και αλβα το σαββατοκύριακο :eek: να κάτσω στα αβγά μου δηλαδή εεε; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Έχω το apex launcher υπάρχει τρόπος να το κανω εγκατάσταση στο system ? Δεν βλέπει το splanner και έχω φρικαρει Ναι όντως έτσι πρέπει να περαστει.. Θα μας πει καποιο από τα παιδιά του πως γιατί κι εγώ δεν κατέχω .. ελα ρε φιλε υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα ; γιατί σκεφτόμουν να ξαναδοκιμασω παγωτό και αλβα το σαββατοκύριακο :eek: να κάτσω στα αβγά μου δηλαδή εεε; Sent from my note Ναι δυστυχώς δεν το παίζεις κιόλας αφού αναφέρθηκαν αρκετές περιπτώσεις από xda.. Μια χαρά είναι τα αυγά σου!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Έχω το apex launcher υπάρχει τρόπος να το κανω εγκατάσταση στο system ? Δεν βλέπει το splanner και έχω φρικαρει Με κάποιον file explorer βάλε το .apk με copy-paste στο /system/apps, δώσε του τα σωστά δικαιώματα (rw-r-r) (κρατώντας συνήθως πατημένο θα μας βγάλει ιδιότητες αρχείου) και κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Ναι δυστυχώς δεν το παίζεις κιόλας αφού αναφέρθηκαν αρκετές περιπτώσεις από xda.. Μια χαρά είναι τα αυγά σου!! :D μάλιστα.. δεν είχα καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος.. ας είναι καλά το φόρουμ για άλλη μια φορά αν και για να πω την αλήθεια έχω λίγο ξενερωσει τώρα.. :p ήθελα να ξαναδοκιμασω παγωτακι το σαββατοκύριακο.. χμμμ αφού είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα γιατί δεν τα κλείνουν αυτά τα θέματα στο xda? sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) μάλιστα.. δεν είχα καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος.. ας είναι καλά το φόρουμ για άλλη μια φορά αν και για να πω την αλήθεια έχω λίγο ξενερωσει τώρα.. :p ήθελα να ξαναδοκιμασω παγωτακι το σαββατοκύριακο.. χμμμ αφού είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα γιατί δεν τα κλείνουν αυτά τα θέματα στο xda? sent from my note Το ειχα postarei και σε προηγουμενες σελιδες Γενικα οι leaked kernels εχουν θεματα.Αν ομως ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες δεν κινδυνευεις και τοσο πολυ ωστε να κλεισουν τα threads.Η λογικη ειναι απλη,δεν κανεις restore,wipe system,wipe data και ουτε backup οταν δουλευεις με αυτους τους kernels.Για παραδειγμα ,θες να πας απο gb σε ics :φλασαρεις την lc1 repack cf και μετα φλασαρεις την ρομ.Θες να πας σε αλλη ics ρομ? καλυτερα ξαναφλασαρε την lc1 repack και βαλε την καινουργια ρομ Θες να γυρισεις σε gb?Φλασαρε με pc odin μια prerooted stock rom να ξεφορτωθεις τον προβληματικο κερνελ και μετα restore του backup.Υπηρξαν και υπαρχουν οδηγοι για πιο ευκολη μεταβαση,οπως ο abyss kernel αλλα επιτρεψτε μου να μην τον εμπιστευομαι.Ολα καλα πανε μεχρι να τυχει η στραβη.Καλυτερα ενα βημα και 5 λεπτα παραπανω παρα κλαματα μετα. Μοναδικη εξαιρεση η μεταβαση σε cm9(προσοχη μην μπερδευεστε με cyanofree) η οποια απαιτει να προερχεσαι απο rooted gb rom με custom recovery (και που κατα τη γνωμη μου ειναι η μεγαλη μαγκια των συγκεκριμενων developers. reverse engineering για οσους με πιανουν ;) .Ενταξει ειμαι και fun της cyanogenmod.Και διατι να το κρυψωμεν αλλωστε που λεει και ο "δρακουμελ"?) Edited May 4, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Το ειχα postarei και σε προηγουμενες σελιδες Γενικα οι leaked kernels εχουν θεματα.Αν ομως ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες δεν κινδυνευεις και τοσο πολυ ωστε να κλεισουν τα threads.Η λογικη ειναι απλη,δεν κανεις restore,wipe system,wipe data και ουτε backup οταν δουλευεις με αυτους τους kernels.Για παραδειγμα ,θες να πας απο gb σε ics :φλασαρεις την lc1 repack cf και μετα φλασαρεις την ρομ.Θες να πας σε αλλη ics ρομ? καλυτερα ξαναφλασαρε την lc1 repack και βαλε την καινουργια ρομ Θες να γυρισεις σε gb?Φλασαρε με pc odin μια prerooted stock rom να ξεφορτωθεις τον προβληματικο κερνελ και μετα restore του backup.Υπηρξαν και υπαρχουν οδηγοι για πιο ευκολη μεταβαση,οπως ο abyss kernel αλλα επιτρεψτε μου να μην τον εμπιστευομαι.Ολα καλα πανε μεχρι να τυχει η στραβη.Καλυτερα ενα βημα και 5 λεπτα παραπανω παρα κλαματα μετα. Μοναδικη εξαιρεση η μεταβαση σε cm9(προσοχη μην μπερδευεστε με cyanofree) η οποια απαιτει να προερχεσαι απο rooted gb rom με custom recovery (και που κατα τη γνωμη μου ειναι η μεγαλη μαγκια των συγκεκριμενων developers. reverse engineering για οσους με πιανουν ;) .Ενταξει ειμαι και fun της cyanogenmod.Και διατι να το κρυψωμεν αλλωστε που λεει και ο "δρακουμελ"?) σε ευχαριστώ για την απάντηση... απλα μια ερωτησουλα μονο... εδω που λες.. Φλασαρε με pc odin μια prerooted stock rom να ξεφορτωθεις τον προβληματικο κερνελ εννοείς να φλασαρουμε μια GB ROM η μια ICE stock rom? και αν σου ειναι ευκολο μπορεις να δωσεις λινκ? και αυτο που λες..λιγο πιο πανω δεν κινδυνευεις και τοσο πολυ(ακομη και αν κανεις ολα αυτα...) με κανει να ανησυχώ ακομη πιο πολύ...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 σε ευχαριστώ για την απάντηση... απλα μια ερωτησουλα μονο... εδω που λες.. Φλασαρε με pc odin μια prerooted stock rom να ξεφορτωθεις τον προβληματικο κερνελ εννοείς να φλασαρουμε μια GB ROM η μια ICE stock rom? και αν σου ειναι ευκολο μπορεις να δωσεις λινκ? και αυτο που λες..λιγο πιο πανω δεν κινδυνευεις και τοσο πολυ(ακομη και αν κανεις ολα αυτα...) με κανει να ανησυχώ ακομη πιο πολύ...:lol::lol::lol: Ο Αργύρης εννοεί GB prorooted και θα τη βρεις στον οδηγό στην ενότητα "εύκολος τρόπος root". Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Ο Αργύρης εννοεί GB prorooted και θα τη βρεις στον οδηγό στην ενότητα "εύκολος τρόπος root". οκ thanks αυτό ήθελα :) τώρα είμαι κομπλέ.. να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερο που απο αλβα ξαναγύρισα σε Chrack 18 με Φράνκο κερνελ και όχι με abyss ? (επαναφορά απο recovery )... sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 οκ thanks αυτό ήθελα :) τώρα είμαι κομπλέ.. να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερο που απο αλβα ξαναγύρισα σε Chrack 18 με Φράνκο κερνελ και όχι με abyss ? (επαναφορά απο recovery )... sent from my note Πολυ πιθανο.Επειδη δεν υπαρχουν τα sources για τον kernel ειναι δυσκολο να βρεθει τί ακριβως φταιει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Το ειχα postarei και σε προηγουμενες σελιδες Γενικα οι leaked kernels εχουν θεματα.Αν ομως ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες δεν κινδυνευεις και τοσο πολυ ωστε να κλεισουν τα threads.Η λογικη ειναι απλη,δεν κανεις restore,wipe system,wipe data και ουτε backup οταν δουλευεις με αυτους τους kernels.Για παραδειγμα ,θες να πας απο gb σε ics :φλασαρεις την lc1 repack cf και μετα φλασαρεις την ρομ.Θες να πας σε αλλη ics ρομ? καλυτερα ξαναφλασαρε την lc1 repack και βαλε την καινουργια ρομ Θες να γυρισεις σε gb?Φλασαρε με pc odin μια prerooted stock rom να ξεφορτωθεις τον προβληματικο κερνελ και μετα restore του backup.Υπηρξαν και υπαρχουν οδηγοι για πιο ευκολη μεταβαση,οπως ο abyss kernel αλλα επιτρεψτε μου να μην τον εμπιστευομαι.Ολα καλα πανε μεχρι να τυχει η στραβη.Καλυτερα ενα βημα και 5 λεπτα παραπανω παρα κλαματα μετα. Μοναδικη εξαιρεση η μεταβαση σε cm9(προσοχη μην μπερδευεστε με cyanofree) η οποια απαιτει να προερχεσαι απο rooted gb rom με custom recovery (και που κατα τη γνωμη μου ειναι η μεγαλη μαγκια των συγκεκριμενων developers. reverse engineering για οσους με πιανουν ;) .Ενταξει ειμαι και fun της cyanogenmod.Και διατι να το κρυψωμεν αλλωστε που λεει και ο "δρακουμελ"?) Παντος φταίνε και οι χρήστες που δεν διαβάζουν της οδηγίες . Διαβαζα σήμερα στο νημα της επίσημης cyanogenmod οτι μπρικαραν κανα 2 κινητα γιατι φλάσαραν κατευθειαν απο cyanofree!! Δηλαδή ελεος ! Αφου σου λεει να ειναι καθαρο το κιν απο απο το γνωστό repack τι φλασαρεις ρε φιλε ?? Σου λεει να εισαι καθαρος απο οτιδηποτε εχει σχεση με ics.Παντος ελπιζω με της επισημες ics να λυθουν αυτα τα προβληματα γιατι ειναι κριμα και στεναχώρια μεγάλη για τους παθόντες. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Παντος φταίνε και οι χρήστες που δεν διαβάζουν της οδηγίες . Διαβαζα σήμερα στο νημα της επίσημης cyanogenmod οτι μπρικαραν κανα 2 κινητα γιατι φλάσαραν κατευθειαν απο cyanofree!! Δηλαδή ελεος ! Αφου σου λεει να ειναι καθαρο το κιν απο απο το γνωστό repack τι φλασαρεις ρε φιλε ?? Σου λεει να εισαι καθαρος απο οτιδηποτε εχει σχεση με ics.Παντος ελπιζω με της επισημες ics να λυθουν αυτα τα προβληματα γιατι ειναι κριμα και στεναχώρια μεγάλη για τους παθόντες. Προφανως και ειναι κακο να συμβαινει brick.Στο xda καποιοι εχουν τη νοοτροπια "καλα να παθεις αφου εισαι τεμπελης και δεν διαβαζεις" με την οποια βεβαια δεν συμφωνω.Η αληθεια ειναι οτι ειδικα στην cm9 ο developer εχει βαλει τις οδηγιες και τα πραγματα που πρεπει να προσεξει καποιος αρκετες φορες.Αν δεν ερθουν τα επισημα sources μην περιμενετε πολλα εκτος ισως απο cm9 που εχουν την εμπειρια να το παλεψουν ps μολις εγινε αλλο ενα hard brick επειδη ο χρηστης δεν διαβασε τις οδηγιες Edited May 4, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παντος φταίνε και οι χρήστες που δεν διαβάζουν της οδηγίες . Διαβαζα σήμερα στο νημα της επίσημης cyanogenmod οτι μπρικαραν κανα 2 κινητα γιατι φλάσαραν κατευθειαν απο cyanofree!! Δηλαδή ελεος ! Αφου σου λεει να ειναι καθαρο το κιν απο απο το γνωστό repack τι φλασαρεις ρε φιλε ?? Σου λεει να εισαι καθαρος απο οτιδηποτε εχει σχεση με ics.Παντος ελπιζω με της επισημες ics να λυθουν αυτα τα προβληματα γιατι ειναι κριμα και στεναχώρια μεγάλη για τους παθόντες. το μεγάλο όμως ερώτημα είναι το εξής.. ακόμη και αν τα κάνεις όλα σωστά υπάρχει περίπτωση το κινητό σου να μπρικαρει ; εδώ είναι που κολλάω εγώ και άρχισα να το ξανασκεφτομαι.. sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Με κάποιον file explorer βάλε το .apk με copy-paste στο /system/apps, δώσε του τα σωστά δικαιώματα (rw-r-r) (κρατώντας συνήθως πατημένο θα μας βγάλει ιδιότητες αρχείου) και κάνε επανεκκίνηση. Το έκανα αλλά τίποτα . Το splanner widget πουθενά. Ευχαριστώ πάντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts